2009/10/14

Äntligen är det över

66 kommentarer:

  1. hej då krabban

    SvaraRadera
  2. bye bye Mr Allt-som-vart-snett-i-svenska-landslaget-de-senaste-åren!

    SvaraRadera
  3. Åhhh vad jag har väntat! Hejdå sidleds-Danne, du lär inte bli saknad!

    SvaraRadera
  4. Äntligen sidleds Danne!

    SvaraRadera
  5. Som dom brukade ropade vid nobelpriset i litteratur sagt - Äntligen!!! Få in någon som kan spela bollen framåt once in a while.

    SvaraRadera
  6. Det enda som är tråkigt är att han själv fick välja att sluta. Han skulle blivit bortgallrad innan han blev ingallrad.

    SvaraRadera
  7. Ar Pharazon2009-10-14 23:01

    VARFÖR fick Daniel Andersson hoppa in idag? VARFÖR fick Mikael Nilsson spela? VARFÖR fick Elmander chansen?

    Hade Lagerbäck förstått att sätta in Berg en bra stund tidigare eller allra helst spela honom från start mot Danmark kunde det mycket väl sett annorlunda ut idag...

    Så jävla ruttet när dessa gamla gubbar och oduglingar hela tiden får chansen... utan att någonsik ta den och motivera ett nytt försök.

    SvaraRadera
  8. Det lustiga med Sidleds-Danne är ju att det finns en mängd mittfältare i Allsvenskan som är klart bättre idag. Det är illa när en förbundskapten får en såpass personlig relation med spelarna att han förbiser vad han faktiskt uträttar på planen. Med en ny förbundskapten nu så skulle Sidled aldrig få chansen igen, så han gör helt rätt att själv låtsas ta beslutet.

    SvaraRadera
  9. tack för allt sidleds-Danne

    SvaraRadera
  10. Hej då jävla sopa. Fy fan vad pinsamt att denna kassa dansk fått vara med så länge.

    SvaraRadera
  11. Jag kommer verkligen inte sakna sidleds danne

    SvaraRadera
  12. Man har längtat efter den här dagen så länge, och nu när den är här vet man inte vad man ska säga. För övrigt kan vi summera Vm-kvalet med att konstatera att Olof Mellberg gjorde fler mål än Zlatan...tycker att kommande förbundskapten borde tänka över anfalls-situationen

    SvaraRadera
  13. han var ju faktiskt rätt bra idag ...tills källström blev skadad

    SvaraRadera
  14. Tycker det är elakt. Finns väl ingen som fått så mycket skit som han. Vi får inte glömma att han är väldigt respekterad i Italien fortfarande och var kapten för ett serie a lag. Jag skriver detta trots att jag är blåvit i själen, och tycker definitivt inte han förtjänat all mobbning.

    SvaraRadera
  15. Vem fan bryr sig? Blåvitt ska ta SM-guld 2009 och kvala in till CM 2010. Det är det enda som spelar någon roll!!

    SvaraRadera
  16. Jasså vi ska till CM. Så kul!

    Btw, vad är "CM" för något?

    SvaraRadera
  17. http://sv.wikipedia.org/wiki/Championship_Manager ??

    SvaraRadera
  18. hahahaha elakt..

    SvaraRadera
  19. Tror att en stor anledning till att sidled fått lira är för att den jävla Roland Andersson får vara med och bestämma och de båda är från Malmö. Incest

    Hatar Roland Andersson btw, tror aldrig han svarat på en fråga utan slänger bara ur sig massa klyschor, han är mer inkompetent än lagerbäck själv

    SvaraRadera
  20. Donken-Danne... vi kommer INTE att sakna dig, fetto

    SvaraRadera
  21. Tack för ingenting sidleds-danne!

    SvaraRadera
  22. Vi ska till CM och stå på pallen..

    SvaraRadera
  23. Ja, ÄNTLIGEN!

    SvaraRadera
  24. Du vet ju hur man drar igång en pöbel Erling:)

    SvaraRadera
  25. Ser fram emot CM. Fan vad det skall bli kul med CM-matcher på Ullevi igen.

    SvaraRadera
  26. vem är killen på bilden??????????????????

    SvaraRadera
  27. Jag vill också som Daniel idag gå och säga att jag i fortsättningen kommer att tacka nej till landslaget om förbundskaptenen ringer. Vem är jag, jo en 40 årig fet gubbe som har spelat Div 6 fotboll för 8 års sen

    SvaraRadera
  28. Mario Teran2009-10-15 10:06

    ”Hatar Roland Andersson btw, tror aldrig han svarat på en fråga utan slänger bara ur sig massa klyschor, han är mer inkompetent än lagerbäck själv”


    Jag älskar Roland Andersson. Han lyckades spela ner Malmö i Superettan. Efter det har han alltid haft en stor plats i mitt hjärta.

    SvaraRadera
  29. Åh vad jag längtar till en ny CM match.

    SvaraRadera
  30. Skit i landslaget, nu är det Blåvitt som gäller!

    SvaraRadera
  31. CM is the shit. Skitkul att titta på!

