tisdag 26 april 2011

IFK Göteborg vs KFF Inmarschen, klacken och hyllningen efter matchen.

20 kommentarer:

 1. Detta var mumma till frukost hehe ^^

  SvaraRadera
 2. Rätt så meningslöst att se klacken, filma planen istället.

  SvaraRadera
 3. Rätt meningslöst att se en film där det uttrycklingen är en film om klacken om du vill se planen.

  Pajas gå och lägg dig igen anonym 06:48.

  Dock är det beklämmande att man ser så många turister i klacken, som står så centralt och verkligen inte vill göra något förutom att titta på fotbollen..

  SvaraRadera
 4. fan va gött ! underbart väder o perfekt fotboll !! bättre än så blir det inte !!

  SvaraRadera
 5. Rätt klent med folk tycker jag, fast kändes som vi hade bra tryck ändå, bättre än det kan vara när bägge sektionerna är fulla, känner mig lite mer hes idag än i vanliga fall :)

  SvaraRadera
 6. Det är riktigt tråkigt att se folk som står där som fåglar trots att alla försöker få med dom. har man egentligen någon rätt till att säga till dom eller ska man bara skita i att dom står där som fån?

  SvaraRadera
 7. Anonym 09:04 :

  Står ju faktiskt på blåvitts egna hemsida att klacken är en "sjungande sektion", så man kan ju faktiskt tycka folk borde respektera det.

  SvaraRadera
 8. Klart man ska sjunga om man ställer sig centralt i klacken. Men det måste även finnas utrymme på ståplats för de som vill kolla på matchen och sjunga lite då och då. Alla kan inte vara ultras och hoppa, vifta med flaggor och sjunga hela tiden.

  SvaraRadera
 9. anonym 11:01

  Ja det finns utrymme för dessa personer ute i kanterna på h/j

  SvaraRadera
 10. Tack för ert underbara stöd! Bor i utlandet och kan inte vara på plats under våren men ni är fantastiska alla ni riktiga fans som står upp för vårt lag i en svår tid och stöttar när det behövs som bäst! Nästa gång jag är i Göteborg ska jag stå där tillsammans med er!

  SvaraRadera
 11. Det är väl just det som är paradoxalt. De som inte vill sjunga och ha sig, de vill oftast se matcherna.. varför då ställa sig i mitten bakom alla flaggorna? ställ er på kanterna på H/J eller nere på I/G.

  SvaraRadera
 12. myntet har två sidor .Det var ju inte så att klacken var full så utan dessa "Turister,fåglar" så hade det varit typ 50 personer på plats.....så det var kanske lite tur att dom var där i alla fall även om dom inte sjöng i 90 minuter
  //Glenn

  SvaraRadera
 13. 16.36>
  Hellre en decimerad klack där alla sjunger efter sin fulla kapacitet än en full klack där icke sjungande smittar av sin mentalitet.

  SvaraRadera
 14. E ju fan görkul att sjunga för blåvitt.

  Jag kan gå med på pauser i sången ibland om man är trött i rösten men är man där och inte sjunger alls bör man välja annan läktare!

  SvaraRadera
 15. trots halvfullt och turister var det bra tryck på läktaren. Säger rätt mycket om potentialen som finns när det väl börjar gå bra igen

  SvaraRadera
 16. Nya sången!
  http://www.youtube.com/watch?v=YN89Zh8SBCk&feature=player_embedded

  SvaraRadera
 17. Bra jobbat pojkar. Gott att ni håller i gång hela tiden. Det kördes tom några äldre ramsor. Någon tillfällig allsångsledare? Färre åskådare = bättre akustik. Vi snittar över 10000 med mot Kalmar var det rejält glest. Övre ståplats var drygt halvfull, så tomt har det inte varit tidigare ..kristet påskfirande i all ära.

  SvaraRadera
 18. Den där nya sången är ett skämt va?

  SvaraRadera
 19. Jag tycker den nya sången är bra? Tror inte den är ett skämt, eller?

  SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.