2011/04/19

IFK Göteborg - Helsingborgs IF, Inmarschen & Klacken

KANAL GLENN. Inmarsch, spelarpresentation och diverse klipp på klacken. Trots motgång är stödet från läktaren bra!

19 kommentarer:

 1. tänk om laget var lika bra som oss :))

  SvaraRadera
 2. Så du menar att dom spelade dåligt mot Helsingborg...?

  SvaraRadera
 3. En stor eloge till er i klacken ni är underbara .Sveriges bästa..

  SvaraRadera
 4. Själv tycker jag att klacken hördes VÄLDIGT dåligt på sändningen... Inte som förr...

  SvaraRadera
 5. Bra ändå, trots skitspel på planen.

  Lite mer aggressivitet bara. På plan och läktare.

  SvaraRadera
 6. Satt och lyssnade på radiosporten i utlandet och det var gåshud även här att höra "Snart skiner Poseidon" - Tack för ert stöd till alla era hängivna fans som var där igår!

  SvaraRadera
 7. Anonym 20:18
  Jag har för mig att de filtrerar bort en hel del av läktarljudet i TV, men är inte helt säker.

  För övrigt måste jag säga att jag verkligen gillar spelarpresentationerna. Att speakern låter fansen ropa ut efternamnen dvs. Jag vet att många tycker att detta är töntigt och lite hockey osv, men jag tycker att det är jävligt mäktigt. :) Fortsätt med det!

  SvaraRadera
 8. Synd med buropen på slutet av matchen när delar av laget kommer fram och tackar. Med tanke på klagomålen att laget inte kämpat tillräckligt tidigare men nu faktiskt åtminstone kämpade på bra så är grabbarna minst värda applåder, inte burop... pinsamt!

  SvaraRadera
 9. Jag konverterar nog snart till 50% Gaisare, klonar mig liksom till "riktig" Göteborgare och håller både på GAIS & Blåvitt de grönsvarta har ju moral i laget 2011 och ligger just nu 1:a i den allsvenska tabellen jag bugar mig djupt men är samtidigt chockad och överaskad GAIS allsvensk 1:a?

  SvaraRadera
 10. Bli du 100% Gaisare istället ditt kräk!

  SvaraRadera
 11. Lite mycket puckey över efternamnen tycker jag, Blir inget tryck i alla namn heller. Återgå till som det var innan med "Ååh Änglarna"

  Klacken kan naturligtvis bättre, och skärpning till gänget längst ute på H i kurvan! Stod själv på H in mot mitten och såg er knappt sjunga en enda gång förrän efter 90minuter då ni drog igång "avgå Olsson" Stötta åtminstone under matchen sen får man säga vad man tycker!

  SvaraRadera
 12. 20:18 > därför du skall vara på plats o inte stötta TV ;)

  00:52 > lyssna på när Napoli kör likadant, då e de riktigt gött tryck!

  SvaraRadera
 13. Jag tycker vi ska fortsätta med efternamnen. Tänk vilken booost det blir för spelarna. Plus att det höjer stämningen.

  SvaraRadera
 14. Det är nu i motgång vi ska hålla ihop ännu mer, och skapa en stämning utöver det vanliga..

  SJunger i med gång och sorg..

  Krossa/hata AIK..

  Alla till sthlm...

  SvaraRadera
 15. Ulf Stenberg i GP är sjukt positiv till Jonas Olsson, lustigt med tanke på hur sur gubbfan är på allt annat. Inte minst oss. I dagens upplaga av skittidningen mästrar allians Stenberg/JO supportrarna, beklagar deras historielöshet och drar trötta och löjliga paralleller till Svennis mot- och framgångar för 150 år sen. Nej Uffe, vi har inte tre raka förluster, de är betydligt fler än så. Däremot har vi tre års uselt spel bakom oss. Detta följde du troligen sporadiskt och omedvetet via SVT text.

  SvaraRadera
 16. 0 pinnar efter tre omgångar, ja absolut, att dem inte fick stående ovationer... jag ser pissfotboll och tre pinner än "bra" fotboll och noll pinnar. Tror fan ingen kommer att säga : nu spelar vi i superettan men vi hade ett bra spel iallafall i allsvenskan. Och till JO : Fuck off

  SvaraRadera
 17. Och det här tönteriet kallar ni stämning? Hahahaha! Vänta till ni kommer till Råsunda fjollor!!!

  SvaraRadera
 18. De va dock ingen som ropade namnet på logi...

  SvaraRadera
 19. Appropå att vi mött "bra lag" så vet vi ju alla hur det brukar gå för blåvitt mot bottenlagen... Fick vi med oss en pinne till sist mot Åtvidaberg förra säsongen? Hur gick det mot Ljungskile senast de var uppe? Vi har nog större chans mot AIK och Malmö framöver när vi slipper föra spelet hela matchen...

  SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.