2011/04/22

Det är bara en tidsfråga.

AVGÅNGSTANKAR. Ingen som läser tidningen eller surfar på nätet har nog missat de artiklar som publicerats om Jonas Olssons eventuella avgång. Igår uttalade JO följande:
"Man får rannsaka sig själv, jag har ett intresse i det här och det är vad som är bäst för IFK Göteborg. Jag kommer inte stånga mig blodig om jag känner att jag inte har mer att ge, så jag får fundera på det under natten."

Läser man det här förstår man att JO faktiskt har kommit till insikt och förstått att det nog är dags att lämna (eller iallafall lämna sin roll som tränare i) IFK. Imorse skulle JO och Mild ha ett samtal om situationen. Efter det samtalet verkar det som att det inte blir något tränarbyte.....än.

För idag kom ett nytt uttalande:
"Frågan jag ställer mig hela tiden är: vad är bäst för IFK Göteborg? Nu har vi match på måndag igen och då är det bäst för IFK Göteborg att jag står där och coachar laget, säger han."

Jag säger inte att följande är sanna påståenden eller på något sätt fakta, men om man läser mellan raderna så får man väl ändå känslan av att följande kan ha utspelat sig?
JO och Mild har haft sitt samtal där JO givetvis uttryckt att han vill sluta. Dessvärre ställer det här till problem då Mild inte kan hitta en ersättare på en natt. Lösningen har helt enkelt blivit att JO kör vidare i väntan på att Mild hittar en ersättare.


Kollar jag i min spåkula känns det som vi får en ny tränare lagom tills det är dags för derbyt mot GAIS, två veckor känns som en realistisk tid att hitta ett alternativ på. Det är, som det känns, bara en tidsfråga.

42 kommentarer:

 1. Delar din uppfattning

  SvaraRadera
 2. Blir det ingen poäng mot Kalmar så lär vi inte ha några när det är dags för GAIS. Fyfan säger jag.

  SvaraRadera
 3. Tror du allvarligt att man inte tittat på tränaralternativ förrän nu?

  SvaraRadera
 4. Jag förstår mig inte på människan, JO... Nått måste va galet... En annan femma hur kan klubbledningen med H.Mild acceptera att En av Sveriges största klubbar är ett bottenlag.... Det är också nått jag inte fattar.. Nu avgår jag iallafall

  SvaraRadera
 5. Blir bara mer förbannad.... Usch...

  SvaraRadera
 6. Jävla helvete

  SvaraRadera
 7. Lika som bär.... Frölunda Indians- IFK Göteborg... Katastrof!

  SvaraRadera
 8. AVGÅ AVGÅ AVGÅ2011-04-22 11:49

  Men vad håller vår ledning på med? Plocka bort jo fort som ögat. Detta visar på hur tjurskallig Mild är. Dagens lilla hopp släcktes härmed. Säkert släcktes också spelarnas. SKÄMS på er Mild och jo, ni agerar ansvarslöst. Fy fan. Skyll er själva, media och supportrar kommer inte släppa greppet om er. Det blir nog inte någon feststämning mot Kalmar.

  SvaraRadera
 9. AVGÅ AVGÅ AVGÅ2011-04-22 11:52

  11:30 - Tror vi för höga tankar om vår ledning. Tjurskallen Mild har säkert inte tittat på tränaralternativ fram till igår. Faan vad förbannad jag är över hur de spottar oss i ansiktet.

  SvaraRadera
 10. Mot Kalmar kommer jag inte att stå upp, sjunga eller visa någon form utav känslor! Jag ska bara sitta tyst och stilla i båten... Precis som IFK Göteborg vill ha det!

