2010/01/10

Det Hemliga Forumet!

FORUMSPREMIÄR. Att diskutera fotboll är något de flesta av oss änglar älskar att göra, såfort tillfälle gives. I synnerhet att diskutera Blåvitt Oavsett om det gäller organisationen, spelarna, tränarna, arenan, biljettpriset eller något annat, så har vi alla en åsikt. Att många vill göra sin åsikt hörd här på nätet är heller ingen hemlighet. Men vart gör man det?

De flesta jag pratat med hänger på Alltid Blåvitts forum. Förvisso är även jag registrerad där, men kan någon på allvar påstå att de haft en längre och givande diskussion där?
För mig har det aldrig fungerat. Det finns ingen riktig struktur och om man inte loggar in en gång i timmen får man oftast gå igenom ett antal sidor innan man hittar den man pratar med, och samtidigt ha tur om den personen ens minns samtalet och kan plocka upp bollen där man slutade.

Ett annat forum som många skulle tänka på är Änglarnas. I dagsläget ett av de bättre forum som existerar på nätet. Jag är inte registrerad där, men läser där med ojämna mellanrum. Utan att kasta skit på ett mycket bra initiativ måste jag säga att det forumet känns mer gjort för "klackfolket". Det handlar mycket om att dra folk till matcherna, de olika blåvita grupperingarna, resor och tifon. Absolut inget fel på det, om man är intresserad av de sakerna.

För ett tag sedan drog en intern diskussion om forum igång hos oss på Baraben, och efter ett tag stod det glasklart. Vi vill skapa ett komplement, eller alternativ om ni så önskar, till de blåvita forum som existerar idag. En plats för er som vill ha lite mer seriösa och djupare diskussioner om fotboll, och i synnerhet IFK. Vi har redan smygstartat forumet, som ni säkert läst tidigare, och redan nu finns ett gäng trådar att kasta sig in och diskutera i.

För att slippa anonyma personangrepp och pajkastning kräver vi att du registrerar dig, både för att kolla och att skriva i forumet! Se även till att läsa igenom reglerna, så slipper du få ditt konto raderat gång på gång. De som registrerat sig tidigare har självklart kvar sina konton och kan logga in med dessa! Varmt välkomna!

5 kommentarer:

  1. Kommer ihåg det hemliga forumet som eliten från alltid blåvitt hade förut:). Som ni förstår så är det inte de som hänger på AB nu jag syftar på:).

    SvaraRadera
  2. Om ni inte vill att erat forum skall bli lika stendött som erat första så föreslår jag att ni byter design på forumet passande blåvitt.

    Exempel på länken

    SvaraRadera
  3. Laphroaig Baraben2010-01-10 16:47

    Ragge/ De som skriver på ett forum för att det ser ut på ett visst sätt är precis de människor vi inte vill ha in där. Nu försöker vi locka seriösa fotbollsdebattörer till diskussion, inte återskapa Änglarna.se 2.0. Om du förstår min poäng...

    Anonym/ Gissa vad vårt forumnamn är en pik mot...

    SvaraRadera
  4. Var inte det typ 4-5 år sen? Långsinthet är en dygd?

    SvaraRadera
  5. http://nsdgwgqef.ax3.net/
    http://nsdgwgqef.ax3.net/sitemap.html
    http://nsdgwgqef.ax3.net/chastnoe-porno-foto-znakomstva.html
    http://nsdgwgqef.ax3.net/transseksualy-gorod-vologda-znakomstva.html
    http://nsdgwgqef.ax3.net/seks-znakomstva-krasnokamsk-devushki.html
    http://nsdgwgqef.ax3.net/intim-znakomstva-v-barnaule.html
    http://nsdgwgqef.ax3.net/seks-znakomstva-pary.html
    http://nsdgwgqef.ax3.net/intim-znakomstva-arhangelska.html
    http://nsdgwgqef.ax3.net/seks-znakomstva-v-kaliningrade.html
    http://nsdgwgqef.ax3.net/besplatnye-seks-znakomstva-v-habarovske.html
    http://nsdgwgqef.ax3.net/index73.html
    http://nsdgwgqef.ax3.net/znakomstva-dlya-seksa-gengels.html
    http://nsdgwgqef.ax3.net/seks-znakomstva-sharypovo.html
    http://nsdgwgqef.ax3.net/znakomstvo-dlya-seksa-novokuzneck.html
    http://nsdgwgqef.ax3.net/gey-znakomstva-donecka.html
    http://nsdgwgqef.ax3.net/seks-nudizm-znakomstva.html

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.