2010/03/22

"Det jag saknade mest idag var Pontus Wernbloom..."

MATCHTANKAR. Ännu en riktigt kylig kväll på Gamla Ullevi, ännu ett gulsvart lag och ännu en förlust. Jag förstår att vi inte vann, man kan inte vinna som ett lag när det bara är en spelare som verkligen vill. Jag tänker bara lyfta fram en spelare idag, Sebastian Eriksson, inbytt på tok försent om det nu inte var på grund av skadan, att han helt enkelt inte kunde spela tidigare. Hur som helst så var Sebban med eller utan skadan mer sugen på att vinna än både hela Blåvitt och Häcken tillsammans.

Sella är en bra lagkapten, riktigt bra, han har jobbat fram laget till många segrar föregående säsong, men vart fanns du idag lagkapten? Det fanns en snabb och hårt kämpande kille på högerkanten i första halvlek, men vem tar ansvaret när det inte går som vi vill?

Hysén missade idag fler lägen än vad han gjorde på hela förra säsongen, men han var helt ensam på topp, ingen hjälpte honom, ingen hjälpte i och för sig någon idag. Det var Häcken mot 11 spelare, inte ett lag.

Tänk ändå om alla ville vinna lika mycket som Sebastian Eriksson, det finns inget annat för honom, det SKA vara vinst. Han visade idag att han mognar som spelare för varje match, och med sina fem minuter på planen idag gjorde han ett bättre jobb än andra som hade 90 minuter på sig.

Men helt förjävlig var inte matchen. Vi skapade tillräckligt mycket för att vinna, men det resulterade inte i något, det måste det göra om vi ska vinna. En missad straff, jag vet hur hård Ragge är mot sig själv just nu, och det ska han vara, för han är så jävla mycket bättre än straffen han la. Innan Häcken fick in bollen så räddade Hysén på mållinjen och sen räddade Kim på mållinjen, men jag antar att man bara får två chanser att rädda på mållinjen i ett och samma läge, och Häcken vann. Häcken förtjänade inte att vinna idag, de var inte det bättre laget, men de gjorde något vi misslyckades med, de gjorde mål. Det gjorde inte vi, inte idag, för vi spelade inte som ett lag i större delar av matchen.

Det jag saknade mest idag var en maskin, en Pontus Wernbloom som köttar in ett mål och drar med sig fyra motståndare plus deras massör in i målet med sig, ett riktigt fult kämparmål gjort på ren vilja och med en krydda av ”jag hatar att förlora”.

Det här var mina tankar, men glöm den här matchen nu och så tar vi nya tag mot Helsingborg, vi kan så jävla mycket bättre. Det vet vi, det vet spelarna också. I medgång och i sorg.

Helsingborg, here we come. 28 omgångar kvar.

87 kommentarer:

  1. Sella var överlägset bäst i blåvitt !! kom runt på kanten varje gång både i första och andra. Kunde gjort 3 ass idag om bara övriga varit heta på hans perfekta inlägg

    //Mattias

    SvaraRadera
  2. Att sluta på 87 poäng får helt enkelt duga i år

    SvaraRadera
  3. över 6 mill på en spelare från gais. vd har han tillfört?

    ledare bör ta ett allvarligt snack med pär och förklara att det är dax att börja leverera nu.

    SvaraRadera
  4. PW var totalt oduglig i vårmatchen mot Häcken förra året. Jag saknar mest av allt bättre spel på båda kanterna. Elmar är ingen kantspelare.

    SvaraRadera
  5. Torsk hemma i första matchen. VI KAN GLÖMMA GULDET REDAN NU!

    VI ÄR SÄMST NÄR DET GÄLLER!

    SvaraRadera
  6. Ni som kommer från Göteborg, Åker alltid hem med sorg.

    Ni är sämre än Mjällby!!

    SvaraRadera
  7. Varför får inte en spelare som Tobias Sana chansen för när vi behöver lite fart och teknik för att göra mål???? En spelare som varit bra under försäsongen och som är för bra för U-21 men tränarna var riktiga fiaskon idag mot Häcken. Varför byter man inte tidigare för när det inte stämmer?

    SvaraRadera
  8. Ett lag med flyt vinner dessa skitmatcher. För en gångs skull är det Häcken.

    SvaraRadera
  9. Sana är för klen och är även en risk defensivt.

    SvaraRadera
  10. Huvuden måste rulla i startelvan till nästa match. In med Seb och TO.

