2010/03/08

Sluta mata råttorna


Inte fan är Bojan genuint upprörd. Han skådespelar dessutom taffligt och lackar som mest efter att Bosse Nilsson har hållit med honom. Det han gör är att försöka bygga sitt eget och Aiks varumärke som moderna, kaxiga och coola. Vi mot röset. Alla mot stora Aik.

Lyckas folk inte se genom detta (och det brukar folk heller inte göra) kommer det stärka Aik bland yngre fotbollsintresserade. Bojan har redan lyckats och sitter inte bara som expert i diverse tv-studios utan rankas även som en bättre fotbollspelare än vad han egentligen är. En mediaprodukt.

Bojan kommer komma med utspel nån gång i veckan under hela säsongen. Han älskar att det startas hata Bojan-grupper på facebook. Precis som Berra vill att alla ska applådera när han kastar suddgummi på lärarinnan i lågstadiet.

Bry er inte. Så kanske vi slipper se honom i tipsextra i 20 år efter hans karriär.

32 kommentarer:

  1. Vem e Bojan?

    SvaraRadera
  2. Grymt, jag instämmer verkligen!. Vi får sluta lägga energi på det miffot.

    SvaraRadera
  3. Håller med. Tack.

    SvaraRadera
  4. märkligt inlägg.

    bojan äger ju våra blåvita grabbar mentalt just nu. medans vi letar bortförklaringar så levererar han. det är bara att konstatera.

    sen hurvida våran (i.e. fansens) energi gentemot honom påverkar aik:s framtida popularitet eller bojans eventuella medverkan i tv om 20 år tycker jag är en märklig reflektion. vem fan bryr sig liksom.

    bättre är det väl att försöka hetsa alla inblandade så de förstår att fyra raka torskar mot våra huvudantagonister inte är ok. för vi ska ju trots allt möta gnaget två gånger till den här sesongen. sex raka, smaka på den.

    SvaraRadera
  5. Anonym 06:38

    Skulle snarare säga att det är precis tvärtom. Om Gurra kan få honom att balla ur så jävligt i studion, endast genom att sitta lugnt på sin plats och förklara samma fel som alla andra såg. Då är det nog frågan vem det är som äger vem mentalt egentligen.

    Bojan är grinig för att Blåvitt (med många andra) inte vill erkänna Bojan som den fotbollsspelare som han själv tror att han är (han har ju faktiskt spelat i Man U vilket innebär att han antagligen är en av Sveriges bästa spelare någonsin?!?).

    Så jag säger snarare att det finns ingen som visar så svaga sidor som Bojan.
    Att bli så lätt nedpsykad av de blåvita så att man klickar i direktsändning = ÄGD!!

    /Sirlando

    SvaraRadera
  6. "Bry er inte. Så kanske vi slipper se honom i tipsextra i 20 år efter hans karriär."

    Karriär?? Den brände han när han spelade sin första match i ajk. Kan dessvärre meddela att jag aldrig kommer kunna unna denna människa en karriär

    SvaraRadera
  7. Håller med till stor del. Men jag vill också säga att jag var på matchen i lördags, och alla som varit på Råsunda och kollat fotboll kan ju instämma att det inte är någon plats för barn, inte ens på familjeläktaren.

    Man hör ständigt "döda dom j*vlarna", alla könsord som bara finns och några till osv osv (på långsidan, inte klacken).

    Det är som sagt ingen plats för barn och därmed består deras återväxt av ungdomar som vill vara coola och häftiga och som fått för lite kärlek av sina föräldrar.

    Det gör väl inget om dom håller på AIK och sitter där och hatar allt och alla?

    Viktigaste är att IFK behåller sin kamratskap så vi lockar de bästa spelarna och har den bästa supporterkulturen.

    SvaraRadera
  8. Problemet är inte bojan. Problemet är att blåvitt förlorar 4 raka mot råttorna från solna. Problemet är att vi förlorar tävlingsmatcher och vinner meningslösa träningsmatcher. DET ÄR ETT STORT PROBLEM.

