2009/05/04

I bilen utanför Borås Arena - anger management

9 kommentarer:

  1. hehe ja det var inte lätt att hålla sig lugn i dag. var det nåt stök efter matchen?

    SvaraRadera
  2. Inget stök vad jag såg i alla fall. Tycker det brukar vara väldigt artigt mellan elfsborgare och ifkare. Som det ska vara.

    SvaraRadera
  3. haha dettta är humor, älskar sådant här, nu blev jag gladare helt plötsligt;)

    SvaraRadera
  4. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

    SvaraRadera
  5. Elfsborg spelade betydligt bättre än oss idag. Då var det sagt.

    Men Johanesson, sicken tönt! Ante kommer ett decenium för sent in i situationen och boxar nästan skallen av tobbe. Klart att det skall vara inspark? Hade det skett mellan två utespelare på mittplan så skulle han blåst frispark och tagit upp kortet.

    Johanesson gav Elfsborg frisparken till 1-0 efter att Sella vidrört en Elfsborgsspelare lite i armvecket...
    Han ger Werner gult kort, för att han tycker att han måste passa på innan han drar.
    Frisparkar delas ut åt fel håll vid flera tillfällen.
    Han ger Elfsborg ytterligare en patetisk frispark vid en duell med Hjalmar. Rätt beslut borde kanske varit att vifta med gula kortet för filmning. Istället viftar han med kortet mot Hjalmar som påtalat att Johanesson uppenbarligen är olämplig för uppgiften.

    Seb snedtänder sedan, efter många konstiga insatser av Johanesson. Det syntes dock så tidigt att Seb var övertänd och att Johanesson hade fullt upp att vifta kort och markera så man undrar varför i hela friden inte bänken agerar för. Det var bara en tidsfråga.

    Rehn Olsson hallå!!

    Det oroar mig det tobbe skriver om att PW och Bjärs är de två största vinnarskallarna i truppen. Då får fan Mild kliva in på träningarna och piska fram lite mentalitet hos de som inte har det medfött.

    SvaraRadera
  6. för att han hade en för aggresiv approach till situationen när wernbloom låg ner. iaf enligt domare hansson iaf, säga vad man vill av utvisningen med seb betedde sig orutinerad och hade gott kunnat lugna ner sig ett par steg.

    SvaraRadera
  7. Wernblom låg ner skadad och det står 4 ellosspelare runt honom och klagar. Tror fan att man måste få springa dit och säga till dem.

    Johanesson brukar vara bra men idag sög han hästballe!

    SvaraRadera
  8. Tycker nog Sella får ta på sig målgivande frisparken, väldigt tydlig armdragning på farlig plats.

    SvaraRadera
  9. Vi hanterade situationen på samma mogna sätt som när Assyriska förnedrade blåvitt på hemmaplan. Tog notan och lämnade baren innan matchen var över. Vi kom för att se blåvitt spela fotboll, och det stod klart en bit in i andra halvlek att det inte skulle hända ikväll.

    Borde ha stannat hemma och sett en film. Det borde man alltid göra när Ellos står för motståndet.

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.