2011/04/13

Här visar BK Häcken sin korpnivå som klubbBK FAIL. BK Häckens sportchef Sonny Karlsson drömmer om att växa ikapp IFK Göteborg. När drygt 6000 blåvita kom på besök till Rambergsvallen stod det dock klart att Häcken befinner sig på korpnivå än så länge. Två minuter efter matchstart stod minst 500 personer utanför sittplatsentrén och drömmaren Sonny fick ställa sig och riva biljetter.

Precis som förebilden Håkan Mild brukar göra på Gamla Ullevi varje vecka.
Noooooooooooot.

64 kommentarer:

 1. Låt dem drömma. Det går inte att bilda storlag genom att vinna lite matcher på kort sikt, de har ändå sina 1500-3000 pers på matcherna så fort det inte är derby. Blåvitt är något man föds in i, i medgång och motgång.

  SvaraRadera
 2. Äsch, skriv om något intressant istället. Typ GAIS.

  SvaraRadera
 3. Hahahaha Häcken vill bli störst i stan. Good luck med det Sonny-Ronny-Conny.

  SvaraRadera
 4. Hmm, det blir inte lätt att skapa en storklubb på Rambergsvallen. Men Häcken kanske satsar på Nya Ullevi som nästa mål ?

  SvaraRadera
 5. Storlaget röva hade ju en gratismatch mot bajjen under gothia för något år sedan... Runt 10000 drog ju storlaget med fritt inträde =)

  SvaraRadera
 6. Det känns patetiskt att gnälla på Häcken veckan efter att dom slog oss :( dom kommer givetvis aldrig bli ett publiklag likt blåvitt, dock är det ju skrämmande att dom är bättre på plan :(

  SvaraRadera
 7. anonym 15:48/ Nej, det som känns patetiskt är BK Häcken. Inte ens tvåa på "sin" egen ö. Blåvitt dominerar även där och Gais lär ha fler fans där än "röva". Tragisk liten förortsklubb.

  SvaraRadera
 8. patetiska allsvenskan. hur kan man fortsätta intressera sig för denna skit. helt otroligt. och här sitter man ändå med sitt årskort och ser fram emot helsingborgsmatchen.

  SvaraRadera
 9. Har man nyligen blivit förnedrad av Häcken kanske man ska vara lite ödmjuk. Eller så kanske baraben vill vara BagdadBob numera. Ni vet han som stod i ett gatuhörn i ett rykande och sönderbombat Bagdad och proklamerade att segern var nära.

  SvaraRadera
 10. anonym 16:18/ Så för att Blåvitt har börjat med två förluster innebär det plötsligt att ett sorgligt Häcken är ett storlag eller? Den enda som är Bagdad Bob här är du, för de blåvita fansen är precis som den amerikanska armén i Irak under kriget. Överallt och vinner jävligt lätt. Sonny är "Bob", som tror att han är vinnare för att han lyckats skjuta ner ett F16-plan som han visar upp på tv och säger "segern är nära".

  SvaraRadera
 11. Det var ju för att eran säkerhetsansvarig som var med vägrade låta era supportrar stå på den extra ståplatsläktaren vid bortasektionen, som var godkänd av förbundet och av polisen. Detta gjorde att alla som skulle kommit in på bortasektionen plötsligt fick gå till stora ingången. Fattar inte vad eran säkerhetsansvarig sysslade med.

  SvaraRadera
 12. Det kanske är för att våran säkerhetsansvarige har lite vett i skallen och godkänner inte vilken skit som helst.

  SvaraRadera
 13. Fotbollsförbundet hade ju godkänt den, likaså polisen.

  SvaraRadera
 14. Okey... Och dom ska man lita på? =)

  SvaraRadera
 15. Till anonym 13/4/11 16:39....

  Jobbar på det företaget som monterar läktarn som stod bakom mål och var även med och satte upp den.. Inga fel fanns när vi åkte, vår chef inspektera o en oberoende besiktningsman hade varit där.. MEN så var det nåt smarthuvud på rambergsvallen som kört rätt in i sidan av läktaren med något, benen längst ut flytta sig så virket vi lagt under den benraden åkte bort...
  Vi var uppe 1tim innan matchen och rätta till benen , alla godkände igen utom ifk göteborgs säkerhetsansvarige... så kom inte och skyll det på BK Häcken! skräpartikel enligt mig.

