2011/04/09

När en polack lämnade byn...

SÄKERHET OCH HULIGANISM. Ett polskt geni skildrar Örebro-matchen i en av Kanal Glenn:s videotrådar. Senast jag var i Warszawa åkte jag upp i Stalin-borgen och blickade ut över utsikten. Där skrek jag "Äääääänglarna, äääänglarna é bäst..." men blev inte stormad av någon vansinnesmobb. Märkligt. Det måste innebära att vi Blåvita äger Polen.

22 kommentarer:

 1. Hahaha. Bra kommentar.
  Heja Polen.

  SvaraRadera
 2. Om nu Gais äger GBG så borde väll de kunna försvara platsen de brukar hänga på innan match? Eller måste storebror komma och hjälpa till i sandlådan?

  SvaraRadera
 3. haha, polacker, vad fan vet de om fotboll?

  SvaraRadera
 4. "Hemma var dock en småsjuk Jakob Johansson, som dock förhoppningsvis piggnar till och som är med i truppen."

  just det. hoppas våran "stjärnspelare" kryar på sig till match...

  SvaraRadera
 5. Undra om gräddkolan kommer spela?

  SvaraRadera
 6. Det är väl ett bra betyg? skulle knappast vara stolt om blåvitts klack uppfyllde de kriterier som inläggsförfattaren verkar ställa på supportrar av ett lag. det är fantastiskt om supportrar från hela sverige kan komma hit och ha det trevligt en dag på stan, utan att någon skit behöver dyka upp. på match kommer deras sång ändå inte att höras. :)

  SvaraRadera
 7. Andreas/ Det är en polack du snackar om. De är inte riktigt som svenskar...

  SvaraRadera
 8. Sluta reta polackerna! Vi gör bra jobb billigt!

  SvaraRadera
 9. Bara jag som reagerar lite över hans stavning med ö? Har han verkligen orkat sitta och copy/paste'a ett Ö från någon svensk sida för att placera rätt?

  Det är säkert en jävla gnagare som tror han är rolig.

  SvaraRadera
 10. 19:51 jag håller med dig. Kul att supportrar kan åka till varandras städer och ha kul utan att behöva bli utsatta för våld. Inte många av oss som hade haft lust att följa Blåvitt på bortaplan om man hela tiden skulle behöva få stryk. Heder åt den svenska ligistscenen som oftast låter julgranar vara i fred. Därmed inte sagt att polackerna inte är hårda (hårdare?)i sina fighter firma mot firma.

  SvaraRadera
 11. Gais äger GBG

  SvaraRadera
 12. http://www.hisingen.in/

  SvaraRadera
 13. IFK stinker kranskommun!

  GAIS är Götet!

  SvaraRadera
 14. Det stavas Gais

  SvaraRadera
 15. Polacker vet en hel del om huliganism..Kolla youtube..

  SvaraRadera
 16. GAIS äger GBG!

  SvaraRadera
 17. Nej, gais kan per definition inte äga något, för då tillhör det kronofogden. Men ni har avgiftningen betald iaf, och det är inte dåligt!

  SvaraRadera
 18. Kranskommunerna äger Gais!

  SvaraRadera
 19. allvarligt talat, vad gör alla gaisare här inne hela tiden?
  man tycker ju att de borde hålla sig till grönsvarta forum eftersom de hatar blåvitt mer än allt annat, motsägelsefullt om man frågar mig!

  SvaraRadera
 20. Tycker verkligen vi bör sträva efter hur situationen ser ut i Polen. Ser man en borta-supporter ska han misshandlas på direkten. Känns kanske lite extremt, men hur ska vi annars få respekt av fräcka polacker? Känner verkligen att det är värt sträva efter att få respekt av människor likt han som skrev kommentaren. Tycker inte han verkar bränd i huvet på något sätt.

  SvaraRadera
 21. Göteborg har iofs blivit gaysarnas stad, deras liga växer sig bara större och större medans våra grabbar knappast gör något väsen av sig längre (förutom när dom en gång per år bestämmer sig för att göra en raid och ge sig på diverse julgranar och barnfamiljer). GY är ju exempelvis dom ända som vunnit mot aik's yngre grabbar på sistone.

  SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.