2010/04/17

Här laddar Blåvitt upp inför "Västderbyt"

122 kommentarer:

  1. det "roliga" är när några av tjommarna i ultras-wisemen gänget som gått upp i samlad trupp säger typ: "vi drar en krossa elfsborg innan vi drar" och så vänder sig nån "ledare" för dem mot dem och säger: "det ska vi fan inte göra, vi ska markera under tystnad" (typ). markera? vem fan är ni att markera mot spelarna i vårt lag? när vi förlorat ett par matcher? patetiskt hela agerandet och den som inte kunde räkna ut med röven att tidningarna skriver om att ett lag blir utbuat av sina egna borde ju anmäla sig till psykvården.

    sååååå trött man blir på folk.
    tuffa tuffa ultras.

    SvaraRadera
  2. SANNINGEN: Blåvitt spelar en form av tvåmål och man fortsätter slå idiotiska värdelösa urusla skitlångbollar som inte når fram till någon alls. Vi har ju blivit helt sönderlästa av alla lag hittills och vi har ju ingen fungerande spelidé. Långbollar funkar inte.

    Så efter ett tag så började folk spontant bua när samma skitlångbollar slogs och applådera och sjunga när bollen hölls på marken. Sen biten med Håkan Mild fattar jag inte alls, löjligaste jag hört.

    SvaraRadera
  3. Medlem 22152010-04-17 21:56

    sanningen/ Tror du på fullt allvar att du påverkar Blåvitts spelstil och spelsystem genom att bua under träningarna när de gör moment som du ogillar? Vad är nästa steg, att bua ut se spelare du inte gillar? Bua om någon slår en snedpass? Du kan väl ägna dig åt att bua när de gör allt du inte gillar så ska jag föreslå att hela spelartruppen kommer på besök till ditt jobb och buar ut dig medan du försöker nöta in dina uppgifter. Jisses.

    SvaraRadera
  4. Vita träskor2010-04-17 21:57

    Ni som inte var där borde inte uttala er, Sen sa vi inte att tystnadsgrejen utan att vi väntar med att sjunga det tills spelarna går förbi. Varför alla ni som hejar & sjunger inte var där på e Lördagsträning innan en viktig match fattar jag inte heller om ni u är sånna jävla äkta! Skärp er. mot 3 poäng! 45

    SvaraRadera
  5. orkar ej att diskutera mer om detta.

    SvaraRadera
  6. Alltid Blåvitt2010-04-17 22:00

    Vita träskor- Menar du att det inte buades åt våra spelare då alltså? Vad menar du annars med "ni som inte var där bör inte uttala er"? Att ingen ska tycka att det är fel att bua ut sina egna spelare om de inte var där och gjorde det? Härlig logik. Det är alltså bättre att vara på plats och sabba än att inte vara där. Jag visste att en del fans är puckade men det här tar fan priset.

    SvaraRadera
  7. Skönt att ultras blåste av sin tystnadsprotest för söndagen och ersatte den med en bua-protest på lördagen.

    SvaraRadera
  8. Nu är ju ultras hatade, mycket bra jobbat ultras!

    SvaraRadera
  9. Kenny Starfighter2010-04-17 22:06

    De som säger att det inte buades bör läsa vad Tomas Olofsson, änglarnas ordförande skrev på deras forum:

    "Det var några från Ultras och några från WM som buade, således inte bara Ultrasgubbar, som det skrivs i en rapport här ovanför."

    Så då är min fråga, tror detta folk i wisemen och ultras att stefan rehn och jonas olsson bygger sin taktik på vad som blir godkänt, genom att inte bli utbuat, på träningarna?

    SvaraRadera
  10. Är bara en tidsfråga innan dessa personer börjar försöka sig på "kvartssamtal" med och Blåvitt kommer tvingas börja med stängda träningar...

    SvaraRadera
  11. Håkan Mild på Sportsday.se:

    Och angående buande fans på träningarna, tycker han:
    - Om man inte vill stötta oss behöver man inte komma hit.

    - Det var ingen jättestor grej just den här gången, och det var även applåder stundtals. Men rent generellt är alla välkomna hit om man vill stötta laget. Men om man inte vill stötta oss behöver man inte komma hit.

    Han menar att man gärna har öppna träningar, ett öppet område runt Kamratgården, men att man då också ska visa respekt.

    - Det här är vår arbetsplats. Och hit är alla jättevälkomna, om man stöttar laget.

    SvaraRadera
  12. Att man inte bara tar och tystar ultrars(mopedpojkarna)och låter fotbollen tala.

    SvaraRadera
  13. Bra Frankie.
    Jag håller helt med de som va där och markerade!.
    Jag är villig att stödja dessa äkta blåvitt fans ekonomiskt.

    SvaraRadera
  14. Old school Tynnered2010-04-17 22:18

    Ultras tror på fullt allvar att de är viktigare än Blåvitt. Det ser man ständigt på deras retorik, "det är vi som är Blåvitt" och så vidare. De flesta av oss supportrar har följt laget sedan långt innan ni ultras var födda och vi kommer följa dem långt efter att ni försvunnit ut ur bilden så gå och häng er.

    SvaraRadera
  15. Hoppas ni Vanish2010-04-17 22:18

    Jävla tvättmedel!

    SvaraRadera
  16. Idiotiska nötter! Tror ni på allvar att ni kan mer fotboll än tränarna och spelarna? Tror ni att ni har något att lära dem?! Jävla nysupportar, var var ni för 20 år sen när vi andra gick på matcherna? I pappas pung eller mammas mage eller kanske på dagis?

