tisdag 5 april 2011

IFK Göteborg - Örebro SK, Inmarschen & Klacken

KANAL GLENN. Inmarsch, spelarpresentation där publiken skriker spelarnas efternamn och diverse klipp på klacken i en 10 minuter lång härlig videosekvens.

12 kommentarer:

 1. Skrika spelarnas namn: Fy fan vad tramsigt ovh fjolligt. Man får ju skämmas inför andra lags supportrar.

  SvaraRadera
 2. Ultras måste ha lite mer känsla och lägga ner ramsor som ingen kan eller vill sjunga med i (minut 45-55 i andra halvlek) Ett konkret tips bara, den ramsan är inget vidare

  SvaraRadera
 3. 12:26: Tja, jag vet inte om det är något för oss...

  SvaraRadera
 4. Ställer mig också ganska tveksam till det där med efternamnen. Känns inte riktigt som blåvitt, vi är bättre på "WEEEY"-ljudet efter varje spelare eller eventuellt sjunga redan då.

  Tycker kort sagt att publiken som skriker efternamnet känns väldigt puckey eller modern fotboll. Även om det nu kanske startade i Italien w/e, så tycker jag inte om det!

  SvaraRadera
 5. Jag diggar det skarpt att publiken ropar efternamnet, det är något jag har saknat innan till och med.

  Sen det där med modern fotboll: Även om man är emot mycket inom den moderna fotbollen tycker inte jag att man skall vara rädd för att utnyttja dess goda bitar. Om det nu skulle vara så att ropa efternamnen skulle tillhöra den moderna fotbollen?

  SvaraRadera
 6. puckey eller modern fotboll.

  SvaraRadera
 7. Klart att vi ska fortsätta med det. Det höjer stämningen ordentligt.

  SvaraRadera
 8. Mister Wey5/4/11 15:45

  Smör/ Att vi är bättre på att skrika "weeey" säger väl det mesta om diskoklacken...

  SvaraRadera
 9. Fick sköna rysningar av flera sekvenser i denna videon och då främst under Snart skiner Poseidon. Perfekt for sådana som mig som inte har möjlighet att gå på så många matcher.

  Att ropa ut namnen känns som en ganska intressant idé. Undrar dock hur det blir med den saken under lite mindre välbesökta matcher, då klacken till o med är halvfull. Undrar om det då ens kommer låta halvbra. Däremot vid välbesökta matcher känns det som att det kan komma att bli ett lyckat experiment.

  SvaraRadera
 10. var tog klubbkänslan vägen?

  SvaraRadera
 11. Kan inte minnas att jag varit med om det här med att skrika namnen innan, nån som kan förklara för en ovetande stackare vad det kom sig av, alltså, det var ju igång redan på de första spelarna, verkade inte vara spontant, är så van vid "weeiy" efteråt.

  Jag tyckte det var lite roligt hur som helst, ser inget fel i det, men det kändes som speakern snabbt var med på det, eller ropade han också efternamnet fast det försvann i klackkören?

  SvaraRadera
 12. Håller med anonym 16.32, på större publikmatcher kan det bli ganska gött tryck. Men hur kul blir det när det är 8000 på Gefle hemma och ingen jävel förutom klacken skriker? Sen måste speakern ha mer känsla med och inte snabba på det så jävligt! Se och lär av Bayern München!

  SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.