    SvaraRadera
  32. Och nu kommer väl Sidled bli matchens lirare borta mot Malmoe...bättre tändvätska finns ju inte! Kan dock tycka att han utvecklats mer i landslaget än i malmö på senare år...han är i samma sits som GAIS...alltid behöva leva med ett lillebrorskomplex...

    SvaraRadera
  33. Gustav käkar Sidledsdanne till frukost

    SvaraRadera
  34. Hur kan ni håna denna epok inom svensk idrott där vår briljante landslagscoch Lagerbäck har tagit Sverige till inte mindre än 5 slutspel på raken. Daniel Andersson är och har varit en viktig kugge i detta framgångsrecept med ett uppoffrande spel samt ett passingspel med en oerhört låg fel procent. Skäms på er, Jag hoppas innerligt att Baraben rannsakar sig själv och låter i framtiden vettiga fotbollsartiklar ta plats istället för denna typ mobbing.

    SvaraRadera
  35. Jag tycker att "sidleds-Danne" är lite orättvist. Han borde heta "TVÅVÄGS-Danne". Han kan ju passa bollen åt både HÖGER och VÄNSTER.

    SvaraRadera
  36. Jag ger mig fan på att han gör minst ett mål på måndag tack vare att han läst den här artikeln och alla kommentarer och tänder till lite extra.

    Då är det barabens fel!

    SvaraRadera
  37. Klaga klaga klaga, han spelade för att han blev uttagen. Han blev uttagen för att han ansågs passa in.

    SvaraRadera
  38. CM vet väl alla som har nån koll alls att de e Chalmers Mästerskapen det handlar om. Men för å spela där måste man ha minst 2 tjejer på plan hela tiden, å blåvitt har inget damlag. Så de blir inget CM för blåvitt i år, nästa år kanske!

    För övrigt, vafan Daniel Andersson har gjort ett gott jobb i många tuffa matcher, men han passar inte att spelas mot sämre motståndare eftersom han sällan tar fram sin kreativa sida. Men mot bra lag är han en jävla fighter och den bästa vi haft under många år efter Tobias Linderoth.

    SvaraRadera
  39. hahaha. ÄNTLIGEN!

    SvaraRadera
  40. Det är ju knappast grabbens fel att han blir uttagen, Erling !!

    SvaraRadera
  41. Ja äntligen slipper vi i MFF kasta pärlor för svin genom att låna ut Sveriges bäste defensive mittfältare till landslaget.

    SvaraRadera
  42. "Det är ju knappast grabbens fel att han blir uttagen, Erling !!"


    Är det någon som påstått det då? Vi är bara glada över att det äntligen är över.

    SvaraRadera
  43. Detta är givetvis bara en del av hetsen inför MFF-matchen, men jag tycker ändock att kommentarerna här inne är osmakliga och korkade. Om man vill ha ett bevis på det hårdnande samhällklimatet så räcker det med att följa den supporterrelaterande fotbollsdiskursen. Att håna och bespotta egna spelare (oavsett om det gäller svenska landslaget som i detta fallet, eller Jakob Johansson/Hjalmar Jonsson i ett närliggande blåvitt fall)är för mig ofattbart. Är ni likadana i "verkliga livet" så blir jag i det närmaste mörkrädd.

    Några har antytt det tidigare, men det är värt att upprepas. När Daniel Andersson var som bäst (visst, det var för ett antal år sedan), så var klubbar såsom Juventus och Fiorentina intresserade av honom. Tror ni på fullaste allvar att vi någon gång kommer att kunna säga samma sak om Gustav Svensson?

    SvaraRadera
  44. FAN vad synd DEaniel vi kommer sakna dig och din fantastiska speluppfattning... NOOOOOOOT!

    SvaraRadera
  45. Daniel Andersson är en mycket bra fotbollsspelare som absolut inte förtjänar all skit som han fått genom åren. Det finns så många "experter" här som inte egentligen kan ett skit om fotboll. Och jag är inte från 040-området utan ärkeängel sedan många år tillbaks, önskar dock en mer nyanserad debatt.

    SvaraRadera
  46. @ Anonym 15/10/09 14:29

    Ja, absolut!

    SvaraRadera
  47. Glenn...

    Ta det lugnt, det är inte blodigt allvar, man måste få skoja lite.

    Inlägget relaterar givetvis också till den stundande MFF-matchen.

    SvaraRadera
  48. Envägs-Danne i duschen..

    SvaraRadera
  49. Roland Andersson2009-10-15 15:44

    "När Daniel Andersson var som bäst (visst, det var för ett antal år sedan), så var klubbar såsom Juventus och Fiorentina intresserade av honom. Tror ni på fullaste allvar att vi någon gång kommer att kunna säga samma sak om Gustav Svensson?"

    Kanske, kanske inte, men det är helt ointressant. Frågan är inte hur bra Daniel Andersson en gång varit, frågan är vad fan han gör i vårt landslag idag? Gustav kanske blir en bortglömd fotbollsspelare som varvar ner i Skogen och får låna Glenn Hyséns hus, men det förändrar inte faktumet att Gustav är bättre än Daniel idag. Så om någon av dom skall spela i landslaget så är det givetvis Gustav.