    Stötta laget för fan och låt dem som kan det här sköta sitt jobb. Om de sen misslyckas så kommer föreningen ta in nya tränare och spelare, var så säkra. DET är inte erat jobb, erat jobb är att stötta!

    SvaraRadera
  17. underbart att fjortisanalfabeter som ultras skall bedöma vad som funkar och inte funkar på en fotbollsplan istället för våra tränare och spelare. skall vi verkligen skapa osäkerhet hos spelarna genom att bua så fort det blir en långboll... tänk när vi skall kontra mot elfsborg i morgon och hysen rusar, ragnar väljer dock att slå kort för han minns ju hur det annars kommer mötas av ett buande från läktaren.

    SvaraRadera
  18. Nu finns två scenarios:

    1. Om Blåvitt vinner i morgon kommer folket som var på kamratgården och "manifesterade" tycka att de har bidragit. Det kommer öka hatet mot dem från andra supportrar.

    2. Om Blåvitt förlorar i morgon kommer andra supportrar skylla det på folket som var på Kamratgården och "manifesterade". Det kommer öka på hatet mot dem.

    Slutsats: Ultras och Wisemen gillar när folk hatar dem. Det är deras grej, typ som att vara goth:are eller hårdrockare när man är tonåring. Försök till att vara rebeller.

    SvaraRadera
  19. Gravt intelligensbefriade individer med storhetsvansinne är ingen lyckad kombination som synes!
    Hoppas någon kan tala med deras skötare så de håller sig till kumbajaja och gunga i måttlig fart framöver.
    Någonstans har jag läst att lagen om tvångsomhändertagande av unga kan tillämpas akut eller vid rymning.
    Känns som dessa faller inom ramen!

    Vill slutligen förtydliga så att det inte blir missförstånd, att det gäller "buarna" och inte blåvita spelare!

    SvaraRadera
  20. UNdra vad risp lutar åt till sommaren. Att efter ett halvår spelat gratis för klubben han älskar men supportrar som buar ut honom och hans lagkamrater på träning och match eller nappa på Malmö FF´s stående ekonomiskt fördelaktiga kontrakt som ingen annan allsvensk klubb kan matcha. Han spelar för blåvitt för vi finns i hans hjärta. Vi kan faan inte låta några jävla ultras eller WM förstöra det som vi byggt upp. EN FÖR ALLA, ALLA FÖR BLÅVITT!!!

    SvaraRadera
  21. Jävla småpojkar från Ultras som vill ta bort den sista lilla lilla biten självförtroende som finns kvar i våra killar till vårens viktigaste match. Bra jobbat jävla idioter!

    Blåvitt i medgång och sorg!

    SvaraRadera
  22. Vi vill inte ha såna idioter som buar på en träning'
    DET är inga supporters utan bråkstakar endast

    GO BLÅVITT

    SvaraRadera
  23. Många av oss har betalat massor av pengar för blåvitt, många dedikerat hela sina liv för klubben, alla års korts inehavare har köpt års kort för att dom tror på klubben.
    Men när man blir besviken, kännslorna bubblar. å man får inte den underhållning man lagt sitt liv å pengar på, Det är inte fel att visa sitt missnöje. Men det ska inte gå till överdrift

    SvaraRadera
  24. Bra gjort ni som var där uppe. Skit i gnällspikarna. Som sagt det som buade klappade även händerna åt andra saker med. Lätt bara fokusera på det negativa, speciellt för en skit tidning som Expressen.

    Alla kan inte tycka samma!

    FRAMÅT BLÅVITT!

    SvaraRadera
  25. anonym 23:09/ Bra gjort att bua ut sina egna spelare? Bra? Ja, det var ju verkligen vad spelarna behövde fokusera på dagen före en nyckelmatch. Jävlar vad en del är efterblivna, det är fan rekord i idioti.

    SvaraRadera
  26. (Är det moderators inne här som tar bort / Censurerar inlägg ?)

    SvaraRadera
  27. även om jag inte tycker att buande av våra spelare under träning är den ultimata lösningen på våra nuvarande spel problem så tycker jag ändå att det är aktion som spelarna får räkna med just nu.

    de här är välbetalda idrottsproffs och måste klara av att ett antal individer buar år deras långbollar. att vara allsvensk spelare innebär inte bara privilegier och obligatoriska applåder när det går bra.

    det innebär också att man ibland får utstå vrede och burop när det går åt helvete.

    klarar man inte av det så är det dags att söka sig till ett "normalt" jobb där man inte löper samma risk att "granskas" av sina kunder.

    man up nu blåvitt för helvete!

    elfsborg i morgon; let's have it!

    SvaraRadera
  28. Efter ha sett denna gruppering till "sk fans" på håll i dag fick jag sorg i hjärtat.
    Ville verkligen inte tro att vi hade rötägg bland oss, men tyvärr så är det.

    Att de applåderades några korta sekunder väger inte upp de övriga ointelligenta utspel som gjordes.

    Grupperingen betedde sig likt osäkra unghundar som söker efter sin roll i flocken(samhället)
    Allt genom att skojbråka/mäta sig med varann inom gruppen. Allt för att hitta rangordningen, vara någon, känna gemenskap.

    Ett ensamt lejon överlever inte på savannen(samhället)som sagt. Så det gäller att hålla ihop.
    Sen om solglasögon (i mulet väder)och mjukisbyxor som vissa hade hjälper...vet jag inte?!

    Synd bara att fotbollen och blåvitt blir en arena för dessa vilsna individer.

    Gällande matchen imorrn känner jag bara positiva vibbar. Det blir säkert inget skönspel men 3 poäng knackar på dörren. Härligt!

    /Micke

    SvaraRadera
  29. Kvartssamtal NU!!!

