2009/05/07

Tur att vi fick några miljoner iallafall!

AVGÅ ALLA! Gefle hemma är en match som på pappret ska sluta med 6-0, efter dagens match kan vi konstatera att så är inte fallet. Det är pinsamt och beklagligt att man inte kan göra mer än tre mål på ett sketlag som Gefle. Med facit i hand kan man vara RIKTIGT glad att vi fick sålt Pontus. Inte nog med att han bara gör två mål, han sumpar dessutom ett friläge!
Men det var inte bara Pontus som gjorde fel idag, utan många andra. För vad är det mitt norra öga skådar i andra halvlek?
Jo, Kim, lallandes utanför straffområdet, långt ifrån det mål han ska skydda. Vad sysslar Dansken med egentligen, det är frågan! Inte heller Hysén har sin bästa dag. Han är seg som sirap och hinner inte ikapp en enda boll. Visst kan man lasta det på Adam, som slår värdelösa crossbollar. Men det är klart att han vill göra något när han har bollen, då Sella inte släpper ut den på honom en endaste gång.

När man ändå fått lite hopp om att vi kanske ska kunna få till lite dominerande spel och kanske få till iallafall två mål till så sker ett par fatala byten. Man slänger in ett gäng förbrukade talanger i form av Bärkroth och J.J. Bärkroth är som vanligt alldeles för slö och lallar mest omkring och lyckas trots sin enorma längd inte vinna en endaste nickduell!
KOM IGEN GRABBEN! DU SPELAR I BLÅVITT NU!

Nej, sämre match var det längesen man skådade. Eller kanske har jag fel, jag minns ju bottenmatchen mot Djurgården där vi borde satt minst tolv bollar men gjorde en riktigt plattmatch och fick gå hem med blott sex. Jaja, man får blicka framåt och begrava besvikelsen. Ska man se något possitivt i det här så fick vi ju iallafall några miljoner för Pontus!
Det känns som Rhen och Olsson snart gjort sitt med IFK. 13-0 på hemmaplan efter fyra omgångar kan inte ses som annat än underkänt! Dags att stiga åt sidan och släppa in någon mer rutinerad tränare som kan det här med topplag och storhetstider. Zoran kanske är ledig?

AVGÅ ALLA!

68 kommentarer:

  1. hahah!!! håller med.. [/ironi]

    SvaraRadera
  2. bojkotta hela skiten!!!vi kollar alla matcher på biljarden!!!!!

    SvaraRadera
  3. Haha! Och vi måste ha en kille på mitten som kan slå avgörande passningar!

    SvaraRadera
  4. Skitinlägg ihopskrivet utan tanke - dålig ironi.

    Sånt kan vi vara utan.

    SvaraRadera
  5. AVGÅ ALLA, VI SKA KRAVALLA!

    SvaraRadera
  6. håller med i alt som skrivs riktigt kass match av gubbarna i dag och ut rhen olsson nu innan de sänker blå vitt totalt.

    SvaraRadera
  7. Hjalmar var sämst idag igen.
    Och det där var ingen ironi!

    Introducerar i detta nu "Hjalmarspannen" där jag vill samla ihop till en enkel biljett hem till ISland för Hjalmar.

    100 spänn från mig.

    SvaraRadera
  8. Måste säga att detta var det mest tråkiga jag någonsin läst... jag blev bara frustrerad av att läsa det här, så fjantigt...

    SvaraRadera
  9. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

    SvaraRadera
  10. Hur kan du säga att bärkroth gör en dålig match, han springer lika mycket på sin lilla tid som Robin Söder gjort på tre matcher, och den lilla gullegrisen kan du inte gnälla på ! För fan, vi leder serien, spänn av , alla har sämre dagar ibland. 13-0 på hemmaplan är väl bäst i serien, herregud. Gnälljävel

    SvaraRadera
  11. Markos bror2009-05-07 22:48

    Varför vill Wernbloom alltid fira sina mål på egen hand (iaf de första sekunderna)?

