2010/01/19

Dagens WTF (what the fuck)

Faksimil från Sportsday.

28 kommentarer:

  1. Ja vad annars. Skulle han sitta hemma o pilla navel...

    SvaraRadera
  2. Jag förstår inte riktigt vad som är så "WTF" med detta?

    SvaraRadera
  3. hur menar du vixen?

    SvaraRadera
  4. Jag tror att WTF i denna rubrik är att den är missledande och vill få oss att tro att Tobbe kan sticka ifrån blåvitt. Själva innehållet i artikeln är menlös - det är ju klart att Tobbe följer med till Cypern, med eller utan förlängt kontrakt.

    SvaraRadera
  5. Ni har en tendens att skriva WTF och sen inte förklara er. Era bilder säger inte så jävla mycket som ni tror, så sluta spela Allan och skriv vad fan ni menar utan interna stilgrepp och dåligt utförd satir.

    SvaraRadera
  6. WTF är för att han redan har ett kontrakt med blåvitt. Han åker inte utan! När ska journalisterna fatta det?

    SvaraRadera
  7. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

    SvaraRadera
  8. Jag kan förstå att man kan tycka att rubriken (Sportdays) är lite vag, men har man följt Hysénrapporteringen vet man att Hysén sagt att han vill ha kontraktet klart innan Cypern.

    SvaraRadera
  9. Jojo hur läser du? Det står "utan NYTT kontrakt" i rubriken. Helt korrekt, utan "WTF"-varning.

    SvaraRadera
  10. var fan är WTF med detta????

    SvaraRadera
  11. Man brukar änna trixa lite med rubriken för att locka läsare tjomme.

    SvaraRadera
  12. Ranelid/ Vi förväntar oss faktiskt att folk kan tänka själva med och skriver därför inte folk på näsan. I detta fall känns den här megachocktjockrubriken jättekonstig. Vadå "kan åka utan kontrakt", kan han även åka utan att ha steppat, han kan åka utan att ha varit med i let's dance, han kan åka utan att vara medlem i Centerpartiet och han kan åka utan en sombrero.

    SvaraRadera
  13. vad är ni för läsare, hörrni?

    SvaraRadera
  14. Ähhhhhh... jag säger som bojan djodjic - Shabba shu fett eilen. vi snackar chuff en laxxish ei svenne poff din morsa e tungt fettish ei..

    SvaraRadera
  15. Inte konstigare än frankies rubrik ett par inlägg längre ner.

    SvaraRadera
  16. Men vadå? Det står ju inte "utan kontrakt", det står faktiskt "utan NYTT kontrakt" och något sådant finns ju inte. Som sagt, har man följt med i rapporteringen så har man.

    SvaraRadera
  17. Ja, han åker utan nytt kontrakt för han har inte skrivit på något nytt kontrakt.

    Det finns ett nytt kontraktsbud som Hysén ännu inte skrivit på alltså åker han utan nytt kontrakt. Han åker med gammalt kontrakt.

    SvaraRadera
  18. @ Baraben.com:
    Aldrig att Tobbe aker utan sin sombrero!

    SvaraRadera
  19. maestro/ Men poängen är ju att det är en meningslös grej, de kunde lika gärna skrivit "tobbe åker utan NYA benskydd". vad är poängen?

    SvaraRadera
  20. Poängen är att det tidigare har sagts att Tobbe ska ha bestämt sig om han ska lämna eller stanna och skriva på ett nytt långtidskontrakt innan Cypern-lägret. Det är så det har framställts i media åtminstone. Nu får vi inte svaret på den frågan förrän senare.

    SvaraRadera
  21. Allvarligt talat, det är ganska uppenbart vad som är WTF med den här bilden, journalistidioter...

    SvaraRadera
  22. Kasst inlägg Vixen. Sportsday har ju haft uppe detta vid flera tillfällen och tagit upp frågan vad som gäller med Tobbe inför första träningslägret.

    Saken är ryckt ur sitt sammanhang i bästa kvällstidningsstil. Men du jobbar väl på GT?? ;)

    Verkar som att flera delar min uppfattning.

    Tack i övrigt för en bra blogg. Har röstat på er 2 ggr nu.

    SvaraRadera
  23. I vanliga fall är jag helt med er baraben men nu när ni har frankies text längre ner där han drar ett citat från Kim som gör att man tror att han ska sticka som bosman efter säsongen, när han faktiskt säger i den meningen att han inte tänker göra det blir ju bara löjligt! Städa i ert eget skåp innan ni hoppar på andra!

    SvaraRadera
  24. maestro: det enda Tobbe har sagt är väl att om han åker till Cypern så stannar han hela säsongen? Således spelar hans kontraktstatus ingen roll, åker han med, så stannar han en säsong.

    Det syns ju även i första meningen på bilden: "Ingen brådska om jag inte ska någonstans".

    SvaraRadera
  25. Ironiskt att kvälsstidningsrubrikernas nmästare här på baraben gnäller på andra. Men det är ju alltid roligt att sitta med en hel skottkärra sten i sitt glashus.

    SvaraRadera
  26. lika wtf som:
    Kim: "Jag kan vänta till i augusti med mitt beslut"

    SvaraRadera
  27. herregud kan ni läsa el tänka? det står ju utan nytt kontrakt, alla som hänger med vet att tobbe sagt att han ska bestämma sig innan lägret om han ska förlänga innan, nu drar han lite på det och säger att det kanske blir fördröjt. därmed är ju nyheten klar - han kan komma att åka till lägret utan att ha skrivit på det nya kontraktet. rätt självklart, men vill man spela allan ballan går det ju att vinkla hur man vill. som frankie gjorde med kim, typ.

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.