    Vis man

    SvaraRadera
  30. Det som man undrar mest över är alla idioter som tror att de är mer än klubben/laget.

    När skall de fatta att de inte är mer supportrar än oss övriga, och det spelar ingen roll om de är på dagens träning och är skithäftiga och ropar elaka ord.
    Det blir snarare bara töntig, och folk runtomkring blir bara förbannad och tappar allt förtroende för dessa idioter.

    Det bästa är när folk som "Pett" om skrivit i chatten undrar säger "De var iaf där, var du/ni där?".
    Vad fan spelar det för roll????
    Tror du/ni seriöst att det blir ett bättre resultat av att några döskallar går upp till träningen och skriker och buar?? Då är du/ni dummare än vad jag först trodde.

    Jävla glin som förstör för klubben!!

    SvaraRadera
  31. Anonym 23:12/ Ja. Anonyma inlägg signerade grupper av olika slag kan inte släppas igenom för det är helt omöjligt för oss att kunna bekäfta om det faktiskt är en person som representerar den gruppen eller bara någon random dåre som skrivit inlägget. Har man en åsikt får man skriva under med sitt egna nickname av något slag, eller registrera en användare för sin grupp. Annars är det risk att folk börjar skriva debattåsikter för andra grupper - som de själva inte har att göra med.

    SvaraRadera
  32. Koskenkorva2010-04-17 23:43

    Om laget spelar helt utan hjärta så ska de få höra det också. Det är en ära att få spela i blåvitt och inför oss fansen! Egentligen handlar det mycket om att vi bor i landet lagom, där många knyter näven i fickan. Hade det här varit på sydligare breddgrader hade spelarna fått höra det på ett MYCKET hårdare sätt.
    Det är ingen som kräver någons avgång eller liknande utan att spelarna ska bära upp klubbmärket och jobba hårt, som Håkan Mild sa nyligen.

    SvaraRadera
  33. Koskenkorva/ Min fråga är till dig:

    Tror du att spelarna blir bättre av att buas ut på sina egna träningar?

    Tror du på fullt allvar detta?

    SvaraRadera
  34. Wm o andra pajasar kan dra åt h-e! Flytta till Solna där ni hör hemma!
    Älska Blåvitt!

    SvaraRadera
  35. Koskenkorva2010-04-17 23:51

    Svårt att svara på. Tränarna verkar inte vara bra på att ge spelarna en jävla utskällning och väcka de från sin dvala. Då kan jag tycka det är befogat att ge de lite negativ kritik, särskilt när de slår långbollar på träning (?!). Vi har gett de ett bra stöd under matcherna både hemma och borta. Det tycks inte hjälpa överhuvudtaget. Aktionen kunde genomförts på ett smidigare sätt, men många är frustrerade på spelare som skämmer ut föreningen.

    SvaraRadera
  36. Koskenkorva/ Vi har sveriges snabbaste djupledsspelare i Tobbe Hysén, tro fan de måste träna på att slå djupledsbollar på honom. Såg du Blåvitt förra året? Då borde du veta att dessa långbollar resulterade i en jävla massa mål, poäng och vunna matcher! Sedan så vet nog inte du eller jag vad som händer i omklädningsrummet, men tydligen tycker du att det är några självutnämnda riddares roll att påverka laget snarare än tränarnas. Då kan vi ju sparka tränarna och ha en omröstning om vilken elva som ska spela och vilka övningar de ska köra på träningarna istället??? Snacka om att undergräva tränarnas auktoritet.

    SvaraRadera
  37. Koskenkorva/ Du behöver inte oroa dig för att spelare ska skämma ut föreningen. Det lyckades ni göra på träningen ändå.
    Och nej, jag tror inte Blåvitt-spelarna blir bättre av att bli utbuade på hemmaplan eller på träningarna för den delen. Det saknas stöttning i motgång. Tänk dig själv om det går saker dig emot i livet, vad stärks du av, om någon skriker skällsord på dig eller ger dig en uppmuntrande klapp på axeln och säger "kom igen nu, försök igen, kämpa"?

    SvaraRadera
  38. Ska inte gå in på taktiksnack nu, mer än att jag och många fler har konstaterat att långa bollar på tobbe är en taktik som motståndarna läser sönder just nu.

    Något behövde göras för att väcka spelarna och ansvariga på Kamratgården. Något gjordes. Nog om det.

    Till er som tycker att det är kul att smutskasta Wisemen och Ultras över internet. Jag tänker inte be er komma fram till oss på Gamla Ullevi och be er säga det där, för det vågar ni inte ändå. Ni bör dock tänka på vad ni skriver. Vi får inte visa mot missnöje mot laget, men det är okej att ni vräker skällsord över oss tydligen. Rimmar illa för mig, men vill ni skapa sprickor i supporterleden så varsågod.

    SvaraRadera
  39. Koskenkorva - du behöver inte fundera mera. Tobbe har redan talat om att de INTE blir bättre av buande under matchen. Snarare tvärtom. Your move.

    SvaraRadera
  40. Stackars djävla blåvitt...till råga på allt idag får ni smisk på rumpan mot Elfsborg. Bua lite mer, så går det bättre i nästa match. Idioter!

    SvaraRadera
  41. anonym 00:10/ Vem är du då? Du är en person som gömmer dig i en grupp av våldsbenägna individer och hotar andra, ja på internet! Komma fram och säga vad man tycker, det kanske kommer som en chock till dig men 99 procent av samhället tycker inte man kommunicerar genom att slå varann på käften. Det tycker tydligen du.

    SvaraRadera
  42. Koskenkorva2010-04-18 00:16

    Spelades det en match idag? Det var mer än jag visste. Godnatt på dig!