    Har märkt att han har den fula ovanan att alltid försöka slingra sig ifrån/knuffa bort de andra när målen kommer.

    Varför inte visa glädje för fansen, klubben eller laget i sig istället?

    SvaraRadera
  12. SÄMSTA jag läst på mycket länge. Vi vinner med 3-0, leder serien, inga mål i baken på hemmaplan. VAD GNÄLLER DU OM ?! däremot klacken idag borde skämmas, speciellt ni uppe i hörnet...

    SvaraRadera
  13. Avgå Baraben.com.... om ni ska fortsätta i den här otroligt dåliga ironi,,, Sätter skam på Göteboegshumorn..

    SvaraRadera
  14. GOTJO

    Lägg ned med sånt för i helvete, finns ingen annan spelar i IFK med lika stort hjärta som Hjalmar och han klarar sig utan att pajasar som du spelar allan ballan

    SvaraRadera
  15. skitläsning....

    SvaraRadera
  16. Fast Pontus skratt efter friläges missen är inte ok.
    Varje missad målchans när du bär de vackraste av färger är och förblir kiss.
    Även om du är såld

    SvaraRadera
  17. Fattar ironin men riktigt tråkig läsning!

    SvaraRadera
  18. baraben börjar tappa i kvallité

    SvaraRadera
  19. Bye bye BOOM boom

    SvaraRadera
  20. Ironi eller ej, det var hur snyggt som helst när Klacken sjunger "Sveriges bästa sittplats" för att ge småkillarna på L1 cred för att de kör "Hejsan klacken e ni klara" och sen drar i gång "Vi e Blåvitt"!!!

    Vill oxå ge L1 cred för att de disade Klacken då den svarade första gången. DET är humor!!!

    SvaraRadera
  21. Laphroaig Baraben2009-05-07 23:05

    Anonym sa...

    baraben börjar tappa i kvallité

    7/5/09 23:02
    Skriver han dagen efter att 20 pers tokhyllat Videovixens krönika om polisen och huliganismen. Fan vilka lallare det finns.

    Den IDIOT som inte förstår att detta är ett skämtinlägg kan väl självdö.

    SvaraRadera
  22. henke 23:04/ L2/L3 var det, BaraBen-sektionen...

    SvaraRadera
  23. Är detta ett skämt? Var du på matchen? Är du blind? Är du gaisare? Drömmer jag? Kallar du dig supporter? Seriöst, vi vann med 3-0 och gjorde en stabil insats. Bärkroth var dessutom på hugget som alltid och förtjänar bra mkt mer cred för det han gör.

    SvaraRadera
  24. Haha,, precis så lät det, på vissa här innen efter förlusten mot Häcken...

    Kul skrivet..

    SvaraRadera
  25. Nej inte riktigt va, bättre lycka nästa gång.
    Vi kommer inte tappa många poäng hemma i år, det är en sak som är säker.

    SvaraRadera
  26. Det här inlägget var lite som IFK:s spel idag. Man vill mycket men går inte hela vägen, så det slutar i någon halvmesyr. För seriös kritik går det att rikta till ett lag som faktiskt borde säkra målskillnaden för resten av säsongen mot ett totalt orkelöst Gefle. Men nu blir det någon slags blandning av ren ironi (13-0 på hemmaplan) samt sådant som faktiskt kan kritiseras, så det blev bara sörja av alltihopa.

    Men Young Fellows är i alla fall Sveriges bästa barnklack. Inte konstigt att laget först bara tänkte tacka dem. Och fy för Hysén som inte ger dem handflatan när han går förbi hela sektionen efter bytet.

    SvaraRadera
  27. På tal om inget...Frankie, har han börjat trappa ner på bloggandet eller?

    SvaraRadera
  28. Håller med dig Peeman. Wernbloom kommer aldrig någonsin bli en legend i Blåvitt så länge som han beter sig som han bitvis gör.

