2010/03/02

BaraBen i Ayia Napa: Vem är "Muki"? Vi har svaret!

27 kommentarer:

  1. jävligt jävligt bra intervjuer frankie. uppskattas och de är något av det bästa vi sett från supporterhåll, fortsätt så här!

    SvaraRadera
  2. mycket intressant, har väntat på att få höra Muki "tala ut"
    undrar dock om han har fått några kompisar än??

    SvaraRadera
  3. Jag måste säga att jag blev väldigt positivt överraskad av Frankies långa Mild-intervju. Sedan kom en likadan med Hysén och nu med Toumo, det här är PRECIS sånt man vill se med våra grabbar. Egentligen konstigt att ingen annan gjort liknande långa "djupintervjuer" förr...

    SvaraRadera
  4. Måste rikta ett stort jävla tack till både Frankie och Ida som gett den här breda bevakningen av lägret under den senaste veckan. Fantastiskt arbete och att det fortsätter nu visar bara ett underbart engagemang! Jag vill se fler samarbeten av Ida och Frankie på Baraben under året, gärna bevakning av vanliga träningar, av matcher och annat. Gött jobbat, nu drar vi igång på allvar!

    SvaraRadera
  5. You Know :D I varje mening haha ;) Men mukki är en spelare som jag tror stenhårt på.. När han lärt sig språket osv så kommer han bli grym.. Men det är riktigt tufft om platserna nu.

    SvaraRadera
  6. Det känns som att Muki har störst chans på vänsterbacksplatsen, hoppas han får chansen att träna lite där. Mot Elfborg gjorde han det riktigt bra, mot Halmstad gick det sämre.

    Men det är klart, så som skadeläget är just nu hade han ju kunnat få spela mittback på lördag om han varit helt frisk.

    Jag tror och hoppas att han förstår mer svenska än han pratar, annars får han det tufft.

    SvaraRadera
  7. Jag hoppas extremt mycket på Muki, han känns som en riktigt skön person.

    SvaraRadera
  8. tack Frankie, "Muki" har varit väldigt mycket i skymundan fram tills detta känns det som. han känns som en sympatisk grabb.

    SvaraRadera
  9. Varför är inte frankie med på mer av kanal glenn studio-sarna? grymma intervjuer.

    SvaraRadera
  10. Jag tror stenhårt på Muki och jag tror att han har en splats i elvan till sommaren.

    SvaraRadera
  11. Frankie får sluta blåsa i micken..

    SvaraRadera
  12. jävligt kul att se honom snacka lite om både sig själv, skadan, göteborg och svenska språket. efter hans skada har det varit så jävla tyst kring finnen. finlands sak är vår!

    SvaraRadera
  13. Låter som om Hankins är från Kalifornien. ;)

    SvaraRadera
  14. Härligt att få se Muki i en intervju! Synd att ni inte försökte köra den på svenska rakt igenom så att han får träna på det också..

    SvaraRadera
  15. Tackar för en härlig och intressant intervju med Muki. Kul att höra hur han ser på sin säsong. Undra varför det bara är Gustav som "kommer undan" med långt hår.

    SvaraRadera
  16. David/ Hankins är från New York enligt säkra källor.

    SvaraRadera
  17. kombinationen frankie och ida blev en helt sjukt bra gäng nere på cypern faktiskt. kommer det sammanfattningar av hela lägret med?

    SvaraRadera
  18. Det är egentligen rätt sjukt att BaraBen lyckas upprepa förra årets bevakningssucce, trots att man skickar två andra personer. Det innebär att man på BaraBens oglamoröst virtuella redaktion har minst fyra personer som håller journalistisk värdsklass. Bidrar ju helt klart till att Blåvitt är ett lag som är lätt att älska...

    SvaraRadera
  19. Varför kallas han för Muggen?
    (Muki=muggen på finska)

    SvaraRadera
  20. Tomo Tourunen you know. Bra intervju Frankie och ni har gjort en riktig bra bevakning! :)

    SvaraRadera
  21. you know, you know, you know :P

    SvaraRadera
  22. Tusen tack, Bara Ben, för hela bevakningen från lägret! De senaste videointervjuerna var verkligen grädden på moset!

    SvaraRadera
  23. Riktigt roligt att få höra lite från Muki, inte mycket som stått om han sen han kom från Finland. Någon som räknat hur många you know det blev :)

    SvaraRadera
  24. Gott att Muki får lite uppmärksamhet. Måste ju kännas skönt för honom också att veta att supportrarna är nyfikna på honom. Hoppas han lär sig svenska och kommer in i laget ordentligt.

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.