    SvaraRadera
  43. Ang. att kasta skit: För mig är det väldigt enkelt. Alla som stöttar blåvitt förtjänar beröm. Om de så fixar flaggor, tifon, sjunger, applåderar eller whatever. Resten förtjänar att få årskort i bortaklacken.

    SvaraRadera
  44. anonym 00:10/ Han som är chef för det sportsliga heter Håkan Mild. Han stod bredvid er på träningen idag. Vad jag läst i media så tog ni inte diskussionen med honom, trots att du påstår att du vill förändra sättet Blåvitt spelar på. Vad tror du får din vilja fram, att ta dialog med den som bestämmer över det du vill förändra eller att du buar ut det som du säger dig vilja förändra? Jag fattar inte hur en del tänker.

    SvaraRadera
  45. Så trött man blir2010-04-18 00:22

    "Vi får inte visa mot missnöje mot laget, men det är okej att ni vräker skällsord över oss tydligen."

    REALITY CHECK:
    NI ÄR INTE IFK GÖTEBORG.

    Ni är grupper som går på IFK Göteborg.
    Ni har inte tiotusentals fans, tusentals medlemmar och skapar fotbollsintresse för hela staden. Ni är besökare av Blåvitt och Blåvitt fanns före er och kommer finnas efter er. Du likställer sågandet av er aktion med ert påhopp mot Blåvitts spelare och på det sättet likställer du dig med spelarna i Blåvitt. Du är för mig inte ett jota värd, jag vet inte vem du är och jag bryr mig inte heller.

    Vi håller på Blåvitt, inte dig och dina kompisar.

    SvaraRadera
  46. Anonym 00:10

    Vad menar du med att folk inte vågar gå och säga vad de tycker om Wisemen etc på match? Ska man ta det som att man inte borde våga det för då kommer ni spöa sagda person? Obs, jag frågar endast för jag är nyfiken på vad du menar.

    SvaraRadera
  47. anonym 00:18/ Men frågan är om de förtjänar beröm när de buar ut våra spelare dan före en viktig match, bara för att de råkar göra flaggor till matcherna? Tycker du det?

    SvaraRadera
  48. Oh vad mysigt, Wisemen som tidigare hatade Ultras har nu fått nya lärlingar i flaggviftargruppen. mysigt.

    SvaraRadera
  49. Ultras verkar spåra ur totalt i år.
    de har blivit av med sin lokal
    de capos som var bra har tagit time out
    de anordnar manifestationer som övriga supporter bara SKALL ställa sig bakom, men fick snällt inse att det inte gick att diktera villkoren
    de skämmer ut inte bara sig själva, utan även laget och övriga supportrar genom att bevista öppna träningar och bete sig som pubertala babianer
    och allra värst är försöket att släta över det hela med att
    - ni var inte där
    - vi klappade händerna också
    - tidningar, Håkan Mild o Risp överdriver

    Är nog så att er "ledning" behöver bua och skälla ut vissa och för all del när ni ändå är igång ta och sparka några och köp in några nya.

    SvaraRadera
  50. Fy vad löljligt gjort av dom som gick dit o buade ut dom. En gäng medgångs supportrar. I motgång och i med gång vill jag supporta dom fram till seger. Det är för mig en supporter. Punkt slut

    SvaraRadera
  51. Support= stödja, stötta, hålla uppe, bära, bära upp

    Kalla er inte supporters ni som va på träningen och buade ut blåvitt

    Ni är inte rumsrena än

    SvaraRadera
  52. HAHAHA! Aldrig sett så många ANONYMA avsändare i kommentarsfältet.. Är man för feg för att stå för sina åsikter när WM är inblandade eller?

    SvaraRadera
  53. ULTRAS BUADE INTE FATTA! TIDNINGARNA LJUGER.... IDIOTER SOM TROR PÅ VAD TIDNINGARNA SKRIVER...

    SvaraRadera
  54. Jag är mer än lovligt trött på dessa så kallade ultras. Det som stör mig mest är den otroligt låga nivån på allt de gör. Den "nya" ramsan som har sjungts till förbannelse är gjord av idioter för idioter. När Ultrazz nya supersång inte sjungs av de andra supportrarna blir ultraz jättearga och skriker "Men sjung då". Hela det upplägget känns utvecklingsstört.

    SvaraRadera
  55. Kul att dem personer som inte var där skall dömma alla dessa personer som var där efter en jävla tidnings artikel...Väx upp nu för fan... Så lågt som att bua åt egna laget på en träning skulle ingen gruppering skjunka till. Och Alla ni Ultras hatare vart kommer allt hat ifrån? Ultras har gjort underverk på våran läktare i minst två år. Men det glömmer tydligen alla bort tack vare en fel vinkling av tidningarna.

    SvaraRadera
  56. Mogna småpojkar.

    SvaraRadera
  57. Blåvitt har under andra delen av 2000-talet byggt upp något fantastiskt. Jobbar man långsiktigt får man vara beredd på svackor.

    Byta spelsystem? Tränare? Håkan? E ni goa eller? Tror ni på något sätt det skulle hjälpa att hetsa mot föreningen?

    Barn. Sluta gråta. Nu löser vi detta med ett enormt stöd imorn.

    SvaraRadera
  58. Keep the faith!2010-04-18 01:16

    01:05: Jo, folk brukar skriva under med för- och efternamn i en kommentar på baraben. Det är unikt för denna artikel att folk inte gör det, absolut.

    Ultras, WM: Bua inte på träning, tro inte att ni är större än föreningen och bete er inte som att ni är mer supportrar än andra. Dock, eloge för att ni tar er upp på träningarna och i den mån laget stöttades: bra jobb!

