2011/04/17

Alla till Ullevi

51 kommentarer:

  1. Forza Blåvitt!

    SvaraRadera
  2. Fan vad bra ni är, önskar jag inte var en utvandrare. Vill så gärna gå på matcherna.

    SvaraRadera
  3. Låt oss alla gå till Ullevi och se på när skåningarna förnedrar oss till oigenkännlighet!

    Förnedring för fjollorna!

    SvaraRadera
  4. 13:45, second that... också blåvit i exil som får nöja mig med att följa matcherna på radiosporten. Nästa gång jag är i Göteborg så ska jag gå på matchen. Ni som är där, heja fram laget även för oss som inte kan!

    SvaraRadera
  5. Ni som ar i exil, alla matcher visas live pa csports.se , ingen anledning att inte se dem dar!

    SvaraRadera
  6. Motgångare2011-04-17 15:42

    Varje tom stol är en droppe på gårdakvarnens dravel om plastiga blåvitare som bara kommer när det är guld på gång.

    SvaraRadera
  7. Kom igen nu båvitt och bevisa dom äckliga skåningarna att blåvitt kan KROSSA IDOITER!!
    forza blåvitt!

    SvaraRadera
  8. Ingen vill väl missa J.O's sista match som tränare för IFK, alla till Ullevi!

    SvaraRadera
  9. Om jag så hade haft en biljett så hade jag eldat upp den i protest. Sällan att jag går på fler matcher efter detta totalsvek som inleddes med torsken mot AIK i "guldfinalen", fortsatte under 2010 och som inte verkar ha slutat ännu. Sitter på en biljett till hemmamatchen mot Kalmar, men den ska jag elda upp såvida de inte visar mig att de inte är ett gäng svikare.

    SvaraRadera
  10. Svarte Filip2011-04-17 18:07

    Men varför bry sig om Gårdakvarnen? Varför ägna dom bittra och usla undermänniskorna den minsta tanke? Fokusera istället på hur vi ska undvika Superettan. Noll poäng efter fyra matcher?

    SvaraRadera
  11. anonym 17:58= GAISARE är de som
    älskar laget beroende på resultat
    Blåvitt älskar man oavsett resultat!

    SvaraRadera
  12. Jag la upp den har filmen för att peppa folk inför matchen i morgon, men det var lika mycket terapi för mig skälv att göra den. Klart man är besviken på prestationerna så här långt. Ni som klagar på laget, tränarna, BaraBen, planen, solen eller vad det nu kan vara gör det någon annan stans, låt den här posten vara den energi som många kan behöva för att stötta laget till max i morgon. Jag bryr mig inte om vad ni tycker om spelare eller tränare, i morgon så kommer jag vara där för att stötta färgerna och klubbmärket.

    SvaraRadera
  13. Karlsro04: Word!

    SvaraRadera
  14. Tittade på morgondagens matchtrupp. Saknade Robin Söder. Kan han va petad från truppen?

    SvaraRadera
  15. 3 matcher inom 8 dagar tror det är därför Söder vilas. Måste utnyttja vår breda trupp den här veckan!

    Hoppas på något underbart imorgon, kan vara början på 8 härliga dagar!

    SvaraRadera
  16. 21:14: Ja, se sportsday.se ( http://sportsday.se/nyheter/fotboll/jonas-gillar-att-spelarna-har-sluppit-sta-i-fokus ).

    Där kan man även läsa om någon kille som Häcken har scoutat och som gjorde hat-trick idag...

    SvaraRadera
  17. Imorrn gäller det. Krossa Heif! Nu kör vi!

    SvaraRadera
  18. I med och i motgång kamrater! Alltid Blåvitt!

    SvaraRadera
  19. Kom igen nu blåvitt!!!!

    SvaraRadera
  20. 17:58 medgångare som dig äcklar mig, hoppas att du aldrig någonsin kommer tillbaka. Alla till Ullevi!

    SvaraRadera
  21. 17:58 - Allvarligt talat! Fy vad du gör mig arg så in i helvete! Hur kan du påstå att spelarna svek finalen 09'? Var du där, såg du matchen, någonting? Det var en sjukt bitter förlust, men den berodde INTE på att spelarna vek ner sig eller underskattade allvaret på något svekfullt sätt. De räckte bara inte till i en ärlig, men förjävlig kamp. Du är inte värdig att vara blåvit, med sådana dravelåsikter.

    SvaraRadera
  22. Nu börjar jakten på guldet!
    Vi blir bara bättre och bättre för varje match!

    SvaraRadera
  23. Att ge sina pengar till blåvitt trots allt svek är som att återvända till en otrogen fru/man gång på gång.

    Var inte så blind i ditt supporterskap. Det finns två sidor, ge och ta. Får jag ingenting tillbaka tänker jag heller inte ge något.

