2006/08/31

Den nya fotbollens föredöme

IFK GÖTEBORG Jonathan Berg insisterade på att bli utlånad. Ali Gerba tvingade sig bort från föreningen tidigt på säsongen. Samuel Wowoah förde debatt med Arne Erlandsen via kvällstidningen GT. När trupperna blir större och konkurrensen hårdare så finns det alltid spelare som kommer i kläm. Men det är hur dessa spelare hanterar den utsatta positionen som petad och utstött från spelartrupper och startelvor- som visar på deras riktiga karaktär.

En spelare som förtjänar vår yttersta respekt är Jonas Wallerstedt.
Den nya tidens verkliga förebild i Blåvitt.

20 kommentarer:

  1. Helt klart :)

    SvaraRadera
  2. Så sant som det är sagt

    SvaraRadera
  3. Walle är en spelare som man inte kan tycka illa om. Han kämpar alltid på plan och verkar aldrig gnälla.

    SvaraRadera
  4. Han må vara hur trevlig och sympatisk som helst, jag tar hellre hit ett riktigt svin som gör 20 mål på en säsong.

    SvaraRadera
  5. Synd att Nistelrolf var så dyr att bara Madrid hade råd att köpa honom då.

    SvaraRadera
  6. var det senaste inlägget ren reklam eller ironi?? :P

    SvaraRadera
  7. Jag tar hellre hit en anfallare som e bra och klagar när han inte får spela än en som suger och inte klagar...

    SvaraRadera
  8. Reklam för företag får man allt betala snällt för att få synas med här. Så Borås Moderatbandy får kontakta oss den vanliga vägen eller ge fan i att kladda ner vår sida med reklam.

    SvaraRadera
  9. Wowoah är tämligen usel = divison 2.

    Jonathan Berg hyllar GAIS = illojal.

    Ali Gerba är ett skämt = roligt.

    IFK har tyvärr dålig värvningsrutin = dyrt.

    SvaraRadera
  10. Om det nu verkligen är så att Berg, jobbade på att bli utbytt och Gerba ville bort varför har ni då tjatat så mycket om att Arne tvingade bort honom? Nä ge oss lite seriösa grejer nu och inte bara massa "ordbajsande"

    (ska kanske klargöra att jag verkligen uppskattar sidan, så nu slipper ni skriva "läs inte här då")..

    SvaraRadera
  11. Om det nu verkligen är så att Berg, jobbade på att bli utbytt och Gerba ville bort varför har ni då tjatat så mycket om att Arne tvingade bort honom?

    Jobbade på att bli utbytt? Han är inte utbytt, han är utlånad för att få speltid- vilket var precis vad han ville. Bort för att få speltid, för här fick han inte ens speltid när hans konkurrent på högermittfältet skadade sig (då slängde Arne in Pontus där istället för Alex...)

    Gällande Gerba var det väl ganska uppenbart att Arne inte ville ha kvar honom då han inte fick spela 90 minuter i en enda match och sattes sedan på läktaren. Detta ett par månader efter att han värvats, för övrigt den dyraste värvning som Blåvitt gjort sedan glansdagarna på 1990-talet! Cirka 3,5 miljoner för Gerba och därefter raka vägen till läktare utan mellanlandning på 90 minuter i vårt lag tyder enligt mig på en rejäl misskalylering hos föreningen...

    SvaraRadera
  12. Bra skrivet Frankie. Walle e en förebild

    SvaraRadera
  13. Fenomenet med spelare som har dåligt tålamod är ett stigande problem i svensk fotboll. Har en spelare inte fått spela på två-tre matcher så skall ha ifrån klubben, kan inte vänta på sin tur/rätt att spela. Detta skapar i längden otroliga ändringar i klubbarnas truppen vilket skapar dålig kontinutet. Det är inte så konstigt att svensk klubbfotbollen i Europa är så dålig, tränaren får INTE EN ENDA CHANS att spela ihop sitt lag. Soelare sticker till höger o vänster. Det är bara inte spelarnas fel utan klubbarna släpper också spelare helt för enkelt till vilket jävla skitlag som helst.

    SvaraRadera
  14. torpedo är kung. hoppas de yngre i laget inspireras så vi slipper tappa folk till norge, danmark, skottland, herenveen, etc.

    SvaraRadera
  15. TO är lite så också. Som när han interjuvades några dagar efter Wowoah-grejen: "Det gäller att köra på även om man inte får spela och inte hålla på och gnälla." Det var ju om hans egen situation men jag såg det som en passning till Voff-voff

    SvaraRadera
  16. Mmm. Word! Fast egentligen tycker jag hans inställning borde vara en förutsättning för alla spelare. Känns konstigt att hylla en inställning som borde vara norm.

    SvaraRadera
  17. Hur kan man hylla den störste gnällaren och filmaren på plan? Han är en skandal när han spelar som inte kan stå upp! Pinsam

    SvaraRadera
  18. Ge Torpedo speltid! Han är ju för tusan bästa forward på träningarna!

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.