    SvaraRadera
  11. Men sluta klaga på spelet, vi skapade ju tillräckligt för att vinna med 5-0, mycket bättre spel än mot Kalmar. Resultaten kommer, bryt ihop och kom igen!

    SvaraRadera
  12. Sella grym i dag
    Fan helt egen nivå

    WOAW
    Go Blåvitt

    SvaraRadera
  13. Helt fel angående sella!!

    Selakovic kämpade ju röva av sig idag! Mycket finns att önska, men att kasta skit på selakovic just idag är inte rätt tycker jag. Han la många inlägg och gjorde flera bra löpningar bland annat!

    Vad gör däremot ragnar på straffen?

    SvaraRadera
  14. Sella var klart bäst i laget igenom hela matchen faktiskt. Iofs hade han en dipp efter ca 65 min men det hade ju hela Blåvitt. Man kan inte bära hela laget på sina axlar bara för att man råkar vara kapten.

    SvaraRadera
  15. Vi var för defensiva i vår uppställning och alldeles för statiska i uppspelen. Gillar Rhen o olsson men våga byt tidigare!!

    Annars är det bara att fullständigt bryta ihop och komma igen.

    SvaraRadera
  16. ...och jag saknade Bebben, Glenn Strömberg och Glenn Hysén! Fan va du är patetisk Ida!

    SvaraRadera
  17. Har vi sett samma match???!
    Sella var helt dominant och planens klart bästa spelare, i övrigt var det i stort sett bara kramp & kamp.
    Alldeles för många enkla utvägar att slå långt på Hysén, men värst av allt alldeles för många bleka insatser i extremt avgörande lägen.
    Häcken är bra, vi skapade ganska mycket men jag blev faktiskt ändå riktigt orolig över prestationsångesten......

    /Perra

    SvaraRadera
  18. Vår vänsterkant fungerar inte. Vårt offensiva mittfältsspel fungerar inte. Lösningen på det senare heter Sebastian Eriksson, lösningen på det förra - Dyrestam? Helt ärligt, den kanten var produktiv förra året, med Dyret och Elmar. Men nu... Det funkar helt enkelt inte.

    Firma Lund/Sella får fem solar.

    SvaraRadera
  19. Äh, nu är du ute och cyklar Ida. Hela laget grisade på ganska bra idag och Sella var inte på något sätt dålig eller kaptens-oduglig.

    Stolpe ut och dålig effektivitet - samt bra gjort av Röva - de förvaltade de många hörnor Blåvitt släppte till dem. Den där Paulinho har ju lite doja, det får man ge han.

    SvaraRadera
  20. Grattis Hammarby till ett välförtjänt bandyguld och välkommna upp till allsvenskan nästa säsong!

    Bajenborgare

    SvaraRadera
  21. Det är oss själva det är fel på! Vi bygger upp sådana jävla förväntningar! (WOW) Vi vinner mot Kalmar på bortaplan med 3-0! Jag själv agereade:

    -Fan va grymt starkt!

    Och såg inga hinder att vinna mot Häcken (visst fanns det men dom tankarna låg mer nere i häcken än i huvudet! Men vad hände? Jo vi fick ju stryck av Häcken som faktiskt (ÄR) ett bra lag! Men nu sitter man här och tar förlusten 100 gånger värre! Nä favoritskap är inget att ha!

    SvaraRadera
  22. Läge att se över innermittfältet och kanske vänsterkanten. Sebban och TO knackar på dörren och Elmar är lite felplacerad på kanten. På högersidan är Selakovic riktigt bra idag och jag vågar knappt tänka på hur bra det kan bli med en Adam J i gott slag som fyller på...time will tell

    Krossa HeIF

    SvaraRadera
  23. Vad såg du för match? Sella var ju fem gånger bättre än all andra idag.

    SvaraRadera
  24. Lugna ner en nu, Sella var helt jävla grym, det håller jag med om. Men han var ingen lagkapten, det fanns ingen som tog tag i spelet, höjde nivån hos alla, tjötade igång så att spelarna hjälpte varandra.. Vänsterkanten var katastrof, varken elmar eller seb fick någon hjälp och det fanns inget understöd. Jag säger inget om att Sella inte var värd matchens lirare, absolut.

    Men det fanns ingen kapten på planen idag, tycker jag.

    In med Seb tidigare, om det är möjligt med låret, och sluta göra alla byten när det är fem minuter kvar av matchen.

    punkt.

