2010/03/23

Var var coachningen?

MATCHANALYS. Klockan började ticka på allt snabbare. Sextio minuter passerades, sjuttio gick av bara farten. Trots straffspark och frilägen var resultatet fortfarande 0-0. Positionsmässigt låg vi rätt, Gustav och Faltsetas rev och slet. Men när vi erövrade boll – ja, då var för många spelare alldelles för långt ner i banan.

Men Sella var hotet. Lund hjälpte till. Högerflanken och försöken att nå Hysén blev våra offensiva alternativ. Vänsterkanten var död.
Hjalmar slog några bra bollar mot Hysén, men något samarbete med vänstermittfältaren, Elmar, existerade inte. Lär av era kamrater på motsatt kant. Överlapp, överlapp och åter överlapp.

Men den största
frågan. För mig den viktigaste. Varför kom inte byten tidigare, och varför kom inte Tobias Sana in?

Att vara en expert på läktaren är lätt och man vet inte allt vad rör träningar, schismer och diverse andra ting som ledare Olsson och Rehn har större vetskap om. På Fredrikskans torftiga matta förstår jag, hans snabbhet och irrationella rörelser hade stannat upp i en jordhåla, men på ett Gamla Ullevi där mattan faktiskt var över förväntan så var det en vänsterytter som skulle våga utmana vi behövde slänga in. Vi hade honom på bänken. Jag såg honom inte ens värma upp. Om det finns fakta som inte vi supportrar vet om, lägg upp dem på bordet. Jag tror dock inte så är fallet.

Vi gör ingen dålig match. Men vi gör ingen speciellt bra heller. Häcken var faktiskt uddlösa offensivt och i så många fall där ett lag missar chans efter chans – ja, då får de en, och ridå. 0-1. Matchminut åttiotre. Slut.


Avgå Häcken!

56 kommentarer:

  1. Håller med dig helt i din analys. De byten som kom, kom också alldeles för sent. Man behöver minst tio minuter för att komma in i matchen. Som matchbilden såg ut så har jag svårt att förstå varför två av bytena gjordes först i den 85 matchminuten.

    SvaraRadera
  2. Att ragge slagit straffar innan vet vi, men att en anfallare har bättre tillslag än en anfallare är ett större faktum. Tycker helt klart att någon mer offensiv spelare ska slå straffen, synd om ragge också. Han som gjorde en mycket bra match för övrigt.

    SvaraRadera
  3. Än en back* Givetvis.

    SvaraRadera
  4. Finns en artikel i Offside som behandlar detta. Byten ger (i allsvenskan) ytterst sällan någon större effekt. Sen kan väl ingen människa påstå att vi var direkt utspelade heller.

    SvaraRadera
  5. Herregud vilka negativa jävlar det skriver här inne

    Vad fan ser ni inte det andra ser eller.
    Häcken är för det första inte dåliga och kommer förmodligen ligga högt in tabellen.

    Otur kallas det som hände i dag , och det händer alla.
    Den som inte såg Sellas insatser ska byta optiker eller kanske pyssla med akvarium som hobby istället

    Börjar bli trött på expert skribenterna här inne, som inte verkar se vad fan det handlar om
    Matchanalysen kan du ta och avhandla med andra kråkor och inte på en seriös blogg om blåvitt kan ni för helvete ha skribenter som kan fotboll och inte gnäller för precis allt

    Fan Blåvitt gjorde det hyfsat med tanke på Häckens form och spel
    Bara ta nya tag och heja på sitt lag inte trycka ner det.

    I VÅTT OCH TORRT nån som funderta på det eller???

    SvaraRadera
  6. Vi hotar för dåligt på vänsterkanten. Jag tycker även att det tåls att fundera över om vi inte skall försöka få in en kreativ innermitt istället för som nu två defensiva. Vårt anfallsspel är smärtsamt enkelriktat och det verkar ibland som att den långa bollen på tobbe både är plan a,b och c. Det andra alternativet bygger på selakovic och lunds samarbete. Men Lund behöver träna inläggspel.

