2006/08/03

Efter KFF-IFK

MATCH Det såg mörkt ut och man började misstänka att blåvitt skulle sladda efter i jakten på förstaplatsen. Men då stiger han fram... Pontus Wernbloom... Så underbart att se honom och den inställning som han visar. Han går från klarhet till klarhet och jag tror att vi snart hittat en seriös konkurrent till Linderoth på landslagets mittfält. Den nye Håkan Mild heter Pontus...

I övrigt måste man väl säga att blåvitt ändå skall vara oerhört glada över de 3 poängen idag med tanke på att det var få utöver Wernbloom som visade god inställning. Tyvärr är laget mycket ojämnt och om det inte blir bättring på det så kan vi nog se oss i stjärnorna efter det där efterlängtade guldet.

Låt oss hoppas att vi kan få se två rejält laddade fajter mot Gefle. Det är bara att inse att vi har ett ganska bra läge att plocka poäng mot ett lag som vi SKALL slå.

Sist måste det tyvärr sägas igen. Stefan Selakovic... Killen har inget självfötroende och får ingenting att stämma. Han löper inte ens i djupet som han måste göra när han spelare med Mourad. Det händer alltför ofta att han går på samma bollar som Mourad och då finns ju ingen i djupet när Mourad skarvar... Det håller inte... Om han inte får till det så måste han bänkas. Tyvärr... Har inget emot killen men han får det inte att stämma och då måste man prova andra alternativ.

7 poäng upp till Bajjen och 1 match mindre spelad... Nu tar vi sikte...

26 kommentarer:

  1. Wernblom e kung! Fan va bra han e....hoppas se på han på det blåvita mittfälte under många år framåt

    SvaraRadera
  2. Bäst var Wernbloom (även Kihlen sköter sig ok) samt poängen. Resten är bara att glömma.

    Facinerande dock att Wallerstedt uppenbarligen kan ha sämre form än övriga forwards. Ingen av dom kan ju vara nöjd efter en sånhär match?

    SvaraRadera
  3. Wernbloom är nog mer en konkurrent till Kim Källström än till Linderoth.

    SvaraRadera
  4. Tyvärr måste Sella bänkas, han faller för lätt,springer mycket men fel och skapar inga ytor åt andra spelare, dessutom gör han inga mål.In med Wallerstedt ett par matcher, speciellt nu mot Gefle, då kan han ta chansen.

    SvaraRadera
  5. Jag är seriöst kär i Wernblom. Den killen kommer bli något stort.

    MEN...vi var långt ifrån bra idag.

    SvaraRadera
  6. Jonatan jonatha Mongo Kim spelar i en av Europas bästa ligor och bästa lag, Visst Pontus är ingen "balans" lirare men Att flytta på Mongot är svårare än Linderoth. I övrigt vill jag säga låt Berg spela med Mouradona han är väl den som kan springa på djupet utav Waller och Mackan. Sen om bergs Kanon gått in hade det varit årets mål alla kategorier(som en viss Glenn brukar säga)

    SvaraRadera
  7. Måste man vänta till tv4:s sport för att få se målen?

    SvaraRadera
  8. Upp med Pontus på topp och tryck in Tomas Olsson bredvid Khilberg, Sella till bänken...

    SvaraRadera
  9. Nej för i helvete, inte Pontus i landslaget.

    DÅ har vi väl sett han för sista gången i IFK.s dräkt på ett tag :S

    SvaraRadera
  10. HAIL CAESAR!!

    SvaraRadera
  11. Undrar när Pontus säljs för IFK-standard summa på en sisådär 300.000 plus en back öl till Mats Persson?

    SvaraRadera
  12. Bengy\
    man kan se målen på aftonbladets hemsida

    SvaraRadera
  13. 1:a i interna skytteligan: Wernbloom. 2:a: Kalle Svensson. En defensiv mittfältare och en mittback!!!

