2011/04/11

Här är resultaten som får JO att tro på guld...

15 kommentarer:

 1. Bra med JO-hets men jag vill även lyfta Milds ansvar. Han är ju för de galna 4-2-3-1 enligt intervjuer med Guld Alex på Alltid Blåvitt.

  SvaraRadera
 2. Håller med om att JO måste bort. Men när ska Baraben börja skriva om det verkliga problemet - Håkan Mild. Vågar ni inte det?

  Mild är den person som håller JO om ryggen. Han har dessutom värvat ihop det här gänget med kämpande karaktärsspelare.

  Nästan alla lag kan spela fotboll. Ha en gubbe som kan hålla i bollen. Vi har inget spel överhuvudtaget. Dessutom skyddar han sina värvningar in till döden även om de visar sig vara värdelösa. Han drivs enbart av prestige, inte längre av kärlek till Blåvitt.

  Nej, vi är inte Real Madrid, men vi har hyfsad ekonomi jämfört med många andra allsvenska klubbar. Vi borde kunna hittat nån konstruktiv spelare på 2-3 år då GAIS, Häcken, Kalmar mm kan göra det. AVGÅ Mild!

  SvaraRadera
 3. Håller med ovanstående.Vi behöver nåt mer en karaktärsspelare. Just nu är vi väldigt Gråvitt.
  Faaaan,man vill väl se lite tunnlar och delikatesser på Gamla!
  ..Och ett eget spel.

  SvaraRadera
 4. Helt rätt, känns som Mild är en stor del av problemet. Blir bara ledsen av att tänka på det, avsätta Mild är väl ingen som vågar...

  SvaraRadera
 5. Fem saker att göra!

  1. Sparka Jonas Olsson
  2. Börja jobba med självförtroendet måste stärkas
  3.Skaffa en ny målvakt Sanberg är bra men han behöver mer rutin och blåvitt behöver en färdig produkt.
  4.Blåvitt behöver en ny spelide`
  5.Man måste också börja spela med hjärtat! Varenda duell ska man vinna varenda poäng skall man ta INSTÄLLNINGEN!

  SvaraRadera
 6. Skyller mer på spelare än tränare.
  Oavsett om vi byter tränare är spelarna för kassa/orutinerade/unga.

  Iaf så lider jag :(

  SvaraRadera
 7. satt på "sittplats" och hörde att klacken skrek något när JO kom och applådera... vad va det?

  SvaraRadera
 8. Återgå till 442. Låt inte Söder ruttna bort. In med Joel, visserligen ung, men han har ju de kvaliteér som saknas. Alt. är att alla börjar jobba, vilket ju tyvärr inte sker. Blåvitt har gett ofantasi ett ansikte

  SvaraRadera
 9. Återgå till 442. Låt inte Söder ruttna bort. In med Joel, visserligen ung, men han har ju de kvaliteér som saknas. Alt. är att alla börjar jobba, vilket ju tyvärr inte sker. Blåvitt har gett ofantasi ett ansikte

  SvaraRadera
 10. Anonym 13:28
  "Allvaret har börjat nu" kanske?

  SvaraRadera
 11. Anonym 13:28

  "Allvaret har börjat nu, blåvitt, blåvitt"

  Det sjöng vi dock lite mer under matchen också. Hur jobbigt det ens känns att behöva sjunga det, så får det fan inte se ut som det gjorde igår.

  Laget går ner i någon jävla "försvara ledningen"-fas från första början i andra halvlek, klart som FAN att det går åt helvete.

  SvaraRadera
 12. Som jag skrivit om tidigare på BaraBen är även jag en förespråkare för 4-4-2, eller i alla fall för något mer dynamiskt än det anfall vi formerar i dag. Genomstickare på Hysén funkar bara på en bra dag där bollarna vill in. I går blev det stolpe ut och då har vi inte en ledning med flera mål i paus - något som var väldigt nära.

  Men nära skjuter inga harar. Än färre allsvenska motståndare. Så nu efterlyser jag fler anfallare och en mer balanserad (icke defensiv) mittfältsformation under hela matcher.

  SvaraRadera
 13. 4-2-3-1 funkade ju jävligt fint när vi började med det å lagen inte hunnit läsa hur spelet går till. Men nu är det ju så att alla lagen vet att antingen kommer det en stickare på hysén eller så spelar dom kant. Finns ju ingen som vågar spela i mitten eller gå på avslut 2-6meter utanför straffområdet. vore ju hemskt att prova på skott från det avståndet.

  SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.