2011/04/18

Förändring

Det var alltså inte i kostymen det satt?

76 kommentarer:

 1. Uppenbarligen inte. JO och SR såg ut som två missionärer som gått vilse i Kinna. AVGÅ!

  SvaraRadera
 2. – Jag är jättestolt över killarna. Jag kan inte begära mer av någon.
  Jonas Olsson

  Hejdå götet!

  SvaraRadera
 3. Herrarna Rehn/Olsson insåg väl hur det skulle gå för Blåvitt idag och vad som kommer att hända med dem. De valde nog helt enkelt begravningskostymen...

  SvaraRadera
 4. Canal Plus [till Olsson]: Hur allvarligt är läger?

  J Olsson: Vad menar du med allvarligt? Som Fukushima eller vad då?

  SvaraRadera
 5. Blått och vitt blod2011-04-18 21:39

  Uppenbarligen inte... Fan vad det svider och bli påmind om Erlandsens tid när tom. 1-1 mot TFF kändes som ok resultat!
  Nu som då krävs det en förändring, i spelsätt, uppställning, byte av tränare eller byte av sportchef!
  vi är inga proffs eller klubbdirektörer så inga visa ord från oss men till er som har ansvar för världens mest älskade klubb: GÖR NÅGOT SNÄLLA! lägg jantelagen åt sidan!!!

  SvaraRadera
 6. Idag håller till och med jag med! Att byta in gaysaren till förmån för Drugge var ju för mig en stor gåta. Precis när man började se ebryo till ett bra samarbete mellan drugge/Hyse`n. Sen kan ju laget börja jobba med kondition!

  Dock kul att se att alla kämpade!

  SvaraRadera
 7. bra spela dom men räcker inte med att bara spela bra måste ju fan få poäng nu ! AVGÅ !

  SvaraRadera
 8. Den här matchen spela Blåvitt stundtals riktigt bra! Riktig tråkigt att de blev som de blev! Å dessutom så va JJ bra eller riktigt bra för en gångs skull! Nu lider jag med JO å SR!!

  SvaraRadera
 9. AVGÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ

  SvaraRadera
 10. Hur fan byter man in pär mot drugge ? och flyttar på hysen ? asså inte fan äns en kärnfysiker kommer förstå sig på det där herregud jonas har du suttit och boffat i Fukushima ?

  asså seriöst du (olsson) sa i canaplus kan ej begära mer av grabbarna , NEJ dom var grymma , men dina jävla byten herregud

  SvaraRadera
 11. Visa lite hjärta för klubben, Olsson. Ställ dig i klacken, du gör ett garanterat bättre jobb därifrån.

  SvaraRadera
 12. Alla är såklart besvikna efter det slutet på matchen, vi förlorar ju på att vi var för rädda för att förlora. Hade vi mött ett annat lag idag hade vi vunnit med det spelet vi visade upp i första halvlek. Vi får inte glömma att vi har mött tre väldigt bra lag än så länge.

  Jag vill fortfarande ha 2 forwards, men samarbetet mellan Drugge och Hysén blir bara bättre för varje match.

  SvaraRadera
 13. Nu får det fan med räcka från oss supportrar! Antingen e vi så jävla svaga å bara klagar eller så ger vi 100% för IFK Göteborg! Idag kan väll inte en enda själ som va på Gamla säga att vi spela dåligt! Vilka jävla tomtar det finns! SATAN!

  SvaraRadera
 14. Så länge Sandberg är vår förste målvakt spelar det ingen roll om Olsson kickas.

  SvaraRadera
 15. Hysen funkade inte idag därför flyttades han. JJ var riktigt bra idag. SEB tappade nästan allt idag, han var verkligen en osäkerhet i mitten.
  Skoj o se att alla kämpar idag och att vi inte vek ner oss de första som hände i andra.
  Inte skoj att sitta med 0p nu men är nått som saknas...