    SvaraRadera
  25. Ge fan i att klaga, det var en ren och bra insats av hela laget och det stavas OTUR för i helvete...

    SvaraRadera
  26. leråkertjong

    SvaraRadera
  27. GLÖMGULDET REDAN NU!

    SvaraRadera
  28. Ursäkta Ida men nu är du ute och cyklar
    Sella var en klass för sig i dag
    Kanske rent av fööööör bra för övriga
    Vill inte se sånt från skribenterna här.
    Det ger ju fasen fel uppfattning om precis allt

    SvaraRadera
  29. Häcken är bra

    SvaraRadera
  30. Är så jävla trött på alla förståsigpåare här inne så jag spyr... Fan va det gnälls varje jävla match som förloras, spelare hit och dit ska bänkas och säljas..

    Jävla okunniga medgångssupportrar är vad ni är....

    SvaraRadera
  31. Ida M Henriksson,

    Tänker du aldrig i genom dina texter innan du publicerar? Man börjar ju verkligen undra hur mycket av det du skrev från Cypernlägret som faktiskt speglades på ett rätt sätt.

    Jag är själv ingen expert på fotboll i sig, men du lyckas ALLTID analysera spelarna och matcherna ur helt vridna synvinklar.

    Tänk dig för innan du publicerar nästa gång! Enligt dig tar vi guld utan Hysén och Sella är ingen bra lagkapten...?

    Och nej, jag vet att det inte "är så du menar". Men det är så det ser ut på min skärm. Tänk dig för nästa gång, eller återgå till dina kärleksförklaringar i stället. De var åtminstone läsvärda.

    SvaraRadera
  32. SAAAANAA måst förfan få chansen nån jävlllaa gång.....

    SvaraRadera
  33. Snacka om att levande sittplats skämde ut sig med rasistgrejer i dag!!! PINSAMT!

    SvaraRadera
  34. Tråkigt med ett gäng män som kallar Häckens spelare för hottentotter på N idag. Känns extremt mkt 90-tal

    SvaraRadera
  35. en looser mentalitet har börjat smyga sig in hos våra blåvita grabbar, kan säga att den börja i samand med uefacup-kvalet mot våldtäktsmännen.. så fort det drar ihop sig när det gäller nåt (europa-kval, guldmatchen, häckenrevansch) så viker de ner sig, underpresterar eller så låser sig spelet på något sätt nä fan skärpning nu för fan! krossa HIF

    SvaraRadera
  36. K:

    Vad har du för skärm på din dator? Det står klart och tydligt: Sella är en bra lagkapten. Med fet stil dessutom. Det var bara idag det inte fanns någon som ställde sig upp, han kan ta det Sella, han gråter inte hela natten för att jag tycker så.

    Läser du texterna innan du kommenterar dem?

    SvaraRadera
  37. Härrydaängel2010-03-22 23:08

    De fanns många spelare som gjorde en jättebra match, sella, Faltsetas, Gurra, Lund osv. men de stämde inte idag, så e de ibland. Nya tag mot Helsingborg!

    SvaraRadera
  38. Efter förra matchen mot Kalmar sas det från flera IFK-håll att man förtjänar tur. I så fall vill jag inte höra ett ord om otur idag.

    SvaraRadera
  39. Ryktas att Frankie inte var helt nöjd i kollektivtrafiken förut. Såg ut som han tänkte massakrera alla möjliga...

    SvaraRadera
  40. Bra match analys Ida! Vi var inget lag idag, hoppas på skärpning mot helsingborg.
    Men vad gjorde sigurdsson?
    Riktigt jobbigt att se.

    SvaraRadera
  41. Sella var ju bäst på plan, han försökte väl verkligen visa vägen??

    Hacka på Deje istället. Helt osynlig. Hacka på Stereo för obefintlig coachning.

    SvaraRadera
  42. apropå ingenting, kan inte nån göra något åt den där jävla Bob Marley flaggan i klacken, vad i helvete har den med Blåvitt att göra ??

    http://www.gp.se/nyheter/bilder/1.336703-derbybilder

    SvaraRadera
  43. Fan va synd idag grabbar! Nä nu jävlar tar vi Helsingborg och hela jävla serien! Jag tvivlar inte en sekund att det löser sig!

    SvaraRadera
  44. Faltsetas och Pärlan. Hade vi spelat med seb/to/ på dessa två platser så tror jag vi hade löst en sådan här match. Vill inte dömma ut dem men det känns inte som att de i nuläget hunnit växa in i vår blivande Guldkostym...

