2011/04/22

Efter 23 säsonger i föreningen...

45 kommentarer:

 1. agera Mild!! Dax för förändring!

  SvaraRadera
 2. TACK FÖR DEN HÄR TIDEN JONAS!

  SvaraRadera
 3. Vad du än gör Jonas, LYCKA TILL! Även om det har varit kräftgång det senaste har du och Mild vid rodret gett oss glädje genom SM-Guld, seger och finaler i Svenska Cupen samt en förening som gör ett positivt driftresultat utan att sälja spelare! Kommer komma ihåg dig för detta när jag hör ditt namn! Forza JO!

  //Kolle

  SvaraRadera
 4. Vem tror ni är huvudtränare vid lunch idag om det nu händer något?

  SvaraRadera
 5. Tack Jonas för din tid och hjärta för klubben men det krävs en ny röst och nya ideer!

  SvaraRadera
 6. Håller med tidigare skribenter. Tack för din tid Jonas, nu är det dock dags för något annat. Detta håller inte.

  SvaraRadera
 7. Jonas du är alltid en Ängel!23 är respekt!

  SvaraRadera
 8. Hej då, Olsson...

  SvaraRadera
 9. Jag måste stämma in i det Kolle skriver. Trots förra säsongens misslyckanden och den här miserabla inledningen måste man komma ihåg vad Jonas gjort för den här föreningen. Han gav oss tillsammans med Rehn och Mild första guldet sedan 1996 och en Svenska Cupen-titel (första sedan 1991). Tack för den här tiden, Jonas!

  SvaraRadera
 10. Tack för 2007! Tack för insatserna som spelare på nittiotalet.

  SvaraRadera
 11. Ingen jävla häxjakt på Jonas Olsson. VI skall inte glömma alla fantastiska insatser och SM-guld som spelare, CL framträdande och guldet 07.

  Det gör fanimej ont i mig att se en blåvit krigare må så dåligt!

  Kämpa på Jonas i eller utanför Blåvitt!

  SvaraRadera
 12. inget är oändligt och inte heller detta. Alla är medvetna om att arbetar man inom IFK Göteborg så är man granskad varje dag, min, alla vill veta vad Sveriges störta klubb håller på med, både i motgång och medgång. Vi är blåvitt och måste bete oss politiskt korrekt. Vi är för stora och professionella för att säga att något är på gång mitt under ett brinnande helvete. Sånna saker överlåter vi till gnaget och sånna pissklubbar. Men glöm aldrig, vi är och kommer alltid att vara störst....

  SvaraRadera
 13. tackar för det du gett oss, både som spelare och som tränare. nu är det dock dax att ta laget in i en ny era.

  SvaraRadera
 14. http://fotboll.expressen.se/allsvenskan/1.2411678/luhr-situationen-har-nu-blivit-ohallbar

  SvaraRadera
 15. Tack Jonas för allt. Inte bara ditt fel det här. Spelarna har inte presterat. Tack för Allsvenskt guld och cupguld. Lycka till på ditt nästa jobb

  SvaraRadera
 16. arne_erlandsen2011-04-22 09:47

  Lägger ingen skuld på Jonas direkt. Mild skulle agerat hårdare under förra säsongen redan och definitivt under uppehållet. Nu sitter vi i skiten pga feghet och svågerpolitik antar jag.

  SvaraRadera
 17. Klart det är hans fel..

  Kör man med ett spelsystem som inte funkar bara för att man "måste ha fem spelare på mitten om man skall lyckas i europa" så är det helt..sjukt.

  Man kommer inte spela i europa om man kommer 7:a i allsvenskan. Eller sist för den delen heller.

  Tack och hej. In med nytt blod som spelarna vill ha.

  SvaraRadera
 18. Stanna kvar Jonas! Det vänder

  SvaraRadera
 19. Tack som fan för allt Jonas!
  För SM-Guld och Cupguld och Supercupguld, för två bra placeringar 2008 och 2009!
  Men nu har du gjort ditt och det är dags att lämna över. Lycka till i framtiden och igen: Tack för allt!

  SvaraRadera
 20. arne_erlandsen2011-04-22 10:15

  De där med fem-mannamitt fattar jag inte heller. De hade som mål och spela 433 sa dom.
  En bättre anfallsvariant vore
  Söder-Hysen-Sana

  Det skrämmande är att Mild säger att det inte är fel i laguttagningar och taktiken.

  SvaraRadera
 21. http://www.fotbollskanalen.se/1.2108876/2011/04/22/trots_krisen_jonas_olsson_avgar_inte_ar_en_fighter

  SvaraRadera
 22. Envis fårskalle är vad han är, pinsamt att han inte förstår bättre.

  SvaraRadera
 23. Bra Jonas, kämpa på det här kommer att vända! En seger mot Kalmar så är ni på banan igen och med trepoängsystemet kan det gå fort att nå toppen!

  SvaraRadera
 24. 10:20, hoppas verkligen inte de uppgifterna stämmer...

  SvaraRadera
 25. Men för helvete! Det säger ju allt när JO väntar fram till 82a minuten innan han slänger in en forward till när vi ligger under med 2-0. Helt jävla ofattbart. Jonas, ta ditt förbannade ansvar nu.

  SvaraRadera
 26. Tack Jonas! Inte mycket att göra, du har tyvärr kört fast. Lycka till i framtiden.