  SvaraRadera
 16. snälla olsson avgå nu vi vill inte ha dig kvar

  SvaraRadera
 17. anonym 18/4/11 21:47

  Vem fan är du som säger att blåvitt spelade bra. tycker du en förlust mot helsingbor och 0 poäng efter 3 omgångar är bra? fan stötta öis din jävla nolla

  SvaraRadera
 18. För fan, vi har mött topplag i de första omgångarna, haft domslut i mot oss och vi har en fjunig målvakt. Väldigt lite är egentligen JO:s fel, barnsligt att hålla på så här... vi är inte AIK!

  SvaraRadera
 19. Jag tror säkert bollen börjar studsa vår väg om man kickar JO... NOT! Idag spelade Blåvitt bra. Den som säger nåt annat är rent okunnig. Vi hade några svinigt bra lägen, men delvis var det en viss målvakt som var för bra.

  Hade de spelat dåligt hade det varit en annan sak. Nu känns det bara jävligt surt.

  Jag är också glad att jag hann in här innan Frankie och PeeMan och andra gnällmuppar drog igång.

  SvaraRadera
 20. Vi förlorar på att vi är fega. Visst kunde vi vunnit men trots det satt jag bara och väntade på att vi skulle förlora. Vi gav bort initiativet helt i andra halvlek. Det på hemmaplan i en måstematch.

  Sen saknar vi kvalite vilket är Håkan Milds fel.

  Till dig som sa att vi mött så fantastiska lag hittills. Örebro förlorade hemma mot Gefle ikväll...

  SvaraRadera
 21. Håller med om att vi spela riktigt bra idag, men va fan är det för byten?? Och sandberg har ju släppt in 2 bollar mot häcken och första idag som han bara ska ta.

  SvaraRadera
 22. Hade Jo begravningskostymen på sej?
  /SAFC

  SvaraRadera
 23. Bra med kostym, blir lättare att ta sig i kragen då kanske?

  SvaraRadera
 24. något annat än en avgång av jonas olsson vore ett skämt

  SvaraRadera
 25. Inga enkla lösningar, vi har en för dålig trupp helt enkelt. Att inte köpa in en ny mv var ett stort misstag av Mild. Sella är för långsam. Seb tappar boll (och har ett sandlådekroppsspråk). Lund platsar knappt i Superettan. Övriga mittfältare saknar naturliga positioner (tränarnas fel). Vi har få och trubbiga offensiva krafter att byta in för att förändra en matchbild.

  SvaraRadera
 26. Bra Blåvitt bara 1-2. jonas filosofi

  SvaraRadera
 27. Jonas snälla avgå

  SvaraRadera
 28. 0 poäng på tre matcher är fortfarande noll poäng. Alldeles oavsett vilka vi mött. Som blåvit supporter har man rätt att kräva mer. Mycket mer.

  SvaraRadera
 29. Jag skiter fullstänidgt i domslut, jag skiter fullständigt i om vi mött bra lag, jag skiter i väder, underlag och en jävla massa andra saker. Vi är Blåvitt och jag kräver att vi skall ta segrar oavsett motstånd i Allsvenskan.

  Jag är så jävla trött på skitet just nu ioch jag har rätt att vara skitsur. Jag har haft årskort sen 96 och stöttat laget hela tiden. Detta kommer jag fortsätta att göra men just nu kan allihopa bara dra åt helvete!

  Kamma dig JO! Pär Ericsson, börja betala av nån jävla gång!

  SvaraRadera
 30. Okej. en bra första halvlek men är de tillräckligt? vi är blåvitt och vi ska va bäst i sverige. är de rimligt att ha 0 poäng efter 3 omgångar? ni som säger att de duger gött är ju fan slängda i en vallgrav. skärpning. nån förändning krävs. inga nyförvärv kommer komma än. en ny träare kan signas direkt, där emot tror ja lagerbäck är helt fel. ta upp eijlert björkman

  SvaraRadera
 31. Ni som försvarar Jo med att vi spelat bra...Att sparka en tränare handlar inte alltid om att tränaren är rakt igenom dålig. Ibland behöver man en nytändning/reaktion. Något man oftast får med en ny tränare. En ny röst. Alla som utövat en sport och fått en ny tränare, vet vad det innebär.