    SvaraRadera
  7. Elmar är ju ingen vänsterytter precis, men däremot tror jag han är en bra fotbollsspelare och han bör få chansen på sin riktiga position centralt på mittfältet.
    Min startelva nästa match 4-2-3-1:
    K.Christensen
    Lund-R.Sigurdsson-F.Risp-Jonsson
    G.Svensson-S.Eriksson
    S.Selakovic T.Sana
    E.Bjarnason
    T.Hysén
    Risp kan bytas mot Kalle om det skulle vara så att han inte är i full form än och Olsson kan komma in för att inte överbelasta Seb för mycket. Men förändring krävs och fart och teknik även på vänsterkanten.

    SvaraRadera
  8. jag är på många träningar och känner vissa i laget och jag kan säga att Sana är långt ifrån en jobbig kille att handskas med, han är ödmjuk men framför allt en duktig spelare som kanske inte är en startman ännu men han kommer ju aldrig bli det om tränarna behandlar honom som dom gör. skulle inte förvåna mig om han lämnar snart och gör succé på annat håll....

    SvaraRadera
  9. Elmar var ju sämst på plan, i god konkurrens av Faltsetas tyvärr.

    SvaraRadera
  10. Rehn och Olsson har visat tidigare att de lär av sina misstag. Jag hoppas de kan höja sig, det behövs.

    SvaraRadera
  11. Nej, Sana kommer nog inte lämna med tanke på att han just signat sig för fyra år till.
    Men visst borde han ha spelat igår.

    Jag tycker killarna spelade bra igår men ibland måste flytet finnas där för att bollarna ska gå in. Som andra skrivit så är Häcken starka defensivt också, vi får sluta betrakta dom som ett korplag nu.

    Ni som gnäller och klagar för att vi förlorade är ute i ogjort väder. Kritiken är obefogad. Det var bra spel igår.

    SvaraRadera
  12. Varför i h*lvete byttes Pär ut mot Olsson? 0-0 och ett i mina ögon defensivt byte, obegripligt om han inte var skadad vilket han inte verkade.
    Häcken gör en bra match, all heder åt dom. Paulinho är riktigt farlig.

    SvaraRadera
  13. Låt Elmár vila nästa match, pojken kommer tillbaka starkare efter det. William såg pigg ut tycker jag.

    SvaraRadera
  14. Anonym 08:07: Det va Dyrestam som signa 4 år nyss inte Sana...

    SvaraRadera
  15. Hade Gustav särskilda direktiv om att vara extremt defensiv igår? Såg nästan lite komiskt ut när han i uppspelen och även kontringar ibland stod kvar som tredje mittback.

    Saknar Killer-Stiller i straffområdet.

    Åk nu ner och piska Helsingborg!

    SvaraRadera
  16. Framför allt känns det just för sekunden som att vi ligger i farozonen av att bromsa in och döda vårt ungdomsfenomen när de nya talangerna inte får vettiga chanser under matcherna. De offensiva supertalangerna Sana och William nöter bänk - men TO byts in i stället för Pärlan i slutet av matchen, en Pärla som just börjat hitta till bollarna och strax före bytet nickat i ribban.

    I det läger måste man ju ta ut Elmar och Faltsetas - in med Sana och William - för att öka trycket framåt, bredda åt vänster och jaga för tre poäng. Svag fingertoppskänsla och seeeeena byten.

    SvaraRadera
  17. Hjalmar>> Kan någon förklara för mig hur en spelare med en så "känslig" vänsterdoja kan slå bort så vansinnigt många pass och frisparkar? Fantastiska frisparkar/passningar dyker upp ibland, men eftersom det är så sällan, så tyder det mer på vanlig sannolikhet. Slår man 10 pass så borde ju 1 gå fram. Gäller till och med mig!

    SvaraRadera
  18. Anonym 03:16 -

    Hmm, din tanke offensivt köper jag, men vad har Kalle gjort för fel? Jag tyckte han gjorde ett bra jobb igår, en miss som jag såg men annars störde han häckens anfall gång på gång och bröt flertalet försök. Häcken hade inte jättemånga chanser igår, jag tyckte försvarsmässigt att Blåvitt var riktigt bra. Det är när vi ska ställa om och gå för att göra mål det blir stelt, men det kommer.

    Så, glöm nu den här matchen, Häcken är in urusla. Kraftmöte mot Helsingborg nästa helg, nu kör vi!

    SvaraRadera
  19. Häcken är INTE, ska det stå. Såklart.

    SvaraRadera
  20. Ni som gapar efter Sana, vad har ni sett som vi andra inte har sett?
    Sana är ingen som kommer in och vänder en match. Han kan möjligtvis komma in i en match som vi leder med två mål och upprätthålla ställningarna - that's it. Han är trög och vek, sorry!