    SvaraRadera
  45. Var Gustav Svensson över mittlinjen i dag? Det är svårt att få tryck framåt när man i realiteten spelar med fem backar. Ännu mer så om bara den ena (Erik Lund) av ytterbackarna överlappar med sin mittfältare. Elmar ser bara fånig ut för att Hjalmar nästan aldrig kliver upp och hjälper till.

    SvaraRadera
  46. ps, Häcken har Borka som målis

    SvaraRadera
  47. Guldpytt... bara 28 omgångar kvar...

    SvaraRadera
  48. Fan gubbar kom igen nu! Detta gnäll hjälper inte! Det är nu vi ska vara som starkast och stötta våra Änglar!

    Jag vet hur besvikna/arga/ledsna/trötta/frusna ni är. Därför går jag ALDRIG in på BaraBen direkt efter en förlust!

    Utan jag däppar för mig själv, sannsar mig och försöker göra det bästa av situationen: Peppa laget! Inte såga av dom vid fotknölarna! Det räcker gott och väl med knäskadorna!

    Dom ska ju alltid känna ett stöd från oss! givetvis så kan man kritisera! Men att bara såga, såga, såga?

    VI SKA FINNAS DÄR FÖR DOM!

    INTE EMOT DOM!

    Framåt Kamrater

    SvaraRadera
  49. Det är alltid för jävla tungt att losa. Speciellt på hemmaplan. Speciellt i ett derby. Matchen mot Kalmar vann vi trots att vi egentligen inte skapade några målchanser. Den här matchen förlorade vi trots att vi skapade en hel del lägen. Det hade kanske känts jävligt mycket surare om vi förlorat en match där vi inte heller hade skapat ett skit. Jag tror det lossnar snart och då jävlar. Som ngn annan sa: Vi får la vinna allsvenskan på 87 poäng helt enkelt. Men just nu håller jag med om att det känns surt.

    Just det. Vi kan tydligen förlora på GU oavsett vilken planhalva vi börjar på.

    SvaraRadera
  50. Ja, kamrater, detta var en stor besvikelse. Men fan, ge er inte på spelarna/tränarna! Vi ÄGDE denna matchen och skulle med vanlig utdelning vunnit med några bollar.

    Ragnar bränner en straff, Tobbe bränner ett friläge, Sebban har öppet mål och Pär nickar i ribban.

    Det var en sån dag helt enkelt. Men vi förtjänade att vinna och spelet var helt klart godkänt.

    Nu tar vi Helsingborg!

    SvaraRadera
  51. Många kritiska röster mot Pär här ser jag. Trist. Killen har grym potential, grym inställning och kommer bli oerhört nyttig för Blåvitt.

    Tänk på att det är han som serverar Hysén med en grym skarv i det som föranleder straffen.

    Dessutom tar han sig fram, precis som Wernbloom brukade göra, och är sånär på att knoppa in en boll själv.

    SvaraRadera
  52. fjant, Sella var överlägsen idag. hans bästa match på länge.

    SvaraRadera
  53. Ida du är lite väl kritisk så här i nederlaget tycker jag...

    Du skriver ju själv att "Vi skapade tillräckligt mycket för att vinna".

    Räcker det inte då att konstatera att det inte var Blåvitts dag istället för att raljera och såga till höger och vänster??

    Om vi hade satt våra chanser och vunnit, säg med 3-1 (som vi mycket väl kunde ha gjort), är jag ÖVERTYGAD om att du, och alla andra onyanserade kritiker, inte hade haft några klagomål.

    SvaraRadera
  54. Jonas Olsson & Teddy2010-03-23 00:27

    Avgå Tjockis-Rehn!

    SvaraRadera
  55. Blir bara irriterad över kommentarerna och allt gnäll. STÖTTA STÖTTA STÖTTA! Det är väll nu det behövs. Dom tar Hif om en vecka!

    SvaraRadera
  56. Jävligt knepig analys, Ida. Den haltar betänkligt. Selakovic var idag Blåvitts i särklass bästa spelare. Vad mer kan man begära?

    SvaraRadera
  57. "Anonym sa...
    Snacka om att levande sittplats skämde ut sig med rasistgrejer i dag!!! PINSAMT!

    22/3/10 22:59"

    Kan någon förklara för mig vad som hände på LS, jag står nämligen själv där och märkte inget av detta?!...

