2010/04/06

Glad påsk Elfsborg och Häcken

ANALYS. Vi säger det om och om igen, men Blåvitt är sönderlästa just nu. Vårt anfallsspel har i dagsläget inga som helst fungerande överraskningsmoment att kasta in och det innebär att vi tvingas till ett slags blietzkrieg mot boxen - där avsluten inte alls håller en acceptabel klass. Nu fick vi se en individuell prestation som ledde fram till kvitteringsmålet, en styrkeprestation som den tidigt inbytte Jakob Johansson fick stå för. Utan den får vi stryk mot ett av seriens sämre lag. På hemmaplan.


Ängeln på vänster axel säger:
"Ja, det var gött att Jakob satte dit den i alla fall."
Djävulen på höger axel svarar:
"Tacka Dembo, en rejäl målvaktstabbe att släppa sin stolpe."

På Djurgårdens mål får taffligheten sig ett ansikte i den blåvita försvarsinsatsen. Först velar Gustav Svensson med bollen, sedan lyckas Hjalmar halvt om halvt plocka åt sig den, genom att sätta sig på bollen - men tappar den raskt igen. Sedan följer Ragnar med att upphäva den offside som kunde räddat oss från att hamna i tidigt underläge.

Ängeln säger:
"Hjalmar bröt ju i förstaläget."
Djävulen svarar:
"Ja, det spelar ju roll när han tappar bollen direkt efteråt..."

Ängeln säger:
"Men det var ju offside!"
Djävulen svarar:
"Ängeln, du är en idiot.
Ängeln säger:
"Men Ragnar ser ju inte att han rusar fram till vänster?"
Djävulen säger:
"Det är hans uppgift att inte ligga så lågt i banan så att han upphäver offsiden."

Och här avhandlar vi trots allt bara målen. Det fanns många fler "intressanta" situationer i den här matchen.
Kim ville göra det hela lite spännande med en snedspark som kan peta honom från den danska VM-truppen om Morten Olsen får se en bandning av den här matchen...

Ängeln säger:

"Men de gör så gott de kan".
Djävulen svarar:
"Så går det när tränarna vaskar om i laget inför varje match."

Gustav Svensson var ovanligt blek i dag och hade bortsett från ett rungande skott tätt utanför inte många rätt. Jag läste Mattias "Offside/Filter" Göransson leverera en totalsågning av stödet till den spelartypen efter senaste hemmamatchförlusten. Jag är benägen att börja hålla med. De killar som alltid brukar stöttas med resonemanget "jobbar hårt i det tysta" måste faktiskt kliva fram och jobba hårt även i strålkastarljuset. Annars vinner vi inga fotbollsmatcher.

Det är på många sätt symptomatiskt för Blåvitt just nu, att även de mest stabila korten som brukar hålla en hög lägstanivå - inte riktigt presterar "som normalt". Sedan väljer tränarna fortsatt att spela med en Elmar till vänster, vilket tyvärr innebär att vi helt sankar en offensiv längs vänsterkanten - vilket försvagar laget och är orättvist mot den centralt i banan skicklige Bjarnason.

Positivt var i alla fall att Adam Johansson gjorde en bra match. Bärkroth gjorde ett rätt så piggt inhopp och duon Pärlan/Jakob i centrala offensiven spelade bättre ihop än vad de bör göra, på pappret.

I dag väljer tränarduon även att lira en just nu engelskt blek TO från start och de petar samtidigt den i år comebackande mittbacken Kalle Svensson. Detta efter att Hjalmar Jonsson (!) stått för två riktiga prakttabbar i Helsingborg. Men Hjalmar är fredad, honom petar man helt enkelt inte - vad han än gör. Nu flyttas veteranen i stället in centralt i banan där han även i dag begår en präktigt klantig grej som till stor del ligger bakom Djurgårdens mål. Hur kul är det att heta Kalle Svensson då? Här verkar man straffas för andras misstag.