    Att bara skratta åt sitt skitavslut med minuten fick alla i alla fall flera på min sektion att bli heligt förbannade.

    Glöm inte att det är Blåvitt du spelar med grabben.

    SvaraRadera
  29. Anonym 23:16/ Får man tro vissa så är det Frankie som är flertalet andra skribenter här, bland annat Videovixen, Olof och Korven...

    SvaraRadera
  30. Låt oss konstatera en sak för fan: DETTA ÄR INTE ETT SERIÖST INLÄGG, HAN DRIVER MED RESONEMANGET SOM MÅNGA GNÄLLJÄVLAR HAR. Shiiiiiiiiiiiet.

    SvaraRadera
  31. Reine Brynolfsson2009-05-07 23:25

    Inte ok med Wernblooms divalater idag.

    SvaraRadera
  32. men ni fattar väl att de är ironi era idioter ! haha seriöst, gnäller om att han skriver att de är dåligt med 3-0, dåligt med 6-0 dåligt med 13-0 på 4 matcher, LÄS OM ALLT TVÄRT OM !!!!

    SvaraRadera
  33. Oavsett ironi eller inte. Skitinlägg. Så jävla värdelöst skrivet och det har inte en gnutta humor.

    SvaraRadera
  34. Riktig rolig läsning.

    SvaraRadera
  35. ERA JÄVLA SVIN HUR I HELA JÄVLA HELVETE kan ni skriva sån skit!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Dra åt helvete!!!!!!!!!!!!!! dom gjorde en helt godkänd innsats!!! bärkan var grym lite otur med att bollen inte går in jävle är trots allt ett mitten lag och många har haft svårt för dom.... JÄVLAR JAG ÄR SÅ ARG PÅ SÅNT HÄR JÄVLA SVINERI FRÅN EGNA SUPPORTRAR ATT JAG SPYR!!!!!!!!!!!!!! känner mig som en jävla hammarbyare!!! Detta är sissta gången jag går in på baraben!!!! jävla idioter som skriver en massa skit!!!! dra åt helvete!!!

    SvaraRadera
  36. simon tror nog att det är du som förstår dig på att det är kontra ironi

    SvaraRadera
  37. Det roliga är ju att läsa vissa kommentarer som uppenbart inte förstår att det är ironi. Eller så gör dom det och är dubbelironiska.

    SvaraRadera
  38. Detta inlägg var faktiskt inte ens värt att publicera på en så annars bra blogg. Lever ofta själv på den ironiska sidan av humorsektorn, men var den antagna ironin skulle lysa igenom i detta inlägget har jag svårt att se. Matchen idag var ingen fröjd att se, men att säga att Rhen och Olsson skulle ha gjort sitt i blåvitt? Nä, tror inte det.

    SvaraRadera
  39. Tycker inte riktigt att det var läge för den här typen av ironi här. Som någon annan redan har påpekat hade en del av kritiken lika gärna kunnat vara seriös.

    Visst, spelet såg jävligt bra ut. Gefle kom till Göteborg med bara en förlust och en rad ganska imponerande insatser i bagaget. Trots det körde vi över dem totalt.

    Vad som däremot oroar mig ordentligt är den nonchalans och ineffektivitet som Blåvitt visar upp. Mot svårare motstånd kan man inte kosta på sig att bränna typ tio solklara målchanser. Det kommer vi säkert att märka mot Kalmar.

    SvaraRadera
  40. Asså fattar inte vissa människor ironin eller är dom ironiska tillbaka?!?

    SvaraRadera
  41. Haha! Jag tyckte detta var kul. :)

    Också rätt kul med folk som tar artikeln på allvar.

    SvaraRadera
  42. Älskar ironi...men detta va kass. sry peeman lägg ner lite mer tanke bakom det s¨blir det bättre :)


    /D-Day

    SvaraRadera
  43. Skit i bloggtexten, det riktigt roliga fick vi ju här:

    "Anonym sa...