    Överhuvudtaget. Alla oavsett gruppering, var vänliga lyssna på varandra, hör vad alla har att säga och agera/låt bli att agera tillsammans. Vi vill åt samma håll. Hedra KU, LM4, kalla det vad ni vill. Nu är det viktigare än någonsin att sluta leden, inte splittra dem.

    Vi är Blåvitt, vi är bättre!

    SvaraRadera
  59. Kom ihåg att det är Wisemen som ÄR och ÄGER blåvitt!

    Våld

    SvaraRadera
  60. du limpan,finns ju de som har kommenterat som var på plats och vidimerar att det förekom buande och glåpord. Och tro faen att folk väljer att vara anonyma, vem vill ha stryk av en pöbel.

    SvaraRadera
  61. Limpan:

    Och då är citaten från spelarna om att folk buat ut dem saxade från luften med eller?

    SvaraRadera
  62. Nej Spelarna har också missupfattat det hela, buandet var mot tjongbollarna som slog cirka 20 ggr på 5 minuter.

    SvaraRadera
  63. Alla har tydligen missuppfattat det utom de få som buade. Verkar varit väl genomtänkt och tydligt i budskap. Harrejävvlar, krossa Ellos!

    SvaraRadera
  64. Det som man undrar mest över är alla idioter som tror att de är mer än klubben/laget.

    När skall de fatta att de inte är mer supportrar än oss övriga, och det spelar ingen roll om de är på dagens träning och är skithäftiga och ropar elaka ord.
    Det blir snarare bara töntig, och folk runtomkring blir bara förbannad och tappar allt förtroende för dessa idioter.

    Det bästa är när folk som "Pett" om skrivit i chatten undrar säger "De var iaf där, var du/ni där?".
    Vad fan spelar det för roll????
    Tror du/ni seriöst att det blir ett bättre resultat av att några döskallar går upp till träningen och skriker och buar?? Då är du/ni dummare än vad jag först trodde.

    Jävla glin som förstör för klubben!!

    /Mange

    SvaraRadera
  65. WM + UG som var på träningen buade åt långbollarna. Det var dvs. inte ett bu-kalas där det buades hej-vilt som media vill få det att låta. Jag ser inte en enda spalt där det står att det faktiskt klappades och hejades en del också.
    Jag tycker det rent av är patetiskt att folk kastar så oerhört mycket skit på de supporter-grupper som vistas på våra läktare, ni kanske inte inser hur mycket tid de lägger på läktarstöd/support. Förstår ni då inte att när det nöts tjongbollar på träningen att det är oerhört svårt att inte visa sitt missnöje? Sen att protesten mot tv-styrda matchtider blev framskjuten tyder ju trots allt på att UG m.fl lyssnar på er andra supportrar. Är det då rätt att hacka på dom ännu mer bara för att dom visade sig vara flexibla och framskjuta detta?
    Jag förstår mig inte på hur folk resonerar.

    SvaraRadera
  66. Det roliga är att samma dårar som inte gillar att matcherna spelas på helgerna klockan 1230, tog sig upp till en träning på Kamratgården vid klockan 10 i morse.

    Om ni klarar av att ta er till träningarna, så är det uppenbarligen inget fel på matchtiderna heller.

    Trovärdigheten för Ultras och de i WM som var på plats idag är lika med noll.

    Tidigare har man faktiskt hållt WM bakom ryggen i vissa lägen, men en sådan här grej är så jävla mycket Ajk att man mår dåligt.

    Och snacket om att "säg det till oss på läktarna då!" är ännu mer patetiskt. Vi är jävligt många som säger det här istället, då vi inte vill riskera att få på käften av ngn påtänd grabb som vill vara fräck inför sina kompisar.
    Att det är såpass många som tar avstånd från den skit som uppvisades på träningen idag, borde vara tillräckligt för att ni själva skall fatta att ni har gjort bort er!

    /Perra

    SvaraRadera
  67. Hej träskallar!
    Det finns viktigare saker i livet än att gå till en fotbollsträning och bua. Jag tycker synd om er och era små patetiska meningslösa liv.

    Jag tycker också om Blåvitt och fotboll, men till skillnad från er har jag förstått att rent konkret så påverkar inte Blåvitts resultat mitt liv. Det som påverkar mitt liv är arbete, familj, vänner och sådant som verkligen spelar roll.

    Om ni ska gå till en träning och enbart sprida negativ energi så är det bättre att ni inriktar er på att förbättra era egna liv istället.

    Blåvitt kommer ta tre pinnar mot Elfsborg och det är INTE tack vare ert pinsamma beteende utan det beror på lagmoral och jävlaranamma.

    SvaraRadera
  68. svar till den den anonyme som skrev första inlägget ( resten orkar jag inte läsa efter att ha läst det första)

    Din jävla idiot, IDIOT.

    Tror du att vi menar klubben och oss själva det minsta illa?

    om någon lr några säger sjunger lr what so ever säger något negativt så behöver vi varken här på baraben lr pressen gråta floder PUNKT

    Vi pratar om vuxna människor som har förmånen att tjänna pengar på något vi alla drömmer om.

    så denna vällriktade kritik tar ingen spelare negativt, det är proffs vi talar om.

    Dom höjer sej ett snäpp och imon blåvitt tills vi dör!

    over'n out

    SvaraRadera
  69. det är så ledsamt att vi ska behöva kasta sten på varandra.

    alla bryr sej ska vi inte vara glada?

    SvaraRadera
  70. Ska ju även tilläggas att det inte var Ultras som grupp som gick dit och buade

    SvaraRadera
  71. Ultras sicket jävla namn byt till Pampers.

    SvaraRadera
  72. Fördöm beteendet att bua. Men dra inte alla Ultras över en kam.