  MVH En läktarbyggande Blåvitt suporter!

  SvaraRadera
 16. Riktigt jävla puckad artikel ja.

  SvaraRadera
 17. Häcken 16:35/ ALLA och då menar jag ALLA som stod omkring mig hade sittplatsbiljetter, men på sittplatsingångarna så släppte de in ståplatspublik (och stod och tog betalt för det). Ni är inte rustade för Allsvenskan och ni borde se över era rutiner. Och skaffa riktiga jävla extraläktare om folk ska behöva stå på dem istället för ruckel som riskerar att rasa ihop.

  SvaraRadera
 18. Hallå eller2011-04-13 17:11

  Hahahahahahaha STOR HUMOR när nån ställningsbyggare lallar in och börjar klaga på att folk inte godkände hans extraläktare vilket då ska ha skapat kaos kring en annan entré. Ingången till Rambergsvallen har inte ett jota att göra med läktaren din fåne. Kassorna var underbemannade och öppnades extremt sent och det krävdes att vansinniga supportrar skulle säga ifrån innan de öppnade nya "kassor". Istället hade de två ingångar för VIP, (vilket intressant pajaseri) vem nu ärn Häckens VIP är...

  SvaraRadera
 19. En läktarbyggande Blåvitt suporter! 16:57/ Någon hade kört på läktaren så att den blev skev? Hahahahaha vad faaaaan sysslar de med på Rambergsvallen då? Var det fyllona från Sofiero-vagnen som hade kört på sitt släp på läktaren så att den blev helt svajig eller? Jesus sicket skämt.

  SvaraRadera
 20. Tja, hellre visa korpnivå utanför arenan än inne på densamma som IFK.

  Hisingen härskar, snart störst!

  SvaraRadera
 21. Ni som e från göteborg åker alltid hem med sorg!

  SvaraRadera
 22. Hallå eller sa... 17:11

  Jag klagar inte , jag klargjorde bara för er på VARFÖR det blev kaos.. men verkar ju inte som ni vill ha sanningen så lev i er sagovärld.


  En läktarbyggande Blåvitt suporter!

  SvaraRadera
 23. En läktarbyggande Blåvitt suporter!/ Men är du trög eller? Vad har det faktum att Häcken ställer upp risiga läktare och sedan kör på dem så att säkerhetsansvariga inte vill ha sina fans på dem att göra med det faktum att de har för få kassor för inträde, för lite personal, öppnar arenan skitsent inför match och inte tar tag i problemen när de ser att det är överfullt strax före matchstart att göra med varann? Du snackar ju om äpplen medan vi snackar om oxfilé.

  SvaraRadera
 24. Undra vem som är trög här... tror du vi åker dit o sätter upp något som inte håller? sådana läktare står runt om i hela sverige på fotbollsarenor, vi har byggt läktare i 25år och inte en enda olycka har skett.. Är det pga att dom är risiga dom verkar hålla?

  SvaraRadera
 25. Kassorna öppnade 1,5 h före match...? Är det för sent?

  SvaraRadera
 26. Häcken/ I ett läge där ni får tre gånger så mycket folk i jämförelse med vad ni brukar ha så ja, verkligen! Ni har ju uppenbarligen inte koll eller känsla för stora arrangemang med läktare som inte håller måttet, kör på (!) läktaren så den blir instabil, ser inte till att fixa extra kassor, har inga som helst avspärrningar mellan förköps och kontantköpskassor - så att alla hamnar i en stor klump osv osv. Det var det mest amatörmässiga jag har sett.

  SvaraRadera
 27. Optimus Prime2011-04-13 18:25

  anonym 18:05/ Men hur trög är du på en skala?? Du berättar ju själv att någon idiot varit inne och KÖRT PÅ LÄKTAREN så att den blev instabil. Vilken jävla säkerhetsansvarig skulle låta sina fans gå upp på den läktaren då? Jävla amatörer.

  SvaraRadera
 28. Häcken är en liten amatörklubb, det är inget att snacka om. Vi har fått stryk mot sådana förr och kommer få det igen, men till skillnad från dem så kommer vi alltid igen och vinner titlar och har ett följe på 12-15 000 pers på matcherna.

