2009/10/18

"NU TAR AIK GULDET"

GULDKAMPEN. Hej Ragnar. Hej Gustav. Hej Hannes. Hej Kim. I morgon spelar ni, vi, bortamatch mot Malmö FF i guldstriden i Allsvenskan. Därför vill jag visa hur snacket i Stockholm går just nu kring den här guldstriden, med tre faksimiler ur dagens Expressen.

Ett citat från Bojan Djordic, en kort intervju med nämnde Bojan och en "analys" av Mats Olsson. Det räcker så, studera de här tre bilderna och fundera på om ni, vi, tänker ge dem rätt.



21 kommentarer:

  1. bättre tändvätska än så går väl inte att få.

    SvaraRadera
  2. aik kanske lite väl kaxiga ;D
    kämpa för smguld blåvitt! <3

    SvaraRadera
  3. ..bojjan, ååh bojjan,
    gud vad jag hatar dig, ditt hår och ert så kallade lag.
    Stämmer ryktet? Att din kollega Peppe ska in i er styrelse och att tv4 ev ska köpa en större del av era kanonaktier. Lottas sedan ut i postkodmiljonären. Härliga tv4, ajjK och stååkhålm.
    Var gång du rör bollen på Ullevi kommer det jublas

    SvaraRadera
  4. Fy fan vad taggad man blir av sånt här 08-skitsnack. MOSA MOSA MOSA MALMÖ!

    SvaraRadera
  5. baraben - master of hets.

    SvaraRadera
  6. allt avgörs på gamla....och där förlorar vi aldrig!! kom igen blåvitt!!

    SvaraRadera
  7. bojkotta hor-tidningarna, hur VÅGAR idioten vars namn inte får nämnas säga att Norling slickat supporteröv? det framgår tydligt villket lag han sympatiserar för. Äckliga falska mediahora, hoppas att de supportrar som stormade mötet gör det samma med expressens spoortavdelning och bränner skiten till grunden.. Aah gött att avreagera sig lite.

    Alla till malmee

    SvaraRadera
  8. kniven mot strupen? Om dom kommer hit i en avgörande match så kommer deras huvuden redan vara avskurna innan matchstart. Dom kommer göra en bajen och skit ner sig på bussen, fast innan dom ens kommit ner till Göteborg.

    SvaraRadera
  9. aik har haft tur genom hela säsongen. senast nu igår då det skulle varit solklart rött kort. Och alla dessa 1-0 är ju bara pinsamt, är detta svensk fotbolls framtid att gneta till sig poäng?. Laget har inte haft några "riktiga" skador.

    aik är en skam för Sverige

    SvaraRadera
  10. jag älskar den förste november ... Fan vilken dag det kommer att bli! jag skulle inte rekommendera en när och kär att vistas i city den dagen ...

    SvaraRadera
  11. mats olsson runkar kuken..för han får ingen fitta hemma.

    SvaraRadera
  12. Jag rekommenderar er Blåvittsupportrar att ta en match i taget innan ni tar ut guldet i förskott.
    Vi har två mycket svåra matcher kvar och ni har tre, innan vi möts, så dags kan guldet redan vara bärgat till Borås, hemska tanke, så ta och tagga ner så kan vi hetsa sista veckan om sista matchen betyder något för guldstriden!

    Bojan!

    SvaraRadera
  13. Gothenburg Angel2009-10-18 18:27

    Mats Olsson *
    Är det något stort jävla skämt eller?

    SvaraRadera
  14. hur orkar ni med den här bloggen? det skrivs så mycket skit på skit på skit.

    vilken jävla kloak.

    SvaraRadera
  15. vinner vi lovar jag de kommer stå på första sidorna endå "Grattis AJK till SM silver"

    SvaraRadera
  16. ALLA till MALMÖ2009-10-18 22:06

    GULDSTRIDEN kommer att avgöras på swedbank stadion imån då blåvitt behöver minst en poäng för att ha det i egna händer. Vid ett kryss eller en blåvit 3 poängare så är jag HELT säker... Att guldet hamnar där det hör hemma,vinnarkulturen i IFK Göteborg är för stark för att släppa det guldläget med 3 matcher kvar. Speciellt då dom möter 3 mediokra lag sista 3 omgångarna. Skulle nu MALMÖ vinna imån så kommer BAJEN att sätta käppar i hjulet för AIK i derbyt om 2 omgångar, VARFÖR? Jo för att ÖIS vann igår och för att just ÖIS och DJURGÅRDEN möts i omgången när AIK-BAJEN spelar, sannolikt så tar nått av lagen 3 pinnar där och då är BAJEN i en sits som gör att dom måste ha poäng av AIK... Guldet hamnar i GBG, Det vet hela sverige, imån tar vi sats och landar först den 7e november med dubbeln. AIK blir snyvade av den största av dom alla i nordisk fotboll.... ALLA TILL MALMOE

    SvaraRadera
  17. Tycker Malmo kan stalla upp for oss, tanker tillbaka pa 2004..

    SvaraRadera
  18. Bojan - är han på riktigt eller? Vilken pajas!
    KROSSA MALMÖ!

    SvaraRadera
  19. Hahahahaha....vilket skämtforum...MFF krossar IFK´s guldrömmar ikväll och på fredag spelar BP till sig allsvenskt kontrakt...sorry Kålle, men lilla silvret är allt du får.

    SvaraRadera
  20. Knäpp en råtta2009-10-20 16:48

    VIFTA PÅ SVANSEN; RÅTTJÄVLAR

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.