Ängeln säger:
"Fast Hjalmar är bättre i mitten än på kanten..."
Djävulen säger:
"Hjalmar är bäst på bänken när han spelar så här dåligt."

I slutet av matchen skanderar klacken "skandal, skandal en domarskandal". Klyftigt. Vitsigt. Genomtänkt. Smart. Analyserande. Självkritiskt. Det var ju naturligtvis de 30 sekunderna där linjedomaren inte ville stå på sin plats (på grund av inkastade föremål) som avgjorde den här matchen. Absolut. Så måste det vara.

Ängeln säger:
"Det är ju vanlig frustration, det kan man väl förstå?"
Djävulen svarar:
"Den som skyller den här plattmatchen på domaren fattar inget av fotboll."

Det som borde, kunde, skulle - ha varit två poäng närmare toppduon Elfsborg och Häcken - som för dagen kryssade i sitt interna möte - blev i stället ett plus-minus noll gentemot tabelltoppen. Det är bara att önska dessa lag en glad påsk, för änglarna serverade tyvärr sina supportrar ännu en episod av lidande. Lidande likt jesus fick genomgå under sin sista påsk för drygt 2 000 år sedan.

Men han slapp i alla fall skåda Blåvitts backlinje som den ser ut just nu.

67 kommentarer:

  1. Det sista är ju ett märkligt uttalande av djävulen. ALLA ville se en ändring i laguppställningen. Bättre än hånet i Helsingborg i alla fall.

    SvaraRadera
  2. Förstår inte varför det ska kastas in saker, det är inte domarnas fel att vi är urusla för tillfället. 6-7 miljoner på Pärlan är felsatsade pengar, hellre Stiller på plan. Hjalmar är ju Hjalmar d.v.s totalt värdelös

    SvaraRadera
  3. Finns bara en lösning. Vi måste gå tillbaka till 4-4-2. Alla vet det, förutom Stereo

    SvaraRadera
  4. Det ska nog stå "symptomatisk" och inte "systematiskt för blåvitt just nu" - men det kanske är en freudiansk felsägning. Det är verkligen ett system de har, SteReo, ett system som premierar 0-0 och fantasilöshet och dåliga byten.

    SvaraRadera
  5. Rehn och Olsson, suger.

    Våga spela offensivt.

    SvaraRadera
  6. seb va fan sämst idag....

    fattar inte varför inte sana får chansen efter en grym försäsong...

    SvaraRadera
  7. Blir inte klok på vare sig laguttagningen, spelet och speliden blåvitt har nu. Vad händer, och Pär Eriksson är för mig en gåta. När skall han visa något.
    Visst, man är väl lite gnällig, men vi är så sönder och lättlästa- ungefär som landslaget. Tycker dock TO var helt okej idag dåhan försöker spela längs marken. Sämste på plan var Sebastian, men det märkte man ju redan i matchen mot HBK i höstat att han kan inte spela back.

    SvaraRadera
  8. Ut med sebbe och ut med idioterna som slänger in saker på planen !!!

    SvaraRadera
  9. Levande sittplats är patetisk. Buar i halvlek, ingen stöttning förrän målet kommer. Sen buar man efter slutsignalen. Så jävla gnälligt, så humorlöst, så bortskämda. Skämmes!

    SvaraRadera
  10. Detta är inte roligt längre. Jag går med på allt. Resonemanget hellre snyggt och förlust än fulspel och...förlust känns mer tilltalande än någonsin tidigare. Kamratgården gör något. Vad som helst. Straffa oss inte mer.

    SvaraRadera
  11. Skulle vara kul att få se Sana på vänsterkanten så vi får åtminstone en gubbe som kan göra nåt annat än att slå ut bollen till höger och vänta på att Sella sedan ska slå inlägg på en ensam blåvit i straffområdet.

    Första halvlek var värre än Assyriska hemma 05, andra var sådär fanns åtminstone lite vilja.

    SvaraRadera
  12. För första gången på flera år, eller kanske någonsin, tycker jag inte ens det är kul att se Blåvitt tjonga boll.

