2010/01/18

Dags för defibrillatorchock mot Blåvitt-koman

SUPPORTERKULTUR. Det har passerat mer än två månader sedan Allsvenskan 2009 tog slut. Ändå verkar folk fortfarande gå runt i någon sorts obeskrivlig koma, och det gäller även somliga av oss skribenter på BaraBen. Det är dags att rannsaka sig själv, och det gäller både dig och mig. Det är en vecka kvar tills våra kära änglar ska iväg på årets första träningsläger. Jag kan garantera att de inte tänker på förra årets säsong, utan att allt fokus ligger på den som komma skall. Och det är just där vårt fokus också ska ligga! På den säsong som snart drar igång!

Endast en dåre kan missa att vi har en av de bästa och bredaste trupperna på länge inför årets säsong. Bara den störste pessimist kan påstå att vi inte kommer att vara med och slåss om guldet när det väl närmar sig. Det är dags att vakna upp och tända till nu. Väcka revanschlusten från förra året, att känna tro och vilja att det ska vara vårat år i år. För nu känns det verkligen som vi har det upplagt för en säsong minst lika bra, om inte bättre än förra!

Den sjätte Februari är det dags för den första träningsmatchen på Valhalla IP. För ett par veckor sedan var tanken på svindyrt och knappt drickbart kaffe, iskalla fötter och en iskall sittplats inte direkt en tilltalande. Men när vi drog igång vårat forum och fick igång givande och optimistiska diskussioner tändes min glöd inför både försäsongen och den underbara säsong som komma skall. Nu längtar jag efter det där underbar kaffet, att få se killarna spela boll (oavsett om det är på gräs eller snö!) och få bekräftat att de längtar lika mycket som jag gör! Ni längtar jag efter att få stå upp och sjunga vår sång när spelarna tågar in på Gamla Ullevi. Jag längtar något helt fruktansvärt!

Nu drar vi igång på allvar, så sluta skicka in era miserabla krönikor om den där sketdagen i November 2009 (vi kommer inte att publicera dem ändå) och sluta lägga energi och tankekraft på det. Ja, nämn inte ens skiten för jag vill inte höra på det ändå. Så ta fram defibrillatorn och se till att vakna upp ur den här koman nu! Vakna upp och inse att vi är Blåvitt, och att vi alltid kommer att vara bäst i Sverige! 2010 är här.

12 kommentarer:

  1. Direktören2010-01-18 12:16

    Helt rätt tänkt!

    SvaraRadera
  2. Gott så, fullt fokus på 2sill10 nu!

    SvaraRadera
  3. Det var på tiden.. Nu kan vi fokusera på 2010 och årte som varit.

    SvaraRadera
  4. Det var på tiden.. Nu kan vi fokusera på 2010 och glömma året som varit. (Skall det givetvis stå).

    SvaraRadera
  5. Framåt Kamrater ge allt ni har!

    SvaraRadera
  6. 2sill10 - here we come!!!

    SvaraRadera
  7. Klart, tror hela sverige gav ett nyårs löfte som löd "mote FAN att alla gnagare" 2010 är här, 2010 är vårt år, vi är bäst, vi bor i fotbollens huvudstad, VI ÄR BLÅVITT! GLÖM FAN ALDRIG DET!!

    SvaraRadera
  8. Mästarnas mästare kämpar för guldet!

    SvaraRadera
  9. hur e det med svenskan !!!!!

    SvaraRadera
  10. Frankiensteins monster2010-01-18 16:40

    Meh ååååh, jag som just hade komit på jetbra metafårer för min kjönika om SM guld matchen!!! :-O

    SvaraRadera
  11. 2sill10 tatuering på Hysén för att visa hur självsäkra vi e

    SvaraRadera
  12. Vad betyder "mote FAN att alla gnagare" ????
    Anonym 13:27

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.