2010/01/14

Frankies mayhem: Köpa sitt årskort på fem minuter?

26 kommentarer:

  1. hahaha han e för skön mesken

    SvaraRadera
  2. vilka är det som sjunger i introt?

    SvaraRadera
  3. Låten heter Mayhem med Lorienzt & M.Sakarias

    SvaraRadera
  4. Hur go e du som visar en av dina koder då? Haha din jävla tjomme!

    SvaraRadera
  5. Mesken är bra trött asså...Serviceminded, not!

    SvaraRadera
  6. ÅRSKORT 2010, KÖP KÖP KÖP!

    SvaraRadera
  7. hahahaaha dårarnas paradis!

    SvaraRadera
  8. Nu är det nyhetstorka va?

    SvaraRadera
  9. sicket jävla inlägg i debatten, köp inte bara årskort - gör det på mindre än fem minuter! haha

    SvaraRadera
  10. han är inte direkt en sprudlande människa mesken, men han gör säkert ett gott jobb.

    SvaraRadera
  11. mesken, ja inte drar han några nya kunder direkt... Det är inte fel att ge ett leende ibland =)

    SvaraRadera
  12. hört talas om steady cam?

    SvaraRadera
  13. Hahaha mesken i storform!

    SvaraRadera
  14. Dina återkommande små video-missions känns riktigt ointressanta och meningslösa. De blir ju inte heller bättre av att övriga medverkande är totalt ointresserade av att medverka. Håll dig till det du gör bäst - skriv.

    SvaraRadera
  15. Jonte: Det här var åtminstone betydligt bättre än Korven Ahlbergs inlägg med Hoiveld tidigare. Man behöver ju inte gnälla för gnällandets skull. Det är väl bra att bidra med hets till årskortsköp...

    SvaraRadera
  16. Håller med om att Korven är en pajas... Visst är det bra att mana folk till att köpa årskort, men det budskapet kom väl egentligen bara fram de sista sekunderna? Övrig tid var ju bara en meningslös monolog.

    SvaraRadera
  17. Klingat och klart, tjöta lite med mesken för jävla go gubbe måste jag säga.

    SvaraRadera
  18. Jonte/ Vad säger att du kan bestämma vad som är meningsfullt? Det kommer ungefär 4000 pers om dagen och läser här, tror du alla tycker likadant om allt eller? Har man inget konstruktivt att komma med, varför håller man inte bara käften?

    SvaraRadera
  19. Superidiot här över:

    Har jag sagt att jag bestämmer vad som är meningsfullt? Har jag sagt att alla tycker som jag?

    Jag kritiserade bara videon lite, eftersom jag ansåg att den var helt meningslös.

    SvaraRadera
  20. Jonte/ Om du inte vill att dina inlägg ska försvinna via saxen ska du ge fan i att kalla folk för idioter bara för att de inte tycker som du.

    SvaraRadera
  21. Jonte: Samtidigt kan du väl inte påstå att det är något fel på syftet med att göra en film som pushar på folk att köpa årskort. Det är ju lätt att klaga anonymt i kommentar-fält. Man får ju ha lite känsla för när det är läge att gnälla också.

    SvaraRadera
  22. Saxen:

    Jag skiter väl i om du tar bort mina inlägg, han har ju redan läst dem ändå. Sen kallade jag honom inte idiot för att han inte tycker som jag, utan för att han inte tyckte att jag hade rätt att kritisera något som han tyckte var bra.

    Anonym:

    Ja, men var det verkligen så mycket pushande då? Det enda jag kan räkna som pushande var de absolut sista sekunderna. Resten var ju bara meningslöst dravel om PIN-koder och James Keane.

    Och hur fan ska jag annars klaga, om inte i kommentarsfältet? Ska jag skicka ett brev hem till Frankie eller?

    SvaraRadera
  23. Jag tycker du kan ge fan i att skicka brev till mig. Jag har ingen brevlåda. Så vart posten tar vägen, det är jag inte riktigt säker på.

    SvaraRadera
  24. Haha, guld!

    Hellre nåt vrickat videoinlägg från Frankie än dödstyst som i graven.

    SvaraRadera
  25. Blåvitts organisation är fortfarande så amatörmässig att man skäms!!!

    Jag skulle förnya mitt årskort men byta till en polares plats då han inte kan gå på så många av årets matcher... jag försökte först att ringa till den ansvarige i mellandagarna (Linda tror jag att hon heter) men fick meddelandet att hon va borta till den 8:e Januari. Jag åkte då ner till Blåvittshopen för att lösa det där men det gick inte att göra innan den 4:e januari utan skriftligt intyg från min kompis (och han var bortrest). Så jag fick ta min gamla plats (för att inte förlora denna iaf) sedan komma och byta när dom släpptes den 4:e. Jag frågade då vilken tid de skulle släppas men det visste dom inte. Jag åkte då in för att byta plats den 4:e men Mesken hade ingen aning om hur man bytte plats och sa att jag va tvungen att vänta tills personen som är ansvarig kom tillbaka (den 8:e Januari), vilket betydde att platsen jag ville ha kunde ha försvunnit under dessa dagar. Så får det bara inte funka i Sveriges finaste idrottsklubb. Mina fråga är därför:
    1) Om man är ansvarig för årskorten och sista datum för att förnya dessa är 4/1. Då tar man väl fan inte semester under de sista 10-15 dagarna. Har ni någonsin sett en Ekonomidirektör ta ledigt vid årsbokslut?
    2) Om man nu tycker att det är ok att den ansvarige tar ledigt under den här perioden, då måste man väl instruera övrig personal så att de kan lösa de enklaste uppgifterna, alternativt finnas tillgänglig på telefon?
    3) Hur fan kan man ha Mesken till att sälja något överhuvudtaget? Han är en skön snubbe men ska hålla sig väldigt långt borta från försäljning...

    SvaraRadera
  26. Anonym ovan:

    Läs detta blogginlägget från Olof Röhlander. Tycker det ringar in ditt problem och vad du väljer att fokusera på ganska bra.

    http://www.upphopp.se/blogg/1259530660

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.