2009/05/09

Highlights: IFK Göteborg - Gefle IF 3-0 (2-0)

21 kommentarer:

  1. Bärkroth är inte stor direkt :P Syns väldigt påtagligt runt 7:40 när han är jämsides med Boom-Boom :D Men fan va snabb han e! Han har en sjuk stegfrekvens!

    SvaraRadera
  2. Bärkroth är så in i helvete snabb, ursäkta ordfrådet. Däremot så är han ingen given målskytt.

    Avslutningsfasen måste han träna upp. Hugosson behöver inte göra några direkta stor-räddningar.

    SvaraRadera
  3. Minns en sekvens i slutet av matchen där Bärkroth kutar nästan ifrån eget straffområde, är ren och Pontus "tramsar" bort ett givet 4-0. Fan vad sur jag vart..

    SvaraRadera
  4. Varför laddas filmerna aldrig upp på Piratebay längre? :(

    SvaraRadera
  5. Kanske beror det på IPRED...

    SvaraRadera
  6. så sant rösta på piraterna

    SvaraRadera
  7. Måste säga att från klippen att döma har vi ett SJUKT tryck för att bara vara 7000. Kollade på AIK - Häcken idag på tv4 och de var inte ens nära. 11200 på den matchen. Däremot säger det inte allt då mycket avgörs på vart mikrofonerna finns och så vidare. Men rent spontant kändes det som vi gått om AIK kraftigt klackmässigt.

    SvaraRadera
  8. På tal om Bärkroths stegfrekvens. Har ni tänkt på Ragges?

    SvaraRadera
  9. Ljudteknikern2009-05-10 02:50

    Anonym 23:50/ Skenet bedrar nog rätt mkt, vi har en läktare som gör att ljudet når snabbare till marken och därmed "låter" mer än AIK:s förmodligen röststarkare klack som är mer utspridd och längre upp från marken vilket gör att deras högre ljud låter mindre i tex tv-sammanhang.

    SvaraRadera
  10. Blev också sur för Wernblooms nonchalanta miss på slutet.

    Man skulle aldrig se någon i Real Madrid eller Barcelona skratta efter att ha tramsat bort ett mål på det viset.

    Lite respektlöst mot fansen kan jag tycka.

    SvaraRadera
  11. Var tog PW:s nonchiga miss vägen i klippet? Jag uppfattade den inte som så farligt nonchig dock, det hade blivit ett jäkligt gött konst-mål om den gått in, hehe.

    För övrigt är det gött att ha en expertkommentator med sig när de seismiska vågorna går höga: "Fotsätt hoppa ni, det ska man göra på en fotbollsarena"

    SvaraRadera
  12. Gränsen för YouTube-klipp är 10 minuter så jag fick inte med allt som planerat. Det kanske kommer en "Director's Extended Cut" vid senare tillfälle...

    SvaraRadera
  13. Mun som luktar stjärt2009-05-10 12:25

    Kristian Bliznac avgjorde SM-finalen i handboll !

    SvaraRadera
  14. Reagrade inte heller så mycket på plats över missen.

    Dock över PW:s stil efter sina mål, att trycka bort de andra spelarna för att fira för själv och sin töntiga jävla målgest. Pippo-fasoner!

    SvaraRadera
  15. Tack för det här!

    PW är en kung och förblir så.

    Ang. klacken så är vi inte långt efter t.ex. AIK längre, nej. Men vi ska även på den fronten vara väldigt ödmjuka, för vi kan bli så himla mycket bättre! Det märker man inte minst nnär man står i klacken. Långt ifrån alla sjunger för full hals, och absolut inte alla sjunger hela matchen. Uppmana eran granne att ta i mera nästa match! Och stanna till SSP efter matchen också. Riktigt fin tradition att börja och sluta varje match med den!

    SvaraRadera
  16. Jag blev grymt besviken på PW för hans sätt att knuffa bort Erik Lund. Det var jävligt icke-blåvitt över det.

    Sånt där kan andra smådivor pyssla med.

    SvaraRadera
  17. Japp, håller med vissa här. Kass stil av P.W att knuffa bort Lund efter sitt mål, Lund blev lite ledsen/arg såg det ut som, han gick bara till sin position utan å springa till gruppen. Förstår honom givetvis.

    SvaraRadera
  18. Härliga bilder. Snart match igen. Krossa Kalmar!

    SvaraRadera
  19. Mot kalmar måste vi spela enklare... inte leka så förbannat mycket... använda ytor om de fås. Och för övrigt håller jag med om att det är skrattretande att spelarna inte marscherar in när inmarschlåten börjar...

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.