2010/04/22

Här är förklaringen till petningen av Elmar

8 kommentarer:

  1. HAHAHAHAHAH, FAN VAD BRA!!!

    SvaraRadera
  2. När Stefan Rehns son åkt ända till Skottland för att förmedla sina känslor åt sin far om Elmar och Island då kan vi änglar känna oss trygga.

    Det känns bra att klubben sköts så proffsigt och att informationen även skickas internationellt för att inga missförstånd ska ske vid eventuella förvirrade exil-änglar i Skottland.

    SvaraRadera
  3. Not so funny.

    SvaraRadera
  4. Fan vad självklart de kändes att killen hade en hooters hoody på sig.

    SvaraRadera
  5. "Klart med LS On Tour på GAIS "borta".

    Blåvitt får tillgång till hörnet "på andra sidan rakt över LS", dvs sektion D1/D2 och där skapar vi ett LS on tour mot GAISarna.


    Biljetterna släpps inom kort på GAIS ordinarie försäljningsställen, bl.a. här.
    Har man biljett till D1/D2(samt är över 18 år) kommer man också ha tillgång till en bar. Ytan är begränsad mot vad vi är vana vid, men - i mån av plats - kommer det alltså finnas möjlighet att köpa sig en öl eller fem om man känner för det (först till kvarn...).

    Naturligtvis ordnar vi med musik / DJ för att vi skall fixa känslan av hemmamatch även innan vi kör över pajsarna på läktaren. Gais-borta-baren öppnar 90 min innan avspark.
    Passa på att köpa biljett så snart du kan, och det är även ett gyllene tillfälle att dra med några polare som vill prova på LS-gemenskapen, om än på "bortaplan"."

    SvaraRadera
  6. Detta är inte förankrat hos GAIS som arrangör. Inte heller är det förankrat med säkerhetsansvariga eller Polis.
    "Klart med LS On Tour på GAIS "borta".

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.