    SvaraRadera
  24. Äh skit i de som gnäller, nu är det match fokus på det. 12 spelaren måste vara på plats.

    En för all...

    SvaraRadera
  25. Bojkott tills JO är borta...

    SvaraRadera
  26. Med Jonas Olsson så dör den

    SvaraRadera
  27. Shit sicka jättebäbisar och döds-emos vi verkar ha i våra led. Skönt att ni stannar hemma så man slipper vomera offentligt på grund av er pissiga attityd.

    Antar att det var många av er man inte såg på kvalmatchena mot VF 02 men som vallfärdade till matcherna hemma mot Malmö 05 och Trelleborg 07. Ni äcklar mig.

    SvaraRadera
  28. Skit i trollen likt "07:58". Kan lova er att det kommer bli en bra bit över 10 000 och tryck på Gamla ikväll! Får vi höra "Änglarna, Änglarna, Änglarna" över nästan hela Östra som innan avspark mot Örebro?

    SvaraRadera
  29. Kanske inte alla som förstår att dessa plastsupportrar som skriver här i kommentarsfälten egentligen inte är blåvitt supportrar. Kanske Gaisare med ett ovanligt genomtänkt taktik för att röra om i supporterleden för blåvitt.

    Jag syftar på uttalanden som 17/4/11 17:58

    Ser framemot matchen idag, ska bli riktigt skoj!

    SvaraRadera
  30. Det blir givetvis skitsvårt mot Håef idag, inget snack om det. Sett till de matcherna som spelats torskar vi två raka till, för att sedan ha en ångestmatch mot Kalmar som blir hemsk.

    Dock är inte allt logiskt, och det är ju det som är tjusningen, hade allt varit logiskt hade vi inte slagits om guldet 09 med 200man skadade. Logiskt sett räckte inte truppen till guld 07 heller.

    Så vafan är det för jävla inställning att allt redan är kört INNAN vi spelat?

    För en gång skull är vi underdogs i en hemmamatch, det har ju passat oss förr...

    SvaraRadera
  31. Iticket funkar inte som vanligt. Undrar hur många vi missar pågrund av detta. Det är nu det är jäkla tryck så funkar inte skiten. Skulle köpa biljett för en kompis då jag själv har årskort. Blir bara att ringa scandinavium antar jag..

    SvaraRadera
  32. klart att alla ska på begraviningen ikväll. Och till JO : Fuck off

    SvaraRadera
  33. AVGÅ ALLA!2011-04-18 11:11

    Håller med 17:58, det är fan min och allas rätt att visa missnöje med det "svek" som pågår från de blåvita grabbarna. Det är sorgligt att vi är Göteborgs tredjelag efter sopgäng som gais och häcken. AVGÅ ALLA!

    SvaraRadera
  34. Fan vad skönt att slippa se laget spela i dom rosa fjolltröjorna ikväll! Men å andra sidan, spelar man damfotboll så kanske färgen passar laget alldeles utmärkt!

    SvaraRadera
  35. Gaisare, vi vet att ni är inne på våra forum för att sprida er skit.

    SvaraRadera
  36. Jo, händer väl att vi gaisare är här och lyser upp er tillvaro i Lindome. Dock tror jag knappast att ni kan skylla era egna supportrars frustration på oss(!?).

    Även om det är roligt att läsa. :)

    SvaraRadera
  37. Se där, en till gaisare.

    Har ni inga egna sidor att hänga på?

    SvaraRadera
  38. Klart gais:arna är här och skrattar åt stadens, för tillfället, sämsta lag, IFK. Och så länge detta ruttna spel fortsätter så kommer vi vara sämst i GBG.

    Idag finns bara två alternativ, vinst eller så har JO gjort sitt.

    Och hoppas nu inte jag äcklar någon av dessa självutnämnda proffssupportrar..

    SvaraRadera
  39. Kom igen nu gubbar, Ikväll tar vi 3 glödheta poäng! Imorgon kommer BaraBen hylla som aldrig förr, de kommer få äta upp allt och jag hoppas även "Peeman" eller va fan gubben kallar sig slutar skriva för BB. 3-1 ikväll och det lossnar för Drugge...

    SvaraRadera
  40. @ Marcus

    Tack för uttrycket "proffssuporter", har letat efter något att beskriva dessa totalt blinda figurer som inte har förmåga att kritisera idioterna som förpestar klubben. Löjligt att kategorisera någon som "medgångare" för att någon vågar säga vad den känner.

    SvaraRadera
  41. Ett av problemen är att vi inte vet om folk känner det de uttrycker. Det kan vara en nöjd gaisare eller en missnöjd BlåVit. Och är inte definitionen på en medgångssupporter att man går på match när det går bra och stannar hemma när det går dåligt. Jag skiter i vilken supporter folk är, laget får de fanns de förtjänar och presterar man in så kommer det komma färre till matcherna inget snack om det. Jag för min del är av åsikten att vi inte vinner något på att skita i att gå på matchen och stötta laget som det är nu. Men allt kan förändra sig, inget är av Gud givet, inte ens vinster till änglarna.