  SvaraRadera
 29. Att den var godkänd av förbundet är ren bull. Den var godkänd OM den var byggd på samma sätt som den var förra året, vilket den inte var enligt Elgestål.

  SvaraRadera
 30. skönt att GAIS e bäst i stan

  SvaraRadera
 31. Vi fick stryk. Att gnälla på en kvartersklubb kan väl vår eminente tränare göra - det var häckens fel att vi förlorade. Tipsa honom gnällspikar. Eller varför inte ett gt- avslöjande? "Frankie rasar. Supportrar kom inte in i tid. Buhu".

  Per

  SvaraRadera
 32. Helt fantastiskt hur många småklubbsflarn som är här inne och skriver. Alla tre från supporterklubben "Getingarna", eller vad ni nu heter? Några sorgliga gajsare och lite annat löst folk. Ni bevisar ju gång efter annan att ni inte har något bättre för er, inga vettiga egna forum/bloggar samt ett stort mindervärdeskomplex i och med ert frekventa kommentarstvång här.

  Hisingen är inte Göteborg? Vad är det för urbota korkat uttalande?

  SvaraRadera
 33. Per/ Du verkar vara en bitter liten man. Du kanske behöver en kram?

  SvaraRadera
 34. Hellre ett lag som vinner och sportchefen river biljetter än ett lag som loosar och en sportchef som är tråkigare och fegare än Lagerbäck

  SvaraRadera
 35. Bonke/ Påminn mig: När vann BK Häcken en titel senast? Tomtecupen räknas ej. Hur många SM-guld har BK Häcken nu, påminn mig...

  SvaraRadera
 36. Dom framför oss var dom sista som fick gå in förrän biljetterna tog slut. Sen kom Sonny o sa åt kassörskorna "VI KÖÖR". O då tänkte vi, nu kör vi! Slängde fram pengarna o var på väg in, men icke-sa-nicke kassörskorna vägrade. Tog 5min till innan dom började släppa in oss. Väl organiserat!

  SvaraRadera
 37. Synd att inga filma hjälten som tappa det fullständigt när folk sa att det var fullt.

  "GE OSS SVAR!!!!!!"
  "STÅ INTE OCH GÖM DIG BAKOM BAKOM EN JÄVLA PARASOLL!!!"
  "Så lyssnar du inte när pappa säger fula ord" (Till sin ca 4-åriga dotter som satt på hans axlar)

  SvaraRadera
 38. 90-tal breitling navigator är värre än kopian2011-04-13 21:14

  Bäste Franke,
  tack för världens bästa blåvita sida. Vänligen fortsätt.

  SvaraRadera
 39. Korpnivån räckte tydligen i alla fall för att spöa skiten ur bläävittarna från Götet! Om Häcken är på korpnivå vad fan är då ni?

  SvaraRadera
 40. Inspektörn2011-04-13 22:49

  anonym 22:11/ Det är inte enstaka segrar som bygger stora lag, utan titlar. Hur många SM-guld har häcken käre vän?

  SvaraRadera
 41. Insläppet på gamla är ju inte heller direkt klockrent

  http://www.youtube.com/watch?v=mL0c37wLH7o

  SvaraRadera
 42. anonym 2252- hoppas du inte är seriös. hoppas, hoppas. för du vet väl att jepparna bakom den videon är en parodisida som driver med häcken?

  SvaraRadera
 43. Allvarligt talat. Vad fan är detta för skitartikel utan grund? Sonny har ALDRIG påstått att Häcken är störst i stan. Dessutom var det IFK:s säkerhetssnubbe som låg bakom att det var såna köer då han (han av alla!) inte godkände läktaren trots förbundets OK.

  Nej, var inte såna pissupportrar som är så vidriga att ni klankar ner på andra lag framför att stötta ert eget. Sjukt unket. Men trots att Häcken drar typ 3000 person mot blåvitts 10 000 är Häcken betydligt bättre på att kicka boll. Trots allt det som räknas...

