2006/08/25

Supporterfonden satsar på välgörenhet!

SUPPORTERFONDEN Nu är det dags för andra gången, ytterligare en tävling går av stapeln på Supporterfonden. Men den här gången går inte alla pengar till Supporterfonden. Som i tidigare tävling kommer vi att,
att skänka en signerad matchtröja som tack till den som ger störst bidrag till Supporterfonden under månaden. Pengarna från det vinnande bidraget kommer dock att delas 50/50 mellan Supporterfonden och Drottning Silvias barnsjukhus.

Drottning Silvias barnsjukhus som ingår som en del i Sahlgrenska universitetssjukhuset. På sjukhuset finns ett ovanligt stort antal så kallade riksspecialister, som står till förfogande för patienter från hela landet.
Det gäller bland annat vård och behandling av barn med ovanliga sjukdomar i lever, njurar, hjärta, muskler och hjärna, barn med immunbristsjukdomar, autism och hormonella tillväxtrubbningar.

Drottning Silvias barn- och ungdomssjukhus i Göteborg är det största och mest kompletta sjukhuset för barn och ungdomar i norra Europa.

Om Drottning Silvias barnsjukhus
Varje dag:
- Befinner sig 550 barn och ungdomar här
- Vårdas 130 ungdomar (13-18 år)
- Ligger mer än 80 småbarn (under två års ålder) inne
- Finns här 150 barn som under ett år tillbringar mer än 10 dagar eller gör fler besök än 10 besök på sjukhuset.
- Vid varje besök kommer även föräldrar och ibland syskon till sjukhuset.

Jakten på matchtröjan är igång från och med fredagen den 25 Augusti till och med fredagen den 29 September. En tröja till som tillfaller den fondhjälte som skänker mest under perioden. Här kan man alltså inte tillgodose sig tidigare bidrag, utan här vinner den som skänkt störst summa under September månad. (25/8-29/9)

Den högsta summan kommer att delas i två, halva summan går till Supporterfonden och den andra halvan skänks till Drottnings Silvias barnsjukhus i Göteborg. De gåvor som kommer in under perioden men som inte vinner tröjan går som vanligt direkt till insamlingen till IFK Göteborg. Det är med andra ord den vinnande gåvan, periodens största bidrag, som delas mellan fonden och Drottning Silvias barnsjukhus, en anledning nog att vara riktigt generösa!

Självfallet går det att lämna ett flertal separata bidrag under perioden på samma användarkonto/användarnamn och på så vis
räknas den sammanlagda summan ihop i jakten på matchtröjan! SMS-bidragsgivare kan tyvärr inte deltaga i denna tävling.

Tröjan är signerad av hela Blåvitts A-trupp.


Har du frågor? Maila Supporterfonden och ställ dem till vår projektledning eller om du redan är fondhjälte så registrera dig för forumet på Supporterfondens hemsida!

LYCKA TILL FONDHJÄLTAR!

15 kommentarer:

  1. Intressant grepp, man undrar lite vad som krävs för att mobilisera blåvitt supportrar...

    SvaraRadera
  2. grymt initiativ. nu kan ju fan ingen klaga, pengar går till blåvitt, en viss liten summa till barnsjukhus. smart och bra tänkt!

    SvaraRadera
  3. Vad har ni för PR-firma egentligen, smart tänk!

    SvaraRadera
  4. härlig uppryckning på fonden, kan man singera upp sig på månadsbetalning?

    SvaraRadera
  5. anonym/ Det är inga problem att signa månadsbetalning!

    Har du internetbank?
    - Gå in och lägg en månatlig betalning via ditt konto, välj själv vilket datum i månaden och vilken summa.

    Vanlig bank?
    - Gå in på ditt lokala kontor så hjälper de dig att fixa en månadsbetalning!

    SvaraRadera
  6. coolt initiativ. fonden är ett bra projekt alså, synd att inte typ änglarna och alltid blåvitt lyfter fram detta lika mkt som ni på baraben, varför är det så? alla har väl att tjäna på att supportrarna samlas och får ihop en stor summa till blåvitt?

    SvaraRadera
  7. anonym

    Det tycker vi också och vi hade gärna tagit emot mer draghjälp från de starka aktörer som finns, men det är samtidigt inte deras huvuduppgift att rapportera om Supporterfonden.

    Nämnas bör att både Änglarna och Alltid blåvitt uttalat sig positivt om Supporterfonden och änglarna har banners på sin sida, men vi hade väldigt gärna sett lite mer samarbeten. Helt klart ett förbättringsområde.


    Spännande månad för fonden nu. Det kan jag GARANTERA.

    Håll ögonen öppna!

    SvaraRadera
  8. Bra initiativ Baraben!!

    SvaraRadera
  9. HETS!!!!!!!!!!!!!!!!!

    SvaraRadera
  10. Smart drag pojkar. Försök att få ut detta till de stora aktörerna i GBG samt nationellt. Det går att göra enkelt genom ett utskcik och med hjälp av Blåvitts databas. Ett annat tips är att försöka prata om detta innan matchen på måndag med alla sponsorer eller på annan liknande träff.

    SvaraRadera
  11. Anonym

    Försök att få ut detta till de stora aktörerna i GBG samt nationellt. Det går att göra enkelt genom ett utskcik och med hjälp av Blåvitts databas.

    Vi skickar ut pressmeddelanden, men skulle helt klart behöva jobbare hårdare på den biten. Framförallt måste vi synas mer bland "vanliga" supportrar, vi måste nå ut bättre till dom som inte är inbitna internet användare. Det känns som nummer ett nu.


    Ett annat tips är att försöka prata om detta innan matchen på måndag med alla sponsorer eller på annan liknande träff.

    Vi har ett jävligt intressant samarbete pågång med ett bettingföretag, killarna bakom är blåvita och tror verkligen på Supporterfonden. Det kommer att komma mer information om detta inom kort.

    Hjälp till ni också, sprid flygblad, snacka med kompisar och framförallt, döna in några spänn i fonden!

    FORZA BLÅVITT

    SvaraRadera
  12. Mina barn har tyvärr flera gånger fått läggas in på sjukhus, jag har då fått bevittna inifrån vilket kanonbra sjukhus Drottning Silvias Barnklinik är. Mycket bra initiativ!

    SvaraRadera
  13. Whoami
    Det låter bra det. Fortsätt att jobba på och testa nya vägar så lyckas man alltid till slut. Jag betalde in lite pengar i början av projektet men har inte gjort något sen dess p.g.a att jag tyckt att det inte hänt så mycket och kopplingen till bloggen. Jag ska dock ompröva det då jag tycker bloggen lyft sig och ni testar nya idéer och inte ger upp. Fortsätt så grabbar så kommer det in en fem hundring efter helgen.
    Fredrik

    SvaraRadera
  14. Fredrik

    Skönt att höra! Supporterfonden är tyvärr till stor del beroende utav baraben, men målet är ju självklart att Supporterfonden skall bli så allmänt känd bland blåvita att det i framtiden inte krävs att lyfta fram "events" här, dels skall baraben inte behöva spamma ner bloggen och dels skall det inte uppfattas som att Baraben är Supporterfonden. Vi kommer att erbjuda mervärden för dom som är medlemmar på Supporterfonden och det lönar sig helt klart att besöka sidan då och då.

    Och som sagt, snart kommer en hääärlig BOMB!

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.