    SvaraRadera
  13. ----------Kim
    Adam--Ragge--Karl--Hjalle
    Sella-Gustav-Elmar-Hysén
    ----------JJ
    ---------Per

    Byt sedan ut Sella mot Bärken.

    JJ ska ha en stor eloge för hans insatts idag.
    Våga bänka Sella.
    Sluta misshandla spelare med att sätta dom på fel positioner där dom uppenbarligen inte funkar och/eller trivs.
    Jag skulle vilja höra Stereo göra en riktig jävla utskällning.
    Varför inte göra som BoJo och byta ut tre spelare efter en halvlek när det inte funkar.
    Så många frågor.
    Så mycket våndande.
    Så lång säsong.

    SvaraRadera
  14. Vi slipper nog bli sönderköpta i sommar!

    SvaraRadera
  15. Kan vi inte bara värva KUNG MESSI!!!
    Han är ju till och med snabbare än Hjalmar...

    SvaraRadera
  16. Vore tjänstefel att inte ha Bärken på plan i nästa match....vi vet ju dessutom hur bra han var mot BP hemma sist. Hjalle får ta vänsterbacken och så sätter vi in Kalle igen i mitten.

    SvaraRadera
  17. mik: BoJo skulle aldrig byta ut tre spelare efter halvlek. Du tänker på alkis-Arne.

    SvaraRadera
  18. förlåt, men sista stycket om jesus och lidandet är fucking underbart frankie! tack för kvällens första leende.

    SvaraRadera
  19. Snälla tränare förhelvete plocka fan inte ut Kalle Svensson, sen ska inte Seb lira ytterback , han ska lira på TOs plats å ingen annastans, Elmar var förjävla dålig

    SvaraRadera
  20. Kan bara konstatera att jag inte längre har något förtroende för Stereos laguttagningar och coachning under matcherna.
    Detta grundar jag inte bara på årets matcher.
    Skall vi få ut det bästa av spelarmaterialet framöver tror jag att vi behöver någon som förstår sig på fotboll bättre.

    SvaraRadera
  21. Tycker Pär Ericsson får för mycket kritik. Han är ju fan helt isolerad däruppe. Helt ensam. Lätt att göra något då. Och vad är grejen med att göra med 6 centrala mittfältare?

    Blir fan knäckt på att Elmar återigen får spela vänsterytter. Skärp er! Och Seb är ingen vänsterback för fan.

    Snälla snälla bänka Hjalmar!

    SvaraRadera
  22. lysande frankie!

    SvaraRadera
  23. Vi måste kämpa mer. Slita, springa, kötta, stänga löpvägar, erövra mittfältet,Slå långa bollar, stångas, bryta, kötta.

    SvaraRadera
  24. VVVAAFAAAN SLUUUUUTA MISSHANDLLAAA
    SAAAAANNNNNNNNAAAAAAAA!!!!.......

    SvaraRadera
  25. Sebastian Eriksson gjorde bort sig Big Time idag! absolut sämst på plan!

    SvaraRadera
  26. JJ va bäst idag, Sella och Adam kom igång i andra, Per och TO okej.Bärk okej inhopp. För många enkla misstag idag, säkra kort som Kim, Ragge och Gurra höll på att ställa till det rejält. Seb hade en helt bedrövlig första halvlek.

    Blåvitts hemmaspel från förra året fungerar inte på denna gräsmatta. Skall vi vara med i topp så får Stereo se till att hitta alternativ.

    SvaraRadera
  27. helvette, visst man ska inte skylla på dommaren för att det kastas in saker och han gör rätt, men det e ju fan tragiskt att det ska ta sånn av jävla tid av linjedomaren.
    Annars helt jävla uselt, målet och en del av stämmningen va fan det enda positiva!
    Ursäkta alla dessa stavfel!

    SvaraRadera
  28. Nästa Mästarna... Men vilket år då?

    SvaraRadera
  29. Jag är nog Djävul. Inte konstigt i en sån här match.