    SvaraRadera
  9. Var det någon som sa ägd?

    ifk-Nästan Mästarna!

    SvaraRadera
  10. Exakt! Dojan försöker bygga ett varumärke. Finns en uppenbar risk att det går hem i Fjollträsk och att vi faktiskt får se honom kommenterandes fotboll i många år framöver.

    Fjollträsk har ju en förkärlek för allt som är "så där härligt osvenskt och kaxigt". Sedan att man är en idiot, ser ut som Mehdi Ghesali och bara pratar en massa skit spelar ingen roll.

    Dojan har även insett att livet som spelare i AIK blir enklare om man har fansen i ryggen ( man slipper hot och kvartssamtal). Blir man hatad av motståndarna blir man älskad av de egna. Han är ingen Johan Mjällby som var AIK-ikon, men ändå hade guts att fördömma våldet som vissa av fansen ägnar sig åt.

    SvaraRadera
  11. Tror ni tillskriver bojan lite väl mycket. Jag gick i skolan med honom. Han är en ganska enkelspårig, inte särskilt begåvad, råttfan. Det ni ser är helt enkelt en råtta, varken mer eller mindre. Han har inte skärpan att skapa ett varumärke. Och vilken tv-kanal vill ha en spelare som är hatad av 90% av alla fotbollsfans?

    SvaraRadera
  12. Det enda bojan har kvar för att vara en tvättäkta mediehora är att släppa en kokbok med paolo roberto.

    SvaraRadera
  13. Bojan kan ta med sig Ekwall och för evigt försvinna ur tv-rutan och ur våra liv. Ingen skulle sakna dom. Någonsin.

    SvaraRadera
  14. Nja, jag vette fan, är mer inne på Ekwalls spår om att det var Gurra som fick honom att spåra ur.

    Bojan har ju även blivit rätt förbannad på oss då vi enligt honom inte önskade honom väl när han bröt foten så fort han kom till AIK. Om det inte tom var mot oss han gjorde det?

    SvaraRadera
  15. http://www.aftonbladet.se/sportbladet/fotbollsbladet/sverige/allsvenskan/aik/article6738035.ab

    SvaraRadera
  16. Bojan är en fjant, vilket han med önskvärd tydlighet visar i nämnda klipp. Det sköna är hur Gurra först demonstrativt (och nonchalant) tittar på sina naglar när Bojan börjar prata, för att därefter hånskratta åt honom.

    Detta sagt, förluster mot AIK har blivit en dålig vana. Med det laget vi disponerar över börde vi kunna köra över dem i dagsläget. Förvisso tycker jag att vi under stora stunder var spelmässigt överlägsna, men det var alltför uddlöst framåt. Vi skapade knappt någon kvalificerad målchans under hela matchen. Framförallt Lund måste ha betydligt bättre precision på sina inlägg.

    SvaraRadera
  17. HELT rätt, aik i allmänhet och Bojan i synnerhet är som forumtroll, de blir bara starkare av att man käftar emot. Skit i dem bara.

    SvaraRadera
  18. Är det konstigt?
    En sån förbannad IQ befriad sak

    Ja tror inte han gillar grupper som hatar honom nix ingen normal som skulle gilla detta

    Det bästa är ju just såna utfall han gör så alla ser vilken stor jävla byfåne det är
    Underbart tycker jag
    Ingen gillar han så är det

    Inlägget anonym 8/3/10 06:38
    skriver att dåren äger våra grabbar mentalt nu
    E du rolig eller ?

    En IQ fiskmås äger inget inte ens tron på sig själv
    Det var det dummaste jag sett skrivas

    Nej här lägger vi inga lock på för att han inte skulle matas
    Han ska både matas kapas och skämmas ut
    Vilket han iofs gör alldeles utmärkt själv

    SvaraRadera
  19. Citerar skribenten
    Media har skapat Bojan som bättre fotbollspelare än vad han är?