    Elmar var riktigt riktigt usel idag..
    Så bra som Sella spelade idag, har jag inte sett på länge!...
    Pär och Faltsetas kommer växa in i Blåvittkostymen var så säkra kamrater...

    /J.A (LYIMH)

    SvaraRadera
  58. Skitmatch, skitkrönika

    SvaraRadera
  59. Börja inte med något jävla avgå tjöt på våra tränare. ingen som tycker det är kul om du försökte skämta till det.

    SvaraRadera
  60. Ja du Ida, tänkte ta fram stora sågen och börja vid fotknölarna ang. sella men det har andra redan gjort så fint... Kan du inte förklara vad det är som seb visar upp under sitt korta inhopp som skulle göra att han visar mer än någon annan att han vill vinna?
    som du skriver är det ju ett lag som ska vinna, tror inte du då attom 11 gubbar springer på varje boll att det blir LITE pojklagsfotboll?
    Vi var för fega helt enkelt, livrädda för häckens omställningar och fick inte fram tillräckligt med folk. Blev bättre i andra men hade riktigt oflyt.

    Bryt ihop och kom igen.

    ps. vad fan att visa när asen vinner på vår arena.... jag gick för att slippa se skiten har inte sett en jävla sportsändning om det och sen får man se det på gamla. snacka om att bli tokig... ds.

    SvaraRadera
  61. Thomas Linderoth2010-03-23 08:05

    Det som är konstigt med Pärlan är att han ligger så långtr ner i planen. I linje med Falsetas och Gustav. Förstår inte varför han inte ligger precis bakom Hysen

    SvaraRadera
  62. Ingen annan som tycker William Atakakkska (vet inte hur det stavas) gjorde ett piggt inhopp? Verkar som en säker kille, kan vi inte våga prova honom med Hysen nån match? För övrigt håller jag med Ida om att Seb var den enda som verkade vilja vinna till 100%, jag skiter i om spelarna har en dag när det inte stämmer, så länge man ger 100%, och det gjorde även Faltsetas.

    SvaraRadera
  63. Mattias Göransson/ Men vad fan? Gustav är ju vår bästa spelare i går. Utan den Beckenbauer-rollen som han spelar i så är det ju fritt fram för deras mittfält att steppa rakt fram mot vår box. Sedan att Elmar skulle vara dålig på grund av svagt understöd från Hjalmar går ju att diskutera, men främst handlar det ju om total brist på vänsterfot och förmåga att röra sig längs kanten - vilket ständigt tvingar honom inåt banan - där det var väldigt tjockt. Det saknades kreativa lösningar framåt och det blir ju inte bättre av att Rehn stoppar in TO istället för Sana/William och stoppar in TO i stället för Pärlan, som just nickat i ribban och börjat hitta rätt till bollarna.

    Total avsaknad av fingertoppskänsla, tyvärr.

    SvaraRadera
  64. Många av oss som stod på Kleins (i fyra minuter tills tv:n kukade ur och vi fick bege oss till grannpuben) var rörande överens om att det såg bra ut igår och att det inte finns nån anledning till kris-och-panik. Vi var bättre och vi borde vunnit matchen men Röva malde på i en kvart och det räckte för ett lag som är vana att vänta på de få chanser som bjuds. Nu får vi samla oss och ge dem kompanistryk i bortamatchen istället!

    SvaraRadera
  65. Du är helt blind Ida om du inte såg hur hårt Sella jobbade. Helt blind.

    Om, jag är också besviken, men den analysen var väl något missriktad eller?

    SvaraRadera
  66. Hur fan kan man klaga på Sella. PLanens soklart bästa spelare.

    SvaraRadera
  67. Hjalmar>> Kan någon förklara för mig hur en spelare med en så "känslig" vänsterdoja kan slå bort så vansinnigt många pass och frisparkar? Fantastiska frisparkar/passningar dyker upp ibland, men eftersom det är så sällan, så tyder det mer på vanlig sannolikhet. Slår man 10 pass så borde ju 1 gå fram. Gäller till och med mig!

    SvaraRadera
  68. "Hjalmar>> Kan någon förklara för mig hur en "

    Med de 3-4 st passningar som gav frilägen åt Hysén så är det OK att slå bort en och annan boll. Hysén borde däremot satt en balja!

    SvaraRadera
  69. Vad gjorde faltsetas för att förtjäna sin plats i 11an? Nä bli frisk nu sebb. Fö kanske vi skulle bränt pengarna på dn vä ytter istället, något som Blåvitt inte haft på en jävla massa år.. Inget ont om bjarna jag tror att det är han som ska ha rollen bakom Hysén, där kan han brilljera med sina passningar!

