2006/08/27

Glennis, Håkan och Bebis-Håkan

UPPFOSTRAN Stockholmsbaserade författarinnan Camilla Läckberg visar i sin senaste blogpost upp hur man tar Blåvit indoktrinering till en helt ny nivå:

"När Wille var bebis fick han ett gosedjur i form av en åsna. För att göra en lång historia kort, så fick åsnan namnet "Glenn Strömberg", dock i vardagstal kallad "Glennis". Wille har i fyra år älskat denna åsna hett, och när Meja föddes fick hon ett gosedjur ur samma serie, från tillverkaren "Nici" - en grå nalle med blå halsduk. Nallen fick namnet "Håkan Mild", kallad "Håkan" och han blev lika älskad av henne som "Glennis" av Wille. Så i våras hittade jag en Håkan i lite mindre format, som jag inte kunde låta bli att köpa till henne. Han blev en succé och fick - helt logiskt - namnet "Bebis-Håkan". Han seglade snabbt upp på förstaplatsen och har sedan dess släpats runt under armen, åkt dockvagn, bäddats ned i docksängen, följt med till dagis och sovit i Mejas säng..."

Camilla Läckbergs böcker kan du läsa mer om här.

6 kommentarer:

  1. haha sicken gulli unge

    SvaraRadera
  2. e Läckberg från sthlm?
    Trodde hon va från frillesås elelr nått sånt... ?

    SvaraRadera
  3. Sista Anonymous:

    Det står enbart i texten att Camilla är baserad i Stockholm, det står inte vart hon kommer ifrån. Läs om, läs rätt.

    SvaraRadera
  4. anonym/ Hon bor utanför Stockholm...

    SvaraRadera
  5. Läckberg är född och uppvuxen i Fjällbacka och det är där alla hennes böcker utspelar sig. Numera bor hon dock i Stockholm med sin familj.

    SvaraRadera
  6. Sorligt att hon lämnade oss i Fjällbacka för att bege sig till baksidan....

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.