    Stötta laget se matchen på Ullevi och sen möts vi på baraben.com och alla andra arenor efteråt och utvärderar resultatet.

    SvaraRadera
  42. TAGGA FÖR HELVETE!

    SvaraRadera
  43. Saxat från bloggaren JBP på HIF:s bakgatan.se:

    Tänkte starta ett nytt epitet här i min blogg där jag med rödblå ögon totalsågar våra motståndare efter fotknölarna när det kommer till supporterkultur. För de som varit med ett tag kommer mycket av det jag plottrar ner inte som en nyhet, se det då hellre som en uppfriskning av minnet.
    Göteborg har under flera årtionden haft en strid ström av färjor mellan sig och England, (Där av att så många heter Glenn!) men trots att de brittiska sjömän spritt sin säd i regionen verkar det som endast de med noll supporter- och fotbollsintresse fått komma till. Sveriges näst största by stoltserar nämligen efter Kalmar FF med sämst utbud av ramsor/sånger i sin arsenal. Men till sin fördel är de många, ungefär som tyska klubbar som sjunger pippi långstrump-ramsan, det ser ”häftigt ut” men är egentligen bara pinsamt. Förresten, den blåvita skaran kör även de en egen version på nämnda melodi, förvånad?

    Göteborg som annars spottar fram bra band- och låtskrivare borde kunna vara mer fyndiga och unika, men inte då. Det verkar som det enbart är youtube-ultras och som Magnus Betnér sa, ”Göteborg är som ett gruppboende för efterblivna fiskare” som fått hålla i taktpinnen på läktaren för hur förklarar man annars följande...

    ”Du ska inte tro det blir SM-guld
    ifall inte nån sätter fart
    men vi som har hjärtat hos IFK
    ja vi vet att det kommer snart.

    Vi krossar, vi mosar, vi slår ihjäl
    dom bönder som tvivlar på oss
    så kom, kom igen vårat IFK
    för vi vet att ni älskar oss.”

    Eller…

    ”Hoppa Blåvitt hopp alez alez
    Hoppa Blåvitt hopp alez alez
    Hoppa Blåvitt hopp
    Hoppa Blåvitt hopp
    Hoppa Blåvitt hopp alez alez”

    eller…

    ”Så göra vi när vi krossar (motståndarlag),
    krossar (motståndarlag), krossar (motståndarlag) -
    så göra vi när vi krossar...”

    Nej, jag skämtar inte. Landets näst största stad sjunger verkligen den här skiten. Visst, de är högljudda, men det är även barn som är uppspelta och höga på socker.

    Så till frågan du tänkt ställa, -Kommer vi göra oss hörda på Gamla Ullevi?

    Allt är givetvis beroende på hur många vi blir och om folket kan ge fan i att snegla upp mot höger. Deras sjungande sittplats finns placerade där och de senaste gångerna har detta varit i fokus för många av de rättrogna istället för koncentration på vad som händer på plan. Visst, lite munhugg skall förekomma men lägg den största energin och den verbala riktningen mot planen så skall ni märka att även vi kommer göra oss hörda.

    Någon djupare analys får ni inte, nu vet ni vad som gäller och hur det kommer låta i götet i kväll.

    ”Alla heter fisk och luktar Glänn”

    SvaraRadera
  44. HAUTA HAUTA GÖTBORRRGG.

    Hiff måste vara den mest inavlade supporterskaran i Sverige. KROSSA BÖNDERNA!

    SvaraRadera
  45. Stefan Johannesson dömer. Tack och lov.

    Fy fan vad nervös jag är!

    SvaraRadera
  46. Aldrig mer ullevi om JO tränar laget

    SvaraRadera
  47. Avgår han idag, eller imorgon?

    SvaraRadera
  48. Att i sakta mak lägga sig ner i ett försöka rädda bollen är kanske inte vad man förväntar sig av en målvakt i allsvenskan. Inget av målen var omöjliga, i synnerhet inte det andra. Helsingborgs målvakt visade rätt nivå, Sandberg visade det inte och tyvärr var det ingen engångsföreteelse.
    Jonas vara eller inte vara ändrar inte på det faktum att blåvitt saknar en matchvinnare mellan stolparna.

    SvaraRadera
  49. Gräset, sjukdomar, domare... och nu är allt Sandbergs fel?
    Kommer det som en överaskning att vi har en väldigt ung och omotiverad målvakt? Att blåvitts spel rasar ihop totalt, återigen, är det som ska läggas fokus på. Att Mild anser att Sandberg är en målvakt som ska stå i ett topplag i allsvenskan är en annan sak.

    SvaraRadera
  50. Jag menar givetvis ORUTINERAD, inte omotiverad.

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.