2009/05/06

Lundberg trappar ner - får inte sparken från IFK

IFK GÖTEBORG. Tvisten mellan IFK Göteborg och Göteborgs-Posten, kring Blåvitts matchprogram "90 minuter", kommer inte att leda till någon rättsprocess. Tvärtom så räknar parterna med att inom kort komma överens om en deal som innebär att Blåvitt kan gå vidare med ett matchprogram värdigt föreningen.

Vidare så har inte Hans Lundberg fått sparken på grund av en uppkommen tvist mellan IFK Göteborg och Göteborgs-Posten. Dessa ryktesuppgifter är helt enkelt felaktiga. Den bland sponsorerna så populäre marknadschefen trappar helt enkelt ner sitt arbete för IFK Göteborg för att fortsätta på annat håll. Detta beslut togs långt innan konflikten mellan IFK och G-P uppstod och processen för att bädda för hans ersättare har pågått under en lång tid.

Under sommaren kommer Hans Lundberg att arbeta med souvenirfrågor innan han byter över till ett arbete inom näringslivet. Specifikt vilket område detta blir inom får Hans Lundberg själv avslöja när och om det passar honom. Lundberg kommer således att ersättas från och med i sommar/höst av en ny chef för det som i dag sammanfattas som marknadsavdelningen. Titeln blir säljchef. Under tiden att den nya tjänsten står vakant så delar Seppo Vaihela, Lennart Larsson och Hans Lundberg på de arbetsuppgifter som marknads- och försäljningschefen tidigare haft.

Uppgifterna om personalskiftet som publicerades under gårdagen var därmed felaktiga och baserade på ej tillförlitliga källor. BaraBen.com ursäktar om Hans Lundberg satts i en olustig situation och vill tacka honom för hans idoga arbete för föreningen under många år. Även om vi på BaraBen.com ofta haft åsikter och kritik mot marknadsavdelningens arbete så har vi alltid behandlats med öppenhet och respekt från Hans Lundbergs sida. Detta är en kvalitétsstämpel om något och den dialog vi haft genom åren vill vi tacka för. Så trots att vi ibland "älskat att hata marknad" så kommer du bli saknad på Kamratgården, mister Lundberg.

Nu tar vi friska tag och ser framåt - för Blåvitts bästa.

||BaraBen.com||BaraBen.com||BaraBen.com||

27 kommentarer:

  1. Vilket företag ska Hans gå till då?

    Och vem tar över efter honom? De måste ju ha något av en idé för detta, kan väl inte bara lämna över det till en rekryteringsfirma?

    SvaraRadera
  2. Tack för klargörandet. Detta innebär då att Lundberg jobbar kvar men inte som marknadschef fram till i höst då han lämnar över till något helt annat, om jag förstått saken rätt?

    SvaraRadera
  3. Vad är det bråket mellan GP och IFK handlar om då??? Varför kommer inte 90 minuter ut längre? Stämde uppgifterna om det bråket i den tidigare bloggposten från i förrgår?

    Fram med fakta Blåvitt!

    SvaraRadera
  4. Allvarligt talat, nu visade ni upp er från sämsta sidan och ger verkligen förespråkarna för gammelmedia vatten på sin kvarn. Skriv inte om illvilliga rykten som ni inte har full täckning för. Mycket av skadan är ju redan skedd även om rättning kommer nån dag senare.

    SvaraRadera
  5. Beredd att hålla med, uthägningar av det här slaget är pinsamt och visar bara på ett extremt dåligt omdöme.

    Snacka om att sitta med skägget i brevlådan, hur fan har ni mage att sitta på era höga hästar och spela allan?

    Sug min bleka...

    SvaraRadera
  6. Bra med ett snabbt klargörande kring Hans.

    Bråket med "90 minuter" stämmer det då, att det har med annonserna att göra?

    Och till er som klagar, detta är en blogg för rykten/info/fakta kring blåvitt, visst tusan ska det publiceras även om det inte har 100% täckning, annars blir denna bloggen lika död som IFK's officiella.
    Nog tusan är ni intelligenta nog att ta det som publiceras här med en nypa salt, men vi vill få fram allt som cirkulerar kring blåvitt ÄVEN RYKTEN.

    Om ni e så jävla pretentiösa så att ni inte vill läsa om rykten, så håll er till den officiella sidan.

    SvaraRadera
  7. Jag är chockad!

    Bra gjort Frankie.

    SvaraRadera
  8. Som vanligt kommer snabbt klubben för inbördes beundran till snabb undansättning.

    SvaraRadera
  9. Ok Rödlund, då tar vi ingenting som skrivs här på Baraben på allvar i fortsättningen!