    SvaraRadera
  30. Alltså vad är grejen med att ha ett mittfält med fem man om vi ALDRIG kan spela bollen igenom mittfältet.

    Sebban va riktigt kass, ja, men han får fan ingen hjälp i uppspelen av mittfältet. Fan vi har ju tre killar som kan gå ner och möta boll.

    Samma sak när vi anfaller på kanterna. Det är bara yttermittfältaren + ytterbacken som ska göra jobbet.

    Vill ha boll grabbar! Ge spelalternativ!

    SvaraRadera
  31. Domaren tar tid? Jag ahr aldrig försvarat en domare tidigare, vad jag kan minnas, men här måste jag fan säga ifrån. Folk sitter och kastar in föremål på linjedomaren efter en helt korrekt avblåsning. Han väljer då att säga till huvuddomaren, precis som han SKA göra, varpå huvuddomaren väljer att ta ett kort uppehåll för att ta reda på det som kastats in. Han lägger ju dessutom på tid för uppehållet. Så snälla, förklara för mig vad det var som tog tid och varför det var berättigat att kasta saker på linjedomaren.

    Patetiska jävla idioter. Stötta istället, eller skäll åtminstone ut spelare/ledare, inte domaren som i det här fallet inte gjorde ett fel.

    SvaraRadera
  32. pinsamt av ifk, jag hoppas verkligen att stefan och jonas ser detta för så som ifk spelar nu är helt förfärligt! gör något innan guldet tas ifrån oss, MESTA MÄSTARNA FRÅN GÖTET!

    SvaraRadera
  33. Dagens match av Sebastian Ereiksson är det sämsta jag sett någon göra i en IFK-tröja. Helt otroligt att han fick vara kvar på planen. Ni som klagar på Pär Ericson. Har ni aldrig vart på fotboll, eller spelat själv någon gång? Ärligt talat....vad i helvete ska han göra på de bollarna han får att arbeta med? Han får ju springa sönder sig hela matchen ensam på topp. Nej det är tyvärr tränarna som är för dåliga taktiskt helt enkelt. Alexandersson, snälla ta ner skorna från hyllan nu! Blir inte topp7 annars.

    SvaraRadera
  34. Håller med helt och hållet.
    Den ända som gör något i den katastrofala första halvleken är Adam. Visst bättrade de sig lite grann i andra, men det är fortfarande en väldigt dålig insatts totalt sett.
    Förstår inte heller vad folk ser i Faltsetas, Hans inhopp var ungefär lika tafatt som vanligt. Som sagt, ge Sana en chans i nästa match!

    SvaraRadera
  35. Henke: Bra sagt....frisparken var helt korrekt dömd, Faltsetas är som vanligt för het på gröten och trycker honom i ryggen, om han inte gjort det hade vi haft inkast på offensiv planhalva, han får lära sig efter hand. Inte ens om domaren dömer en HELT felaktig straff när bollen är på fel planhalva hade jag kastat in nåt på honom....fy fan va fegt...och vad fan hjälper det Blåvitt? Det är väl dom vi ska stödja?

    SvaraRadera
  36. TOBIAS SANA KAN TROLLA MED BOLLEN!!!

    SvaraRadera
  37. 1. Va snackar ni JJ-fans om? JJ var kass, men han råkade sätta bollen. jag är JÄVLIGT glad att dumbo gjorde bort sig.

    2. Idiotjävlar som kastar in saker. jävla AIKare.

    3. Bänka hjalmar. spela sana en gång och se hur det går. Faltsetas har ingen timing.

    4. Skyll inte för mycket på Per, han får inga bra bollar att arbeta med heller. Det lossnar snart!

    5. Elmar på vänstern är ett redan avverkat kapitel.

    SvaraRadera
  38. Om vi ska vara snälla det händer inte mycket.. Vi bjuder på ännu ett mål som tur är så bjuder Djurgården tillbaka och vi får iaf en pinne, trodde på en grym offensiv efter målet men det händer ju inget. Finns inget folk i boxen och inläggen håller för låg klass allt för ofta. Fan varannan boll fastnar ju på första gubben...