  SvaraRadera
 27. Bara inte Lagerbäck ersätter

  SvaraRadera
 28. Mild har säkert övertalat honom att stanna

  SvaraRadera
 29. "Frågan jag ställer mig hela tiden är: vad är bäst för IFK Göteborg? Nu har vi match på måndag igen och då är det bäst för IFK Göteborg att jag står där och coachar laget, säger han."

  Läs mellan raderna. Det här innebär att Mild inte har en plan B klar och eftersom JO och Mild diskuterat det här före JO uttalar sig så har de kommit överens om att det bästa för klubben är att JO kör på medan Mild letar ersättare. Skulle inte förvåna mig om JO avgår inom de närmaste två omgångarna men de har kommit överens om att det vore ansvarslöst att lämna laget i totalt kaos innan de hittat en ersättare.

  Jag tycker att vi ska visa lite jävla värdighet och hylla JO för vad han gjorde 2007-2009 när han väl avgår för det är nog bara en tidsfråga. Det är uppenbart att IFK behöver en ny ledare som kan sprida lugn i truppen.

  SvaraRadera
 30. Alla som skriker på Jonas avgång och håller honom ansvarig för den dåliga inledningen borde skämmas. Ansvaret ligger hos den som säljer klasspelare och ersätter med skit! Jag kan garantera att Jonas hade inlett säsongen oerhört mycket bättre med Kim, Bjärsa, Wernbloom, Berg och Gustav i laget.

  Om Jonas däremot sagt till Håkan efter förra säsongen att truppen inte behöver förstärkas utan redan var tillräckligt bra för att slåss i toppen, så har han gjort ett rejält misstag. Dock kan han inte ensam hållas ansvarig för nederlagen i inledningen. Där ligger ansvaret till 75% hos HM!

  Avgå Håkan (om någon)!

  SvaraRadera
 31. @Anonym 10:42

  +1
  +1
  +1
  +1

  Håller med fullständigt.

  SvaraRadera
 32. vi ska tacka honom för det han har gjort i blåvitt men nu får han ha det bra ! lycka till jonas i resten av dit liv !!

  SvaraRadera
 33. hehe ärligt talat måste man ge honom cred för att han står upp när det stormar som hårdast och inte skyller ifrån sig. Det är ju inte hans beslut om han ska ersättas, det är Håkans beslut.

  SvaraRadera
 34. Spelarna underpresterar, vi är inte bättre än så här för tillfället. Visst det är kanske lockande att hitta en ny trä nare, men vi får inte heller glömma det Olsson gjort for blåvitt som spelare och tränare innan. Men vi behöver värva en anfallare nu!! Sen måste vi ha en en mer erfaren målvakt som kan kommunicera med sin backlinje- just nu har vi inte det. Vi får inte glömma att spelarna skall ha en känga åt det risiga spelat, JO kan inte skyllas för allt enligt min mening.

  SvaraRadera
 35. ...så stannar han kvar...

  http://www.gp.se/sport/fotboll/1.608849-jonas-olsson-blir-kvar

  SvaraRadera
 36. Ska ni inte visa en bild på tabellen igen? Hahahahahaha!

  Gais Härskar i Götet!

  SvaraRadera
 37. Verkar bli kvar trots allt.. total j***a skandal.

  SvaraRadera
 38. arne_erlandsen2011-04-22 11:02

  Det är livstidsanställningar som gäller på Samhall

  SvaraRadera
 39. JO går inte!

  http://fotboll.expressen.se/allsvenskan/1.2411913/olsson-jag-ar-inte-en-sadan-som-flyr

  SvaraRadera
 40. Håkan Mild, om du inte börjar agera NU på flera plan kanske det är bättre att du bara koncentrerar dig på glasstillverkning.. det här håller inte.

  SvaraRadera
 41. Jag är nu helt övertygad att ni är en rasistförening.Varför låter man annars seb"jag filmar fast vi ligger under"eriksson spela?????Eller erik "jag är så jävla nervös när jag är på Råsunda så jag kissar på mig"lundh spela???Den enda gången man blev nervös på övre östra var när en viss färgad kille hade bollen........superettan här kommer götet.............

  SvaraRadera
 42. http://www.fotbollskanalen.se/1.2108876/2011/04/22/trots_krisen_jonas_olsson_avgar_inte_ar_en_fighte

  SvaraRadera
 43. Vi behöver ingen ny anfallare: vi har två av allsvenskans absolut bästa anfallare i Hysen och Söder och dessutom en gammal skyttekung i Sella. Problemet är att mittfältet inte håller måttet och att vi tappar för mycket bakåt på fasta situationer och inte längre gör mål på hörnor eller frisparkar framåt. Vi lyckas inte etablera den press när vi ligger under som tidigare varit så karaktäristisk för blåvitt - igår var det övertydligt. Möjligen en rutinerad målvakt som kan avlasta Sandberg men jag tycker Sandberg är ok - han kan inte jämföras med Ravelli, Bengan eller Kim men är inte dålig heller. Skillnaden är att han inte gör de marginalräddningarna som Kim gjorde som gav oss ibland ärligt oförtjänta poäng ungefär som Pär Hansson gjorde för HIF senast.

  SvaraRadera
 44. 22/4/11 11:30

  Helt övertygad om att det är DU som är rasisten. Ta ditt pick och pack och dra dit du hör hemma.

  SvaraRadera
 45. Bara ben! Blåvitts svar på firman boys. Sätt onödig press på ledare och spelare! idioter

  SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.