  SvaraRadera
 11. fy fan, tror seriost att JO ar dum i huvudet...Forstar han inte att ALLA vill fa bort honom, alla utom Mild och ledningen..
  Ger mig fan pa att tillochmed spelarna tyckte det sog nar dom fick beskedet att han skall va kvar...
  Sa javla forbannad nu..
  Fy fan for allt.
  Far bli Premier League ett tag nu, jag bojkottar skiten, fler borde gora det samma. En protest ar pa sin plats.
  Har noll respekt kvar for Mild och co......Javla nollor!!
  MVH Peter

  SvaraRadera
 12. Tror du har uppfattat det helt rätt. Tror att JO kan ersättas av Lagerbäck redan på tisdag. Enda anledningen till att han inte går idag är att Mild ska få ett par dagar att göra klart alla detaljer med Lager, och att det vore väldigt orättvist om den sistnämnde bara får en påskhelg på sig att spela ihop något.

  SvaraRadera
 13. Kicka Mild!
  Jonas har inte fått bättre spelare än så här att jobba med.

  SvaraRadera
 14. Kul att fler inser Milds skuld i vår utsatta position. Han har tack vare kultstatus kommit undan alldeles för lätt. Han är sportsligt ansvarig. Han vägrar inse att han felat och äventyrar därmed vår allsvenska plats. Tänk att Milds ego var så stort. Trodde dessutom blåvitt endast ville ha karaktärer som sätter laget före jaget. Stämmer fint på Mild som ledare...

  SvaraRadera
 15. Respekterrar Mild som spelare men han bör också ta ansvar, avgå Mild... Inte så smart att ha kvar JO, hela ledningen kommer ifrågasättas nu.... Avgå alla som bär ansvar över denna situation, vem fan är klubbdirektör?!??!? Vad gör den mannen, lyfter en lön bara,,, mer tjöt om gajs för....

  SvaraRadera
 16. 11:56 - Jag är också förbannad men kamma dig allvarligt talat. Jag kommer sjunga och stå upp för Blåvitt, inte för den nuvarande ledningen eller smörjan på plan, men för BLÅVITT.

  SvaraRadera
 17. Rätt = Gais
  Fel = GAIS

  SvaraRadera
 18. Det kanske värsta av allt är Milds syn på spelare som Wandersson och Bangura. Spelare som Mild inte ville ha pga deras felaktiga "karaktär".

  Gå nu Mild.

  SvaraRadera
 19. Våga ta ett jobbigt beslut Mild - Ge Jonas foten

  SvaraRadera
 20. JO nu, Mild efter säsongen.

  SvaraRadera
 21. Kan förstå att många är frustrerade, blir dock lite förfärad över allt snack om bojkotter och att sluta stötta laget och andra diverse påfund. Det är i sådana här situationer ens supporterskap synas i sömmarna, om det här leder till att vissa håller sig hemma så ta då och stanna hemma även när det vänder.
  Är naturligtvis inget kul att se fram emot en säsong där vi troligtvis får känna oss nöjda om vi hamnar på mittenplats i tabellen, får se oss omkörda av mff i maratontabellen o.s.v.
  Dock kommer jag troget att stå och stötta, som sagt i medgång och sorg.

  SvaraRadera
 22. Milds Syn på fotboll.. 90-tal...

  SvaraRadera
 23. Du har rätt i det. Det vore oansvarigt av JO att avgå idag om Mild inte har en plan B och det ska inte JO lastas för.

  SvaraRadera
 24. det har gått för långt! meen, det är inte JO som spelar, blåvitt behöver en ny wernbloom som styr på mittfältet, sebbe är för "flummig". så mild borde öppna plånboken..

  SvaraRadera
 25. Ingen ko på isen. Mild värvar in en ny kreativ spelare från FC Trollhättan och en islänning med rätt inställning från KR Reykjavik.

  Snart bor det enbart kvinnor i Island då Mild rekryterat alla män i sann krigsanda.

  Heja Trollhättan, Island, JO, Mild, tjongboll, sista plats i tabellen.

  Glad jävla påsk Blåvitt, för min har ni redan sabbat!

  SvaraRadera
 26. AVGÅ MILD!
  AVGÅ JO!

  Detta är en stor skandal.Ni pissar på klubben!