  SvaraRadera
 32. Peter. JO har gjort sitt. Pärlan kommer aldrig prestera. ja är ledsen att ja krossar din dröm

  SvaraRadera
 33. AVGÅ! Gjort massa bra för Blåvitt men nu räcker det.

  SvaraRadera
 34. Vi förlorade allt vårt spel när Helsingborg kvitterade, Innan det var vi hungriga och ville ha boll

  Bäst på plan, JJ och Elmar.
  Sämst på plan, Sandberg, Hysén, Sella och Seb..

  SvaraRadera
 35. Jonas Olsson2011-04-18 22:03

  Sluta hacka på mig!/ Håkan mild håller med och Rehn är på min sida

  SvaraRadera
 36. Jag försvarar inte JO genom att säga att vi "spelar bra." Däremot försvarar jag JO på grund av att han har tilldelats en hög med skit i form av spelarmaterial. När skall ni fatta att det är Mild som är ansvarig för spelartruppens utformning?

  Hur fan kan någon argumentera FÖR att Blåvitt skulle ha en spelartrupp kapabel att tävla om en position på övre halvan. Omöjligt hävdar jag.

  Och om det inte var tydligt innan så borde det vara det efter de tre inledande matcherna.

  Capice?

  SvaraRadera
 37. Så länge Sandberg är vår sista utpost kommer jag ALDRIG lita på att vi kan hålla nollan eller hålla i en ledning. Något måste göras där..sanna mina ord,kom ihåg var ni läste det först. Den grabben kommer bli vår död.

  SvaraRadera
 38. Sen barnsben har ja hållt på blåvitt men nu är de någon som drar blåvitt ner i skiten och de är Jonas Olsson. Gör ditt jobb, avgå

  SvaraRadera
 39. Håller med om truppen, i sista hand är de Mild som är ansvarig. Storstädning på barackgården tack. Denna säsong är redan körd ändå, börja bygga för 2012.

  SvaraRadera
 40. För övrigt anser jag att Håkan och alla i styrelsen och sportutskottet som godkände Pär-affären borde polisanmälas för ekonomisk förskingring.

  SvaraRadera
 41. Tycker att det såg rätt bra ut stundtals och Elmar och Drugge visade definitivt att de hör hemma i startelvan. Synd bara att det inte räckte till poäng idag ! Men som man säger "efter regn kommer det solsken"

  SvaraRadera
 42. Spelet är okej, Drugge och Hysen får igång ett bra samarbete. Då byter fanskapen ut Drugge och slänger ut Hysen på kanten. In med pär ericsson... Va fan liknar det? Vill tränarna inte vinna?
  Har inte ropat på avgång innan men detta tar priset. Allt spel försvann omedelbart efter att Hysen flyttades ut på kanten, inte en boll hölls kvar i anfallet längre än en fjortis första fulgrogg stannar i magen.

  SvaraRadera
 43. Fan vad då att säsongen är körd. Visst tre förluster på tre omgångar men fan de är ett gång matcher kvar. ta er i kragen ja har lösningen sparka ut jonas genom dörren så är säsongen säkrad och sm-guldet hamnar i gbg

  SvaraRadera
 44. Seb gjorde en sak rätt i matchen, det vara att skrika på Sandberg. En målvakt av medelgod allsvensk standard hade tagit minst 2 av de 4 senast insläppta målen, troligtvis alla 4!!! Mild Ge åtminstone Olsson en duglig målvakt att jobba med!!

  SvaraRadera
 45. Sed och hans jävla dagisfasoner är jag också trött på... och Erik Lund, vad fan är det? och Sella som bara är bra var 10:e match och Sandberg, herregud, håller som tredje målvakt i ett lag som blåvitt.

  SvaraRadera
 46. Köp in någon jazzig neger till sommaren för fan så det blir lite variation!

  SvaraRadera
 47. AIK borta nu. pepp och vinst där och sm-guldet är i hamn. bara jonas avgår så är saken klar

  SvaraRadera
 48. Hahahahahahaha!

  GAIS- kungar i Götet!