    SvaraRadera
  21. Någon skrev att byten sällan ger effekt, men vår bästa chans var ju ett samarbete mellan Seb och Wille, och oerhörd turbrytning av Johan Lind.

    När Faltsetas fick kramp borde han bytts ut direkt, det är ej hälsosamt att fortfarande spela.

    Elmar bör spela centralt, nu känns det som att han är förpassad till kanten för att han är den som är minst dålig där. För övrigt verkar alla ha missat hans grymma tvåfotare innan Pärlans ribbnick.

    Men vi skall inte få panik, vi hade kunnat göra 3-4 mål med bara lite, lite flyt.

    SvaraRadera
  22. Det känns ändock som att det blir ett jädra stort hål i mitten då Gurra och Falex lirar jädrigt defensivt och faller ner, vilket gör att Pär inte kommer rätt och kan (ska?) hämta boll lägre i banan. Han (Pär) får istället försöka ta ner långbollar som är för korta för Tobbe eller för långa för Falex.

    Vi är jävligt genomskinliga på taktiken att slå långa bollar på Tobbe (som ändå skapade chanser ur egen ficka på ett bra sätt igår).

    Idag känns det tungt. Kämpa för 3p mot HIF på måndag!

    SvaraRadera
  23. Anonym 09:32
    Vi har följt en del träningar, U21-matcher och framför allt försäsongen både på Valhalla och på Cypern. Sana hade mycket väl kunnat ändra matchbilden igår.

    SvaraRadera
  24. Var det verkligen så många långbollar? Tycker spelet ser helt okej ut. Det är som du säger att vänsterkanten ser lite seg ut. Bjarnarsson borde spela centralt men vem skall vi ta bort och vem skall spela på vänsterkanten. Ultimata är självfallet söder när han kommer tillbaka som ger vårt spel ett helt nytt djup. Då blir motståndarna rädda för oss överallt. Igår var det tre saker som inte fungerade. Hysens avslut, vänsterkanten och tyvärr Pärlan. Jag tänker dock inte kräva att Per skall sitta på bänken då vi vet att han har enorma kvalitéer och får kämpa på ett tag till. Hysen är gud så han skall jobba på bara. Vänsterkanten??? Inget svar på hur vi skall lösa detta problem för stunden tyvärr. Sana hoppade in några gånger förra året och var aldrig bra. Han kanske har mognat och blivit bättre och skall absolut få chansen som inhoppare lite då och då.

    Anser fortfarande att vi tappade mycket folk till hockeyn igår. Synd att det bara kom 11 700 igår. Dock var stämningen som alltid grym.

    SvaraRadera
  25. 09:32: Såg honom ha lekstuga mot häckens U21 i U21-allsvenskan nu senast. Stod för målpass och drömmål och var minst sagt en kreativ kraft på vänsterkanten på ett sätt som Elmar/Hjalmar aldrig kommer kunna vara.

    Det stämmer illa med den blåvita filosofi vi kommit att älska att envisas med att spela med fel folk på fel plats samtidigt som rätt folk i för ung ålder tvingas nöta bänk. Ge talangerna chansen för fan, vi är Blåvitt!

    Skulle bli mycket glad om vi fick se Elmar på innermitten och Sana på vänsterkanten i nästa match.

    SvaraRadera
  26. Hjalmar måste ju sluta slå bort så många bollar. Sätt Pär på bänken och låt Elmar spela som offensiv innermittfältare, där han är som bäst och Pär är som sämst, framför Gustav och Sebastian. Vi tappar både bredd och fart när han hela tiden går in i banan. Tyvärr har Håkan inte värvar någon vänster yttermittfältare, å det får vi leva med. Annars son vanligt dålig coaching som vanligt allt för sena byten. Sana borde ha fått kommit in och satt fart på vänstern.

    SvaraRadera
  27. Hebbe lelle2010-03-23 11:33

    Krisen är total hos Nästan Mästarna. Det ryktas om krismöte med silverpytt.

