2010/03/22

Avgå!

Någon...

60 kommentarer:

  1. Fan vet inte om man ska skratta eller gråta... Ska testa att skrika ut min vrede en stund...
    Men seriöst hur jävla svårt ska det vara att slå häcken??? Ett jävla låtsaslag är var det är.
    Skärpning blåvitt!

    Gaaaaah!

    SvaraRadera
  2. Prestera!
    någon

    SvaraRadera
  3. Ni förlorade ju mot serieledarna så ta de lugnt!

    SvaraRadera
  4. FAAAN!! Jag kräver att Hjalmar bänkas nästa match han e ju fan i mig bedrövlig!! In med sebban som vänsterback eller eventuellt turunen dom har ju i alla fall någorlunda bollbehandling till skillnad från hjalle som inte har någon!!!

    SvaraRadera
  5. Visst svider det att förlora mot häcken. Men jag är inte det minsta orolig för säsongen. Vi spelar bra, visst saknas spetsen lite grann där framme men vi dominerar matchen från start till slut, missar oturligt en straff men skapar massor av lägen.

    Idag hade vi otur, nästa match sitter dessa bollar och efter säsongen när vi har guld nr 19 så kommer ingen minnas denna dag.

    SvaraRadera
  6. Vem ska avgå :)

    SvaraRadera
  7. Elmar var total genomusel och skulle bytas redan i halvlek. Varför vänta till 85:e? Avgå alla!

    SvaraRadera
  8. Det känns antingen som att det är helt ok, att spelet vi har kommer ge oss segrar till slut...eller som att det bara inte funkar med Elmar som kantspelare och Hysén mer eller mindre ensam på topp. Och bytena...nä.

    SvaraRadera
  9. Vi missar inte "oturligt" en straff. Ragge missar den för att han är nonchalant.

    SvaraRadera
  10. Vadå avgå`?

    Kan du utveckla?

    SvaraRadera
  11. Elmar, Failsetas och Pär var alla bromsklossar idag

    SvaraRadera
  12. Hur fan kan man kräva att Hjalle ska bänkas?! Du såg inte långbollarna till Hysén (3st?) som blev typ våra bästa chanser idag.

    SvaraRadera
  13. Det sved onekligen. Oavsett vad man vill saga om underlag, medspelare, domare etc, sa kan jag fan inte lata bli att undra:

    RAGNAR SIGURDSSON,

    Hur tanker du nar du forsoker placera in en straff LANGST med MARKEN pa ett sapass OJAMNT underlag?

    Lastar inte dig for torsken, men du bidrog till poangtappet. Nonchalant!

    SvaraRadera
  14. faaaaaaan!!!!!jävla tråkiga skit bk röven!!!
    bryt ihop o kom igen!

    SvaraRadera
  15. SM-GULD TILL IFK

    SvaraRadera
  16. Men herregud ALLA missar väl en straff ....
    Häcken spelar fan inte dåligt ska man göra klart för sig direkt.

    Otur i dag helt enkelt men TOMAS Olsson från start tack.

    SvaraRadera
  17. Ja detta sved onekligen. Visst man kan skylla pa allt och alla for denna forlust men det ar menningslost. Kan dock inte lata bli att undra;

    RAGNAR SIGURDSSON,

    Hur tanker du nar du forsoker PLACERA en straffspark LANGST MED MARKEN pa detta minst sagt OJAMNA underlag?

    Skyller inte pa dig, men din "straff" var under all kritik. Nonchalant!

    SvaraRadera
  18. Du som anser att Hjalmar ska bänkas
    Skäms på dig .

    SvaraRadera
  19. Hjalle och Sella var ok. Pärlan spelar match efter match av den enkla anledningen att han kostade några miljoner. Annars hade han varit bänkad. Är inte imponerad av inkasten han gör heller, jävla ljungsskile-fasoner.

    Ser hellre Tomas Olsson än Faltsetas också.