    SvaraRadera
  50. Jag tycker att dom borde sparka dryga Zlatan. Han har INTE den effekten som t.ex Alex har, dvs att alla lyfter sig ett snäpp, istället verkar många tro att det är han som ska fixa målen. Inte minst han själv. Nä, utan honom hade det blivit ett bättre lagspel.

    Däremot passar han väldigt bra där han är nu med alla andra stora stjärnor.

    SvaraRadera
  51. Vem är Gustav? Ärligt menad fråga.

    SvaraRadera
  52. Lagerskägg2009-10-15 16:38

    michel.bajnocy:
    Missade du U21-slutspelet? Den kanske mest hyllade spelaren där, efter Marcus Berg.

    SvaraRadera
  53. Anonym 15/10/09 14:29

    Är du klok? Du pratar om "egna spelare" - oavsett om de spelar i Blåvitt eller i landslaget! Tror inte någon här inne är med dig på den difinitionen. Egna spelare spelar i Blåvitt. Spelare i landslaget spelar i andra klubbar och är således inte egna spelare. Tex den usla sopan Daniel Andersson som artikeln handlar om.

    SvaraRadera
  54. Fan vad tråkigt det är att läsa all skit som kastas över spelare i landslaget som spelar för konkurrerande AS-klubbar.

    Kan ni inte höja er över pajkastningsnivån och ge honom en applåd istället. Han är kanske ingen landslagsstjärna men han har fan spelat i landslaget i över 10 år och det förtjänar respekt!

    SvaraRadera
  55. Måste säga att det här var inte roligt att läsa. Förväntar mig mer av Baraben en sån här skit. Även om man nu tycker om hets så behöver man inte sjunka alltför lågt.

    Han har haft en tydlig roll och skött den. En utsatt roll som framstår som rätt tråkig i spelet och kräver lojalitet.

    Gustav Svensson kan bli näste olycksbroder i liknande roll i landslaget. Någon som gör det lojala icke-glamorösa arbetet och sen utsätts för orättvist tryck.

    Tacka honom istället för lojalitet på och utanför planen. Vår egen Niclas Alexandersson råkade tidigare ut för delvis samma blindhet, har vi inte lärt oss nått?

    SvaraRadera
  56. Herregud!

    Om nu en MFF-blogg skulle valt att publicera samma inlägg i fjol, men med en bild på Alex istället inför en viktig match mot blåvitt skulle väl inte det vara så jävla farligt?

    SvaraRadera
  57. Tack oeh hej för sidleds danne ;D han har enbart varit med i landslaget bara för att hans bror presterade bra när han spela

    SvaraRadera
  58. Tord Holmgren var med på sin tid bara för att Tommy Holmgren presterade då eller vad?

    Den som känner Lagerbäck vet att han är fruktansvärt osentimital och krass. Inbilla dig inte att ngn inte är med pga av en genomtänkt analys eller var rättare sagt i truppen. När Gustav Svensson togs ut i förra truppen så fanns det en tanke bakom tro inte annat så även med de som togs ut nu.

    SvaraRadera
  59. hahahaha ÄNTLIGEN

    SvaraRadera
  60. Bytte landskamp mot Efterlyst när Sidled fik hoppa in...

    SvaraRadera
  61. Anonym 15/10/09 22.34

    Kom det in några tips till Efterlyst angående bokstaven "c" som uppenbarligen blev stulen från ditt inlägg?

    SvaraRadera
  62. sthlmsängel2009-10-16 01:20

    Sidleds-Danne har väl hållt ganska hög nivå i MFF. Tycker allt som oftast att han är en av deras främsta spelare i defensiven och täcker upp bra när de sydamerikanska backarna går på offensiven.

    Men i landslaget... ja, där har han väl sällan, eller kanske aldrig, utfört särskilt mycket. Det är en smula tragiskt att han landat 74 landskamper.

    På måndag ska han däremot inte ha mycket att säga till om...

    SvaraRadera
  63. HAHA FAN VAD GÖTT ATT SLIPPA HONOM!

    SvaraRadera
  64. Tycker Daniel hållt en hög nivå i landslaget.

    I EM gjorde han en fin insats, och var det någon som saknade Källström (förutom Bosse P då) när Daniel ersatte i senaste matchen?

    Sen får han skit till höger o vänster, men det säger mer om folks okunnighet än något annat.

    SvaraRadera
  65. Bäst mot Grekerna i EM, bland de bättre mot Spanien och inte sämre än någon annan mot Ryssland. Trodde faktiskt inte kompetensen var så låg bland oss blåvita. Skäms lite över oss här faktiskt. Trodde vi hade högre nivå på vårt kunnande i den blåvita rörelsen.

    Vi kanske skulle ha fotbollsskola inom föreningen? Blåvitts ledning bjuder på två dagars plugg med grunderna i olika spelsätt o synsätt på fotboll? Då skulle nog nivån höjas rejält här och så...

    I.S

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.