2011/04/20

Inför AIK - IFK Göteborg

KANAL GLENN. Sköna mål har vi gjort på Råsunda förr. Detta blandat med foton från AIK-resor mellan 1997-2010. Nu jävlar går vi för säsongens första 3-poängare!Tack till Supporterklubben Änglarna för foton.

19 kommentarer:

 1. om dom nu ska vinna ( det kommer dom göra) så det ju helt perfekt o börja med att krossa ganget ! sen e det bara mål mål mål till blåvitt efter det !! KOMMIGEN NU BLÅVITT FÖR I HELVETE VISA NU !!

  SvaraRadera
 2. Krossa maffiaklubben från Solna!

  SvaraRadera
 3. Framåt KAMRATER!

  KROSSA gngaget!

  SvaraRadera
 4. Vi ska spöa er på plan, vi ska spöa er på läktarn, vi ska spöa er på gatorna, kort sagt ni ska spöas utav helvete!

  GNAGET!

  SvaraRadera
 5. Skrivit om något intressant istället, typ GAIS.

  SvaraRadera
 6. AIK är en bonneklubb!!! Blir nog inga problem, äntligen en lätt match...

  SvaraRadera
 7. AIK är en bonneklubb!!! Blir nog inga problem, äntligen en lätt match...

  SvaraRadera
 8. varför e det en massa gaisar as inne o kommenterar på våran hemsida , bara för att dom e så kaxiga nu när dom äntligen får ligga långt upp i tabellen , pff hata gais !

  SvaraRadera
 9. 22:02 För att gaisarna har Blåvittkomplex. De bygger hela sin identitet på att vi finns. Skit i dem bara, de betyder ingenting och kommer aldrig att göra.

  SvaraRadera
 10. Titta gnaget, vi har en lika bra målvakt som vi har!

  SvaraRadera
 11. gillar inteeeee aik kan jag lugnt säga,

  SvaraRadera
 12. Oavsett hur matchen på Råsunda slutar: oavsett om det blir en historisk seger med 0 - 8 eller om rubrikerna blir tunga, skall vi visa vårt stöd för Blåvitt i nästa match.
  Om vi återigen skall kunna leva upp till att vara bäst i Sverige och bli stora i Europa, måste alla bli bättre på vad de gör: även vi i publiken. Ullevi skall alltid vara ett hav av positiv energi.
  Blåvitt handlar om att ställa upp för varandra, att stötta varandra, att kämpa för varandra, att ge allt för varandra ända fram till den slutliga segerns extas.
  Tillsammans är vi Blåvitt, Änglarna, Göteborgskamraterna. Vi har en historia att vara stolta över och en framtid som vi alla är med om att skapa. Låt oss på nytt bli det IFK Göteborg som världen en gång i tiden kände oss som.

  SvaraRadera
 13. Asså haha, ska denna video vara taggande? Gammal tönt-rock och en massa halvnakna killar/ personer i Ica-pyjamas-tröjor. Haha tack baraben ni lyckas då förgylla allas kvällar (y) motståndarna skrattar åt er och ni själva försöker på något sätt hävda er själva. Humor!

  SvaraRadera
 14. Galg Humor!2011-04-21 00:10

  Ronaldo. Snyggt nickmål ikväll! Imorrn kör vi över skitgänget från sålna. Som ovan skrev. Äntligen en lätt match!

  SvaraRadera
 15. Haha! Historia har ni men ingen framtid. Sug på den ni!

  Frmtiden tillhör Gais!

  SvaraRadera
 16. 01:17, "frmtiden" tillhör er, framtiden tillhör oss.

  SvaraRadera
 17. Gaisare, ni har slagit HBK, DIF och TFF. Inga topplag direkt va? Mot Peking däremot blev det stryk. Så kom tillbaka i höst när Wanderson är tillbaka i Saudi och Omotoyossi eventuellt fått börja förstöra spelet (och stämningen) för er. Då ligger ni i botten där ni hör hemma.

  SvaraRadera
 18. WORD! Nu krossar vi Gnihet. Framåt!

  SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.