    SvaraRadera
  20. TRÖTT PÅ STEFAN REHN2010-03-22 21:44

    ÅT HELVETE MED STEFAN REHN !!!!!!!!!!!! HUR FAN KAN HAN BÄNKA TOBIAS SANA TRE MATCHER I RAD UTAN OCH GE HONOM 1 MINUT SPELTID EFTER VAD HAN PRESTERAR PÅ TRÄNINGAR O U21 MATCHER, JÄVLA SVIN!!!! TESTA ATT TA IN EN TEKNISK SPELARE MOT ETT HÄCKEN SOM ÄR GANSKA TEKNISKT!!??! KANSKE DIN PAJAS STEFAN

    SvaraRadera
  21. VI TAR NYA TAG MOT HELSINGBORG NÄSTA VECKA!
    FRAMÅT BLÅVITT

    SvaraRadera
  22. FUCK! Helvetes jävla skit! Idag var vi inte värda att kallas blåvitt. Alldeles för passivt spel. Gubbar rör på er!

    SvaraRadera
  23. Mest kritik idag ska tränarna ha. När spelet kör fast och inte funkar så måste man byta i tid. Vad fan hjälper ett dubbelbyte i 84??
    Detta har ALLTID varit Rehn/Ohlssons svaga punkt.

    SvaraRadera
  24. Lönavdrag på samtliga spelare!

    Det här är fan inte okej!!

    SvaraRadera
  25. Sluta deppa, vi vet ju att vi inte kan vinna mot svart-gula lag...

    SvaraRadera
  26. Det märks idag hur dåliga allsvenskan är. Uppspel som tjongas iväg utan att ens titta upp om det överhuvudtaget finns någon som är mottagare av bollen. Ingen som helst kyla i skottögonblicket, ineffektiva att inte kunna utnyttja alla hörnor och fasta situationer. Häcken var absolut inte dåliga och kommer säkerligen ligga på den övre halvan när säsongen är slut. Blåvitt kan bara bli bättre. Laget är med allsvenska mått riktigt bra, det finns många olika alternativ och det här ser jag mer som en dålig dag på jobbet. Oavsett så är det inte ok att torska på hemmaplan, speciellt inte mot ett Bk Häcken som absolut ingen bryr sig om. Sen tycker jag det är märkligt att slå dessa inlägg mot häckens fyrtorn i backlinjen. Det finns många spelare med bra teknik i blåvitt och man såg flera gånger att de kunde komma förbi när de väl försökte. Sen måste också fler spelare fylla på vid anfallen så spelalternativen blir fler.

    SvaraRadera
  27. Friskt vågat, inget vunnet.

    Keep on sucking.

    SvaraRadera
  28. Hörnorna är det största mysteriet. Totalt ofarliga framåt...svaga bakåt, känns inte bra alls.

    SvaraRadera
  29. Sluta löjla er nu. Avgå, riktigt lågt bb! Om Tobbe sätt ett av sina lägen o Ragnar straffen hade ni skrivit "att guldet var säkrat redan efter andra omgången". Visst e det en match med dålig kvalité, men ändå är dom där och lägena uppkommer. Bb skriv om o gör rätt! Jag älskar Blåvitt i med och motgång. Inte en som klubbar ner efter ett misstag. Ett ord av uppmuntarn eller ge nått posetivt skulle sitta bättre. Punkt slut

    // Glenn Wishi

    SvaraRadera
  30. Rehn/olsson kanske

    SvaraRadera
  31. Grattis Häcken!

    SvaraRadera
  32. Glenn Wishi/ Du tror inte att det är med en stor portion ironi som Erling lagt upp den här bloggposten?

    SvaraRadera
  33. När straffen brändes tänkte jag direkt Häcken våren 2009. Jag tycker inte att Falsetas/Svensson fungerar, in med Seb där tack.

    Pärlan vet jag inte riktigt, känns som att han kommer på mellis ganska ofta men det beror ju på ny position. Kan säkert bli bra med tiden.