  SvaraRadera
 49. Matchen dog (Heif tog över) När en helt slut Elmar ersatte JJ och Pär kom in på Hysses bekostnad. Varför sätta in en kille på mitten som kämpat sig helt slut? Varför fick Sella fortsätta och varför sära på Hysse-Drugge? Varför Pär in?

  SvaraRadera
 50. Anonym sa...
  Hahahahahahaha!

  GAIS- kungar i Götet!

  18/4/11 22:17

  kul att du för en gång skull kan vara glad. vänta bara till derbyt

  SvaraRadera
 51. Jämnför Sanberg med Kim. Där har vi skillnaden varför det går som det går.....

  SvaraRadera
 52. Men det är kul att spela i superettan också. Tänk på det!

  SvaraRadera
 53. Oerhört. Jävla. Besviken.

  SvaraRadera
 54. hahahaha hybris töntar

  SvaraRadera
 55. Tänk, SUPERettan. Det låter rätt fräckt ändå. Derby mot Qviding pch allt...

  SvaraRadera
 56. Vi kan förlora 1 eller 2 matcher till sen måste vi vinna alla andra matcher på säsongen med minst 2 mål för att fortfarande ha en chans på guld. Så vi börjar med den upphämtningen på torsdag o Krossar Solnatattarna!

  SvaraRadera
 57. Håkan Mild2011-04-18 22:29

  Sacked in the morning, I'm getting sacked in the morning. Sacked in the mooooorning, I'm getting sacked in the morning!

  SvaraRadera
 58. Att i sakta mak lägga sig ner i ett försöka rädda bollen är kanske inte vad man förväntar sig av en målvakt i allsvenskan. Inget av målen var omöjliga, i synnerhet inte det andra. Helsingborgs målvakt visade rätt nivå, Sandberg visade det inte och tyvärr var det ingen engångsföreteelse.
  Jonas vara eller inte vara ändrar inte på det faktum att blåvitt saknar en matchvinnare mellan stolparna.

  SvaraRadera
 59. Tänk egentligen hur mycket som varit Kims och Bengans förtjänst de senaste åren. Nu är allt detta borta, vi har ingenting där.

  SvaraRadera
 60. JO till landslaget!!!

  SvaraRadera
 61. Tack och adjö Sandberg. Han saknar både färdigheter och psyke för att spela på den här nivån.

  Att IFK Göteborg ställer upp med en sådan målvakt är inget annat än en stor jävla skandal.

  ... Men sannolikheten att mild öppnar plånboken är ju lika med noll - lallarna på KG vill bara vara säkra på att få behålla sin lön. Jag tänker inte betala 250 spänn för att bli förnedrad igen. / blåvit sen 87

  SvaraRadera
 62. Om inte annat så var det jäkligt snyggt med kostymerna.

  "Jakob Johansson utbytt redan i 65:e, kramp i båda vaderna." Jävligt bra idag. Spelade lite högre upp än vanligt?

  SvaraRadera
 63. lätt att vara kaxig här men det jag såg så verkade de flesta nöjda med insatsen och klappade sina händer. Var är kaxigheten på arenan ? varför är vi så få som vågar visa vårat missnöje ? jävla patetiska töntar som visa sitt missnöje här. Och till JO : Fuck off

  SvaraRadera
 64. FÖR HELVETE!

  Vi spelade inte "riktigt" bra idag. Däremot helt ok mot ett på förhand tippat bra lag. jag är inte en av dom som ropar på Olssons avgång efter tre matcher men oavsett om spelet stundtals har sett bra ut så är det NÅGOT som gör att vi förlorar. Jag kan helt ärligt svara att jag inte vet exakt vad som är felet för hade jag vetat så hade jag inte suttit som en pissluffare bakom datorn om kommenterat detta inlägg. Men den som enligt kontraktet SKA veta är Olsson. Förändring eller förklaring tack!

  SvaraRadera
 65. GAIS- kungar i Götet

  SvaraRadera
 66. JO kan exprimentera med frack om han så vill nästa match, den gubben har gjort sitt. Ger han grabbarna sömnmedel i paus???

  Sandberg, fy fan. Helsingborgs målvakt räddade dem, medan vår käre sandberg stjälpte oss. Mild fy fan.