    SvaraRadera
  73. Ice Climber2010-04-18 08:13

    Minst sagt infekterat. Tror på internbox och med WM som vinnare då såklart. Tänk på det, ni som snackar så mycket här som anonyma att alla har rätt till sitt IFK och finns det egentligen ett rätt eller fel?! Nej precis.

    Klubben är som den är. Hata dom nu men inte när ni blir stormade av andra Kat C?

    NU VINNER VI!

    SvaraRadera
  74. Jag tycker att man ska bua ut wm, dom hade en uppgift förra såsongen och misslyckades totalt.

    Ni lät gnaget storma våran plan.

    Sedan åker ni till Skövde och åker på storstryk. Ni är sämst.

    Byt eran tränare.

    Avgå!!

    SvaraRadera
  75. ni e fan inga riktiga supprtrar!!! säkert ni som kastade in grejer på plan mot djurgården oxå!!




    we are blue we are white we are fucking dynamite

    SvaraRadera
  76. Jävla idioter. IFK är INTE AIK!!!

    SvaraRadera
  77. KAMRATUNIONEN!!!

    Oavsett grupptillhörighet så har vi en gemensam nämnare, Blåvitt.

    Vi skall stå enade för Blåvitt, inte splittrade. Det gäller ALLA. WM, Ultras, slipslogerna, familjeläktaren osv är Blåvitta allihop, och alla behövs.

    Idag enas vi på läktaren. För Blåvitt mot seger.

    SvaraRadera
  78. IFK Göteborg är en storklubb likt Aik. En storklubb måste ha supportrar som inte lägger fingrar emellan. Som någon sa.. Wisemen älskar sitt Blåvitt, men blir också väldigt arga när det går dåligt. En för alla... Alla för Blvitt. /P

    SvaraRadera
  79. Ultras = intelligensbefriade ärthjärnor - hur fan tror ni att spelarna mår bättre med denna demonstration. Konstruktiv kritik är det enda som funkar.

    Spelarna kommer att vara ändå värre spillror idag TACK VARE dessa intelligensbefriade ärthjärnaor som bara förstör. Dra till Gnaget ist.

    /Herman

    SvaraRadera
  80. Är varken ultras eller wm men tyckte detta va bra gjort. Något måste ju göras...

    SvaraRadera
  81. Vänta nu: De tränar på att slå precisa långbollar, sen när blev det tabu? Ni buar åt att de vill förbättra det kanske mest effektiva anfallsvapnet som finns i AS, långboll på Tobbe! Som nå´n sa, byt namn från ultras till pampers!

    SvaraRadera
  82. så jävla jävla JÄVLA pinsamt!!!! Ni beter er fan som råttjävlar, äcklig är det, USCH spyr snart. WM hör inte och har aldrig hört hemma på vår arena! Blir vi "stormade" av kat C-supportrar så kan jag lova att jag kommer slå tillbaka, för mitt livs skull. Att WM tror sig ha rätten att slåss i blåvitts namn är så jävla bullshit.

    tuffa Ulras är bara ett gäng pinsamma idioter som ingen orkar lyssna på längre.

    mot gamla snart.

    SvaraRadera
  83. Klackens hjärta2010-04-18 10:07

    Kamratunioner kan Änglarna köra i röven på sig själva, ärligt talat. Jag kommer aldrig samarbeta eller ha något gemensamt med våldsverkarna i Wisemen och de kan hota övriga läktaren bäst de vill, de står ju inte ens i klacken för fan.

    SvaraRadera
  84. Zid: Word!
    Precis vad jag tänkte.

    SvaraRadera
  85. Många gaisare här inne nu som vill splittra de Blåvita leden.

    Tyvärr, i motgång blir vi bara starkare.

    SvaraRadera
  86. Anonym 10:14/ Du är rätt patetisk när du inte inser att 99 procent av de övriga blåvita som inte är huliganfilmsrunkare HATAR Wisemen och hela deras existens. Att kalla dem Gaisare visar bara hur dålig kontakt du har med verkligheten.

    SvaraRadera
  87. KAT B LINNÈ2010-04-18 10:25

    Framåt Wm Framåt IFK Framåt GBG

    SvaraRadera
  88. Ingen nyhet att det är ett jävla bonnapack....

    SvaraRadera
  89. Mår bara dåligt när man inser hur otroligt fyrkantigt vissa tänker.
    Dagens mest idiotiska inlägg är nog denna:

    "Din jävla idiot, IDIOT.

    Tror du att vi menar klubben och oss själva det minsta illa?

    om någon lr några säger sjunger lr what so ever säger något negativt så behöver vi varken här på baraben lr pressen gråta floder PUNKT

    Vi pratar om vuxna människor som har förmånen att tjänna pengar på något vi alla drömmer om.

    så denna vällriktade kritik tar ingen spelare negativt, det är proffs vi talar om.

    Dom höjer sej ett snäpp och imon blåvitt tills vi dör!

    over'n out"

    Den säger det mesta om hur fel det kan bli ibland när vissa skall tänka till.
    JA, det är klart som fan att vissa spelare tar detta negativt! Det spelar väl ingen roll om man heter Beckham eller Söder? Kommer det folk till träningen och beter sig som fjortisar, så är det klart att det stör. Eller??

    Du säger dessutom "Tror du att vi menar klubben och oss själva det minsta illa?".
    Ja, helt ärligt så börjar man ju undra. För inte fan hjälper ni klubben iaf.

    Vem är idioten egentligen?
    Saknar ord för dessa dårar som tror att de är mer än klubben.
    Ni har läst för många sagor och tittat för mycket på TV om engelska/italienska klubbar. Det funkar inte så i lilla Sverige, även om ni vill.

