2010/04/14

Det ryktas...

att Blåvitts nya storsponsor Ola Serneke har rekryterat "nästan hela IFK-personalen" från Cordovan Digital - byrån som bygger IFK Göteborgs nya hemsida - till sin nya digitala byrå ”Dear Friends” i Göteborg. Enligt uppgift skall en majoritet av dessa 17 personer ha jobbat med just Blåvitt-kontot hos Cordovan.

att Cordovan Digital efter detta hört av sig till IFK Göteborg med försäkringar om att de kan leverera samma slutprodukt som avtalat. Dock berättar källor nära Cordovan Digital för BaraBen att det internt talats om att rekryteringen av personal till "Dear Friends" var ett "hårt slag mot arbetet för flera kunder, men i synnerhet IFK Göteborg".

att den här personalrekryteringen delvis förklarar den totala tystnaden kring IFK Göteborgs nya hemsida under de senaste veckorna.

att det är dags för Mats Härd-comeback på Göteborgs-Posten från och med i morgon torsdag. Han har sedan i höstas varit så allvarligt sjuk att han tidvis legat nedsövd - men mår nu bättre och skall successivt återgå till arbetet. Vad man än tycker om honom som krönikör är det skönt att höra att han är på bättringsvägen.

att GP-Sportens krönikörsvikarie, Johan Rylander (tv-krönikör till vardags), trots sin tokhyllning av Blåvitt efter premiärmatchen - och rötter i Norrland - är en inbiten AIK:are sedan barnsben. Grädde till honom för att det inte framgått i hans texter i varje fall...

att det cirkulerar nakenbilder i MMS-form på Pontus Wernbloom i vissa kompiskretsar med bas kring Avenyns västra sida.

att Wernbloom, innan det han träffade sin Nina, hade för vana att ragga på diverse Avenyn-kvinnor genom att skicka runt dessa nakenbilder via MMS till de olika tjejerna. Han är alltså själv källa till spridningen av dem, vilket kanske inte känns helt genomtänkt så här i efterhand.

att IFK Göteborg träffat representanter för en före detta sponsor under ett stort "hysch hysch" i början av 2010. Detta för att diskutera ett eventuellt samarbete i framtiden.

att ett nyköpt hus söder om Göteborg har Andrés Vásquez namn på kontraktet.

att BaraBens förslag till namn på Göteborgshjulet vid Operan är: En ond cirkel.

att två av landets största brud-/modebloggare har stora problem med att avvärja BaraKinin från att ta en pallplats i Nelly.com:s bikinitävling som stänger på fredag.

18 kommentarer:

  1. vad då raggar inte alla som boom boom ? ^_^

    SvaraRadera
  2. Hur får du tag i all information, Frankie?
    Som vanligt drar mina spekulationer igång
    och debattunderlaget på jobbet räddat!
    Tackar.

    SvaraRadera
  3. Det ryktas även hästar.

    /Tomas

    SvaraRadera
  4. Hästarna vrööööölar på ängarna....Jasså Volvo/Geely på väg tillbaka...det ryktas också att Boom Boom och Sture H skall namnge det nya hjulet vid operan...och att Mff ligister fick pisk av WM nyligen...

    SvaraRadera
  5. "Pariserhjulet" skulle vara ett bra namn på det nya hjulet. Det är lite göteborgskt att ta ett gammalt namn och sätta det på nåt nytt.

    SvaraRadera
  6. Nej fyfan bort med Boom boom skiten nu frankie!

    SvaraRadera
  7. http://www.blocket.se/goteborg/Allsvenskt_fotbollslag_soker_arena_omgaende_26789401.htm?ca=15&w=1

    Både komiskt och tragiskt...
    Varför inte fixa en ordentlig arena till Häcken?

    SvaraRadera
  8. Med tanke på allt ert tjat om det där plagget är det snarare ni som haft problem med att avvärja modeskribenterna.

    SvaraRadera
  9. Det ryktas

    att Baraben har tagit detta från Sverigescenen.

    SvaraRadera
  10. anonym 16:01/ Det ryktas att BaraBen kört "det ryktas" i fem år.

    Det ryktas att du borde tänka innan du skriver här.

    SvaraRadera
  11. detta är det bästa på barbaen

    älska rykten

    SvaraRadera
  12. Frågan är hur smart och framgångsrik denna "Ola S" är som rekryterade folk som jobbade med en produkt tillhörande en av hans egna sponsrade föreningar. Tajmingen sådär.

    SvaraRadera
  13. Hur ska man tolka Ola Serneke-ryktet egentligen? Att han plockar över folk från ett annat bolag är väl inte så udda i sig, men att sno de som jobbar med IFK-mappen nån vecka efter att man kritat på som ny storsponsor är däremot rätt konstigt.

    För övrigt så ska hjulet heta Lilla London eye!

    SvaraRadera
  14. Som sagt, detta är Frankie när han är som bäst.
    Fotboll ska han fortfarande hålla sig borta ifrån att kommentera.

    SvaraRadera
  15. Lilla London Eye är lite roligt, men låt det rosta och kalla det Brunögat istället

    SvaraRadera
  16. Ska bli kul när hjulet kommer upp i sin helhet!

    SvaraRadera
  17. Det verkar som att man har någon personlig vendetta mot Ola Serneke

    SvaraRadera
  18. Ola Serneke2010-04-16 08:37

    Tjena på er - Ola Serneke här !

    Avhoppen påverkar inte alls arbetet med IFK´s hemsida. Cordovan har ett årsavtal med IFK och sköter inte Cordovan detta, så har vi på Dear Friends lovat att vi direkt - att på sekunden hjälpa till så att allt flyter på med hemsidan, kampanjer mm.

    Jag själv har ingen anknytning alls, eller känner ingen i ledningen på Cordovan sedan tidigare.

    Det som vi skall skapa är en reklambyrå som är inom det digitala segmentet "top of the line" men som inte har "flotta" lokaler på avenyn eller kaffekokare för 30 tusen i månaden.

    Vår affärsidé är att tillhandahålla högsta kvalité till rätt pris. Vidare så jobbar vi med att se 100% kundfokus, inte att lägga tid på att bråka med konkurenter.

    Vi kommer sitta i våra egna lokaler ute på Lindholmen och ha ett grymt bra gäng som medarbetare.

    När avtalet med Cordovan löper ut så skall vi se till att satsa 100 % på att få kontraktet med IFK såklart.

    Full fokus nu på positvit tänkande till nästa match på Söndag !!

    Killarna har det inte lätt nu med tryck från höger och vänster ! Det är ett bra lag men som behövs hjälpas upp självförtroendemässigt. Det får vi se till istället nu !!!

    Ha det gott !
    Ola Serneke

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.