    SvaraRadera
  28. Bara att erkänna det jag kände oro för innan matchen, Häcken läste sönder oss återigen. Smartare spelare, bättre tekniker (brassarna) samt överlägsen coaching från ledarhåll. Håller med de som de flesta skrivit här att bytena kom för sent, framförallt på Elmar och Faltsetas, som är alldeles för mycket Gurra i spelstil. Vi kan INTE bara spela med förstörare, måste finnas kreativitet på planen. Så Olsson/Rhen, hem och syna igenom matchen. Men för fan, det är ingen panik, kanske bra att komma ner på jorden lite!!

    SvaraRadera
  29. Det var en hel del långbollar igår, men inte undra på så som mattan såg ut! Från vissa håll på arenan må den ha sett grön ut men vid närmare titt på TV-bilderna ser man att det verkligen är glest mellan grässtråna.. Om man kikade på bollbanan då någon av spelarna försökte slå en passning längs marken kunde man se att bollen för jämnan studsade upp och skapade enorma svårigheter för spelarna. Det insåg tränarna innan och tänkte spela likadant som mot Kalmar. Detta förutspådde dock Häcken och satte ner Chatto som helt blockerad Pär och vi var då en man kort... Det gav oss ett tremannaanfall med Hysen, Elmar och Sella då Gustav och Alex låg för djupt ner..

    Sen borde Hjalmar överlappa mer, likt flera tidigare nämnt.. Lund kanske inte har världens bästa fötter men hans offensivlusta är beundransvärd och han skapar oro genom sin blotta närvaro vilket ger Sella mer utrymme att glänsa såsom han gjorde igår!

    Forza Blåvitt!

    SvaraRadera
  30. Avgå....det låter ju konstruktivt???
    Analysera nu den här matchen och gå vidare,tag med er det som var bra och glöm det som var dåligt.

    SvaraRadera
  31. Tycker att laget spelade bra igår. Oflyt och oskärpa sänkte oss. Bytet var på väg innan målet med domaren dröjde med sitt godkännande.

    En sak som jag stör mig på är när spelarna jublar och kramas när man fått straff. Alltså innan den slås. Det brukar betyda otur

    SvaraRadera
  32. Vad är det ni brukar säga? Gaismatematik? Då måste det vara skattesmitarmatematik där 11706 är fler än 17111.

    Haha jävla fjanthysen!

    SvaraRadera
  33. Det var ju inte katastrof igår, häcken spelade smart, men det fanns ju vissa detaljer där man kunde vart bättre.

    En sak som jag inte förstår är varför man alltid väntar med byterna till så sent in i matchen. Och varför coachar dem så dåligt? Där tycker jag att dem skall ha en del kritik.

    Nya tag på måndag, alla till skåne för tre poäng. Kom igen nu Blåvitt, framåt kamrater!

    SvaraRadera
  34. Det finns en anledning till att ni /IFK inte gjorde något mål, trots alla friläggen och annat: Vi från Hisingen kör med Voodoo!
    Jag som geting och lekman i fotbollens konst kunde klart konstatera att Häcken håller på att köra slut på era spelare genom att skära av passningsvägarna vilket tvingade er att satsa på långbollar mot Hysén. På det sättet blev era andra lagdelar kvar och fyllde inte på bakom honom. Det är betydligt enklare att ta hand om en anfallare än en andra våg!
    Sedan när långbollarna blev ännu fler och era spelare tröttare (kanske mer psykisk än fysisk av alla missar) tog vi in våra offensiva och irrationella spelare. Detta medan ni tog in Olsson!
    Matchen var en taktisk vinst för Häcken. Vi kanske inte har de bästa spelaran men vi har ett lag. Det var kanske också den största skillnaden?
    Lycka till i fortsättningen, men inte när ni gästar ön!

    SvaraRadera
  35. I mina ögen ser jag inte Gustav och Fasetas som två som skall spela samtidigt, blir alldeles för defensivt. Där var en av de största bristerna igår. Blev ett enormt glapp mellan mittfält och anfall. Om ni ser en repris på matchen, kolla då hur många gånger vi gick till anfall genom innermittfältet med en pass längs marken till forward, inte en gång utnyttja vi ytor i mitten. Stereotypt att enbart använda kanterna trots att vi är starka där (iallafall på ena igår).

    SvaraRadera
  36. Bytet Pärlan -> Olsson går till historien som ett av de mest efterblivna bytena någonsin. Tillsammans med alla gånger exakt samma byte skedde under försäsongen då.

    SvaraRadera
  37. 3 tävlingsmatcher, 2 förluster. Det kommer att fortsätta så om laget inte börjar ta i.

