2009/10/21

Ekot från ett stenat glashus


Hur var det nu, Kjell Dabrowski? Skall alla fuskare bestraffas? *host*ishizaki*host*

22 kommentarer:

  1. "P.S. Blåvitts Jakob Johansson är irriterad över att Elfsborg vann på fusk senast. En spelare som har en målvakt i laget som alltid fuskat när möjlighet funnits. Jacob, puckad är bara förnamnet. D.S."

    Idiot. Som att Ishizaki inte fuskar när tillfälle ges?

    SvaraRadera
  2. En sån fullblodsbonne... Bitter över att ligga efter? Hahaha!

    SvaraRadera
  3. Herregud Kjell, jag är säker på att du kommer läsa kommentarerna här, eftersom du garanterat är mediakåt. Gå och lägg dig och se om ditt eget hus först, innan du sätter igång.

    SvaraRadera
  4. Blåvitt vann som bekant inte en poäng tack vare Kims stolptrick men Elfsborg däremot är med i en guldstrid tack vare Ishizakis filmning. Lite perspektiv för fan, Kjell!

    SvaraRadera
  5. Fusk som Fusk? IFK är ju mästare på det, så varför har NI ens rätt att grina om det, kräk?

    SvaraRadera
  6. 09:29: Har Elfsborgare rätt till det?

    SvaraRadera
  7. Låt dom gnälla o hålla på för söndagen 1 november tystar vi dom med högljuda guldsånger från gamla o runt hela götet hela vägen till borås. Andess o teddy vill nog inte komma hem efter matchen. Dom får la slagga över hos James K så han känner sig trygg.

    MOT GULDET BLÅVITT !!!!!!!!

    SvaraRadera
  8. 09:29:Kanske, men frågan är varför Kjell Dabrowski (och i förlängningen IF Elfsborg med tanke på att alstret är publicerat på elfsborg.se) anser sig ha rätt till det?

    Dabrowski har synpunkter på Jakob Johanssons uttalande och kallar det puckat, men gör i samma veva exakt samma sak själv.

    Puckat var ordet.

    SvaraRadera
  9. Ishizaki är och förblir en solna tattare.

    SvaraRadera
  10. Så ni kastar båda sten i glashus? Smart thinking.

    Hur kan man känna igen lag från västkusten;
    De fuskar alltid.

    Lex IFK x 2
    Lex Elfsborg
    Lex Gais

    Ni kallas det "bästkusten", vi kallar det "värstkusten".

    SvaraRadera
  11. @10:14. Vi kallar er råttas.

    SvaraRadera
  12. Patetisk jävla debatt! Och ja, Kim fuskade med att flytta stolparna, men när det väl kom ut i media så fick han ju backning av många andra målvakter och spelare som sa att det här förekommer och inte är nån bigdeal! Förutom typ gnällspiken Rydström.
    Skriv inte som om han är den ända i världen som gjort nåt liknande!
    Dessutom gick det att göra på typ 2-3 arenor i hela Svergie och inte en ända gång har han tjänat på ett eventuellt fusk!
    Och sen har du mage att kalla Jacob puckad när en spelare i erat egna led gör en grej som är värre eller iaf likvärdig straffmässigt på planen, som ni tar fördel av genom en vinst och en guldstrid!!
    Fan Kjell! Gå o kamma dig!

    SvaraRadera
  13. S. Hegerfors2009-10-21 11:58

    @ 10.14

    Försök er inte på ordvitsar, det blir bara pannkaka. Jag menar, "kuknästornet", kom igen! Nä, tacka vet jag synvillan, stoppnålen och urinröret - det är humor!

    SvaraRadera
  14. Så Blåvitt har inte rätt att påtala det felaktiga i fusk eftersom man har en spelare som vid ett tillfälle har skapat sig otillbörlig fördel?

    Ok, låt se...

    Runström filmade friskt, vad jag minns. Alltså har Bajen, klubb/spelare/fans för all framtid förverkat sin rätt att uttala sig om fusk/regelbrott. Korrekt?

    Örebro har fuskat med ekonomin, och blivit nedflyttade som straff. ÖSK/spelare/fans får aldrig mer tycka till om ekonomi- eller andra regelbrott?

    Gais/Malmö sitter verkligen i skiten. Dom har spelat med spelare som vistades olagligt i landet. Ett brott av stora mått som gör att ingen i närheten av dessa klubbar får påtala felaktigheter. Nedrans människosmugglare!

    Under cupfinalen 2004 blev jag och ett gäng andra IFKare nästan ihjälslagen på Norra Stå av påtända ordningsvakter. Dessa måste anses ha jobbat för SVff. Jag kan bara utgå ifrån att SVff aldrig mer har trovärdighet/mandat att uttala sig i regelfrågor, då de uppenbarligen brustit i åtminstone ett (1) fall.

    En gång brottsling - alltid brottsling. Nån som har fler exempel på klubbar/fans som vi uppenbarligen aldrig kommer få höra från igen (eftersom det här med regelbrott tydligen är en hederssak som upprör många)?

    Eller är det bara så att trosorna sitter för tajt på en del fotbollsfans? Är det kanske våra SM-guld och Europaframgångar som spökar igen?

    SvaraRadera
  15. Gothenburg Angel2009-10-21 14:31

    *Skrattar*

    Jao Dabrowski ute och seglar
    Snacka om gnälliga och tråkiga
    Uff Ellos , inget kul alls

    Sen detta skrivande i blaskorna om fusk EFTER att folk frias
    Det borde anmälas
    Är man oskyldig och friats så what the fuck älta skiten

    Morr*

    SvaraRadera
  16. Vem är den här jävla dabrovski?

    SvaraRadera
  17. Att Kjell Dabrowski var så här dum i huvudet trodde jag aldrig.

    "P.S. Blåvitts Jakob Johansson är irriterad över att Elfsborg vann på fusk senast. En spelare som har en målvakt i laget som alltid fuskat när möjlighet funnits. Jacob, puckad är bara förnamnet. D.S."

    "P.S. Elfsborgssupportern Kjell Drabowski är irriterad över att Kim Christensen flyttade stolparna. En supporter som stödjer ett lag med en spelare som slänger sig och får straff när tillfälle ges. Kjell, puckad är bara förnamnet. D.S."

    SvaraRadera
  18. Hahaha vilken jävla hönshjärna! Hahahaha stort jävla skämt! Ge upp bittra bönder!

    Inavel är bara förnamnet, kjell

    SvaraRadera
  19. chivasdeluxe2009-10-21 19:27

    kan det finnas något samband mellan ischisakis alla straffmål och hans filmning? http://svenskfotboll.se/allsvenskan/statistikligor/?scr=pl&sortby=goals_by_penalty&toggle=1&teams=0

    SvaraRadera
  20. Flaggviftarn2009-10-22 04:10

    *gäsp* låt folk hata och gnälla bäst fan dom vill. Att hoppas den oerhörda mängd idioter som finns runt om i dom andra lagens supporterled skulle kunna hålla en saklig diskussion eller objektivt synsätt... ja... det går bara inte.

    Vi är Sveriges mesta mästare och därmed också det lag alla andra har behov av att prata dynga om. Oavsett hur långsökt eller dumt det dom pratar/gnäller/grinar om är.

    Det är inte alltid lätt att vara bäst Kamrater ;)

    SvaraRadera
  21. Säger bara Wernblom, Sveriges tuffaste bebis...

    SvaraRadera
  22. Bra artikel, iiiinte. Att det tog sådan skruv med eran fuskardansk.

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.