    SvaraRadera
  90. Bra gjort till er som var där uppe. Ni bryr er om, vilket inte medgångarna gör det sitter hemma tysta...

    Supporter är en som bryr sig och agerar!


    Jävla gnäll på vissa. Kolla gnaget, de fick besök och det var inget snack om saken..de var "välkomna" men i goa göteborg så blir det är jäkla liv.

    SvaraRadera
  91. Lägg ner !!!!!2010-04-18 10:56

    Jakob Johansson:
    – Det är inte kul att höra. Det gäller att försöka koppla bort det och lyssna på tränare och medspelare i stället – de man ska lyssna på.

    Fredrik Risp:
    – Det är inga riktiga IFK-supportrar. Man ska stötta sitt lag i både med- och motgång. Jag accepterar det inte.

    Tobias Hysén:
    – Nu handlar det om att spela för poäng. Då får det se ut som det gör. Tror de verkligen att det hjälper oss att de kommer hit och buar?

    Jag vet, det är copy/paste från AB men skitsamma. Här har ni det såhär tycker spelarna om ert idiotbeteende.

    TILLSAMMANS FÖR BLÅVITT

    SvaraRadera
  92. Anonym 10:52

    Det är kanske där skon klämmer. Du/ni anser att alla som inte gör samma sak som er är medgångssupportrar.
    Så bara för att man inte åkte upp till Kamratgården för att bua ut sitt egna lag, dagen innan en av årets viktigaste matcher. Då är man en medgångssupporter?

    Det har gått lite inflation i det ordet nu. Vi som istället väljer att stötta vårt lag, är supportrar. Ni som väljer att bua ut ert eget lag är inget annat än wannabee-gnagare.

    Tobbe har så jäkla rätt i det han säger, men det är tragiskt att ni själva inte fattar att ni gjorde bort er och IFK Göteborg genom att likt högstadiekids stå och skrika tuffa saker och fnissa i grupp.

    Respekten för Ultras och de hos WM som valde att åka dit igår, är lika med noll hos i stort sett samtliga supportrar efter ert härliga tilltag.

    /Hasse

    SvaraRadera
  93. Alla ni som tycker det är fel att bua ut sitt lag när man är missnöjd: Vad skall man göra då? Sjunga ner sitt lag till superettan och bara ta det? Vara nöjd med det man har sett hitills?
    Man betalar dyra pengar för skitfotboll just nu, då skall man ha rätt att ställa krav.
    Jag vet inte vilka jobb ni har, men gör jag inte mitt jobb ordentligt på tre månader så får jag sparken. Går man in på ett ställe där man vet vad man får för käk och helt plötsligt får man det äkligaste man smakat på 6 ggr i förljd, ja, då klagar man på maten, händer samma sak den 7:e gången, hade ni kommit tillbaka till det stället?

    SvaraRadera
  94. sista anonym:

    men väx upp, det är väl för fan klart att man får säga ifrån, men som tidigare sagt en miljon gångenr i den här tråden INTE DAGEN INNAN SÄSONGENS KANSKE VIKTIGATE MATCH!

    Blåvitt blundar inte för sina problem, dom jobbar på dom!

    Ta dina högstadievänner och börja gå mot ullevi nu, och tänk dig för innan du skriver. Betalar dyra pengar för att se fotboll, det är ett val du har gjort, för att du älskar klubben hoppas jag, då stöttar man, inte sätter sig på någon jävla pedistal och tror sig vara större än hela blåvitt.

    Landa nu för fan.

    SvaraRadera
  95. Anonym 11:17

    Om du jobbar på ett ställe och är medveten om att du inte gör ditt jobb, så behöver du ingen som skäller ut dig.
    I detta fallet så får spelarna dagligen skit i mängder på olika siter, forum, gästbäcker och i TV, tidningar och radio.

    Tror du inte själv att det är mer än tillräckligt för att spelarna skall förstå att det måste till en ändring?
    Tror du då att bara för att några dårar (som kallar sig supportrar) åker till träningen och spelar tuffa att spelarna då känner "Jaha, har vi varit dåliga nu? Gillar inte fansen vårt spel? Nähä, då får vi väl se till att bli bättre då gubbar."

    Lever du i den världen, så är det inte lätt. Men du är väl säkert en sådan kille som lägger mängder av tid på att demonstrera mot saker med banderoller och skit för att visa att du bryr dig.

    Är det inte tillräckligt tydligt vad gårdagens aktion fick för genomslag när spelarna själva bara skakar på huvudet och undrar vad det är för fel på folk?

    SvaraRadera
  96. Hasse

    Om nu Tobbe är en sådan Blåvittare. Varför skriver han inte bara på kontraktet med Blåvitt?

    Han kommer ju få rätt bra betalt om man säger så. Så varför skriver han inte på?

    SvaraRadera
  97. Tycker att det var bra att markera mot alla jävla långbollar!

    Tycker att det är bra att det finns supporterkrafter med engagemang....

    Gissar att 90% av alla grin-gubbar som gnäller på det här aldrig brukar se någon träning.

    /J-T

    SvaraRadera
  98. J-T

    Var du där? Jag var där, och jag kan säga att dessa stjärnor som dök upp igår ingår i precis den skala av 90% griniga gubbar som aldrig är och ser en träning annars.

    Skall jag vara ärlig, så hade de inte behövt komma och se gårdagens träning heller. För det blev ju knappast bättre stämning i truppen av deras lilla protest.

    SvaraRadera
  99. Till all buande nollor.
    Byt till AiK, där kör man den stilen. Väx upp och skärp till er för fan!