    Det är illa att behöva säga den men vi är piskade att vinna på söndag, redan i femte omgången.

    SvaraRadera
  39. Det är mycket upp och ner med Hjalle, Seb, Olsson etc ... men om man ser till spelarnas maxpotential - vad ska vi med Elmar jävla Bjarnasson till? Hygglig teknik, visst, men med den jävla slö- och lojheten han har i benen kan han aldrig bli mer än en hygglig futsalspelare. Jakob ser förresten också ut att vara konstant nedtyngd av nåt lugnande preparat. Görs diverse blodtester i samband med match tro? Hade inte förvånat alls om nån smulat tabletter i vattenflaskorna.

    SvaraRadera
  40. Seb hade verkligen inte ett rätt idag. Jag ville ha ut honom innan paus men tvingades bita på naglarna matchen igenom så fort bollen kom mot vänsterkanten. Flera bleka spelare i övrigt men vad jag inte fattar är att Faltsetas byts in med kvarten kvar. Finns det ingen offensiv vilja hos tränarna?

    Varför hjälps inte folk åt att slänga ut idioterna som slänger saker in på plan? Bort med de intelligensbefriade rötäggen. Direkt!

    Och varfan är kärleken till laget? Varför bua ut laget? varför tystnade klacken så jäkla många gånger? Laget behöver vårt stöd, för i helvete! Kämpa lite på läktaren med! Även i motgång! Creds dock till att sången kom igång fort efter DIFs mål.

    SvaraRadera
  41. Med tanke på förra matchen var det framsteg enligt min mening
    Att Thomas Olsson är given är inte bara en åsikt utan numera ett faktum!

    Det man kan kritisera är dessa sura rufflare som drar till sig frisparkar och kort.
    Det har vi ingen nytta av

    Per eller Pärlan som han kallas kommer att bli hur bra som helst


    och Stiller Risp ska tydligen fullträna vilket betyder att dessa finns inom kort..
    Det går framåt ..

    Mycket bättre spel i dag.
    Laget presterade som lag på ett bättre sätt.

    Klacken suveräna som vanligt
    GO Blåvitt

    SvaraRadera
  42. Gbg Angel/ Du är ju helt hjärndöd. TO är given? Lär dig något om fotboll tack.

    SvaraRadera
  43. glory glory Man Utd2010-04-07 00:59

    tror det är ett tränarbyte som behövs
    jag ger rehn/olsson 3 matcher till om vi inte han åtminstone en vinst så behöver vi ett drastiskt nytänk.... annars blire supperettan här kommer blåvitt !!!
    fattar inte varför man inte körde

    hjalle-kalle-ragge-adam

    som backar ist för sebban som inte är någon back! ända spelaren som var bra ida var fanimej TO
    sedan borde man våga köra bärken som högermittfältare och sana som väster
    tror detta skulle ge ganska mkt krydda till vårt nu ganska tafatta inläggsanfallsspel

    SvaraRadera
  44. glory glory Man Utd2010-04-07 01:02

    eller vaför inte

    hjalle-råttan-ragge-adam

    om man nu inte ville köra med kalle som mittbaack varför man nu inte skulle vilja det?

    SvaraRadera
  45. 7/4/10 00:54 Anonym

    Det är precis det jag gör
    Är du blind eller ?
    Kanske nystartad fotbolls entusiast
    Well TO ÄR GIVEN

    SKA JAG BOKSTAVERA DET FÖR DIG

    SvaraRadera
  46. Godnatt
    Glad påsk

    SvaraRadera
  47. VÄRVA SVENNIS!

    SvaraRadera
  48. Ok att Elmar är bättre centralt än på kanten. Men sätts han som yttermittfätare så får han väl hålla sig där då.

    I alla fall någon gång under matchen.

    Igår var det ju smått parodiskt att se honom testa runt på samtliga platser (utom målvakt då kanske). Ok att Seb hade en riktig pissdag, men ingen kan säga att han fick särskilt mycket hjälp i sina uppspel via kanten innan Bärken kom in.

