2006/08/13

Grus, Gräs eller konstgräs...

MATCH Låt oss genast slå fast att vi skall slå Gefle oavsett underlag. Anledningen att IFK inte vann idag var att prestationen helt enkelt var för dålig. Det kändes som att inte ens de spelare som de senaste omgångarna imponerat med sin form (Mourad, Vasquez, Adam, Wernbloom) var på topp.

Anledningen till förlusten orkar jag inte analysera just nu. Är för besviken helt enkelt. Men man kan ju konstatera att förlusten kom mycket olyckligt med tanke på att vi kunde plockat poäng på Bajen och nu istället tappar poäng mot övriga topplag. Om Elfsborg vinner idag så blir det ju faktiskt en lucka upp till resten av lagen.

Bakläxa till Arne och hans manskap. Nu är det bara hem till Kamratgården och ta tag i det här. Det är besynnerligt att de här bottennappen skall dyka upp så ofta som det faktiskt gör.

Trist... Trist... Trist...

7 kommentarer:

  1. mmm.. ledsamt...

    SvaraRadera
  2. Det borde snarare stå: "Nu börjar matchen."

    SvaraRadera
  3. ""Det är besynnerligt att de här bottennappen skall dyka upp så ofta som det faktiskt gör.""

    Första matchen du såg iår anrell?

    SvaraRadera
  4. vet inte när vi gick en match utan att få hörnor med oss, säger nog en del om inställning/underlag

    SvaraRadera
  5. Gött att ni förlorade, men ni behöver inte skämmas. För Elfsborg förlorade också sin match mot Gefle, våran hittills enda förlust :)

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.