2010/01/21

Välkommen till 2010: BaraBen-maraton från 08-24!

MARATON. I dag börjar en ny säsong på allvar! I dag inleder BaraBen.com fotbollsåret 2010, det som Nostradamus redan för 500 år sedan utlyste till ett "revanschens år". Mellan 08:00 denna frostiga vintermorgon fram till 24:00 i natt så levererar BaraBen.com 17 inlägg från nästan lika många skribenter.

Glenn Army välkomnar er till en ny säsong med Blåvitt.

I dag kommer ni att få läsa vårt "Internationellt" som tar upp bråket mellan Gary Neville och Carlos Teves, en krönika om Zlatan på dåligt humör, en gästkrönika om att "Blåvitt finns i Luleå", lägesuppdatering kring Cypern-insamlingen och mycket mycket mer.

BaraBen.com vill med jämna mellanrum ge tillbaka sådana här speciella bloggevents till er miljoner med läsare som gör den här bloggen till den maktfaktor vi har blivit i fotbollsvärlden. Utan er läsare, medlemmar i IFK och fans i allmänhet - vore vare sig BaraBen.com eller Blåvitt en bråkdel av vad vi är i dag!

Som de flesta förstått vid det här laget har BaraBen.com för andra året i rad nominerats till "Sveriges bästa sportblogg" i Aftonbladets/Stora Bloggprisets årliga gala. Förra året kampanjade vi inte över huvud taget för att få röster i omröstningen, men vad tydligen snubblande nära att sno priset från självaste stjärnkrönikören Marcus Birro. Därför vill vi naturligtvis ha hjälp med din röst i årets omröstning! Rösta på BaraBen.com som årets bästa blogg!

- Du kan rösta en gång om dagen fram till 22 januari!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.