    I övrigt ett stort tack till den jävla idiot som kastade in något på planen. Framför allt mitt under Blåvitts mest intensiva period under matchen. Kändes som att de aldrig kom igång igen efter avbrottet.

    Du som kastade är inte Blåvit.

    SvaraRadera
  49. Gustav Svensson fepplade när Djyrgården bröt och gjorde 0-1, jag har nog aldrig sett han göra ens en halvtaskig match. Det gjorde han och en del andra igår.

    SvaraRadera
  50. Kastnät runt hela arenan! Jippi!
    Tack för den, du som kastade!

    SvaraRadera
  51. SPELA ELMAR CENTRALT, FÖR HELVETE! Såg inte tränarna försäsongsmatcherna, Elmar var ju för fan briljant som spelfördelare.

    SvaraRadera
  52. Frankie: Om du hade sett matchen i Helsingborg, så hade du fått svaret på varför Kalle var petad idag.
    Maken till rundningsmärke och dålig koll var det längesedan man såg.
    Rasmus Jönsson gjorde som han ville med Kalle och det håller tyvärr inte.
    Däremot inte sagt att man borde ge andra spelare i truppen chansen. Kanske läge att kasta in Turunen på vänsterbacken istället för Seb?

    SvaraRadera
  53. Fin analys, Frank!

    SvaraRadera
  54. Fin analys, Frank!

    SvaraRadera
  55. Fin analys, Frank!

    SvaraRadera
  56. varför inte ge de unga talangerna en chans istället för att köra me T.O, och sen byta in falle som båda igår var ganska slöa?

    jag föreslår en 4-3-2-1
    alltså;
    -kim-
    -lund/adam, ragge, kalle, hjalle-
    -sella, gurra, sana-
    -elmar, seb-
    -hysen-

    sen borde det ju funka att köra med söder, stiller, bärka, atashkadeh, pärlan om inte hysen finns tillgänglig för spel...

    jag tror även, att elmar & seb tillsammans kan bli den 'nya wernbloom' som vi letat efter sen han stack. seb med sina krafter & sin styrka och elmar med tekniken - som dom spelade tillsammans på försäsongsmatcherna, för ni missade väl inte en enda av dom?
    om vi sen kör gurra i 'mitten' bakom dom stärker han dom två, och sana och sella spelar fram till forwarden..

    SvaraRadera
  57. anonym 09:48/ Du du menar på fullt allvar att Hjalmar var bättre och mindre av ett "rundningsmärke" än Kalle mot HIF? I så fall är mitt råd att du laddar ner matchen från Kanal Glenn och stilstuderar målsituationerna. Hjalmar, Hjalmar - Hjalmar Hjalmar. Men han får spela vidare. Och får beröm av tränarna. Fantastiskt.

    SvaraRadera
  58. Cemetary gates2010-04-07 12:23

    Lund - Ragge - Risp - Adam

    ...kanske?

    SvaraRadera
  59. Men han är ju vänsterfotad, Frankie! En sån måste man ju ha på plan... Nä, för fan, det är dags att börja hitta lösningar. Högerkanten är den enda fungerande lagdelen just nu och det är inte okej. Lita på att Bärken håller, våga bänka Hjalmar, sätt aldrig Seb på vänsterbacken igen, nöt in vänsterinlägg så att vi kan vara ett hot även på den kanten för att dra isär försvaret och strunta i den meningslösa tjongfotbollen. Går det inte att spela längs marken beror det på otillräcklig träning på dåligt underlag. Fotboll skall inte vara en materialsport. Kolla in brasiliansk strandfotboll om ni vill se grym fotboll på ojämnt underlag.