    SvaraRadera
  100. Så nu kan ni tacka Wisemen som fick spelarna motiverade tills idag...

    SvaraRadera
  101. Hasse

    Så det kanske funkar att komma upp till träningen och visa sitt engagemang. Uppenbarligen så funkade det att bua 5-6 ggr mot lånbollarna på träningen för idag visade grabbarna på planen lite k*k för första gången på länge.

    Jäkligt bra match och bra tryck på läktaren. Framåt kamrater!

    SvaraRadera
  102. Tack Wisemen för att ni visar vägen för vårat blåvitt!!! Framåt mina blåvita kamrater... Äntligen lite hjärta

    SvaraRadera
  103. Sagt det förr! All eloge Ultras till att ni bidrar till sköna sånger på arenan. Men buandet på kamratgården är under all kritik.

    WM pojkar, good luck att man säger till er på arenan när ni är påtända så det står härliga till och spelar allan för att imponera varandra. Ni har tittat på för mycket dokumentärserier om huliganism och försöker skapa nåt som inte är IFK Göteborg. Lägg ner, njut av matcherna, stötta laget. Vill ni slåss kan ni fortsätta göra det i skogen långt från civilisationen.

    Bara o se alla kommentarerna. Erat beteende är pinsamt!

    SvaraRadera
  104. Det som är mest pinsamt är att folk på allvar tror på det som tidningarna skriver. Det var ett gäng Ultras på plats, och vad jag såg buades det inget alls från deras håll. De var där för att stötta och stödja. Skrämmande hur blåögda ni är.

    SvaraRadera
  105. A men Anonym ge dig nu! Spelarna plus Håkan bekrftar ju att det buades.

    SvaraRadera
  106. Varför ar det sa hemskt Att bua? Vara spelare ar inte ett juniorlag. Kritik maste finnas. Nar inget hjarta har visats dom inledande omgangarna sa maste folk visa Att blåvitt inte ar ett skamt for OSS supportrar. Detta ar varat liv, Varan karlek. Jag hatar argumentet Att vi betalar pengar, vi fortjanar underhallning. Jag skiter fullstandigt I nagon javla underhallning. Vi som var med nar blavitt kvalade mitt fronlunda minna gladjen over Aft vara kvar I allsvenskan, aven om spelet var piss. Vi ar ifk goteborg. Vi alskar vara spelare. Men senaste tiden har det fokuserats for mycket på buandetts effect. 90 procent av bara Ben kommentarerna sager Att det ar idiotiskit. Jag tycker elfsborgs matchen visor det motsatta.

    SvaraRadera
  107. Alla ni som kommenterat detta, känns som ni läger för mkt kraft på en sån här skit grej! Ni kan ju inte styra vad ultras o wm gör ändå. Dom läsr detta och de gör ju inte saken bättre. Glöm en sånhär skitgrej!
    Vi är blåvitt - Bästa i Sverige
    Vi håller ihop!

    Underbart med traktor kross för örvigt!!

    SvaraRadera
  108. Till alla anonyma idioter som tror att Ultras och WM's burop igår på träningen gjorde nytta.
    Menar ni allvar?

    Jag hoppas att ni skojar, för ni har redan gjort er själva till åtlöje och ni anar inte vad det snackades skit om er på läktarna idag. Folk skrattade och hånade de som hade varit där, och skakade mest på huvudet över deras idiotiska demonstration.

    /Palle

    SvaraRadera
  109. Ultras, HAHAHAHA. Ta era vespor och åk hem till mamma och pappa igen!

    SvaraRadera
  110. Champgnefotboll har ju aldrig gett några titlar, skecka långt!

    SvaraRadera
  111. claesson e en jävla tomte

    SvaraRadera
  112. Alla de "supportrarna" som gick dit och buade måste ju vara retarderade.

    Väx upp nu för fan.

    SvaraRadera
  113. Hysen säger att buare inte hjälper laget!

    Välj en av följande:
    1) Hysen har fel och ni vet bättre.
    2) Ni vill förstöra för laget?

    SvaraRadera
  114. Varför vara anonym o kritisera WM o Ultras.

    Om ni står för något så kasta inte skit om när är anonym.. Jag är anonym enbart för att jag har inget konto o vill inte ha något heller....

    SvaraRadera
  115. En fråga till ALLA som är kritiska mot "besöket" i lördags.. VARFÖR buade ni ut IFK mot BP då? Era jävla nötter. Det är väl lika dålig att bua då som på träningen.. Om inte värre..

    Den frågan hade jag gärna velat ha svar på.. Ni ALLA som stöttar IFK

    SvaraRadera
  116. Håkan Mild säger "Stöttar man inte behöver man inte komma hit".
    Hysen säger "Att bua hjälper inte laget"

    Men ni tror att ni vet bättre än Mild o Hysen...

    Här definitionen för medgångssupporter:

    En supporter som stödjer ett lag när det går bra för laget, men som sviker laget när det går sämre, kallas medgångssupporter. Många av dessa struntar i att gå på matcherna och "gnäller" istället över hur "dåliga" laget är. Ordet har oftast en negativt laddad ton och många supporterklubbar (läs WM och Ultra) anklagas ibland av andra klubbar för att vara medgångssupportrar.

    SvaraRadera
  117. anonym 21:39/ Din kommentar är anonym och personerna som buade är anonyma. Jag vet for a FACT att det gick runt en reporter från Borås och frågade vilka buarna vad men fick som svar "vi tänker fan inte berätta det för dig". Så hur är du inte anonym från start till slut?

    SvaraRadera
  118. Anonym 22:47.. Du har inte svarat på frågan.

    SvaraRadera
  119. Så äckligt jävla illa. Man får ju fan skämmas.

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.