    Blåvitt har inte haft en vettig forward sen Andreas Andersson. Vad blir det... 10 år sen. Tragiskt. Tänk vad Blåvitt kunde gjort med en forward som var med och slogs om skytteligan. Många sköna poäng hade det blivit.

    Arne

    SvaraRadera
  14. Arne du tog orden ur min mun

    SvaraRadera
  15. bengy: kolla aftonbladets hemsida

    SvaraRadera
  16. Men wtf, Wernbloom är inte defensiv mitt.

    SvaraRadera
  17. Blåvitt sög brutalt idag. Så många felpass så det var löjligt. De enda positiva sakerna med matchen var att vi gjorde två mål och att den tog slut.

    Bättring av alla tack! Även Pontus som (trots två finfina mål) slog många felpass.

    SvaraRadera
  18. Håller med om Wernblom och Sella. Vid 2 tillfällen stod Sella och hästesöv när nickskarvarna kom. Han skall naturligtvis gå redan då bollen är på väg mot George. Inte då George har skarvat den vidare för då är det för sent. Nej in med en ny forward, whoever, och låt Sella hämta självförtroende i B-laget.

    SvaraRadera
  19. Stefan Landberg:
    - Hjalmar Jonsson gör en riktigt bra match, speciellt defensivt. Stefan Selakovic visar bra rörelse och ett bra passningsspel. Andres Vasques var pigg på vänsterkanten.

    Detta är då taget från Ifks hemsida, det säger väl allt om deras inställning till anfallsfrågan...

    SvaraRadera
  20. Markus Berg före Sella i nästa match. Och Walle på bänken!

    SvaraRadera
  21. Oja tänk om vi haft en målskytt som legat på runt 10 mål nu. Då hade det varit vi som legat i topp. Men ack ja jag tror inte att det är arnes taktik att bara Anfallarna ska göra målen utan jag tror mer han vill att alla fyller på efter att vi spelat en långboll till anfallarna. Men Om en av anfallaran gjort några pyttsar hade det väl varit bra? Men varför envisas han med långa bollar förbi ett utav sevriges bästa mittfält? Och varför får TO sitta på bänken? Aja Arne har gjort det bra med de unga spelarna och jag hoppas han gör det även iår men nu vill vi ha GUUUULD

    SvaraRadera
  22. Kan någon förklara exakt när och hur Jonas Wallerstedt spelade sig ur startelvan? Jag menar att Stefan Selakovic fått minst sju chanser för mycket. Peta honom NU. Arne och lampan pratar persilja.
    Samma sak gäller i Wowoah/Vasques-frågan. Ofattbart att Samuel inte får spela en minut.
    Men det är gött att Hjalmar överglänser Wendt med hästlängder och att Wernbloom är en superhjälte utan dess like.

    SvaraRadera
  23. Noteras skall att Pontus idag i mittfältsspelet sög totalt, felpass på felpass och timing från helvetet.

    Sen hade vi ett mittförsvar som spelade totalt katastrofalt med höjdpunkt i baklängesmålet där både Bjärsa och sen Lago säljer sig till halva priset av en polsk hora. Riktigt uselt i många ingripanden från mittförsvaret, speciellt första kvarten då Lago var ute och cyklade vid 4-5 tillfällen.

    Sånt är lätt att glömma när Pontus går in och dönar dit två distinkta supermål framåt.

    SvaraRadera
  24. Skulle inte vara kul o vara anfallare i Blåvitt asså måste vara skitsvårt med alla långbollar dom får jobba på.Men tror det blir bättring snart, tycker att spelet ser mer lovande ut nu än innan vm.
    Inte alls lika mycket långbollar det e nu vi behöver en Sella i form. Men testa mackan ett par matcher tycker jag.

    SvaraRadera
  25. Berg är nu värd en chans från start i kommande två matcher; så han får en vettig chans att visa vad han kan (istället för den sedvanliga kvarten det brukar bli). TO var inte ens med på bänken skall påpekas.

    SvaraRadera
  26. Är inte TO skadad?

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.