    ERA JÄVLA SVIN HUR I HELA JÄVLA HELVETE kan ni skriva sån skit!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Dra åt helvete!!!!!!!!!!!!!! dom gjorde en helt godkänd innsats!!! bärkan var grym lite otur med att bollen inte går in jävle är trots allt ett mitten lag och många har haft svårt för dom.... JÄVLAR JAG ÄR SÅ ARG PÅ SÅNT HÄR JÄVLA SVINERI FRÅN EGNA SUPPORTRAR ATT JAG SPYR!!!!!!!!!!!!!! känner mig som en jävla hammarbyare!!! Detta är sissta gången jag går in på baraben!!!! jävla idioter som skriver en massa skit!!!! dra åt helvete!!!

    7/5/09 23:39"
    Hahaha, vad i helvete?? :D

    SvaraRadera
  44. wow, vi vann en match hemma mot usla gefle. medför det då att all tidigare kritik varit obefogad? visst fan är det rätt att kräva mer av laget om de underpresterar eller använder olämplig taktik. jag vidhåller kasst coachade mot helsingborg vid underläge, usla mot röva, tur mot öjs, horribel coaching mot plastgräs borta senast.

    wow igen. en seger ger dig rätt att slå dig för bröstet. titta på tv-champions league istället om du "älskar" fotboll. JAG vill se blåvitt vinna.. alltid

    idag var vi överlägsna. orolig för söder dock. vad har han för skadeproblem.

    SvaraRadera
  45. Skitinlägg kan vi va utan... AVGÅ!!!

    SvaraRadera
  46. Hahaha klockren ^^

    SvaraRadera
  47. Jaha? Det här hajar jag inte riktigt. Var det ett skämt? Ska man skratta då lr? Kanske endast kul för dem som nyss lärt sig skriva?

    SvaraRadera
  48. Glenns brossa2009-05-08 08:38

    HA HA HA HA HA HA, roligaste inlägget på länge!!!! Det är inte ofta jag skrattar högt när jag är inne på baraben men idag fick ni min fredag att starta med en käkspärr och ett jack i pannan.

    SvaraRadera
  49. Jag vet inte, men tror att inläggets syfte är att få oss att inse hur jävla bra det är att pulverisera ett svårslaget lag som trots allt Gefle är.

    Att som jag och många andra sedan grämer oss över missade målchanser är ju löjligt. Vi vann med 3-0 och ligger på vår naturliga plats i serien.

    Att folk är ironiska tillbaka (ingen kan väl vara skrivkunnig och så korkad?) är ju lite väl mycket knorr, ungefär som Pontus miss.

    VI ÄR BLÅVITT!

    BÄST I SVERIGE!

    SvaraRadera
  50. Jag tycker all ironi är rolig. Men läs insändaren på GP´s Fria Ord i dag (sidan 46) "Bygg bort våldet-flytta ut alla". Detta blir en klassiker. Word!

    SvaraRadera
  51. Jag tycker BoomBoom gjorde rätt som garvade. Han skrattar ju åt sig själv som är så värdelös som bränner det där läget. Han fyrar ju av ett helt fantastiskt smile i intervjun efter matchen också.

    Känns lite hårt att klaga på en gubbe som gjort två baljor i en 3-0 kamp.

    (eller missade jag någons ironi nu? Det blir besvärligt med dubbel- och trippelironi...)

    SvaraRadera
  52. GOTJO sa...
    Hjalmar var sämst idag igen.
    Och det där var ingen ironi!

    Introducerar i detta nu "Hjalmarspannen" där jag vill samla ihop till en enkel biljett hem till ISland för Hjalmar.

    100 spänn från mig.

    7/5/09 22:39


    Jag är med på den!

    SvaraRadera
  53. skärpning baraben. kvalité tack.

    SvaraRadera
  54. haha bäst iår på baraben

    SvaraRadera
  55. Avgå skribenten ...