    SvaraRadera
  10. Baraben - nu 100% kvällstidning

    SvaraRadera
  11. Skitbra klargörande Baraben. Till skillnad från kvällstidningarna så har ni mage å erkänna era misstag.

    D-Day

    SvaraRadera
  12. utivårhage2009-05-06 13:14

    En enorm skillnad mellan exempelvis Baraben och Expressen/Aftonbladet är väl precis det här. De har mage att erkänna när de gjort bort sig och ställer offentligt saker till reda. När kvällstidningar spekulerar och hittar på så låtsas de ju alltid som det regnar när fakta sedan kommer fram. Detta är väl snarare en blogg-styrka som de ska ha respekt för.

    Sedan finns det alltid de som "skriker" lite om det ena och andra när inte människor rättar sig i ledet och gör precis som de själva jantelagsvill......

    SvaraRadera
  13. Jag köper inte detta. På GP snackas det om att Hans Lundberg gjort bort sig å det GRÖVSTA. Det har jag hört.

    SvaraRadera
  14. D-Day- Jag håller med, snacka om att vara vilsen om man efter ett sådant här tydligt rättande börjar yra om att baraben är som en kvällstidning. detta är ju exakt det som saknas i kvällstidningar, när man erkänner att det blev fel.

    SvaraRadera
  15. Hur som helst, Lundberg kanske är populär bland sponsorer, men är pajas i så många andra avseenden så det är ändå på tiden att han går.

    SvaraRadera
  16. Om man gör bort sig har man två alternativ:

    1. Låtsas som inget har hänt.
    2. Erkänna och säga att man gjorde fel.

    En del "kritiker" verkar tycka att det vore bättre om baraben.com sållade sig till dem som låtsades som ingenting. Själv tycker jag att detta var helt rätt av frankie och baraben!

    SvaraRadera
  17. Vem borde bli marknads/säljchef då? Vem tycker ni är bra alternativ?

    SvaraRadera
  18. Tag lärdom. Media kan spekulera fel, det är mänskligt. Även för BaraBen.

    Bra klargörande!

    SvaraRadera
  19. Anonym 13.23>>

    Du missar det uppenbart bästa alternativet: Bidra inte till falsk ryktesspridning i förstaläget så slipper du göra en pudel dagen efter.

    Bra rättelse, men "BaraBen avslöjar" borde heta "BaraBen gissar vilt, ibland går det hem, ibland inte".

    SvaraRadera
  20. dieter/ Sicken pajaskommentar, nämn en annan gång när något totalt felaktigt publicerats? Och kom inte släpande på Daniel Larsson till Blåvitt då det stämde, men blev inte av. Men det är klart, du vill väl höra information ett par månader efter att det sker och inte i ett färskt stadie, som man får här. Clown.

    SvaraRadera
  21. Dieter/ Ja gissar vilt som när de avslöjade först av alla att Tobias Hysén skulle gå till Blåvitt. Ingen dålig gissning det du.

    SvaraRadera
  22. På tal om souvenirer så finns det mycket mer att önska inom det området. Nu ser det mesta ut som något ett företag delat ut till sina anställda.

    SvaraRadera
  23. nyfiken med google2009-05-06 15:52

    Dieter/ Falsk ryktesspridning? haha är du dum eller låtsas du? Ibland kommer information som verkar stämma, som blogg eller nyhetsmedie, skall de då ignorera det tills personen i fråga har bekräftat det? Moralister är för jävla roliga, de vill läsa bibeln och inte så mkt mer än så......

    SvaraRadera
  24. Det är så jävla lätt att kritisera, alla är en kritiker på internet. Men hur många gör nåt, berättar historier om sakers skeende och skapar intresse för saker? det är inte många. Proffsgnällare däremot, där har vi tusentals!

    SvaraRadera
  25. Äh, sitt ner i båten. Detta är en blogg där alla möjliga kan publicera sina skrifter, krönikor etc. Är man här inne och läser så får man ta att vissa saker är felaktiga. tror knappas man på Baraben sitter och ljuger ihop något sånthär. Man har säkerligen fått uppgifter som tydde på att Hasse fått sparken, och gått ut med det. Alternativet är att man helt och hållet skiter i att skriva rykten som inte är bekräftade, och hur roligt skulle det vara på en skala? Detta är som sagt en blogg där vissa inlägg ska tas med en nypa salt och det ska vara högt i tak.

    Keep digging Baraben, felsteg sker överallt.

    SvaraRadera
  26. Vad skönt att höra. Lycka till Hans.

    SvaraRadera
  27. Anonym 6/5/09 13:46 @

    Jag tror att Lennart Larsson är bäste man för jobbet.

    Han har mer än 30 års efarenhet av detta och är som jag sagt tidigare en av de bästa i landet på det han gör!

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.