    SvaraRadera
  34. håller med glenn wishi. fan tagga ner gubbar. alla förlorar och idag hade vi inte flytet eller turen. vi får igen för kalmar matchen kan man säga. dock måste vi ha in seb på innermitt om vi ska spela som vi gör. måste ha en gubbe som är bra med bollen där inne och kan fördela bollar.

    SvaraRadera
  35. håller med glenn wishi. fan tagga ner gubbar. alla förlorar och idag hade vi inte flytet eller turen. vi får igen för kalmar matchen kan man säga. dock måste vi ha in seb på innermitt om vi ska spela som vi gör. måste ha en gubbe som är bra med bollen där inne och kan fördela bollar.

    SvaraRadera
  36. Hi hi hi hi hi hi hi ho ha he hi ho hahahahahaha! Häcken är bäst i stan och den gråvita massan blir ännu gråvitare!

    Så redo var Hysén.

    SvaraRadera
  37. Vi vann hemmaprämiären ifjol men torska guldmatchen. I år torskar vi hemmapremiären men vinner guldmatchen! IFK SM-guld 2010!

    SvaraRadera
  38. Typiskt Stefan Rehn och Jonas Olsson att inte våga ens försöka förändra matchbilden genom byten. ALLTID kommer de från minut 80 och framåt, varför? Jag förstår inte, vad skickar det för budskap till spelare som inte presterar? Så besviken.

    SvaraRadera
  39. Bort med Falsetas, för tillfället håller han inte allsvensk klass.

    SvaraRadera
  40. Grejen är att man måste ge P.Ericsson och Faltsetas tid att komma in i laget. När Pär har kommit in i vårat spel så tror jag han kommer bli väldigt bra. Faltsetas visar stor vilja och kämpar glöd och det ska han ha cred för, dock tycker jag att TO eller helst Seb (när han är 100% igen) bör vara givna framför Faltsetas, iaf i dagsläget.

    Jävligt bitter att förlora på det sätt som vi gör idag, men vi har enbart oss själv att skylla då vi hade flertal chanser som vi borde ha tagit hand om på ett mycket bättre sätt.

    Mest positiva idag var publiken som bjöd på ett riktigt bra tryck, nästa match får gubbarna på plan se till att visa sig mer värda av det!

    SvaraRadera
  41. Ja, kamrater, detta var en stor besvikelse. Men fan, ge er inte på spelarna/tränarna! Vi ÄGDE denna matchen och skulle med vanlig utdelning vunnit med några bollar.

    Ragnar bränner en straff, Tobbe bränner ett friläge, Sebban har öppet mål och Pär nickar i ribban.

    Det var en sån dag helt enkelt. Men vi förtjänade att vinna och spelet var helt klart godkänt.

    Nu tar vi Helsingborg!

    SvaraRadera
  42. vissa här är rent pinsamma i sina kommentarer.

    Håller dock fullt med MM

    SvaraRadera
  43. Vad sysslar vänsterkanten med?? Islänningarna va tamigfan bedrövliga!!

    Hela laget inklusive ledarstaben måste fatta att man inte kan slå höga inlägg/bollar mot häckens fyrtorn.. krävs ju ingen kärnfysiker för att fatta att hysén springer cirklar runt dem två.. Lär hjalmar spela längs marken..

    SvaraRadera
  44. Hur kan man inte ge Sana 1 min!!! jag har sett många träningar och vet att han har presterat och så gjorde han en bra match mot häcken senast (u21) han kanske inte är så jävla bra def men offensivt är han riktigt bra .... men det verkar som om att tränarna inte gillar honom..... Blir så jävla sne!!!!

    SvaraRadera
  45. Lyssna nu:

    Det är inte OK att underleverera som IFK gjorde idag. Hela truppen är välbetalda spelare som tränar fotboll på heltid. Då ska man som supporter kunna ställa krav oavsett om man betalar för matchen live eller på tv.