  SvaraRadera
 44. Anonym 00:37/ Skaffa dig en pajashatt. Ni som är så jävla bra på att kicka boll, har ni vunnit svenska cupen någon gång? Har ni vunnit SM-guld någon gång? Har ni vunnit UEFA-cupen någon gång? Har ni vunnit i Champions League? Har ni vunnit någonting allt någon gång? Ja, ni är helt fantastiska, på att ljuga för er själva i alla fall...

  SvaraRadera
 45. Intressant att ingen tagit upp det som Leman på Sportsday skrev om läktaren.

  Tydligen har inte alls SvFF godkänt läktaren. De godkände att man skulle använda förra årets läktare i år igen, men har tydligen istället byggt en ny läktare som inte är godkänd.

  Vidare så stod man ju bredvid och kollade in den där sorgliga skapelsen lite under matchen. Va fan, större delen av benen stod inte ens på marken. Hade fan inte ställt mig där även om den var öppen.

  Häcken må så fan ställa upp med 11 st Messi på planen om det vill, matcharrangemanget är under all kritik likt förbannat.

  SvaraRadera
 46. Är det eran gamla planskötare som blivit säkerhetsansvarig eller? Sicka lallare ni är alltså. HELA Sverige skrattar. Bokstavligt talat.

  /Alltid Häcken

  SvaraRadera
 47. Som om Gamla Ullevi skulle vara ett föredöme i säkerhet..... För att inte tala om gamla, gamla Ullevi... glöm inte bort att Göteborg Stad byggt en ny arena åt er...

  SvaraRadera
 48. Kom i tid din jävla luffare!

  SvaraRadera
 49. Slutsats: Ny arena till Häcken! Nu!

  SvaraRadera
 50. Är du så jävla dum att du kommer precis vid match start får du skylla dig själv! Fan tro inte att du är den störste bäste blåvitt suppotern. Fan pinsam frankie. Jävla tomte!!

  SvaraRadera
 51. anonym 11:46/ Du är ju en megatomte, han står där med 500-600 andra som stått där en bra stund utan att komma framåt (varav jag var en av dem längre fram). Fan vilken Häcken-kansliclown är det som spammar?

  SvaraRadera
 52. De få häckenfans som finns verkar arga nu. Är det för att det var de som KÖRDE PÅ (?!?!) läktaren före match? Hahahaha.

  SvaraRadera
 53. Häcken är ett stort skämt ! Amatörer med lillebrorskomplex

  SvaraRadera
 54. Det här anades i förväg för inte såg jag några uppmaningar om risk för köbildning så kom i god tid. Så har man gjort tidigare från IFK Göteborg eller missade jag dom uppmaningarna i år?

  SvaraRadera
 55. Anonym 14:34: Ja du missade dem.

  SvaraRadera
 56. Tja, vi vinner lätt över IFK Götet i alla fall, laget med hybris och storebrorskomplex!

  SvaraRadera
 57. Hej Frankie. Vi pratar om DIG här:http://www.svenskafans.com/fotboll/hacken/forum.asp På ett av våra värdelösa forum som inte finns.

  SvaraRadera
 58. Eller så kommer man bara tid.
  Det är väl samma flanar som inte brukar hinna in på derbymatcherna heller.
  Svep bärsen och gå. Hur jävla svårt kan det vara?

  SvaraRadera
 59. Det måste vara jobbigt att åka på däng av ett skämtgäng? Vad säger det om er i så fall?

  SvaraRadera
 60. Korpnivå på Göteborgs säkerhetsansvarige ordnade köer utanför plan och korpnivå på Göteborgs spelare på plan gav tre sköna poäng till Hisingen!

  På väg mot maktskifte i 031-regionen!

  SvaraRadera
 61. Herre jävla gud vilket tröttsamt tjöt om att BK Häcken skulle vara så jävla bra. Faktum kvarstår; Häcken har NOLL! titlar. Nån jävla måtta får det vara.

  SvaraRadera
 62. Har jobbat med Tommy E. och aldrig mer. Arrogant som fan.

  SvaraRadera
 63. Det finns bara ett äkta korplag i Götet och det är IFK. Varför spelar ni inte i korpserien istället i era rosa utstyrslar? Eller i damserien? Där gillar de rosa!

  Häcken härskar i väst!

  SvaraRadera
 64. Komma i tid?? Vi var fan jävligt många som var där 35 minuter innan, inte fan kom vi in i tid för det.

  SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.