2009/05/20

Sammanbitet på Kamratgården

TRÄNINGSRAPPORT. Det var ett sammanbitet gäng som idag genomförde en välbesökt sista träning inför derbyt imorgon. Hela truppen, minus de som spelade U21-match igår, deltog. Stämningen var dämpad och det märktes att spelarna verkligen är taggade inför i morgon. Det kommer inte bli nån fråga om underskattning där, inte. Det är en sak som är helt klar.

Träningen som sådan var inte sådär speciell. Har man varit på en så har man varit på hundra, ungefär. Kim gjorde en trippelräddning under inläggsövningen vilket lockade fram spontana applåder från publiken. Det är värt att notera.
Tittar man på stämningen bland spelarna däremot så märks det lång väg att det är en viktig match på gång. Det var inte många leenden man såg och de där sedvanliga psykkommentarerna lös med sin frånvaro. Man är taggade. Rejält taggade.

Inte ens ett skanderande från publiken om en gaiskross fick spelarna att dra på munnen, bara sammanbitna handklapp tillbaka. Den enda som dristade sig att le ett snett leende var Sella, vem annars?

Imorgon smäller det! Blåvitt är bäst i stan - imorgon bevisas det.

Akta er grönsvart! Blåvitt är taggat!

13 kommentarer:

  1. Kör över ocker gothia!!

    SvaraRadera
  2. Nu jävlar! Krossa Gothia!

    SvaraRadera
  3. Fan vad skönt det var att vara på plats se killarna köra på. kan vi varit 170 pers allt som allt?! Imorrn blir det kross av de sk gaysarna.

    " Krossa Grönsvart "

    SvaraRadera
  4. a det var en bra start på dagen att va på plats på kamratgården. göttmosa dom nu göbbar!

    SvaraRadera
  5. Jag är stolt över alla som tog sig till kamratgården i morse, hade det inte krockat med skolan hade jag också varit där. det är om inte annat fint att visa spelarna att det har vårat fulla stöd - oavsett om vi är på plats eller inte.

    SvaraRadera
  6. var etéus med på träningen idag?

    SvaraRadera
  7. 18:35: Nepp. Han, Sana, Kamal och Dyrestam var ute och kutade i Skatås istället eftersom de spelade match igår.

    SvaraRadera
  8. Känns nästan som att det aldrig kommer bli nånting med Etéus. Känns väl loj på nåt sätt. Bra i ungdomslaget men räcker inte till i a-laget.

    blir det flytt till frölunda för hans del.

    SvaraRadera
  9. finns väl klara likheter mellan honom och marcus berg, inte bara vad gäller spelstilen. se bara på svarte-marcus, hur många år tog det inte att slå igenom där?

    SvaraRadera
  10. Precis, ha lite tålamod, tränarna vet nog vilken tid det kan ta.

    Vissa slår igenom fort med dunder och brak (Söder) medans andra tar det längre tid med (tex Berg, Wernbloom och Jakob som ännu inte har riktigt kommit igång, men det kommer).

    Själv tror jag stenhårt på Etéus och jag håller inte med dig om att han är loj.
    Ett jävla målsinne och det är det inte många spelare som har.

    SvaraRadera
  11. jag tror vi krossar gais idag, med kim i målet behöver man inte frukta två frisparksmål mot varje lag som har en brasse, som under bengts tid.

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.