    Efter förra matchen mot Kalmar sas det från flera IFK-håll att man förtjänar tur. I så fall vill jag inte höra ett ord om otur idag. Man missar inte en straff på det sättet som Ragnar gjorde – det är inte otur, det är nonchalans. Man nickar inte bort en boll till hörna som Faltsetas gjorde när man kan nicka den till inkast, det är okoncentrerat. Givetvis blir det baklängesmål till slut när man ger bort nio hörnor.

    Från och med nu vill jag se fotboll där IFK Göteborg jobbar till 100% koncentrerat i 90 minuter plus tillägg. Någon måste kunna ta tag i laget och driva på hela vägen, det räcker inte att leverera en stund och sedan vila. Dessutom måste en tränare kunna förändra en matchbild, det räcker inte att göra två låtsasbyten i 85 minuten. Gerhardsson kör ju över Rehn/Olsson alla dagar i veckan när det kommer till strategi.

    Kom igen nu Blåvitt för helvete!

    SvaraRadera
  46. Måste säga att Häcken trots blåvitts inefektivitet var LÄSKIGT BRA i andra halvleken. ALLT stämde i defensiven.

    Men nu jeflar laddar vi om.

    SvaraRadera
  47. Prestera!

    Ja vad säger man. Bryt ihop och kom igen. Rehn/Olsson är dock så jäkla fega. våga göra ett byte för att förändra matchbilden. Våga vinn!/

    SvaraRadera
  48. leråkertjong

    SvaraRadera
  49. Snacka om att levande sittplats skämde ut sig med rasistgrejer i dag!!! PINSAMT!

    SvaraRadera
  50. Tråkigt med ett gäng män som kallar Häckens spelare för hottentotter på N idag. Känns extremt mkt 90-tal

    SvaraRadera
  51. Ut med "Pärlan", Faltsetsas och Hjalmar Jonsson in med Seb Eriksson, Killer och vem om helst...

    SvaraRadera
  52. Efter förra matchen mot Kalmar sas det från flera IFK-håll att man förtjänar tur. I så fall vill jag inte höra ett ord om otur idag.

    SvaraRadera
  53. Jag avgår! Tar mitt fulla ansvar och drar..

    SvaraRadera
  54. Ida du är lite väl kritisk så här i nederlaget tycker jag...

    Du skriver ju själv att "Vi skapade tillräckligt mycket för att vinna".

    Räcker det inte då att konstatera att det inte var Blåvitts dag istället för att raljera och såga till höger och vänster??

    Om vi hade satt våra chanser och vunnit, säg med 3-1 (som vi mycket väl kunde ha gjort), är jag ÖVERTYGAD om att du, och alla andra onyanserade kritiker, inte hade haft några klagomål.

    SvaraRadera
  55. http://www.youtube.com/watch?v=VHfVfiRAdGk

    snart skiner poseidon 22 mars 2010

    SvaraRadera
  56. Skriv något om AIK istället. Det brukar ni göra.

    SvaraRadera
  57. Komma in i spelet? Det är bara en dålig ursäkt. Det är fan bara att följa de instruktioner man fått från basen och lira fantasirik boll. Jag klarar av det bättre än vad Pärlan och Faltsetas gjorde.

    SvaraRadera
  58. Tack - länken till inmarschen värmde.

    Jag tror att problemet med spelet igår var att vi spelade med två defensiva mittfältare som inte la många offensiva pass framåt. Det gjorde i sin tur att Häcken kunde koncentrera sig på att stänga kanterna och slå bort långbollarna. Igår hade vi behövt Sebastian Eriksson som slår fler pass framåt och som löper mer i djupled. Gurra och Falsetas spelade lite för mycket på säkerhet snett bakåt eller sidled.

    SvaraRadera
  59. åh herre jävlar. en del är för roliga... bara för att man förlorar en match p.ga. otur och trots att man är 5x bättre än det andra laget så ska helt plötsligt alla avgå och man ska byta hela jävla startelva. skärp er för helvete. det är väl bara att visa vilka som bestämmer de kvarvarande 27 matcherna

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.