2009/05/21

Så känner du igen en gajsare/väst

GUIDE. Derby i dag mot Gais. Då kommer de grönsvarta ut från sina hålor för att tvingas möta solljuset igen. Det finns många olika sorters västar. BaraBen hjälper er genom djungeln för att i förväg visa vilka olika fenomen och personlighetsklyvningar som kan uppstå under dagen. Skriv ut, klipp ur och spara!

Västtrafik - Skinnvästen är given i karavanen av "knutters". Innehåller gajsare som kommer i stora gäng från områdena Mariestad och Skövde. Ser dagen som en trevlig utflykt. Är ofarliga och gamla. Se dock upp för "rattfulla" individer. Åker gärna 30 mil bara för att ta en kopp kaffe. Tycker att gemenskapen är viktig på vägarna.



Stridsväst - En arg gajsare på dåligt humör helt enkelt. Känner sig förbisedd och ignorerad. Får inte fram sin vilja och kan därför bli våldsam. Varning till barnfamiljerna, akta er för stridsvästen!
Tips: Bjud stridsvästen på öl så brukar den lugna ned sig.











Gatuväst - Den vanligast förekommande västen. Syns runt om vid olika torg. Gärna nära olika systembolag. Bor ofta ihop med flera kompisar i sunkna lägenheter. "Försvinner" när det regnar av ännu okända anledningar. Känd för sin stora passion att sova på parkbänkar.
Favoritdryck: Pripps blå 7,2% på flaska.






Gäjsvästen -
Tredje generationens gaisare. Gajsare 2.0 och så vidare. Till skillnad från förfäderna är de sociala och tycker om att hålla sig ute. Schlagergaisaren håller på gais för att den vill vara annorlunda. "Alla andra håller ju på blåvitt". Blandar sig väl in i partyfolket på olika ställen och denna gruppen av gaisare är den svårast att särskilja en dimmig kväll på avenyn. "Är det en gajsare eller någon som flyttat till stan från Borås?"

9 kommentarer:

  1. Underbart avslut: "Är det en gajsare eller någon som flyttat till stan från Borås?"

    SvaraRadera
  2. haha Västtrafik!

    SvaraRadera
  3. haha, klockrent rakt igenom!

    SvaraRadera
  4. Väderprognosen är mycket trevlig. Det kommer bli perfekt väder med sol under dagen. Lagom varmt för fotbollsspel och svaga vindar. En perfekt derbydag med andra ord. Kom i god tid!

    Eller varför inte se matchen i en grotta!!

    SvaraRadera
  5. Guran

    Mer av sådan här humor
    LYSANDE!

    SvaraRadera
  6. Hahaha.

    Anonym 13:27, Jag gillar era försök att infiltrera våra kommentatorsfält, ni är ju för gulliga *klapp på huvudet*

    SvaraRadera
  7. Kommentarsfält kanske det heter förresten

    SvaraRadera
  8. Blåvitt e party, gais e indie pop

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.