    SvaraRadera
  56. Vill ni ha kvalité, läs onsdagens: Polisen: Förbjud öl i hela Göteborg på matchdagar man får ta varje artikel för vad det är. I det här fallet lite latjo lajban.

    SvaraRadera
  57. Laphroaig Baraben sa...
    Anonym sa...

    baraben börjar tappa i kvallité

    7/5/09 23:02Skriver han dagen efter att 20 pers tokhyllat Videovixens krönika om polisen och huliganismen. Fan vilka lallare det finns.

    Den IDIOT som inte förstår att detta är ett skämtinlägg kan väl självdö.

    7/5/09 23:05

    ------------
    jo nu när en såpass bildad person som du verkar vara mothugger måste man nog självdö...skämtet isig var inte roligt, att jag förstår ironi är något du borde förstått vid det här laget..

    SvaraRadera
  58. dra åt helvete...vakna vi vann.

    SvaraRadera
  59. Anonym 16:33/ Hur ska någon veta vem du är eller vad du förstår, du undertecknar ju inte med något namn/nickname. Du är en av ett 50-tal anonyma personer som skrivit här inne...

    SvaraRadera
  60. Simon från Övre Masthugget.2009-05-09 17:58

    Är ni helt jävla efterblivna? Sjung och stötta laget istället för att klaga, mindre stöd - under spel på bortaplan - ger sämre resultat nu när supporterkulturen generellt inger en stor respekt hos de flesta, på gott och ont. Hur många klagade 2007 då det säsongsinledande spelet var betydligt sämre än vad det har varit i år? Fan. Nu har synen på Blåvitt färgats av synen på vårt land i allmänhet - Vi är inte så duktiga, vi är överskattade, vi är översittare osv. Vi KROSSADE Gefle, Örebros tränare har rätt i det. Och spelet anpassas som bekant efter motståndaren. Lovande 17-åringar ges en chans vid spelövertag, åtminstone en CHANS. Dessutom tillvaratog spelaren i fråga chansen på ett inte underkänt sätt enligt mig. Och hur jävla skoj är det för Wernbloom med hjärta och talang att höra att man hade tur som fick sålt honom? EFTER ATT HAN HADE GJORT 2 MÅL I MATCHEN??? Det händer bara inte.. Jo just det, av lagets egna "supportrar". Det finns tydligen knappt värde fjolårets interna skytteliga, guldårets avslutningsmatch, upprepad skärpa som i djurgårdsmatchen (passen till Hysén t.ex.)? Exemplen kan fortsätta i en EVIGHET, seriöst. Detta uppmuntrar ju verkligen skitduktiga ex-änglar att komma tillbaka? De som kommer försvinna snart... Ett stort tack riktas till de personer som stöttar Blåvitt. De som stöttar iaf efter egentlig prestation. Och här är underskattningen en synd! Så; ett lika stort jävla FUCK OFF sänder jag åt er NEGATIVA, PESSIMISTISKA JÄVLAR.

    SvaraRadera
  61. Simon från Övre Masthugget2009-05-09 18:07

    Aja.... Jag ska erkänna. Efter att ha läst "kritiken" i blogginläggen "AVGÅ ALLA" och "KATASTROF" fullt ut och inte bara skummat igenom det så inser jag givetvis att det är ironi och jag är inte mindre man än att jag kan med att be om ursäkt. Ironin var väl uppenbar vi ordentlig läsning, men bara inte Wernbloom nu sätter sig som "skummar Baraben" ;)

    SvaraRadera
  62. Simon från Övre Masthugget2009-05-09 18:12

    *****
    Aja.... Jag ska erkänna. Efter att ha läst "kritiken" i blogginläggen "AVGÅ ALLA" och "KATASTROF" fullt ut och inte bara skummat igenom det så inser jag givetvis att det är ironi och jag är inte mindre man än att jag kan med att be om ursäkt. Ironin var väl uppenbar vid ordentlig läsning, men bara inte Wernbloom nu sätter sig och "skummar Baraben" ;)

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.