2010/04/17

En bild säger mer än tusen bönder

Foto: Carl A.

14 kommentarer:

  1. Fan va ni skämmer ut oss ULTRAS

    http://fotboll.expressen.se/allsvenskan/1.1955749/blavitt-utbuade-av-fans-pa-traningen

    SvaraRadera
  2. Förklara detta Ultras?
    Buandet på en träning?

    SvaraRadera
  3. Kanske inte det bästa läget att åka upp på träningen dag innan match och störa uppladdningen!? Samtidigt förstår jag er och frustrationen som finns där. Jag tycker oxå att spelarna har presterat alldeles för dåligt. Men att visa sitt missnöje idag vet i fan alltså. Bättre att man tar det efter match istället, som på den gamla goa tiden. Alla minns väl zimbru hemma på gamla ullevi! Hur som helst, jag tänker ge allt imorgon för att vi ska vinna men visar spelarna inget hjärta då är jag den förste som väntar på spelarna efter matchen! Krossa elfsborg!!!!!!!!!!!!!

    SvaraRadera
  4. Nej ingen förståelse alls!
    Lågvatten !

    SvaraRadera
  5. När folk går till träningarna och buar inför matcherna då är det ju något som är fel på de personerna som buar.

    Hur fan rent ut sagt kan med med att göra sådana aktioner mot ett lag som man påstår sig älska?

    En bra supporter stöttar laget i med och motgång. De som håller på och buar under matcher och träningar är värdelösa offer som borde syssla med annat än att se på fotboll.

    Kämpa på i morgon Blåvitt, det vänder snart, förhoppningsvis redan i morgon!

    //Daniel

    SvaraRadera
  6. En smäll på käften skall dom ha svinen som sabba träningen. Blåvittspelarna hatar er ni borde inte känna er välkommna på matchen imon. Fjortisar som er vill inte jag ha i min klubb! /Tobbe

    SvaraRadera
  7. Träningen pågick som vanligt, ingenting sabbades.

    SvaraRadera
  8. Sluta nu med att håna motståndarna Frankie, vi bör lägga energin på att samla och ena våra krafter på vårt eget lag nu när dom bäst behöver det. Sen, vad är det för trash som vi har som s.k. supporters som åker upp till Kamratgården och skämmer ut alla änglar. Sök till psykolog eller Black Army!!!

    SvaraRadera
  9. så jävla pinsamt av ultras att skämma ut sig så! på matcherna står de o gapar "stötta laget då" oså gör dom såhär??

    SvaraRadera
  10. Jaja, krisen är total. Gullpojken Adam kommer att orsaka två baklängesmål, ingenting konstruktivt framåt och LS buar efter matchen. Ellos vinner med 4-1!

    SvaraRadera
  11. Synd, fast en aning överdrivet av media! av bilderna verkar det vara U18(?)

    MEN! Döm inte ut hela ultras(om det nu var några av dem) för de gör fruktansvärt mycket bra!

    SvaraRadera
  12. Om spelarna vill ha engagerade supportrar så får de nog ta lite burop när de inte presterar. Kudos till Ultras som spenderar sin tid, sina pengar och sitt engagemang på Blåvitt.

    SvaraRadera
  13. Visst kan de få ta burop efter match men under träning innan en viktig match? Då sabbar man för klubben. Ni ska vara motsatsen. Skämmigt som fan!

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.