2011/04/01

BaraBen Chockavslöjar: Gaisgården återigen blåvit!
NATTLIGA AKTIVITER.
BaraBen har nåtts av ryktet från flera av varandra oberoende källor att grönsvarta Gaisgården i skrivande stund och i skydd av mörkret ännu en gång antar finare färger.

Senast Gaisgården oväntat och oförklarligt bytte skepnad var 2006 inför höstderbyt Blåvitt-Gais. När solen går upp på fredagsmorgonen vet stadens invånare helt enkelt om detta färgskifte går i femårscykler.

Man kan bara spekulera i om Änglarnas vilda kickoff på torsdagskvällen spårat ur och har något sammanhang med aktionen som pågår...

Uppgifter kom precis även in som säger att gais supporterklubb gårdakvarnen försöker blixtmobilisera sina tappra få som däckat kring andra långgatan för att ta sig upp mot Delsjömotet för att jaga bort gärningsmännen och skydda stugan. Tidigare under torsdagskvällen klämde de nämligen in alla sina medlemmar i en färdtjänstbuss som sin säsongsupptakt och mötte upp Wanderson på Landvetter.
17 kommentarer:

 1. april april?
  hahah eller är jag dum nu? :)

  SvaraRadera
 2. Jag hörde ryktet om aktionen på toa inne på GU förut...

  SvaraRadera
 3. Klart det är april men det hade varit sjukt kul om det gjordes igen, kanske lite roligare inför ett derby dock =)

  SvaraRadera
 4. Hade varit roligt om det gjordes igen, men är kanske inte så troligt?

  SvaraRadera
 5. http://www.youtube.com/watch?v=39BNXDh6HcE

  SvaraRadera
 6. Härligt att se att gaisare alltid hänger på BaraBen! Är ni verkligen så säkra på att gaisgården inte är nymålad???

  SvaraRadera
 7. Haha mycket möjligt att den är nymålad. Men inte blåvit! Ni får komma med något bättre, detta var uppenbart. 00.01 första april? Kom igen va... vi är inte stockholmare...

  SvaraRadera
 8. Hahahaha! :)

  SvaraRadera
 9. Ni valde ju helt klart fel måla gajsgården låt att dra ett klipp på dock.

  Låten som gick typ "Ååååhhhh måla gajsgården, blå vit, den var ful som skit nu är den blå och vit, måla gajsgården" var mycket roigare.

  SvaraRadera
 10. Jag hejar fortfarande på GAIS. Skulle hellre vilja sitta på GAIS bänken nu när de har 3 allsvenska skyttekungar i laget

  / Pärlan

  SvaraRadera
 11. Kul, innovativt, spännande, smart, begåvningsreserv! Not

  SvaraRadera
 12. Gais har fått tre otränade spelare. Två tjockisar o en liten brasse. Två av dem försvinner i augusti. Troligen med nån match i benen innan nån skada eller latmask satt in... För allt detta är gaisarna glada..

  SvaraRadera
 13. Gais har fått tre otränade spelare. Två tjockisar o en liten brasse. Två av dem försvinner i augusti. Troligen med nån match i benen innan nån skada eller latmask satt in... För allt detta är gaisarna glada..

  SvaraRadera
 14. Gött att "nyheterna" äntligen handlar om GAIS, det var ju så längesedan nu.

  SvaraRadera
 15. april din dumma makrill!

  SvaraRadera
 16. älska blåvitt, älska andra långgatan. hade gärna sett gajsgården blå och vit igen..

  SvaraRadera
 17. Tobias Hysén suger kök!

  SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.