2010/03/24

Gryningen är nära...

28 kommentarer:

  1. Grym uppladdningen som inte hjälpte!

    Pinsam torsk i första hemmamatchen. Vi har bevisat att vi är sämst när det verkligen gäller. Nästa mästarna är knappast vi, snarare ett gulsvart gäng.:-(

    SvaraRadera
  2. Blev vansinnig när jag fick se den här skiten... Ibland blir det fel. Kan iofs säga att jag var taggad.

    HATA HATA HATA AIK!

    SvaraRadera
  3. 24/3/10 07:51:
    Gå och lägg dig under en sten din neggröv.

    Grym film. Personligen tänkte man efter filmen att man skulle få vila axlarna lite men ack så fel man hade. :-D

    /Fnyq

    SvaraRadera
  4. Riktigt grym video, speciellt när den visades live.

    SvaraRadera
  5. denna filmen var väldigt bra! så bra organiserad och gjorde så att man fick rysningar och sedan tagga till inför matchen! bra klipp!

    SvaraRadera
  6. Jojo, laget verkar vara grymt sugna på revansch...

    SvaraRadera
  7. Ja gillar den/dom/det/oss.

    SvaraRadera
  8. Helt underbar film, även om öppningen river i ett fortfarande oläkt sår.Men är väl det som är meningen att det skall göra, att man blir oerhört taggad råder det ingen tvekan om.

    SvaraRadera
  9. Efter att ha gått obesegrade genom försäsongen utropade blåvitt sig själva som klara guldmedaljörer och pytten åts upp. Tyvärr glömde man att det är viss skillnad på träningsmatch och tävlingsmatch. Efter att ha torskat 2 av 3 tävlingsmatcher hoppas jag laget och fansen inser att blåvitt kommer att bli ett mittenlag i är. Topp 4 känns inte alls seriöst eller realistiskt.

    SvaraRadera
  10. Det var verkligen fint att få se den här filmen på läktaren tillsammans med alla andra. Det kändes som man fick bearbeta traumat efter förlusten mot Solna i guldmatchen. Vilka rysningar sedan när den övergick i Snart Skiner Poseidon och den där euforiska känslan infann sig igen.
    Bara det gjorde att det kändes värt med entrépengen för mig (okej, jag har årskort).
    Kan det inte bli Blåvittmatch på Gamla Ullevi igen snart?

    SvaraRadera
  11. Vart fan är alla som buade när den här visades på Ullevi?

    Nej för fan, visa aldrig den skiten igen, hösten 2009 har aldrig existerat och kommer aldrig existera.

    SvaraRadera
  12. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

    SvaraRadera
  13. Jag såg aldrig filmen på GU bara för att insläppen i entré 5 var så innihelvete långsamma.

    NU. KÖR. VI!

    Forza Blåvitt!

    SvaraRadera
  14. Det här är helt otroligt bra.
    Nu kör vi.

    SvaraRadera
  15. Jag tycker att filmen bara är provocerande. Varför ta upp ännu en gång att vi förlorat fyra matcher mot laget vi hatar mest av alla. Blicka framåt och glöm den jävla hösten. Folk säger att dem blir taggade, för mig räcker det med att se Blåvitt spela. Klarar man inte av att tagga till inför en match, oavsett motstånd, utan den jävla skitfilmen, då kan man lika gärna stanna hemma.

    På måndag spelar vi borta mot hbg, fan ta alla er som stannar hemma och sitter framför teven.

    SvaraRadera
  16. Jag har inte sett en sekund av pissmatchern vi torskat. Och nu ska dessa matcher vevas gång på gång. Det är ren tortyr.

    SvaraRadera
  17. För att kunna gå vidare måste man bearbeta det som hänt. 1 november lämnade vi alla Gamla Ullevi som förlorare. Nåt som lämnade djupa spår och som jag åtminstone aldrig fått chansen att bearbeta. I måndags återvände vi dit. Det här kändes som ett sätt att kunna gå vidare.

    TACK ni som gjorde filmen, vem det nu var.

    SvaraRadera
  18. Varför är det typ inga som gillar filmen? Jag blev grymt taggad av den och för mig skulle vi kunna spela den inför varje hemmamatch.. Vi ska ju ha revansch!

    SvaraRadera
  19. Som gnagare var det trevligt att återuppleva den episka guldmatchen genom det här blåvita perspektivet. Visste inte att ni var riktigt så nedslagna den kvällen. Måste ha gjort riktigt ont.

    SvaraRadera
  20. Tror ingen buade pga av filmen...

    Bara när de visade bilder på gnaget

    /peace

    SvaraRadera
  21. Grym film.

    Nu kör vi!

    SvaraRadera
  22. hatar denna filmen, mår fan illa.

    SvaraRadera
  23. Tortyr, alla bör förtränga pissråttinvasionen i mitt vardagsrumm!

    SvaraRadera
  24. Förstår inte hur ni kan hylla den här filmen? Jag var fan nära på att gå hem. Så jävla illa, den dagen har aldrig hänt och jag förbannar varenda människa som nämner, visar bilder eller spelar upp ljud från den matchen. Fyfan!

    SvaraRadera
  25. Lite roligt gammalt inlägg inför säsongen 09 ang inmarschlåten :)


    16/3/09 01:01
    Anonym sa...
    anonym 00:59/ tror du på det själv med eller? jag tror att det är större chans att Zlatan kommer på imorn att han vill börja spela i Frölunda Indians än att Blåvitts marknadsavdelning fixar den här som inmarschlåt och sedan roddar ett liveframträdande från Alme som pricken över i. De behöver nog tänka i fyra fem säsonger först.

    SvaraRadera
  26. vad heter låten som kommer efter sagan om ringen??

    maila mig please
    lacoste___@hotmail.com

    SvaraRadera
  27. Snälla säg inte att den skall visas innan varje hemmamatch man blev ju bara förbannad

    SvaraRadera
  28. Guldmatchen har satt ett djupt ärr i hjärtat. Endast om blåvitt lyckas överträffa förnedringen på våra största fiender, så som den dom åstadkom i fjol, kommer jag på riktigt kunna uppskatta ett guld.

    Förnedring räcker inte till för att beskriva den värsta veckan en blåvittsupporter någonsin har upplevt.

    Alla verkar bara nonchalera förra året som om ingenting skulle ha hänt. Redan dagarna efter började folk prata om att 2010 skulle bli revanschens år. Redan samma kväll...

    Hur ska vi kunna överträffa det ultimata och vinna mot ärkerivalen i sista omgången på deras arena när båda spelar för guld? Nä, revansch kan vi nog glömma.

    Efter den matchen har jag aldrig riktigt kunnat uppskatta blåvitt på det sättet som jag kunde innan. Och missförstå mig inte. Jag är ingen vädersupporter. Jag är ingen tidningssupporter. Jag har följt dom så mycket jag har kunnat under årens gång, hemma som borta.

    Men det går inte att prata om revansch efter den våldtäkten vi åkte på i november. Och när jag ser denna videon innan matchen vill jag faktiskt bara gå. Bra, välgjord och taggande video... Men jag vill inte veta av dom onämnbara i onödan. Som någon annan skrev: "Det river bara upp oläkta sår".


    Jag är negativ, jag vet. Men ett sm-guld räcker knappast som revansch, och det vet ni alla....

    /F

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.