    SvaraRadera
  60. Frankie, nu får du fan i mig ge dig - Kalle är inte med i situationerna, han rensar inga bollar, han följer inga spelare, han irrar runt. Han är en alibilöpare helt utan självförtroende. Hjalmar är helvete så mycket bättre som mittback. Och ja, det var väl uppenbart att Hjalle tabbade sig mot Helsingborg, men man ljuger om man försöker påstå att Hjalmar sinkar oss mer än han gynnar oss. Han är snabb, stark och absolut en av våra fyra bästa backar.

    Jag kan dock ge dig att Rehn/Olsson visar dåligt omdöme ibland. Sana/Bärkroth borde få betydligt fler chanser, speciellt då Jakob och Bjarnasson ständigt får det.

    SvaraRadera
  61. Varför inte låta YF köra sin växelsång med klacken? Dåligt att dra igång en annan sång då.

    SvaraRadera
  62. Varför klaga på hjalmar när sebastian eriksson var klart sämst på planen?

    SvaraRadera
  63. Tjena,

    Här kommer ett tips från mig (Svennis)

    När jag tänker tillbaka på säsongen 2009 så ser jag framförallt två olika sidor av Blåvitts spel. Förändringen skedde ganska tydligt efter att Wernblom lämnat föreningen (och alla skadorna kom). Spelet under vårsäsongen var kreativt, med spel i backlinjen via mittfältet upp till anfallet. Wernblom var ju grym o fanns alltid som backup när det kreativa spelet gick i baklås. Dessutom stod han för många framspelningar och mål.
    Inget ont om Stiller men han har ju inte alla kvaliteer som Wernblom hade. Spelet under höstsäsongen fungerade oxå ganska bra men var inte alls lika underhållande och kreativt utan innehöll ett mkt rakare spel....

    Men här kommer ett tips till Olsson/Rehn som jag tror skulle fungera ypperligt för att återfå det underbara spelet från vårsäsongen 2009.
    In med Ragge på Wernbloms plats o satsa kreativt o offensivt!

    Jämförelse mellan Ragge o Wernblom

    Bollmottagare
    Wernblom 4 Ragge 4
    Snabbhet
    Wernblom 2 Ragge 4
    Framspelningar
    Wernblom 5 Ragge ?
    Dribbla
    Wernblom 3 Ragge 4
    Skott
    Wernblom 3 Ragge 4
    Målfarlighet
    Wernblom 4 Ragge ?
    Smartness
    Wernblom 5 Ragge 5
    Vilja att vinna
    Wernblom 5 Ragge 5
    Tuffhet
    Wernblom 5 Ragge 4
    Defensivt arbete
    Wernblom 4 Ragge 5
    Teknik
    Wernblom 3 Ragge 4
    Bollkontroll
    Wernblom 3 Ragge 4

    Dessutom har vi gott om mittbackar!

    Laguppställningen blir om några veckor:

    --------Söder
    -Tobbe Ragge Sella
    ----Bjarna Gustav
    Seb Hjalle Kalle Adam
    (eller Risp)

    mvh
    Svennis

    SvaraRadera
  64. Rör fan inte Stereo!! Vi har inte haft bättre tränare sen Roger Gustavsson!

    SvaraRadera
  65. 1-0 får väl Hjalle och Sebban ta på sig tillsammans. Jag tycker Hjalle gjorde en riktig bra match, men det är målen som räknas och på något konstigt sätt är han inblandad i varenda jävla baklängesmål.

    SvaraRadera
  66. Laphroaig BaraBen2010-04-07 18:38

    När Risp är hel - kanske redan på söndag - tycker jag han ska in i mittförsvaret oavsett om Kalle/Hjalmar är hela och rena eller ej. Han är på en dålig dag bättre än den duon tillsammans, tyvärr.

    SvaraRadera
  67. "Domaren tvingades Fly"
    Stora delar av Gamla Ullevi bar kniv och var på väg ner till linjedomaren men hejdades i sista stund av Tobias Hysen. Jag var livrädd det kom i en tändare? på plan den kunde ju ha exploderat...
    Blir så trött på aftonbladet...

    Men håller helt med om att det känns löjligt att folk kastar in skit på planen, och den här insatsen kan inte skyllas på domaren.

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.