2010/03/13

I dag skiner Poseidon på "BP" och "Rosen"!

TV-MATCH. Alla kan inte åka iväg till Kalmar, det är allt från jobb till viktiga familjetillställningar som kan stå i vägen. Men som tur är så har vi bra fotbollspubar i Göteborg som både uppskattar blåvita fans som sina gäster och som alltid prioriterar våra matcher - där du kan se matchen tillsammans med hundratals andra änglar...

BaraBen rekommenderar därför:

BILJARDPALATSET Inom Vallgraven (Facebook)
Telefon: 031- 107135 E-post: info@palatset.com
Öppettider, lördagar: 13.00- 03.00
BaraBen rekommenderar i dag Biljardpalatset, som visar Kalmar FF- IFK Göteborg som huvudmatch på de flesta skärmar och bägge storbildsprojektorerna på övervåningen. Just nu erbjuder de även en timmes gratis biljard till de sällskap som bokar bord och käkar. Det vill säga om man är sugen på att lira lite biljard och ta en bira, efter matchen. Här kostar ölen några kronor mer än på vissa vattenhål, men i gengäld så visas matcherna på minst två storbildsskärmar.
LÖRDAGENS BP-ERBJUDANDE: BARABEN-PAKETET
Paket: Baconburgare med pommes + En stor stark/vin/cider
Superpris: 149 kronor (Ord. pris: 192 kronor, du sparar 43:-)
OBS: Priset gäller ENBART vid beställning av "BaraBen-paket".

Bonuserbjudande: Alla BaraBens läsare som kommer till Biljardpalatset i morgon erbjuds ett rabattkort hos Biljardpalatset som ger 10 procents rabatt på mat och dryck - inte bara på matchdagar, utan hela tiden! Fråga efter ditt rabattkort i baren!
Palatset är en stor krog, men brukar ändå fyllas - i alla fall samtliga sittplatser - när Blåvitt spelar. Var ligger då Biljardpalatset, för er som aldrig varit där? Jo, innanför vallgraven på Ekelundsgatan, en sidogata till Kungsgatan. Karta på bilden här under, klicka för större bild.


THE ROSE & CROWN, Kungsportsavenyn (Facebook)
Telefon (Efter 16): 031-10 58 27 E-post: info@rosecrown.com
Öppettider, lördagar: 12.00- 03.00
BaraBen rekommenderar i dag även The Rose & Crown på Avenyn som visar Kalmar FF- IFK Göteborg som sin huvudmatch. Precis som på Biljardpalatset visas här alla Blåvitts bortamatcher - men i en lite mindre och genuin engelsk pubmiljö. Här erbjuds det perfekta uppladdningshaket för både bortamatcher som hemmamatcher, endast två utsparkar ifrån Gamla Ullevi - placerat mitt på Avenyn.

På "Rosen" är det Happy hour i baren (fram till 19.00) alla dagar förutom på söndagar och då kostar en stor stark 36 kronor. Här visas även alla engelska stormatcher på exempelvis söndagar, en perfekt avkoppling i slutet av helgen - bakissöndag med Rosen, det så kallade "Super sunday". I morgon lördag kör The Rose & Crown även KICKOFF2010, en fest efter matchen, så även om ni varit och sett Blåvitt lira på Biljardpalatset - det finns anledning att dra sig upp mot Avenyn framåt kvällen!


Så om du inte är på plats som en av de 2 000 - 3 000 blåvita som tar dig till Kalmar i morgon. Se matchen tillsammans med dina kamrater på hemmaplan, i morgon skiner Poseidon på "BP" och "Rosen"!

2 kommentarer:

  1. Vad är det för åldersgräns på ställena?

    SvaraRadera
  2. Kul å se ca 50 djurgårdare bli neckade på the rosen crown!!

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.