  SvaraRadera
 27. Framgångar föder supportrar, motgångar prövar dem

  SvaraRadera
 28. Mild skulle ha börjat leta ny tränare direkt efter slutsignalen mot Gefle i November, det gjorde han inte, vilket är tjänste fel.

  Därför ska även Mild avgå.

  /J-T

  SvaraRadera
 29. @Tony: ta det lugnt, jag är säker på att vi har scoutat Färöarna ifall det inte finns några fler islänningar...

  SvaraRadera
 30. JO har ett bra spelarmateriel att arbeta med, men tyvärr saknar han verktygen. Han använder spelare på fel sätt och låter spelarna anpassas efter ett föråldrat spelsystem.
  JO tog guld 07, men hallå, var det verkligen tack vara JO? Jag är tveksam jag..

  SvaraRadera
 31. Kör med Stefan Rehn som "caretaker" under tiden tills en permanent manager tillsätts då. Förstod aldrig varför Rehn blev åsidosatt från första början, det har enbart gått utför sedan dess...

  SvaraRadera
 32. http://sverigesradio.se/sida/gruppsida.aspx?programid=2835&grupp=12344&artikel=4469644 för dem av er som missat kan ni lyssna på JO här.

  SvaraRadera
 33. när går marschen mot kamratgården för håkan milds huvud!!!

  SvaraRadera
 34. 11.56 huvudet på spiken!!!
  Jag fattar inte mig på "internetsupportrar" som sitter o flöjtar om hur allt är frid o fröjd o faaan om man kritiserar något som har med blåvitt ( svartROSA) att göra...
  Satt själv i, en inte allt för munter, minibuss inatt o undrade vad det är som händer!!??
  Tyvärr är det inte JO:s fel!! Han coachar iofs som en idiot, men det är det ÅT HELVETE för hypade laget som inte är bättre än såhär. Vi kommer ta tillräckligt med poäng för att hänga kvar, men bättre är vi inte!!!!!
  Byt tränare om drevet kräver, det ger säkert en tillfällig boost om 6-7 poäng, men kostar GARANTERAT minst 1 mille/poäng..... är det värt det????
  2011 är en död säsong, vi kommer plaska i mitten tillslut, men kom FAAN inte o gnäll om vi måste höja priserna till hösten om vi sparkar JO!! nånstans måste er "frälsare" betalas!!!
  "det är alltid lättare o sparka en tränare, än 23 spelare!!" ALDRIG förr har detta varit sannare!!!!

  SvaraRadera
 35. Det hade vart helt fantastiskt om vi supportrar hade kunnat vara stora nog och stötta laget OCH Jonas Olsson på träningar och matcher ända fram tills de tar det ev. beslutet att låta honom gå.

  I vått och torrt har jag hört sägas någon gång.

  SvaraRadera
 36. När VD för IFK går ut i tv och säger att han har fullt förtroende för JO tar har ett ansvar hur än det går för blåvitt. Om VD sparkar JO efter ett sånt uttalande finns inget förtroende för VD. Eftersom han ljugit alla i ansiktet.
  Avgå alla eller ta det helvete som kommer!

  SvaraRadera
 37. Mild är väl nöjd för att IFK ändå är lite bättre än Qviding/öis just nu?
  Nej det räcker inte någonting MÅSTE hända bänka alla trötta Sella-gubbar i laget och in med de unga då blir det springa av vill jag lova!
  Tobbe Hysen är sig inte alls sig lik vad har hänt med klubben?

  SvaraRadera
 38. Tror helt klart Blåvitt vinner mot Kalmar. Men det kommer inte vara räddningen. För sen kommer förlust mot MFF och efter det förlust i derbyt. Efter det avgår JO. Hoppas han tar med sig Mild också bara.

  SvaraRadera
 39. göra en napoli, alla som är på plats imorn står med ryggen emot plan i 90 min... Det går inte bara att ge, något måste man få tillbaka....

  Och till JO : Fuck off

  SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.