2006/08/08

Tankar om klacken från en på sittplats.

LÄKTARTANKE Jag måste bara ge en eloge till alla Blåvita supportrar efter macthen mot Gävle IF i söndags.
Sella behöver vårt stöd, han kommer att bomba in en massa mål, det gäller bara att han fortsatt får chansen och känner förtroende. Man ska ju även tänka på att göra mål är inte allt. Sella skapar en massa chanser bara genom att löpa, inte bara till sig själv utan för alla spelarna.

Jag som bor i Sveriges näst finaste stad, Helsingborg, kan tyvärr inte se så många matcher live men blev väldigt rörd då jag hörde via PPV hur ni alla supportrar hedrade Sella när han gick av banan. Det är han värd!

Det är även ni i klacken värda, efter allt rabbalder om bengaliska eldar och bråk så visade klacken en del av vad den kan, och varför Änglarna är de bästa i Sverige. Jag kommer ihåg 2003. Mitt första derby mot ÖIS, vilken känsla det var med de kanonerna fulla med konfetti som bara flög ut på planen, vilken känsla, även förra årets derby med en massa blåvitta hjärtan som som visades upp i klacken, det kunde inte ha blevit finare, och sedan trycket med sången, det är ju så att man får gåshud av bara tanken!

Under mina yngre år, då mina bröder och min fader fortfarande försökte få mig till att heja på mjölkkon HIF så fick man stå i HIF klacken. Gud vad tråkigt! Förra året stod jag i klacken då IFK mötte IF Postorder (Elfsborg), mitt första och hitills enda klack upplevelse i de finaste av färger. Där fick man hålla fanor, sjunga och heja fram sitt lag, vilket fint och grymt tryck. Det var en väldigt positiv upplevelse då man annars är sittande supporter.

Nu vet jag att Gamla Ullevi inte bjuder in till många tifon osv men jag tycker att Änglarna verkligen jobbar med att stötta våra hjältar, tänk hur det blir med en ny och mordern arena!
Fortsätt att hjälpa våra goa gubbar till ett nytt och välförtjänt guld!

20 kommentarer:

  1. Alltid härligt att läsa om exilfans som håller på det bästa av lag!

    Keep up the good work! (gäller även oss i klacken)

    SvaraRadera
  2. Ang. fans som inte är på plats...lyssnade på radion igår och hörde en intervju med Linus Thörnblad, han berättade om sin kärlek till IFK Göteborg och sa att han allt som oftas bara springer runt och ler då han tränar i samma inomhushall som Malmoe, på frågan om han ofta fick gliringar för detta svarade han att Blåvitt vinner ju nästan jämt mot Malmoe så det är han som hånar...Alla håller på Änglarna!

    SvaraRadera
  3. Fint skrivet, men träna lite på svenskan till nästa gång...

    SvaraRadera
  4. senaste anonym:
    idiot!

    SvaraRadera
  5. "Anonymous ti aug 08, 11:09:22 AM" --> Vadå idiot? Var ju sjukt jobbigt att läsa med alla särskrivningar.

    SvaraRadera
  6. Begrep artikeln och tackar verkligen exil ängel för den.

    Några är vassare med svenskan än andra. Med den inställningen som du anonym gnällis har blir livet torftigare när folk tystas.....

    SvaraRadera
  7. Det viktigaste, och hela essensen, var ju att blowitt är goa gubbar.

    SvaraRadera
  8. Härligt att läsa!
    Kul med den typen av iaktagelse. Våren var hemsk uppe i stockholm, men nu är det lite bättre.

    / Hampus i Stockholm

    SvaraRadera
  9. I mina öron och ögon måste jag säga att det oftast är grymt mycket bättre tryck på klacken när vi spelar på borta.

    SvaraRadera
  10. http://www.ifkgoteborg.se/portal/page?_pageid=113,70295&_dad=portal&_schema=PORTAL&element_id=796256

    och lagerbäck investerar sina pengar klokt!

    SvaraRadera
  11. har haft lite svårt för thörnblad innan, (vilket berott till 100% av fördomar) men Europas kanske två bästa höjdhoppare är alltså uttalade Änglar, känns stort!

    SvaraRadera
  12. När kommer krönikan med namnet: Tankar om sittplats från en i klacken. Blir väl en rätt kort krönika. Jag skriver den direkt. Klapp klapp klapp...ZZZzzzzzzZZZZ, klapp, klapp, buu, zzZZZZ.

    SvaraRadera
  13. så både thörnblad å holm e änglar?? :)

    SvaraRadera
  14. Björn/ Se till att RÄTTA din text innan du publicerar, nu är det så jävla mycket stavfel och språkliga fel att det nästan blir oläsligt!

    UPPRYCKNING KRÄVS.

    Agera Frankie!

    SvaraRadera
  15. till och med en treåring kan väl stava till Blåvita och inte skriva "blåvitta" haha shiet.

    SvaraRadera
  16. "söndes"- söndags?

    SvaraRadera
  17. "detby"- derby?

    Nej nu ska jag sluta klaga men för fan ska man skriva på Baraben måste man väl ha lite jävla ork att LÄSA igenom det man skriver.

    Man har ju förväntningar på den här sidan numer.

    SvaraRadera
  18. Hahaha...Var ju tystare än på kyrkogården mot Gefle..

    SvaraRadera
  19. Vissa hyllas trots tvåsiffrigt antal missar (Sella) och vissa buas ut efter ett par dito (Hjalmar, Ölme m fl). Jag var en av dem som applåderade Sella i söndags, men det kändes konstigt.

    SvaraRadera
  20. Ja verkligen sveriges bästa fans, som lyckas dra hela 6 000 personer till matchen mot Gefle.

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.