    SvaraRadera
  70. Elmar var klart sämst på plan igår, vilket är synd då han varit lysande på försäsongen. Han passade inte bollen en enda gång utan sprang rakt in i sin back hela jävla tiden! Falle låg fel i positionerna och missade i pressen mest hela tiden, precis som Pär gör konstant. Vi får ingen rörelse i anfallspelet då Pär står still hela tiden, vilket gör att Tobbe får springa som en gnu. Make no mistake, vi dominerade ingenting igår, Häcken hade full kontroll när vi hade bollen, styrde ut den mot Elmar som dom vet dribblar själv. När Sella får den har dom två man på honom direkt. Vi blev taktiskt utklassade igår....

    SvaraRadera
  71. Direktören2010-03-23 11:50

    När Häcken gjorde sitt mål så stod de två sista avbytarna redo för att komma in, alltså ca. 8-9 minuter innan slutet. Då hade Häcken tagit över de senaste 10. Varför gör vi inte byten vid 70-75? Seb hade definitivt kunnat göra mer än Falsetas, som knappt kunde gå pga kramp.

    I övrigt: Sella bra, vänsterkanten helt ofarlig, OCH om Sigurdsson satt straffen och Hysen sitt friläge hade vi tagit fridag idag!!!

    HIF på måndag.

    SvaraRadera
  72. Kanske är det dags att träna upp vänsterkanten. Det är år 2010 då det spelas modern fotboll med offensiva ytterbackar. Kom igen nu Hjalmar, vafan, våga ta klivet upp i banan och fyll på lite.

    SvaraRadera
  73. Göran Johansson2010-03-23 12:29

    "Sella är en bra lagkapten, riktigt bra, han har jobbat fram laget till många segrar föregående säsong, men vart fanns du idag lagkapten?"

    Är detta det slutgiltiga beviset på att tjejer inte förstår fotboll? Eller är det bara Ida som har detta handikapp?

    SvaraRadera
  74. Ida gillar Seb. Lite för mycket. Kanske skulle fundera på att lämna känslorna utanför när du skriver din krönika? Seb hann inte prestera något som höjde några ögonbryn (fotbollsmässigt skall tilläggas, vissa höjer ju ögonbrynen åt annat...). Han fick alldeles för lite tid på sig och borde kommit in tidigare. Men hans ben var snygga antar jag?

    SvaraRadera
  75. Baraben blandar verkligen bra artiklar med mindre bra och så RIKTIGT USLA likt denna..

    Skärpning för f-n..

    SvaraRadera
  76. Rick: Lägg av med översittarfasonerna. Om en manlig skribent skulle skriva något positivt om en kvinnlig idrottare, skulle du då också hävda att denne man borde utelämna känslorna och påpeka att kvinnan har välsvarvade ben att titta på? Lägg ner könssnacket tack.

    SvaraRadera
  77. Morgan: ...och varför tror du kommentaren om Sebastian fanns med då? För du såg lika bra som jag att Sebbes inhopp inte var något extra.

    SvaraRadera
  78. det jag saknade mest idag var ett mål!!

    SvaraRadera
  79. Skulle inte vi knäcka ajk's publiksiffra på 17.000 i premiären? Vart var alla?

    SvaraRadera
  80. "Glempa sa... "

    På Scandinavium kanske!...

    SvaraRadera
  81. Frölunda spelade mot Linköping i Scandinavium, förståeligt? YES!

    SvaraRadera
  82. jag tror fanimej att dalex tillomed skulle kunna få in en boll på alla de chanser vi hade igår, sjukt dåligt minst sagt

    SvaraRadera
  83. DET SNACKAS OM GNAGET DET SNACKAS OM GAJS, MEN VAR ÄR vi DÅ NÄR DET GÄLLER!

    PS. KAN INTE DU MED BARABEN-TRÖJAN PÅ RÄCKET HÅLLA KÄFTEN, BEHÖVER INTE DIN ONÖDIGA HETS, RÄCKER GOTT O VÄL MED JOEY!

    SvaraRadera
  84. merspeltidtillseb!2010-03-24 16:41

    lund & sella skötte sig jävligt bra. dock fattar jag inte varför inte sebban fick gå in tidigare, han lyfte fan spelet till en ny nivå när han kom in!

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.