    SvaraRadera
  38. Hade inte taket på hallen rasat in så hade vi kommit bättre förberedda fysiskt till den här match och vunnit lätt! Hade inte Danmark gått till VM hade vi spelat i april på bättre plan och vunnit lätt! Det var bara otur att vi inte vann!

    SvaraRadera
  39. En rätt bra match men är besviken på tränarna denna match. Kände redan när Hysen brände friläget 5min in i andra halvlek att det här är en sådan match då bollen inte vill in och moståndarna lyckas göra ett mål till slut. Men känns som det trots allt hade gått att förhindra. För målet kom inte som en blixt från klar himmel. Blåvitt hade börjat tappa sitt stabila grepp en kvart innan. Två byten innan målet och jag tror vi hade tagit tillbaka det igen för vi såg trötta ut just då. Det blev många hörnor på raken för Häcken och till slut knoppade de bollen.. Kännns extra surt att fölora när vi ska ner till Helsingborg veckan efter och riskera att vara efter redan efter tre omgångar..

    SvaraRadera
  40. HÄCKEN - Göteborgs kungar! IFK mot superettan! Hahahahaha

    Hisingen härskar!

    SvaraRadera
  41. Jesper Blomqvists mustasch2010-03-23 13:53

    --------Pär--William---
    Hysén-Seb-Gustav-Sella
    Hjalmar-Kalle-Ragge-Lund

    ---------------------------

    ------Pär eller William--
    ----Hysén--Elmar--Sella--
    --------Seb--Gustav------
    Hjalmar-Kalle-Ragge-Lund

    ---------------------------
    --------Pär--Hysén----
    Söder-Seb-Gustav-Sella
    Hjalmar-Kalle-Ragge-Adam

    Med Adam i laget finns alternativet att flytta över honom till vänsterbacken också. Med Söder i laget kan man spela honom som vänsterytter eller som forward. Det finns alternativ som jag anser är bättre än de vi har nu.

    SvaraRadera
  42. Jag undrar snarare hur tränarna tänkte när de plockade ut Pärlan (1,85 lång) mot TO (1,40 lång) vid 0-0 och tryck mot Häckens mål.Tycker snarare att man skulle ha bytt in Sana som tar vänstern och flyttat in Elmar i mitten (alltså ut med Falex). Om inte Elmar hade kommit igång efter positionsflytten så hade jag plockat ut honom mot TO. Men när det står 0-0 och man trycker på men ändå inte har en vänsterkant som funkar, då plockar man fan inte bort den enda vettiga huvudspelaren (offensivt) mot en dvärg och dessutom låter den för dagen misslyckade vänsterspringaren vara kvar (åtminstone inte på den positionen)... Värst av allt är väl att man kör kvar med två extremt defensiva innermittfältare i 85 minuter, där en av dem inte har sin bästa dag på jobbet direkt (Falex)...

    SvaraRadera
  43. För det första så vinner Häcken för att dom har en jävla flyt, dom var inte värda några poäng i denna matchen. Ingen bra match från oss men ändå tillräckligt många chanser för att slå Häcken som inte skapade mer än en chans på hel matchen och den gör dom mål på.

    Första halvlek var riktigt usel med alldeles för många felpass. Bara Sella som var godkänd i första(Bäst på plan sett till hela matchen).

    Sen förstår jag inte bytet PE mot TO. TO ska in men han ska in lite längre ner i banan och borde bytt med AF. PE var inte bra men jag förstår inte bytet forward mot mittfältare? Ska PE ut så skulle William fått komma in.

    En förlust är inte hela världen även om det svider att förlora mot ett såpass mycket sämre lag som dessutom inte har några fans. Bara att ta nya tag på måndag. Träna mycket passningspel i veckan är mitt tips för det var under all kritik hos vissa spelare igår. Bara slå iväg bollen på chans alldeles för ofta.

    SvaraRadera
  44. Hur kan så många kritisera Hjalmar förstår jag inte, han hade ett par riktigt fina pass, dessutom ska inte en vänsterback ha störst ansvar som spelfördelare, han gjorde en godkänd match.

    Var det ingen som såg att Ragnar slog den sämsta straffen som skådats på ett bra tag? Backar ska inte vara förste straffläggare, det ska en forward/playmaker vara.

