2009/10/31

Framåt Blåvitt gör ett mål!

15 TIMMAR KVAR. Guldmatchen står runt hörnet. Bojan har med sig bucklan, Kevin får laga pytten och Dulee göra det han är bäst på; handla skumpa till våra pojkar under 18.

Att försöka håsa upp matchen som går av stapeln om cirka 15 timmar känns lönlöst. De som inte redan har förstått storheten i matchen kommer aldrig gör det. Jag tänker inte heller försöka beskriva min nervositet och ovisshet inför morgondagen. Jag kan helt enkelt. Morgondagen har så många frågetecken att jag möjligtvis hellre hade valt en dag i koma.

Sista matchen hemma för året. Sista matchen i allsvenskan. Vi har chans på guld. AIK har chans på guld. Firman Boys tros ha hyrt in sig på våran arena för 90 000 (?), vi tackar och bugar. Pengar till fler talanger, nya mål.

När det gäller klacken och dess sånger imorgon så är det, det röststarka, det gamla jag efterlyser. Det som fungerar och bär laget framåt. Tystnader kan vi ha råd med mot BP eller Djurgården hemma. Mot AIKså vet vi att en råttfalang kommer trycka på för allt vad de har. De skall inte få en syl i vädret. De skall tystas, om möjligt inte för gott, men dockFramåt Blåvitt gör ett mål! Är för mig den ultimata ramsan den här matchen. Jag står gladjeligen och sjunger den i 90 minuter medan blåvitt pumpar på, upp och ner, medan rösterna svajar mellan förtvivlan och extas. Tjalalalala undanbedes och sittplatspubliken får gärna för en dag sjunga med stående trots att man kanske är för gammal för idol.

Lugn och ro om vi hamnar i underläge. Vi har gjort det tidigare i år och vi kan göra det igen. Bussvisslingar i paus likt vid Halmstadsmatchen är bara patetiskt och självdestruktivt. Vi förlorar tillsammans och vi vinner tillsammans. Alla vill vi äta pytt och med en galen & stöttande publik så blir chanserna än större.

Bengaler på läktaren. Jag har ingen som helst insyn i vad det kommer vara för tifo imorgon men jag slår till med papper. Det enda inlägget jag vill göra i debatten är att om bengaler tänds, så kommer de lysa röda tills de dör ut av sig själv. Att skapa några problem på läktaren och handgripligen föra fram sin åsikt är av förklarliga skäl någonting som inte får äga rum. Vi har helt enkelt annat att lägga fokus på.

Framåt Blåvitt!

15 kommentarer:

  1. det är så jävla nära nu !

    SvaraRadera
  2. Japp, enkla och röststarka ramsor som ALLA på Gamla Ullevi kan är det vi borde satsa på.

    FRAMÅT BLÅVITT GÖR ETT MÅL!

    SvaraRadera
  3. Var inne på gnaget-forum och läste att brajenfans har slagit sönder ett tådset med 8 vagnar som råttorna skall åka ner med i morgon! Dessvärre kommer det nog sättas in ett nytt tåg. KROSSA gnaget!

    SvaraRadera
  4. KÄMPA KÄMPA FÖR KÄMPA FÖR SM-GULD!!!!

    SvaraRadera
  5. Varför, Varför kan det inte vara matchstart nu

    ?/

    SvaraRadera
  6. Framåt nu BLÅVITTTTTT

    SvaraRadera
  7. Någon stockholmare som skall till matchen imorgon med bil? Har en kompis i nöd, som behöver ta sig ner.

    SvaraRadera
  8. Du kallar det hets, men jag tycker mest jag ser pekfingrar. Om laget spelat kass under första halvlek och inte presterat så ska de fan få höra det. Se när vi vände mot Kalmar på Nya Ullevi, och när vi vände mot Halmstad senast. Busvisslingar och burop har EFFEKT!

    SvaraRadera
  9. Bra goa sunda och konstruktiva tankar. Det är för blåvitt vi sjunger, hur det än ser ut efter dom 90 minuterna. framåt blåvitt

    SvaraRadera
  10. http://1.bp.blogspot.com/_i4ganeJlu_I/SuyTqcIV1LI/AAAAAAAAAKA/-OTuuikxdyg/s1600-h/rottinfluensa.jpg

    SvaraRadera
  11. Glenn Fiddish2009-11-01 00:33

    Framåt Blåvitt!

    Bra skrivet om enkla ramsor så att även vi på sittplats får lättare att hänga på.

    SvaraRadera
  12. Som utflyttad gbgare blir det till att avnjuta matchen på TV men tro inte för den sakens skull att det inte kommer skrikas, vrålas och jublas.

    För er som skall på matchen. Grattis! och hjälp mig med att vidarebefodra mitt stöd till våra änglar.

    SvaraRadera
  13. Just precis!!! Ge fan i ramsorna som söver både laget och publiken. Raka lätta grejer i morgon. Nu kör vi!!!!!

    SvaraRadera
  14. Framåt Kamrater!!!!!!!

    SvaraRadera
  15. Du inser att det inte finns någon Kevin Pavey i AIK?

    En Kenny Pavey finns dock.

    Om du inte menade att Kevin Walker skulle laga pytten, varför du nu drog den kopplingen.

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.