2010/04/11

3 timmar och 15 minuter kvar.


MATCH. Såhär såg det ut förra året. Kanske en av de absolut bästa matcherna säsongen 2009. Det här är, som Bengan själv skulle ha sagt det ett Blåvitt "på tårna". Det är så här det ska se ut, hög fart, mycket press, kämpaglöd, vilja, mål, total dominans. Förra året hade Brommabönderna inget att säga till om, det ska de inte ha idag heller, ställ er upp Göteborg nu tystar vi hela Stockholm.

Framåt kamrater, låt Poseidon skina igen.

26 kommentarer:

  1. det var förra året det ja...

    SvaraRadera
  2. Jag är nöjd om vi kommer ifrån den här matchen med en poäng med tanke på hur det sett ut det senaste.

    SvaraRadera
  3. Framåt Kamrater, ge allt ni har!

    SvaraRadera
  4. är nöjd om vi inte åker på storstryk.

    SvaraRadera
  5. Vad fan? Skärp er! Med den inställningen kommer vi ingenstans. Nu kör vi för tre poäng gubbar!

    SvaraRadera
  6. säg det till spelarna...

    SvaraRadera
  7. Hur skall vi kunna kräva något av spelarna om vi går in med inställningen att de förhoppningsvis inte blir utspelade i alla fall? Vi är tamigfan Blåvitt, vi har slagit Man U och Barca, vunnit cupguld och fler SM-titlar än de flesta lagen i allsvenskan tillsammans. Den där jävla loser-mentaliteten kan Gaisarna få behålla. Nu åker jag till GU och visar på läktaren att inte alla fans har fått tjackballe bara för att säsongen börjat lite sämre än väntat, jag föreslår att du gör detsamma!

    SvaraRadera
  8. Kan inte hålla med att det var en av de bästa matcher förra året. Det stod ju 0-0 länge, och det var krampaktigt. Bara varför vi gjorde 4 mål betyder det ju inte att matchen var bra för det.

    SvaraRadera
  9. Nu ska iallafall jag ta mig till GU och skrika mig hes för vårt Blåvitt. Ska ni med?

    SvaraRadera
  10. Hahaha, underbart. SM-guld 2047!

    SvaraRadera
  11. Bara jag som saknar Wernbloom?

    Idag krossar vi BP aterigen!

    SvaraRadera
  12. Seger och tre poäng är det viktiga idag. Spelet behöver inte se lysande ut bara vi vinner...

    SvaraRadera
  13. Idag är det bara tre poäng och vinst som gäller. Spelet får se ut hur som helst bara målen trillar in framåt.

    SvaraRadera
  14. 1p och fortsatt åt helvete ser det ut som.

    SvaraRadera
  15. Dra åt helvete alltså

    SvaraRadera
  16. Jag bor inte i Göteborg just nu och har inga canal+ eller så, så den enda match jag sett var kalmarmatchen och den gick ju bra. Är det någon som kan tala om vad det är som går fel, varför funkar det inte? Jag ser ju bara resultaten, och har inte sett spelet.

    SvaraRadera
  17. Ha ha ha! Det blir bara roligare och roligare det här!

    SvaraRadera
  18. Erik/

    Det är inte mycket som funkar just nu, ingen vet vad de ska göra när dem får bollen, det blir tjongbollar och chansningar, den som inte jongar iväg bollen håller den oftast för länge och ja, jag vete fan, det är inte många rätt nu. Krävs förändring, en klar och tydlig idé - där alla vet sin plats och uppgift, nu har vi fem stycken mittfältare som inte har en aning om vad de ska göra på planen. Kantspelet är det enda som är hyffsat, ibland.

    SvaraRadera
  19. I år är det tufft att hålla på blåvitt. Fanns ljusglimtar mot BP idag men vilken förskräcklig match det va totalt.
    När jag va grabb fick vi lära oss att alltid ställa oss i passläge, känns som våra gubbar gömmer sig istället och när passen väl kommer går den fel eller tas emot helt fel. Usch!

    SvaraRadera
  20. fyfan blåvitt det här är ju pinsamt! skärp er grabbar och visa vilket lag som är bäst i sverige!

    SvaraRadera
  21. Nu börjar jag tröttna på gubbarna. Inte speciellt sugen på att gå på GU. Men det är när man känner så här som det är viktigt att vi står upp för våra Änglar. Kämpa på IFK

    SvaraRadera
  22. Vidare vill jag bara säga att sätt in Ragge på 10:ans position. 4-2-3-1 eller 4-1-4-1 bygger på en stark nr:10... Varken Jakob, Pär eller TO funkar där. Ragge är stor, stark, snabb, bollsäker o kylig...

    SNÄLLA!

    SvaraRadera
  23. "snabb och bollsäker"? Är du full?

    SvaraRadera
  24. håll käften!

    SvaraRadera
  25. Klart att e dom dåliga som Fan så ska dom fan få höra de med inte mer än rätt sedan får ni slipsnissar tycka vad fan ni vill nej sluta tro att ni är världsmästare och spela som ett lag gör med varandra inte mot varan . Kim för Fan börja kommunicera med Ragge och hela backlinjen för fan .. Kämpa kämpa för kämpa för Sm-guld. Så vissa att ni kan spela boll och inte gnäll på varandra de kan vi som ser skiten från läktaren göra.. Tack.

    SvaraRadera
  26. Klart att e dom dåliga som Fan så ska dom fan få höra de med inte mer än rätt sedan får ni slipsnissar tycka vad fan ni vill nej sluta tro att ni är världsmästare och spela som ett lag gör med varandra inte mot varan . Kim för Fan börja kommunicera med Ragge och hela backlinjen för fan .. Kämpa kämpa för kämpa för Sm-guld. Så vissa att ni kan spela boll och inte gnäll på varandra de kan vi som ser skiten från läktaren göra.. Tack.

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.