  Seb speade bra i första, liksom JJ. Hela laget är duktiga och kämpar. Hysen får fan inte missa fler frilägen!

  Konstiga byten sen. Hade ju behövts defensiva krafter när gubbarna började tröttna, tex olsson. Att ta in pärlan, ja vad ville man få ut av det??? Sana var väl en chansning, men han är jävlikt oskolad. Håller inte sin position etc. Fattar fan inte varför inte olsson och hjalle kom in för att med lite grisförsvar SÄKRA segern. Jävla JO, visar sån ruggigt dålig fingertoppkänsla.

  Sandberg, fy faen. Ni som snackar om guld, inse att det är en dröm som nu redan har spruckigt, som efter tre omgångar är förintad. Nu har blåvitt gjort sin satsning, det här var vågmätaren, vinst idag hade skapat ro och gett mersmak. Med JO:s logik är vi körsa, grabbarna gjorde ju sitt bästa och forlorade till trots. Du har ingjutit en jävla förlorarmentalitet i klubben JO. Fuck you. Fuch rehn. Fuck mild. Jag blir så jävla trött.

  SvaraRadera
 67. Någon sa att blåvitt har haft otur som bara har mött topplag. So what! Blåvitt ska väl också anses vara ett topplag, och ett topplag vinner sina matcher, oavsett motstånd! Hade varit samma sak som att Barca skulle förlora sina tre första matcher mot Real, Valencia och Villareal och man skulle sagt att det är ok eftersom det är topplag! Men vad är Barca om inte ett topplag?! Samma sak med blåvitt...nä, förnyelse är vad som krävs. Ingen jävla jantefotboll och "sista fotbollsproläterer"-mentalitet. Det är gammalt och passerat! In med lite brassar istället och gärna en kreatör på mitten, som Tomas Olsson 2007. Då blir det leka av ska ni se...

  SvaraRadera
 68. Vårt innermittfält har länge bestått av två veka pajaser, oavsett vilka som varit där. Det får bli ändring på det snart. Jag frågar mig också varför spelarna halkar omkring, ramlar och snavar - är det ännu ett tecken på deras uppenbart usla kondis?

  Jag har så många frågor: Varför alibispringer Bjarnason och låter sig passeras i varje brytningsförsök? Varför är Seb dålig? Varför har Erik Lund samma flärd och touch som en div. 5-spelare? Varför har vi en Gothia cup-målvakt? Varför har vi tre likvärdigt odugliga, långa, tunga och tröga alternativ på Wernbloomrollen? Varför värvar Håkan Mild bara icke-spelare? Varför blir Sella inte yngre? Varför är Sana bänkad från start? Hur blev Jonas Olsson tränare?

  SvaraRadera
 69. Ny tränare, målvakt och sportchef.

  Köpa en målgörare, en spelfördelare, en defensiv mittfältare och en ytterback från random exotiskt land.
  Snabba, tekniska, spelsinne, vilja.

  SvaraRadera
 70. Vi har väl inget annat att hoppas på än att vi gör som AIK gjorde förra året. Att vi hämtar någon okänd frälsare (Bangoura) som gör allt i vårt anfallsspel (som är katastrof) och hänger alla viktiga mål. För på någon annan front lär det inte göras någonting vad det verkar som.

  SvaraRadera
 71. Låna kim från fck han borde vilja ha lite speltid

  SvaraRadera
 72. Någon/Några har förstört varumärket IFK Göteborg.

  Numera är det så att om guldet hamnar i Göteborg, så hamnar det hos Häcken!

  För jävligt, men sant!

  SvaraRadera
 73. Jag tycker att kostymerna var riktigt snygga och ser lite mer respektingivande och proffsiga ut än träningsoverall. Hoppas att nästa tränare fortsätter med detta...

  SvaraRadera
 74. Köp, köp, köp, köp!!!!

  Vi måste köpa bättre spelare och dumpa typ halva laget på närmsta tipp!!

  Skicka ut Mild på turné med checkhäftet redo och köp hem lite billiga afrikaner som kan göra oss stolta igen! Det är den enda medicinen!!!

  SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.