    Hysén brände ett friläge, det skulle han också satt. Görs inga mål på straffar och frilägen förtjänar man att åka på pisk.

    Häcken stod upp bra, och var giftiga när de väl kom fram.

    SvaraRadera
  45. Är det någon som har lust att sätta sig och räkna samman antalet långbollar Kim slog till Häckens försvar?

    SvaraRadera
  46. det var en jävla massa gnäll ärligt talat. Häcken är en ren mardröm för oss numera samt att jag skulle vilja se de som klagar coacha blåvitt själva,själv går jag efter den enkla regeln att inte öppna käften om jag inte tror mig kunna göra saker bättre, ganska sund regel tycker jag

    SvaraRadera
  47. Tycker vi saknar Dyre på kanten då Hjalmar inte har flåset att löpa upp och ner på kanten. Får hoppas att Adam/Lund kan ta vänsterplatsen och att Hjalmar flyttar tbx till mitten.

    SvaraRadera
  48. Anonym 03:16 här igen. Ida jag tycker inte Kalle gjorde några större fel under matchen bortsett från målet som ju avgör matchen. Men min tanke med Risp är mer att han ska få chansen också att visa vad han går för. De 3 tävlingsmatcherna vi spelat hittills har startelvan sett exakt likadan ut(rätta mig om jag har fel) och vad är det då föär mening att ha 25 spelare i truppen och "allsvenskans bredaste trupp" om i ändå spelar med samma gubbar match efter match. Vi har förlorat 2 av 3 matcher!

    SvaraRadera
  49. 413
    Fan du borde ta och fundera över hur du lever ditt liv. Finns ju alltid någon som är mer begåvad en vad man själv är inom alla områden. Men det betyder ju inte alltid att det väljer att göra rätt saker. Du accepterar helt enkelt att Häcken är en mardröms motståndare och att vi inte ska göra något åt det? Tror inte Rehn och Olsson sitter med armarna i kors de gör nog precis som oss idag funderar över vad som gjorde att vi fölorade.

    Låt dig beröras av vad du ser och delta i samtalet efteråt om vad dina vänner, folk på internet, tidningar och tv ser på det som utspelades sig nere på planen så lovar jag dig att din upplevelse blir betydligt roligare. En ny värld kommer öppna sig för dig ;)

    SvaraRadera
  50. Håller också med. Elmar var en katastrof på kanten, han bör flyttas in centralt. Sana hade passat perfekt där

    SvaraRadera
  51. Hjalmar gjorde en stabil match men jag fattat inte heller varför han ALDRIG kommer på överlapp. Mannen är ju faktiskt vänsterfotad vilket är en bristvara i dagens Blåvitt, så det finns inget försvar till varför han inte följer med upp på samma sätt som Lund gör.

    Sen tycker jag vi tappar matchen när Pärlan byts ut så flytta inte på honom. Inget ont om Falex, men den bästa startelvan mot Hbg vore en mer offensiv Elmar i Falex roll och Sana till vänster.

    SvaraRadera
  52. helt klart bra analys
    sana borde kommit in mkt tidigare undermatchen, därmed punkt slut.

    SvaraRadera
  53. killen som våntar efter (EL) europa league2010-03-23 20:33

    men du 01.31 jag har tänkt på exakt samma sak. men hur gör vi då, om vi skulle komma långt i EL? ska vi inte byta då häller för att matrealet på bänken inte håller, eller vågar man byta då, för då kan kan man få en effekt?
    intressant fråga/analys detdär

    SvaraRadera
  54. snart tar fisken slut i nordsjön :~(

    SvaraRadera
  55. Trots att vi besitter all denna kvalite så har vi fortfarande inte lärt oss att skapa våra egna framgångar. Hela idén att stjäla boll på mittplan, snabbt lägga ut på kanten och kötta inlägg är ett symptom på att vi inte vill eller vågar eller kan rulla boll. Nu har vi spelare som skulle klara av det, men uppenbarligen ska vi fortfarande mala ihjäl motståndarna med inlägg och en jävla massa långa löpningar. Jag har svårt att se att vi ska kunna chocka några motståndare med denna "taktik". Mot lag som vill äga spelet (Ellos, MFF m.fl) kommer det löna sig, vi håller tätt bakåt och stökar in kontringar. Men vi kan fortfarande inte spela ut andra lag. Trist och helt i onödan.

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.