2009/10/08

Tre små grisar och AIK-vargen

I FABLERNAS VÄRLD. Tydligen finns det en MFF-bloggare som just nu gör allt för att få lite uppmärksamhet med hjälp av IFK Göteborgs och de blåvita fansens starka varumärke. Han skriker att Kamratgården är ett "rasistiskt horhus", pekar ut Stefan Rehn som fuskare, kallar de blåvita fansen för medgångssvin och för vidare lite av det vanliga lobotomerade införsnacket bland 11-åringar. Han är inte värd en länk från BaraBen, de facto så visar han bara att svininfluensan nu slagit till rejält i Malmö.

Vargen huffar, han puffar.

Tre små grisar bygger i år varsitt hus. Malmö FF bygger huset av halm och Djurgården bygger huset av trä. Detta för att deras byggen ska gå snabbt och för att de ska få tid över för att roa sig på scoutingresor till Afrika och Sydamerika. Att satsa på långsiktig planering, egna talanger, en modig tränarduo och en röd tråd genom föreningens verksamhet är inget för dem.

Den tredje grisen bygger sina hus av sten, vilket kräver mycket mer arbete. Den stora stygga vargen som vill äta upp grisarna huffar, puffar och blåser enkelt omkull de två första grisarnas hus. Men vargen rår inte på stenhuset uppe på Änglagården och Kamratgården. Vargen går upp på taket och hoppar igenom skorstenen. Men grisen är smart, så han ställer fram en varm gryta så att vargen får eld i baken. Kvar står den kloka grisen som var flitig och inte latade sig, han som tänkte längre än näsan räckte.

Kvar står Blåvitt medan tillfälliga poplag som Djurgården och Malmö rasar samman som korthus. Den stora stygga vargen finns med till slutet, men då jävlar bränner vi honom i grytan.

15 kommentarer:

  1. Fan va bra BaraBen är. Sitte rpå kontoret och börjar bli småtrött. Går in på er sida och möts av flera nya texter - mumma!

    SvaraRadera
  2. Klockrent! Det här inlägget beskriver väldigt bra varför Djurgården och framför allt Malmö FF ALLTID underpresterar. Det finns ingen uttalad värvnings- och klubbfilosofi. Ingredienserna i grytan skall inte bara vara goda, de skall passa ihop också.

    SvaraRadera
  3. Spot on!

    Fan så rätt det är.

    SvaraRadera
  4. Haha underbart!

    SvaraRadera
  5. Vackert Ahlberg!

    Vi höjer temperaturen i grytan och serverar halländsk kaninsoppa till förrätt.

    SvaraRadera
  6. Och den första november blir det Råttstek...Mumma.

    SvaraRadera
  7. Sen vill en 4:e gris vara med - aik-grisen, som bygger av luft.

    SvaraRadera
  8. 18:28:
    AIK är ju råttor?
    Fattar inte.

    SvaraRadera
  9. Träffande! Men vem är vargen?

    SvaraRadera
  10. Folk är bra sköna ibland. 17:40, 12:28, 20:16 och 20:36 - haha.

    SvaraRadera
  11. STORA stygga mäCktiga AIK vargen här.
    Jag har mumsat upp de andra små grisarna. Visserligen delikata men bara små munsbitar. Jag ser fram mot att sluka praktgrisen IFK-suggan under sista matchen. Garnering: Cupguld.

    Väl mött.
    Rattus lupus.

    SvaraRadera
  12. Dröjer inte länge innan någon pisshög från skaune kommer in och drygar sig.

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.