    OCH vem fan tror på media????
    Alla har ögon att se med det räcker långt

    SvaraRadera
  20. Trots allt så skriver ni om Bojan. Vilket ni inte kommer att sluta med, för ni verkligen hatar den gubben och vem skall ni annars skriva om i AIK.

    SvaraRadera
  21. Göteborg19042010-03-08 14:20

    Jag tycker det är solklart att tattarna bygger ett varumärke på detta sätt. Päjvy går klädd i SI tröjor, Stahre hade SI jackan på sig under lördagens match. Inte så svårt att förstå vart de riktar sina sympatier. Låt oss möta dem!!! Ge dem vad de vill ha. I år skall Blåvitt regera på alla fronter!! Låt oss se lördagens insats som en temporär fadäs.

    SvaraRadera
  22. Oavsätt om det är en roll han spelare eller ej så är han bara pinsam. Är det inte någn mer än jag som har lite svårt att förstå honom när han talar. Han verkar vända på ord om meningar på något konstigt vis...

    SvaraRadera
  23. Bojan? Är inte det målvakten i Degerfors?

    SvaraRadera
  24. För en gångs skull håller jag med Baraben, känns lite ovant. Ja - Bojan spelar (dålig) teater. Han flirtar med fansen i alla lägen. Han kan inte genomföra en intervju utan att visa hur äkta han är. Allt han gör är för fansens/AIKs skull etc... Däremot kan han slå en och annan pass och han upprör uppenbarligen er sillstrypare. Det är lite kul.
    Väl mött!

    SvaraRadera
  25. IFK är sämst när det gäller

    SvaraRadera
  26. förlorar 4 raka mot råttorna

    SvaraRadera
  27. Äsch, AIK må vara kaxigast, men vi är IFK och vi är bäst på att fuska!

    SvaraRadera
  28. Hallå?

    Det är inte en AIK-fejkad urballning av Bojan. Det är givetivs TV4 som ligger bakom. TV4 som anlitar Bojan som expert..

    TV4 och Bojan hejas ivrigt på av Expressen som slog upp detta på hemsidan nästan innan det hade hänt. Ägarförhållandet TV4/Expressen? Någon?

    SvaraRadera
  29. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

    SvaraRadera
  30. Den röda tråden fortsätter och Aik lyckas få rubrikerna igen.

    http://www.aftonbladet.se/sportbladet/fotbollsbladet/sverige/allsvenskan/aik/article6742008.ab

    SvaraRadera
  31. Helt sant! Hoppas verkligen folk genomskåadar detta för annars kommer det, som du skriver, bara gynna honom & Aik. Hade varit jävligt kul om allt han försöker göra bara fick motsatt effekt d.v.s. folk bad om ursäkt varje gång han får ett utbrott så hans kupp inte lyckas.

    Han försöker göra samma sak Mourinho gjorde med Chelsea. Vända allt & alla mot dem. Skillnaden är att Jose verkligen har talang. Shit, nu gick jag rätt i Bojans fälla men fan va svårt det är att inte dissa honom.

    Iaf, bojkotta honom och sabotera hans "kupp".

    Framåt kamrater!

    SvaraRadera
  32. Helt sant! Hoppas verkligen folk genomskåadar detta för annars kommer det, som du skriver, bara gynna Aik. Hade varit jävligt kul om allt han försöker göra bara fick motsatt effekt d.v.s. folk bad om ursäkt varje gång han får ett utbrott så hans kupp inte lyckas.

    Han försöker göra samma sak Mourinho gjorde med Chelsea. Skillnaden är att Jose verkligen har talang. Shit, nu gick jag rätt i Bojans fälla men fan va svårt det är att inte dissa honom.

    Iaf, bojkotta honom och sabotera hans "kupp".

    Framåt kamrater!

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.