2009/05/08

Grillsäsongen drar igång kalsongen

17 kommentarer:

  1. haha kalsongen?

    SvaraRadera
  2. Ja, det var ju... roligt. Seriöst, Wahlbeck måste vara en av dom tråkigaste personerna i Sverige?

    SvaraRadera
  3. Jag måste säga att jag blir så trött på alla kommentarer. Allt från "skärpning Baraben" till "kvalité tack". Ungefär dom bloggen är något demokratiskt jävla forum där läsarna bestämmer vad som bör publicerad och vaf som är bra. Baraben har alltid, och kommer alltid att publicera vad de vill, det är just därför JAG läser bloggen. Jag vill inte ha nåhon blogg som slickar röv och är politiskt korrekt. Då hade jag läst alltid blåvitt!

    SvaraRadera
  4. Om man har en kommentarfunktion får man ju acceptera att folk kommenterar, liksom.

    SvaraRadera
  5. anonym 12:53/ Med tanke på att det inte raderas några kommentarer (om de inte är hot/rasism osv) så är det väl ingen som sagt något om det? Du får väl acceptera att "anonym" sågar andras kommentarer med...

    SvaraRadera
  6. Haha som ofta är det roliga själva kommentarerna med folk som tar sig själva på så stort allvar att man baxnar. Allt behöver inte vara det roligaste som någonsin skapats för att vara värt att publicera, detta är för fan inte The Washington Post utan baaaaarabeeeeeeeen. Tro fan att klipp på Glenn är rätt då!

    SvaraRadera
  7. Detta är väl iofs det enda roliga inslaget jag har sett i den humorserien vad det nu är den kallas. Kan väl vara för just detta program råkar innehålla Glenn, som är sjukt skön!

    SvaraRadera
  8. haha, hade aldrig sett programmet innan men vill tacka för att nu fått sett det. Tycker det var kanon!

    SvaraRadera
  9. En del av negg-kommentarerna avslöjades ju för ett tag sedan. En kille berättade ju att "Ingbritt"-gänget sitter på sina förfester och spammar med negativa kommentarer på Barabens sida. Snacka om sköna blåvita killar i 30-40 årsåldern som skapar internbråk på internet. Jävla töntar.

    SvaraRadera
  10. Wahlbeck var ju kass. Tyckte han var rätt rolig när det begav sig men det här var ju värdelöst. Han kunde ju inte ens läsa innantill och hans "råa" skämt om Glenn bet väl sådär bra.... Hade varit roligare att se Måns Möller eller Mårten "grilla" Glenn (fast det kanske man får se i hela programmet). Glenn var i alla fall skön som vanligt.
    Nu får man väl istället vänta på att Carina Berg ska flytta in hos Glenn så att fredagsunderhållningen är räddad!

    SvaraRadera
  11. Såg detta i nedklippt version när det sändes i TV. Då var det hysteriskt roligt. Sett i sin helhet är det ju ÄNNU BÄTTRE.
    Inte för att Wahlbeck egentligen är rolig - själva grejen är ju att det är något slags terrorist-humor han pysslar med. Men hans enorma självförtroende och totala slumpgeneratorsfunktion blir i kombination med hans ibland tafatta, ibland asgrymma, upprepningar en bizarr sorts lyteskomik som bara klaffar.
    Jag undrar bara vad han hade tagit innan programmet.

    Hela Sveriges största "loose cannon" är han tveklöst, i alla fall! Och bara det är jävligt kul!

    SvaraRadera
  12. Fy fan! Nog för att man är van vid en löjligt låg nivå på svensk komik, men seriöst, vad fan är det här? Så dåligt att det får Shan Atci att framstå som medelbegåvad.

    SvaraRadera
  13. Är han packad? Vad fan händer?

    SvaraRadera
  14. haha fan va bra han är! bästa grllningen hittills.

    SvaraRadera
  15. Wahlbeck måste ju vara det ultimata beviset på att om man en gång kommit in i tv kommer man aldrig åka ut, oavsett hur mycket man suger.

    SvaraRadera
  16. Han är ju sjuuukt packad eller så har han rökt en feet jävel!

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.