2009/05/17

Vi älskar Ragnar

REFLEKTION. Jag vet inte riktigt vad som hände vid 2-1 målet, men det verkar som Ragnar tar på sig skulden för det. Eller hur man annars tolka hans agerande då han direkt efter slutsignalen springer fram och tackar klacken, för att sedan därefter fortsätta mot spelargången (fortfarande klappar han händerna för att tacka resten av publiken) och vips är han borta innan de andra spelarna ens har lämnat mittcirkeln. Kanske är han arg, eller ledsen, eller besviken på sig själv. Klart är att det bara är riktiga vinnarskallar som agerar så här. Och alla vet väl hur otroligt viktiga dessa vinnarskallar är för vilken klubb som helst.

Just nu kommer jag ihåg denna match för Tobias Hyséns uppvisning och för en domare som tillät Kalmarspelarna karate-tackla ner de blåvita gång på gång. Men om 10 år kommer jag bara komma ihåg en sak: En isländsk vinnarskalle som visade äkta passion.


Vi älskar Ragnar. Forever.

25 kommentarer:

  1. Amen!
    Ragnar visar även hjärta, vilket är sjukt stort i mina ögon.

    Stort, Ragnar. Stort!

    SvaraRadera
  2. Ragnar for president.

    SvaraRadera
  3. Alltid Ragnar <3

    SvaraRadera
  4. Vilken klubb tror ni att Ragnar kommer att signa för i sommar. Eller de andra som sticker i sommar. Jag tror de lirar i Danmark eller den likvärdigt kassa holländska ligan (nuförtiden suger den)

    SvaraRadera
  5. Finns ingen som Ragnar! Ragnar är konungen! <3

    SvaraRadera
  6. Ragnar, vi förlåter dig. Titta på TJOCKIS-klippet så blir du glad:
    http://www.youtube.com/watch?v=NSHX2SBF3SA

    SvaraRadera
  7. Han kanske bara behövde gå på dass? :)

    SvaraRadera
  8. So true! Älskar Ragnar och har ett favoritminne me den göbben!

    Var på träning innan Trelleborgmatchen 2007, då sa ja till honom att han var otroligt bra och att vi blåvita gärna ser honom kvar här så länge han vill.

    Han log och kollade på mig och tryckte ur sig "Dack". Han lät så jävla gullig me sin Göteborska look, snusläppen och skämtsam som fan!

    Ragnar for President!

    SvaraRadera
  9. Han kanske var bajsnödig? Därav tankarna på något annat vid nicken..

    Hursomhelst, vinst och ragge blir president tillsammans med Glenns son - Tobias Hysén!

    SvaraRadera
  10. Vi stod 3 gubbar å det ända vi kunde komma fram till va att han nog hade brottom till gamla ullevis toa... 1 eller 2 vet vi inte men de trodde vi.. men om han gick på grund av tabben så är de otroligt stor.. men nån av de 3 måste de va
    Älska ragnar!!

    SvaraRadera
  11. Ragnar var inte med på sista uppvärmningen som startelvan körde innan matchen. Så känns snarare att Ragnar har något lättare problem med något som han snabbt ville ta hand om

    SvaraRadera
  12. Ragnar är fantastisk men inte fan sprang han ut från planen för att han var "arg, förbannad eller besviken". Han såg inte speciellt arg ut när han drog en lov förbi klacken. Han hade bråttom till något. Toaletten eller behandling. Baraben; ibland framstår ni som helt blåsta.

    SvaraRadera
  13. RAgnar är kungen! Minns silvermedaljen i cupen för två år sen.

    SvaraRadera
  14. Med risk för att låta gnällig så var detta ett rätt meningslöst inlägg. Hysén hoppade jämfota vid målet. Jag tolkar detta som en hyllning till sektion L2;)

    Leve Blåvitt!

    SvaraRadera
  15. Jag vet inte vart jag ska publicera detta, men skulle det inte varit kul om det skriver lite om Pojk-Allsvenska laget?
    Det vill säga de grabbar som lirade gothia förra året, fast nu med lite nya ansikten? Förlåt om jag publicerar det fel, men vill se ifall det bara är jag som är ensam om detta! / Andreas

    SvaraRadera
  16. På TV sändningen hörde man klart och tydligt Kim skrika att det var hans boll. Ragnar får ta på sig den spräckta nollan. Jag tror att han skämdes.

    SvaraRadera
  17. Nej, han sprang nog itne ut för att ha skämdes. Men han är kung iaf!

    SvaraRadera
  18. Och här är sanningen, www.klackarochgrejer.se

    SvaraRadera
  19. Han sa själv i en intervju(AB) att han var förbannad men lämnade inga övriga kommenterer. Jag tror det satt scouter från några utländska klubbar som hans agent tipsat honom om och så gör han denna superblunder (om det stämmer att KIm ropade "MIN" på bollen). Sen har han en grym vinnarskalle också, men vi vann ju faktiskt! Fotboll är ett lagspel och vilka signaler sänder Ragges gest till resten av killarna i laget? Jag vet inte riktigt vad man ska tycka om det hela, men hoppas BB kan luska ut orsaken till det hela...

    SvaraRadera
  20. Tror tyvärr också på scoutgrejen.

    SvaraRadera
  21. Så med facit i hand var det en kommunikationsmiss (Kim skrek "Jag har bollen", Ragge trodde han skrek "Jag vill ha bollen". Samt anledningen till den tidiga sortin var att han var asförbannad. Det enda vi inte vet är varför. Var han arg på sig själv, på Kim eller på båda två?
    We love Ragnar.

    SvaraRadera
  22. Collberg sa: Så med facit i hand var det en kommunikationsmiss (Kim skrek "Jag har bollen", Ragge trodde han skrek "Jag vill ha bollen".
    För er som spelat fotboll (och med tanke på inläggen är det nog inte många ;-) ) så vet man en sak. Skriker målvakten = då släpper man bollen. OAVSETT VAD han skriker, sedan är det målvaktens ansvar. Det är ju han som är rättvänd och har överblick över spelet och det måste man lita på. Sen till diskussionen om varför han sprang ut. Om ni tror han gjorde det för att han var så besviken efter att ha tagit 3 poäng mot svenska mästarna och ville visa sin aktning mot klacken tar ni nog er själva på för stort allvar och ger Ragnar lite väl mycket kultstatus. Vi får inte bli historielösa!! Det finns de blåvittare som förtjänar ordet kult mycket mer än Ragnar (än så länge) Hur många här inne kan egentligen räkna upp UEFA-cup vinnarna från -82 och -87!!?? Ragnar skulle in och få behandling och inget annat. Proportioner gott folk!!

    SvaraRadera
  23. Nja, att han skulle bli behandlad eller gå på toa kan vi nog avfärda va?
    http://www.aftonbladet.se/sportbladet/fotbollsbladet/sverige/allsvenskan/ifkgoteborg/article5168809.ab
    Om han nu inte skäms oootroooligt mycket över sina naturbehov:P*
    nämen ett svar hade kännts skönt faktiskt.

    SvaraRadera
  24. tycker det va bra att första målet kom nu. annars hade vi fått väntat på det så länge och när de väl kommit hade det känts ännu värre

    SvaraRadera
  25. Anonym 18/5/09 09:00, håller med dig , skulle varit kul att se hur det går för dem, De liggar 3an just nu i tabellen.

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.