2010/01/09

Gå med, rösta, bli medlem - delta i BaraBens tokhysteri

BARABEN.COM. Du kanske tycker det räcker med att sitta på kammaren och läsa BaraBen någon gång om dagen? Det ger väl dig lite kul information om Blåvitt, bevakning av Allsvenskan från annorlunda perspektiv och möjligheten att debattera alla aktuella ämnen på ett tillgängligt sätt

Nej, det räcker inte på långa vägar.
Det är dags för dig att delta mycket, mycket, mer.

BaraBen @ Facebook
Världens största sociala mediesajt slog för ett par år sedan ner som en bomb i Sverige. Här har BaraBen.com sedan länge en enorm grupp där vi organiserar olika events, presenterar bilder och filmer från desamma och ger mellan varven ut exklusiv information till medlemmarna. Gör som 2 400 andra fotbollsälskare, gå med i: "BaraBen.com- blue and white football heaven"!

BaraBen @ Twitter
Twitter är som Facebook - men utan allt onödigt tjafs. Här kommunicerar du direkt via textmeddelanden med kända (för dig och i allmänhet) och okända personer. Du svarar andra personer på deras meddelanden, läser och specialbevakar utvalda personer och organisationer. Självklart finns BaraBen.com representerat sedan ett tag och vi planerar att växa rejält på Twitter under 2010. Så följ BaraBen.com på Twitter, så du inte missar något spännande...

BaraBen @ Hemliga Forumet
För ett par dagar sedan raderade BaraBens forumchef hela det gamla öppna forumet och ersatte det med ett nytt, stängt forum. Där möts nu läsarna av det rätt så kaxiga budskapet: "Till denna punkt - men inte längre - är det välkommet med barn, AIK:are, fjortizZzar, Gais:are och andra omyndigförklarade personer." Här, i forumet där endast registrerade skribenter kan läsa och skriva, kommer de som inte sköter sig, eller som inte håller en hög nivå på debatten - att sparkas ut. Det "Hemliga forumet", har fötts.

BaraBen @ Blåvittbloggen
Ofta får vi synpunkter på de olika ämnen som tas upp här på Blåvittbloggen och ännu oftare så rasar vilda debatter i de olika kommentarstrådarna. Därför vill vi påminna om två sätt som du kan delta på och där du aktivt kan påverka och förändra innehållet på BaraBen.com. Först och främst kan alla som och har en åsikt i någon aktuell fråga skriva gästkrönikor hit till BaraBen. Dessa mejlas som ett vanligt mejl till kontakt@baraben.com och märks gästkrönika. Sedan kan de som är blåvita och anser sig kunna blogga lite roligt, intressant, fascinerande, galet eller uppseendeväckande gärna höra av sig till samma adress, för att bli permanenta bloggare på BaraBen.com. The more the merrier.

BaraBen @ Träningsläger på Cypern
Vill du skicka ner en fotograf och skribent till lägret på Cypern? Sätt då in valfri summa på PLUSGIRO 438346-9 och märk insättningen "Cypern 2010" + ditt namn/din grupps namn. Både 20 spänn som 2 000 spänn är varmt välkommet! Gåvolämnarna presenteras i en lista här på bloggen efter hand så vill du/ni skänka pengen anonymt, skriv inget namn. Förra året såg BaraBens träningslägersbevakning från Barcelona ut så här.

BaraBen @ Stora Bloggpriset
Som de flesta förstått vid det här laget har BaraBen.com för andra året i rad nominerats till "Sveriges bästa sportblogg" i Aftonbladets/Stora Bloggprisets årliga gala. Förra året kampanjade vi inte över huvud taget för att få röster i omröstningen, men vad tydligen snubblande nära att sno priset från självaste stjärnkrönikören Marcus Birro. Därför vill vi naturligtvis ha hjälp med din röst i årets omröstning! Rösta på BaraBen.com som årets bästa blogg!

10 kommentarer:

  1. "bloggen som kan slå ut facebook" haha har du fått hybris frankie?

    SvaraRadera
  2. jävlar här var det grupper och projekt till höger och vänster

    SvaraRadera
  3. Gött att Frankie är riktigt produktiv för tillfället. Semester från GT över helgerna eller?

    SvaraRadera
  4. "Det är endast hybris om man förlorar". -Julius Ceasar.

    SvaraRadera
  5. Hur går det med insamlingen???

    Slängde in pengar för några dagar sedan!

    Forza Blåvitt!

    SvaraRadera
  6. BaraBens väpnade front2010-01-09 17:48

    henke/ Det var röda dagar och nu helg sen insamlingen började, första uppdateringen kommer på måndag!

    SvaraRadera
  7. Tog en titt på bloggpriskonkurrenten spark-i-baken, det första jag läser är: "Det var länge sedan som jag och Glenn åt frukost på café"

    Två IFK-blogggar i tävlan?

    SvaraRadera
  8. Berr/ Hehe knappast, Spark i baken är en träningsblogg av en Stockholmstjej va?

    SvaraRadera
  9. Baraben bästa fotbollsblogg? Självklart!
    Som hedervärdig gnagarråtta har ni min röst.

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.